Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.002.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
max91 kaže...

Jeli ima smisla ubacit još ram-memorije u pc,a da prijetoga ne očistim pc od virusa..ZNAM DA OVO NIJE TEMA ZA OVAJ FORUM AL NEZNAM KOGA I GDJE DA PITAM..

Nije pitanje za ovu temu, ali možeš slobodno stavit još ram-a u komp.

Virusi napadaju softver a ne hardver, tako da ti nema veze šta ćeš stavit u komp.

Imaš tu na forumu temu o antivirusnim programima i problemima pa pogledaj Ultimativna antivirus tema - P&O (Sigurnosni softver) @ Bug Online Forum

I da nebude {#} par slićica... {#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo, nakon branja uljane repice, valja i oprati strojeve... BTW: Otkrio sam super mod... AutoCombine!!! Svakako vrijedi probati! http://www.modhoster.com/mods/autocombine

2xLexion 780+Vario 1200, Xerion 5000 TracVC 2xLexion 780+Vario 1200, Xerion 5000 TracVC
Ropa Nawaro Mause, Scania R730 Fliegl Pack Ropa Nawaro Mause, Scania R730 Fliegl Pack
Ropa Nawaro Mause, Scania R730 Fliegl Pack Ropa Nawaro Mause, Scania R730 Fliegl Pack
Xerion 5000 TracVC + Lemken Gigant 12 Xerion 5000 TracVC + Lemken Gigant 12
Lexion 780+Vario 1200, Xerion 5000 TracVC + SWM Kinze 1050 Lexion 780+Vario 1200, Xerion 5000 TracVC + SWM Kinze 1050
FS2013 Agro Croatia map mods download: https://www.dropbox.com/s/vojw2imzx0rzj36/Mods_AgroCroatia.rar

4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

ee dobro vece dali bi mi mogli poslati PRODUCTKEY za Simulator 2013 u poruci ja skinuo sa interneta pa mi trazi to unaprijed se zahvaljujem puno

josipg
16 godina

Mogli bi al nećemo. Kupi igru ko i svi ostali. 

17 godina
neaktivan

Jel ima kakv mod s kojim bi mogao na ovo kamionče zakačiti naprijed opremu, recimo fertilizer?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
12 godina
neaktivan
kovaos kaže ...

Jel ima kakv mod s kojim bi mogao na ovo kamionče zakačiti naprijed opremu, recimo fertilizer?

Neznam dali sam dobro shvatio,ti bi na kamion zakacio fertilizer? {#}

17 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
kovaos kaže ...

Neznam dali sam dobro shvatio,ti bi na kamion zakacio fertilizer? {#}

Ovo kaimionče leti po njivi pa bi mi super odgovaralo da odma šprica dok sije. Uostalom kakvih modova ima ovaj bi bio kiki-riki.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 23:13 (kovaos).
12 godina
neaktivan

Ovaj kovaos je stvarno veliki gospodin........Ljudi naprave kamion sa kojim je šteta vući prikolicu po njivi a on bi špricao sa njim....

11 godina
neaktivan

Evo ti rješenja......

http://www.modhoster.com/mods/bourgault-seederhttp://mods2013.com/tag/jcb/

i sve radiš odjednom..kultiviraš, siješ i gnojiš...20m širine...brzina helpera kod mene je 25-30mph kad radi...

@Balvanar...skinuo onaj mod...men radi normalno...povremeno sam uspori...al ne toliko drastično kao što ti kažeš...BTW izašla verzija 4.2 za mapu...probaj update... http://www.freegamemods.com/tag/hagenstedt-modified-2013-v-4-2-0/

update je ok...sve ostaje kako si sejvo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 7:20 (Mac1981).
17 godina
neaktivan
max91 kaže...

Ovaj kovaos je stvarno veliki gospodin........Ljudi naprave kamion sa kojim je šteta vući prikolicu po njivi a on bi špricao sa njim....

Kak to misliš šteta, ovo je igra momak, nema tu štete, pogotovo kad imaš 50 vjetroelektrana koje štancaju novac, kakva crna šteta. Ne znam kak tebi ali meni ova, kao i sve ostale igre služe za zabavu, a meni bi bilo zanimljivo da umjesto šest traktorčića koji mi siju i špricaju imam šest Cat kamiončića koji će to isto obaviti samo malo brže.

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Imam  neiskorišten key za Thief na steamu...mjenjam za neiskorišten key FS 2013 na steamu..ako je ko zainteresiran.... pls bez idiotskih komentara tipa cijene ili sta ja znam...ako ko oce ok..ako ne opet ok...idemo dalje..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Sta ima farmeri? Ste pripremili njive? Pocela sjetva repe? :P

Kad vec nemogu igrat da vidim kako vama napreduje? BULIGO onaj sigurno samo po BGA udara lovu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

nešto je mrtva tema...pročitam cijelu temu, kupim igru a od suigračâ ni slova...

objavi se poneki môd i drugo ništa, niti MP niti preporuka...

vjerojatno malo ljudi igra više iako padobranci još pitaju key..

šteta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

nešto je mrtva tema...pročitam cijelu temu, kupim igru a od suigračâ ni slova...

objavi se poneki môd i drugo ništa, niti MP niti preporuka...

vjerojatno malo ljudi igra više iako padobranci još pitaju key..

šteta..

Ja jako slabo igram,malo mi je dojadila igra..Sad ets 2 igram i tako...

12 godina
neaktivan

I za mene je samo igra..Samo ti to gledaš sve kroz novac....A kamion o kome je riječ je napravljen da se sa njime trasportuju teške stvari kao recimo što je transportovan onaj končarov generator na aerodrom.A ne da se njime šprica po njivi i ore itd...Ovo jest igra ali tebije samo stalo do para....A tebi pozz i uživaj u kamionu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 21:00 (max91).
12 godina
neaktivan
pancurak kaže...

Sta ima farmeri? Ste pripremili njive? Pocela sjetva repe? :P

Kad vec nemogu igrat da vidim kako vama napreduje? BULIGO onaj sigurno samo po BGA udara lovu :D

Ma, vec neko vrijeme izbjegavam BGA, Pancurak, prelaka  lova. To sam jako puno radio u 2Rivers, proizvodio 2+ milijuna litara silaze dnevno i sopao tamosnji BGA. Toliko da sam zamrzio BGA. Sad sam opet na kravama (4000-5000). Ali ovaj puta bez baliranja, samo mixeri i skladiste hrane. Opet postaje monotono pa tazim novu motivaciju. Planiram zaigratina maloj mapi, uz male strojeve i opet bale..

Par proteklih tjedana opet igram prastaru igru iz 2000 godine : jagged Alliance 2, s novim znanjima i taktikama. Nekako se uvijek vracam tim starim igrama, kao settlersima (3), UFO-enemy unknown i slicno. Ima ih puno na GOG-u za par dolara dobijes prastaru dobru DOS igru koja je dobro preradjena pa radi na Windozama bez beda. Farma i Truck sim su malo na 'luftanju' :)

Svejedno, farma mi je ziva i zdrava. Uglavnom se bavim kravama i ovcama. Imam 4000 krava pa uvijek ima posla s spremanjem hrane za njih, odvoz/prodaja gnojiva, i tako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 14:42 (BULIGO).
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

malo slika.....

dio voznog parka dio voznog parka
ajmo malo zaradit ajmo malo zaradit
pro parking pro parking
duhovi..... duhovi.....

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Malo novih strojeva {#}

Karta je LS 2013: Landwirtschaft EXTREM 2013 v 2.0 

IMT 577 IMT 577
IMT 558 IMT 558
IMT 539 frontloader edišn :D IMT 539 frontloader edišn :D
JD W540 i W660 na autocombine modu JD W540 i W660 na autocombine modu
JD 8410+6,5m i JD 8100+ 5,8m cultivator JD 8410+6,5m i JD 8100+ 5,8m cultivator
napunili 70%, pa ih moram gurat gore napunili 70%, pa ih moram gurat gore
nonstop nonstop
CP pakistanci CP pakistanci
čim se maknem odma voze po usjevima čim se maknem odma voze po usjevima
JD W660 u akciji i JD 7810+Hilken 19500 DR+DT JD W660 u akciji i JD 7810+Hilken 19500 DR+DT
zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ima li netko prikolicu ali zapreminom veću od 60000l?

i ako može napomena što sve transportira..

fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 0:30 (max91).
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

http://prntscr.com/33gozz zna li itko sta trebam uraditi ? re-instalirao sam igru 3-4 puta i nista opet sve isto molim pomoc :S

adhe

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Zasto nekada unajmljeni radnik npr. kada bere psenicu kombajnom radi zavoje i bere a nejde ravno po polju?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

e da i imam original igricu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blex kaže...

Zasto nekada unajmljeni radnik npr. kada bere psenicu kombajnom radi zavoje i bere a nejde ravno po polju?

Može koja slika da vidimo kako to skretanje i ti zavoji izgledaju?

zzzZZzzzZZzzzZz...
11 godina
neaktivan

Vjerovatno ti nisi dobro poceo da ides-mislim nisi ravno krenuo i on je tako nastavio..

adhe
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

nesto me zeza nece mi stavit sliku pa ako oce neko da mu ju posaljem na mail.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

rijesen problem skinuo novu mapu i i sve u redu {#}

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

probo sam mapu westbridge hills i iako mi se na početku činila dosadnijom od standardne ipak sam se fino zabavljo te nakon ~70 sati igre zaradio prvi milijun (great demand canola)....

dalje mi i nema nekog smisla igrat jer sad ide puno lakše ali u planu mi je počet na hard postavki pa vidit oću li odustat..

ako je netko zainteresiran za multi nek javne..pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ocu kupit prikolicu za bale  pa kaze" No more space.remove the purchased items first"? parkiraliste prazno sta napravit?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

da li neko zna kako da resim problem, kada obrisem drvece koje mi smeta u giant editor-u na default mapi, i kad pocnem igrati, drvece koje sam obrisao vise ne postoji ali traktori i dalje udaraju u njih, iako se ne vide

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice