Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.000.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
kuki123 kaže...

dok igram farming pojavi mi se novi prozor i pise "memory couldnt be read..."  i onda mi se farming zatvori{#}

kako to da riješim?

Ne ignorirajte me.Molim vas da mi netko odgovori ako zna😂

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Da si popunio rubriku "MOJ PC" ili napisao konfiguraciju mozda bi ti netko i odgovorio,mi nemamo carobnu kuglu da sve znamo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...
kuki123 kaže...

dok igram farming pojavi mi se novi prozor i pise "memory couldnt be read..."  i onda mi se farming zatvori{#}

kako to da riješim?

Igras li originalnu igru?

15 godina
neaktivan
kuki123 kaže...
kuki123 kaže...

kako to da riješim?

I uslikaj screenshot da vidimo poruku

Vjerovatno nemaš dosta ram-a, ili su učito previše svega u igri pa osto bez ram-a i windowsi ugasili igru

666+999=zlo i naopako
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 20:02 (johi bro).
12 godina
neaktivan
johi bro kaže...
kuki123 kaže...
kuki123 kaže...

kako to da riješim?

I uslikaj screenshot da vidimo poruku

Vjerovatno nemaš dosta ram-a, ili su učito previše svega u igri pa osto bez ram-a i windowsi ugasili igru

To bi moglo biti.Nekompatibilni modovi prepuni grešaka i malo memorije ruše igru bilo ona oriđiđi ili ne.

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ima li nacina da to rijesim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ne
11 godina
neaktivan
jeste nakupovao sam se svega(cheat)
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Sa desne strane posta imas opciju UREDI pa nema potrebe spamat postovima.Imao piratsku ili original to nema veze,ako mu je slab komp rusit ce ju i na originalu.Znaci kompjuter ti je slab za tu igricu.Kupi novi ili ovaj nadogradi koliko mozes..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ovaj Forest mod je nekakav poluproizvod, beta li ne beta. Danas posijekao nesto stabala, dosadne vrhove uvalio pilani, trupce samljeo i sjecku prodao u BGA. Placaju 650$ za 1000L sjecke. Isto kao zito u mlinu kad je dobra cijena! Dakle, odem u moju sumu, dobro provjerim da nije negdje ostao komadic drva, isto u pilani, uvjerim se da nema nista. Kupim onu masinu za mljevenje panjeva, sameljem sve panjeve, snimim  igru izadjem . Ponovno ucitam igru i blokira se, ucita nesto i stane. Nekoliko puta. Grr. Citao sam da je bilo problema ako si iscupao panj od drveta od koga jos postoji neki dio neprodan ili nesamljeven, ali kod mene nema nista. Jeste li vi imali takav problem? Kako da si sredim igru? imam kopiju snimljene pozicije prije nego sam kupio stroj za cupanje panjeva. kako da je iskoristim? Mozda nesto treba cackati u .vehicles? nemam pojma, koje sr**e.{#}{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Haha, konacno sam popravio svoj save. Sada sve radi, jedino su mi sva stabla nestala.(svih 300 sam obrisao iz save gamea, jedno po jedno!) Vrijeme da se zasadi suma u bivsem autokampu!! :)

Dok GIANTS razbijaju glavu kako rijesiti panj-bug, ja nasao svoj nacin! Balkanski haha.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 6:30 (BULIGO).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Uspeo sam rijesio sam problem, izbrisao sam savegame. I sada sve od početka B-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 14:40 (kuki123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...

Bravo! I ja sam nedavno morao poceti ispocetka jer mi krepala RAM memorija pa mi je save bio prepun sr*nja. Samo si stavis par milijuna dok pokupujes sve oranice i strojeve koje si imao, pa obrises extra pare. Najgore je sto ja volim spajati polja vise njih u jedno, oranjem. puno oranja, a to ne mozes sa cheatom rijesiti  nego - samo plugom i udri! :)

Za one sa nesto starijim PC-ima.Svaki save ima u sebi datoteku gdje su upisani podaci (gomile i gomile) za svaku pojedinu balu slame ili sijena, za svaku pojedinu paletu vune, za svako pojedino stablo koje jos raste kao 1 objekt te za svako zrelo stablo najmanje po 6 objekata.. Ljudima se nakon sto su posadili stabla i neka su porasla, odjednom pocele se dogadjati neugodne stvari: na pocetku kad ucitaju poziciju, svi strojevi propadnu metrima ispod zemlje. Meni se npr. Mercedesov traktor nasao na krovu zelj. stanice. Izgleda da postoji kritican broj objekata u igri, kad se priblizimo tome, nastaju problemi. Zaista nema razloga za imati 500 bala slame na rezervi ili (kao ja!!) 200+ paleta vune, ili 200 stabala! Tek tako, savjet sa one sa slabijim mlinovima kao sto je moj. Kad sam pocistio palete, stabla i vunu, PC radi MNOGO brze i ne trza mi vise. Vunu prodao, bale sijena/slame dao kravama hranu za 6 dana, stabla posjeci i saditi max 50 kom.

Pozz.

11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Kako najbrze meljem cijela stabla? moze i dva-po-dva. Kandze zelenog teleloadera su otvorene i sluze samo kao oslonac za balvan koji polako klizi preko kandzi  kako ga sjeckalica uvlaci u mlin.

"Ja" cijelo vrijeme moram sjediti u Schlutteru, naravno :)

Ovaj mod je golemi gubitak vremena :)

Uvedi neku djevojku u schlutter i neće ti biti tako dosadno :-)  (zasto bas schlutter bolji ti je claas xerion)

15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
kuki123 kaže...

Bravo! I ja sam nedavno morao poceti ispocetka jer mi krepala RAM memorija pa mi je save bio prepun sr*nja. Samo si stavis par milijuna dok pokupujes sve oranice i strojeve koje si imao, pa obrises extra pare. Najgore je sto ja volim spajati polja vise njih u jedno, oranjem. puno oranja, a to ne mozes sa cheatom rijesiti  nego - samo plugom i udri! :)

Za one sa nesto starijim PC-ima.Svaki save ima u sebi datoteku gdje su upisani podaci (gomile i gomile) za svaku pojedinu balu slame ili sijena, za svaku pojedinu paletu vune, za svako pojedino stablo koje jos raste kao 1 objekt te za svako zrelo stablo najmanje po 6 objekata.. Ljudima se nakon sto su posadili stabla i neka su porasla, odjednom pocele se dogadjati neugodne stvari: na pocetku kad ucitaju poziciju, svi strojevi propadnu metrima ispod zemlje. Meni se npr. Mercedesov traktor nasao na krovu zelj. stanice. Izgleda da postoji kritican broj objekata u igri, kad se priblizimo tome, nastaju problemi. Zaista nema razloga za imati 500 bala slame na rezervi ili (kao ja!!) 200+ paleta vune, ili 200 stabala! Tek tako, savjet sa one sa slabijim mlinovima kao sto je moj. Kad sam pocistio palete, stabla i vunu, PC radi MNOGO brze i ne trza mi vise. Vunu prodao, bale sijena/slame dao kravama hranu za 6 dana, stabla posjeci i saditi max 50 kom.

Pozz.

Evo ti strojček za oranje {#}  http://www.americaneaglesmodding.com/index.php?PHPSESSID=3u9q3tfs8knrgcj5nj9dt3t343&action=downloads;sa=view;id=914

666+999=zlo i naopako
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Hvala, ali to nije za moju trenutnu 'sirotinjsku' partiju sa strogim pravilima: niakkav stroj sa headerom/plugom/sijacicon itd sirim od 6 metara, nikakva prikolica sa kapacitetom vecim od 40000L.

A zasto Schlutter, pa napisao sam zasto, zbog zvuka koji daje kad ga turira sjeckalica za trupce. Opet sam cackao po 'korumpiranom' save-u. Vratio sam na staro i samo obrisao stabla sa vehicles.xml. Igra se normalno ucitala, stabala nema, ali panjevi su ostali. i najzanimljivije: ostalo rasprseno posumi oko 20-tak trupaca/vrhova skupa sa granjem! A bio sam 100% siguran da nije nista ostalo. Na netu sam doznao da se to dogodi kad meljes/prodajes pilani velike komade drva, tj. ako oboreno stablo ne ispilis na najmanje komade. A ja sam bogme samljeo i nesto cijelih stabala,. a sigurno znam da sam u pilanu prodao nekoliko vrhova skupa sa onim trupcem odmah do vrha. Bas bezveze, bug jos nisu eliminirali.

Na netu sam nasao postolje za trupce. Pomaze kod postavljanja trupca za sjeckalicu. Dosta je tesko, ali svejedno ga je lako trknuti i pomaknuti s mjesta.

Meni se najbolje pokazao kao oslonac za trupce telehandler. Ja koristim Agrovectoe, Weidermann bi valjda isto radio.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Hvala, ali to nije za moju trenutnu 'sirotinjsku' partiju sa strogim pravilima: niakkav stroj sa headerom/plugom/sijacicon itd sirim od 6 metara, nikakva prikolica sa kapacitetom vecim od 40000L.

A zasto Schlutter, pa napisao sam zasto, zbog zvuka koji daje kad ga turira sjeckalica za trupce. Opet sam cackao po 'korumpiranom' save-u. Vratio sam na staro i samo obrisao stabla sa vehicles.xml. Igra se normalno ucitala, stabala nema, ali panjevi su ostali. i najzanimljivije: ostalo rasprseno posumi oko 20-tak trupaca/vrhova skupa sa granjem! A bio sam 100% siguran da nije nista ostalo. Na netu sam doznao da se to dogodi kad meljes/prodajes pilani velike komade drva, tj. ako oboreno stablo ne ispilis na najmanje komade. A ja sam bogme samljeo i nesto cijelih stabala,. a sigurno znam da sam u pilanu prodao nekoliko vrhova skupa sa onim trupcem odmah do vrha. Bas bezveze, bug jos nisu eliminirali.

Na netu sam nasao postolje za trupce. Pomaze kod postavljanja trupca za sjeckalicu. Dosta je tesko, ali svejedno ga je lako trknuti i pomaknuti s mjesta.

Meni se najbolje pokazao kao oslonac za trupce telehandler. Ja koristim Agrovectoe, Weidermann bi valjda isto radio.

Gde si nasao to postolje

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 17:40 (kuki123).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Izvoli:

http://modbox.us/farming-simulator-2013-mods/implements-tools/holzbock-v-0-5-mp/

Nakon sto sampopravio svoj save game, igra radi sada savrseno. Samljeo sam tih dvadesetak trupaca koji su se odnikud pojavili, pocupao panjeve, iposadio malu sumu u bivsem autokampu.Preselio svu masineriju tamo i sve pet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 1:15 (BULIGO).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Što tako sirotinjski

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Video sam na youtube-u kako nekakvi igraci na vrhu ekrana imaju neki IMONITOR(retrovizor). Zna li neko gde to mogu da skinem

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 14:11 (kuki123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...

Video sam na youtube-u kako nekakvi igraci na vrhu ekrana imaju neki IMONITOR(retrovizor). Zna li neko gde to mogu da skinem

Valjda mislis na ovo: http://ls-portal.eu/loadstatus/

Ja ga koristim godinu i pol, i radi mi OK. Iako je slika iz FS2011.

Sada ih ima cijela hrpa razlicitih, za single imultiplejer ,za zivinu, za status svakog polja, svakog igraca itd. Ovaj koji ja koristim je valjda najstariji i najjednostavniji. Meni odgovara.

Izasla nova prikolica za trupce, cini se OK.

http://www.modhoster.com/mods/riedler-rungenauflieger#video_player

A Dimanix je danas izdao popravljenu verziju Scanie sa prikolicom za sumarenje. Nema vise errora u logu, i moze se 'zasarafiti' onaj grajfer crni od forest moda, mozes se sad sam nakrcati, i kamion i prikloicu.

http://www.modhoster.com/mods/scania-r-730-manipulator--2#comments

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 19:37 (BULIGO).
11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
kuki123 kaže...

Sada ih ima cijela hrpa razlicitih, za single imultiplejer ,za zivinu, za status svakog polja, svakog igraca itd. Ovaj koji ja koristim je valjda najstariji i najjednostavniji. Meni odgovara.

A Dimanix je danas izdao popravljenu verziju Scanie sa prikolicom za sumarenje. Nema vise errora u logu, i moze se 'zasarafiti' onaj grajfer crni od forest moda, mozes se sad sam nakrcati, i kamion i prikloicu.

ne mislim to nego monitor sa kojim ne moras da se okreces da bi vidio pozadi.

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozdrav..
Znali ko mozda kako da igram multyplayer ? link bilo staa ??

NERMIN
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 22:39 (Nerko123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nerko123 kaže...

Pozdrav..
Znali ko mozda kako da igram multyplayer ? link bilo staa ??

Kupis igru i moci ces.

11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
kuki123 kaže...

Mislio sam neki monitor(da mogu da vidim iza sebe a da se ne okrećem)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 7:54 (kuki123).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Dajte vise malo novih slikica sa sumarenja!!

Je li tko probao kakvu mapu predvidjenu za sumarenje? ono, vec imaju gotove sume, cak i dio sa vec srusenim stablima i tako to..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

iskreno, čekam da se stabilizira stanje sa verzijom (beta) pa ću probat..

neda mi se petljat oko stvari koje neznam

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

iskreno, čekam da se stabilizira stanje sa verzijom (beta) pa ću probat..

neda mi se petljat oko stvari koje neznam

Sto imas cekat? Pa nece ti PC eksplodirati! Ako ti se nesto zasteka u modu, maknes mod i igras bez njega kao i prije.

Ili jos bolje, startas novu igru, mozda na nekoj novoj mapi prilagodjenoj Forest modu. ja sam prepravio za sebe Hagenstedt. za forest mod. Maknuo sam sve objekte iz Kampa, ofarbao tlo u smedje-prljavo, zasadio sam 60 stabala, i dovukao masineriju. Sad laganini farmam, bavim se kravama i ovcama, sisam travu i tako to, dok stabla polako rastu. Prosli 'zasad' mi je bio 170 stabala, posjekao oko pola i onda sve propalo, morao sam ostatak obrisati. Bas me zanima koliko stabala mogu imati da mi se PC ne rastopi. 170 komada nije bilo tako strasno. Vise su mi smetale silne bale slame koje sam nakupio, te 200+ spremljenih paleta vune u skladistu. Kad sam to vecinom rijesio (slama u mix za krave a vunu prodao) igra je opet bila Ok.

Upravo skidam nekakvu preradu Hagenstedta. lik je sve prilagodio forest modu, postavio pilanu, termocentralu.. kaze da je zasadio 600 stabala, koja su vec spremna za sjecu.

Zelim vidjeti kako ce se moj stari PC nositi sa 600 odraslih stabala. Tako cu znati koliko ih mogu najvise imati na 'pravoj' mapi koju igram.

EDIT: mapa ne izgleda toliko lose, lik je izmijenio vecinu textura, za stijene, travu, zemlju, oranice.. ne znam koliko to utjece na performanse, ali tih 600 stabala je doslovno pokopalo moj PC: imam 13FPS {#}

60 stabala ce mi biti dovoljno {#}

Ponekad mi se cini da bih bez ovog FollowMe moda bio posve izgubljen...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 5:57 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Teska odluka: Volvo FH12 HKL ili Scania forestry? Na Scaniu se pozadi moze nakaciti onaj crni Grajfer (slabasan i kratak), te solidnu prikolicu za balvane, a Volvo je u HKL izvedbi, tjl. sanduk se moze odvojiti i spustiti na zemlju i puno ga je lakse natovariti na  taj nacin..

Ma, meni su svi oni crni grajferi bezveze. Slabasni i maleni. Najbolji mi je onaj na Mercedesu. Bas sam se fino izvjezbao na njemu. Zato sam 'Merdzu' lijepo nafrizirao, radi ko urica, i naprijed i u rikvercu. Originalno, bio mi je prilicno trom u startu. Vise nije {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 6:01 (BULIGO).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

U novoj sumi u ex-kampu stabla su polako porasla, i neka su vec spremna za sjecu. We are in business!{#}

Merdzo je sada prestrasan, ima snage koliko treba.

A nikad ne znas iz kojeg ce smjera zapuhati....{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 7:33 (BULIGO).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice