Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.002.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

@ Bivsi branitelj: ako mislis na silose na originalnoj mapi Hagenstedt, nema limita. Bar ga ja nisam dostigao. Iz radoznalosti sam editirao fajl gdje pise koliko cega imas u silosima i sve sam stavio na 10 milijuna, i nije bilo problema. Najvise sto je meni uspjelo nakrcati je bilo 4.5 milijuna litara, a onda je dosla velika potraznja. nazalost, nisam uspio sve prodati, mogu prodati do oko 2.5-3 milijuna. Trebalo je voziti skroz do Inn-a, a on je dosta daleko. FollowMe mod mi je jako pomogao u tome. :)

P.S.

Ima mod koji omogucava da se postavi (bez editora) komplet silosa bilo gdje na mapi. Potpuno isto izgledaju kao origilalni zeleni set u Hagenstedtu, samo sto ovaj mod silos ima limit i sadrzaj nema veze s onim u originalnim silosima. Ja ga koristim na mapi Australia, gdje dobijem samo od jedne oranice od 50Ha x 30.000=milijun i pol litara uroda.. Lako se poveca editiranjem njegovog .xml, nije problem.

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

igram originalnu mapu (hegenstedt) i do sada se nisam upušto u mijenjanje bilo čega nego idem polako i ispravljam greške s početka....

planiram počet iz početka ponovo bez početničkih grešaka i eventualno mijenjat neke stvari ali igru želim ostaviti autentičnom, polako i bez nervoze {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013

Evo ovak to izgleda, stavio da idu u svaki drugi red

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
14 godina
ovaj koji krece lijevije pokrenes prvoga :) pa ce on prvi okrenuti i otici jos dalje od prvoga
12 godina
Farming Simulator 2013

Koja je po vama najbolja mapa ali da je mala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
yaga01 kaže...
ovaj koji krece lijevije pokrenes prvoga :) pa ce on prvi okrenuti i otici jos dalje od prvoga

Vidiš vraga, hvala, proradilo kak spada.

17 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

17 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

@BULIGO, nemam pojma gdje sam skinio malog CATa. Al to ti je prerada onog bijelog Bobcata sa normalnim točkovima Bobcat S160 Skid Steer Loader

@kovaos, probaj autopilot AutoCombine v 2.1 Scripte Mod 

Kreneš prvog da ide ukrug oko njive i ostale za njim i uključiš im da paze na prepreke ispred tako da se neće sudarati

zzzZZzzzZZzzzZz...
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 20:17 (johi bro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

A i došlo vrijeme za tehnički... Zadnja provjera ispravnosti prije tehničkog. :P

CaseIH u radionici CaseIH u radionici
CaseIH u radionici CaseIH u radionici
FS2013 Agro Croatia map mods download: https://www.dropbox.com/s/vojw2imzx0rzj36/Mods_AgroCroatia.rar

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kavos, postoji i druga solucija bez moda... AI je dovoljno pametan da se ne sudara...postaviš jednog na jedan čošak a drugog dijagonalno na dugi i pokreneš...tabom naravno čim brže skočiš sa jednog na dugi pa pokreneš i drugi...na ći će se na sredini oranice...
X----------
------------
------------
------------
-----------X

ovako ili ovako
X-------- s time da jedan radi uzdužno a drugi poprečno
----------
----------
----------
X--------
15 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

fala na odgovorima koji post ranije..

uglavnom, počeo sam igrat ali k'o da imam mulder&scally ediciju, naime, sijačica AMAZONE EDX 6000 mi "šeta" po dvorištu!!

neznam kako bolje objasnit, otkačim ju i dok se vratim, deset minuta, nije na istom mjestu a i okrenuta je pa je "lovim" i lupam traktorom da mogu opet zakačit...

neki bug ili?

ako je netko kupovo DLC (väderstad, ursus, marshall...)može li napisati kupujem li samo brand ili dobivam nešto u igri besplatno?

pitanje drugo..koja je zapremina silosâ? unutra držim prilično toga, jer čekam određene pogodnosti pri prodaji, pa me zanima oću li doći do limita skladištenja

inače igra mi se dopala jer ubija monotoniju a nema stresa..

fala na čitanju..

Evo dobiješ ovo sa Vaderstad: dvije sijačice za žito i jednu za kukuruz i jedan sjetvospremač od 5m i drugi od 8.2m {#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 18:39 (johi bro).
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 15:46 (kovaos).
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel igra tko još hagenstedt modified 2013 MR? Ako tko igra i hoće brati njezine multifrut žitarice sa Lexionom 780TT, nek mi se javi. Preradio sam lexiona jer onaj fendt što se dobije s mapom je užasan. BTW: Trebao bi nekog mehaničara da mi ulje promjeni na Fendtu 939 BB!!! :P

FS2013 Agro Croatia map mods download: https://www.dropbox.com/s/vojw2imzx0rzj36/Mods_AgroCroatia.rar

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja igrao..pa nekidan izasla nova verzija karte instalirao ju...i vidi vraga...obrisala mi stari savegame..., no ova verzija nije full MR... vozila koja inače nisu MR tako i rade na ovoj mapi..a iskrno, taj MR mi je malo pretjeran...traktor od 250ks trebao bi bez problema vući prikolicu sa teretom ukupne mase cca 15T...al to neide baš..pogotovo uzbrdo....tak da mi i paše ova nova verzija .... a i kombajniranje mi je islo na zivac...1.5-2.5 mph...krepo od dosade dok nisam ovršio ona tri polja što dobiš na početku...

13 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...

ja igrao..pa nekidan izasla nova verzija karte instalirao ju...i vidi vraga...obrisala mi stari savegame..., no ova verzija nije full MR... vozila koja inače nisu MR tako i rade na ovoj mapi..a iskrno, taj MR mi je malo pretjeran...traktor od 250ks trebao bi bez problema vući prikolicu sa teretom ukupne mase cca 15T...al to neide baš..pogotovo uzbrdo....tak da mi i paše ova nova verzija .... a i kombajniranje mi je islo na zivac...1.5-2.5 mph...krepo od dosade dok nisam ovršio ona tri polja što dobiš na početku...

Sve se to da srediti... Samo promijeniš .xml od vozila i to je to. MR postaje more more realistic.

Ja inaće vozim sa case-ovim kombajnom iz titaniuma kojeg imam za osnovne žitarice, a ovog prerađenog lexiona imam da pomaže ovome case-u i za ostale žitarice iz multifruit-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 16:15 (Mr. GSII).
11 godina
neaktivan
Ma da.. al neznam sta raditi u tim xml-ovima...kako i šta mjenjat...probao sam nesto al sam samo izbrljo i nis korisno napravil...A dao casea treba doci... prvo satima kombajnirati sa onom starom ragom.... :-)
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

kupio (i instaliro) titanium add-on (14,99€) i kad pokrenem igru nemam novih "strojeva"

ima li netko iskustva sa dodavanjem? nešto sam previdio?

fala

edit: riješeno, krivi download sam uzeo {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 18:51 (bivsi branitelj).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mr. GSII kaže...
Mac1981 kaže...

Sve se to da srediti... Samo promijeniš .xml od vozila i to je to. MR postaje more more realistic.

Ja inaće vozim sa case-ovim kombajnom iz titaniuma kojeg imam za osnovne žitarice, a ovog prerađenog lexiona imam da pomaže ovome case-u i za ostale žitarice iz multifruit-a.

aj nabaci koji sliku te mape :)

ja sam je skinio ali necu inst dok nesto nevidim :)

dali ima strelica zelena za naprijed nazad koju moras stalno sam saltati??

i dali mozes staviti link od tog svoga lexiona za multifruit treba mi :)

13 godina
neaktivan
balvanar kaže...
Mr. GSII kaže...
Mac1981 kaže...

Ima... Evo, to se i vidi na ovoj slici. ja sam taj mod obrisao jer mi je to išlo na živce. http://images.modhoster.de/system/files/0051/1381/huge/hagenstedt-modified-2013--4.jpg Slika je skinuta s neta. Strelica ti je odma iznad znaka za pogon  na sva četri kotača. lexion je u prilogu. Može se prati i on i cutter. Inaće, mapu sam jučer maknuo jer nikako nisam mogao dobiti više od 15 fps-a što mi je išlo na živce.

12 godina
neaktivan
Mr. GSII kaže...
balvanar kaže...
Mr. GSII kaže...
Mac1981 kaže...

Ima... Evo, to se i vidi na ovoj slici. ja sam taj mod obrisao jer mi je to išlo na živce. http://images.modhoster.de/system/files/0051/1381/huge/hagenstedt-modified-2013--4.jpg Slika je skinuta s neta. Strelica ti je odma iznad znaka za pogon  na sva četri kotača. lexion je u prilogu. Može se prati i on i cutter. Inaće, mapu sam jučer maknuo jer nikako nisam mogao dobiti više od 15 fps-a što mi je išlo na živce.

a gdje obrisem taj mod da nemam ni ja tu strelicu ubi me to to nikako nezelim i di ti je  taj tvoj lexion??aj uploudaj taj svoj pa posalji njega i cutter ako nije problem

11 godina
neaktivan

Ima verija iste mape MR i obična...ja igram običnu (verzija 4.1.7), iako ima za kupit MR vozila koja onda i rade tako kako su napravljena(MR)

ova moja mapa nema strelice za saltanje a MR ima.

Inace mozes promjenit te strelice u igri sa tipkom "/" na numpadu... ispod strelica bi trebalo pisat T1, T2 i T3...T3 je normalan mjenjač nared natrag koji nemoras nissaltat nego radi kao i na obicnim mapama..

evo par slika sa obicne mape. Sto se tice FPS-a i ja mjestimično dobivam low-peekove...al kolko sam skuzil to je zbog određenih modova...i onda samo kameru malo okreneš i amen...

ceka se mak da dozrije ceka se mak da dozrije
dvoriste + radiona dvoriste + radiona
radiona radiona
spremnici za sjeme, gnoj i vodu spremnici za sjeme, gnoj i vodu
skladište koje treba kupiti skladište koje treba kupiti
plato machine shopa plato machine shopa
machine shop machine shop
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 8:36 (Mac1981).
13 godina
neaktivan

Meni su fps-i konstantno u crvenom. Mislim da se taj mod zove shuttle control i prilikom instalacije mape, to jednostavno isključiš i neće ti se to instalirati. ili ako instaliraš sa svim dodacima, onda jednostavno otiđi u mods mapu i obriši mod s tim imenom i to je to. lexion se uploda i pošaljem link kad bude gotovo. Mac, čime ti berešš dodatne žitarice?

13 godina
neaktivan

A čekaj, onaj multifruit mod omogućava da bereš vanstandardne žitarice s bilo kojim kombajnom i kipaš u bilo koju prikolicu ili??? 

11 godina
neaktivan

Znaci skinu verziju 4.1.7., i instalirao sa svime što je tražilo... trenutno imam 2 CASE-a 9230 za 13m hederom...sa tim berem sve...osim kuruze i onih ostalih pi**rija za koje trebaju grimme strojevi (mrkva, luk, krumpir, repa....)

CASE CASE
13 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...

Znaci skinu verziju 4.1.7., i instalirao sa svime što je tražilo... trenutno imam 2 CASE-a 9230 za 13m hederom...sa tim berem sve...osim kuruze i onih ostalih pi**rija za koje trebaju grimme strojevi (mrkva, luk, krumpir, repa....)

Faq, i ja sam ga imao ali sam mislio da se s njime ne može to brati pa sam preuredio lexiona za to jer onaj fendt što se dobije u MR mapi je katastrofa.

Balvanar, link za lexiona je https://www.dropbox.com/s/1lzkrw11jnqwz0t/Lexion%20pack.rar . samo raspakiraš te dvije datoteke u mods folder i vozi.

11 godina
neaktivan

A sa ovim kosim travu :-) kosi 6m, skuplja i kipa...di ces bolje.. :-)

mala kosilica mala kosilica
12 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...

A sa ovim kosim travu :-) kosi 6m, skuplja i kipa...di ces bolje.. :-)

{#}

Ok,ok, malo smo se ulijenili, ali nije uvijek lako sa 4000 krava,..

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

di si naso tako veliku kosilicu :) 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

di si naso tako veliku kosilicu :) 

Od Dimanix-a BigM-500 20M{#}

ima i kuku. Sirina se moze podesiti od 13-20 metara sa 'N' i 'M'.Prikolice su isto od Dimanix-a Krone GD550 'Rake' (grablje lol). Ima i verzija 20 metarska ali mi ta preglomazna i nezgrapna. Ovako koristim dvije manje sa 'followMe' modom. jedan Fendt slijedi mene, drugi ovog prvog fenda, malo razmaknuti pa skupa uspju pokriti svih 20 metara sirine.

Te grablje-prikolice su idealne za skupljati slamu. najbolje rade ako kombajn ima header od 12 metara, onda taman uspijes pokupiti 2 reda slame odjednom.Ja uvijek drzim 2 milijuna litara slame i sijena u rezervi, tako da se naradim s tom opremom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 17:54 (BULIGO).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice