Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.002.180
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Decki, u kom se fajlu nalaze podaci (osobine) objekata na mapi? Npr. ako zelim povecati kapacitet 'jame' za silazu u BGA, gdje to mogu promijeniti? S editorom kad gledam, pokaze mi samo od cega je objekt napravljen, materijale itd ali ne i karakteristike? U modovima je uglavnom dovoljno preraditi .xml od moda, ali sto je s objektima koji su dio mape?(map.i3d)

pozz.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 15:46 (BULIGO).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Prije par dana sam pitao gdje mogu naći ovo   allow to create to mi treba da mogu preorat travu..

Pa ako je moguće da mi neko odgovori u opcijama sam gledao al nigdje nemogu naći..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
BULIGO kaže...

Decki, u kom se fajlu nalaze podaci (osobine) objekata na mapi? Npr. ako zelim povecati kapacitet 'jame' za silazu u BGA, gdje to mogu promijeniti? S editorom kad gledam, pokaze mi samo od cega je objekt napravljen, materijale itd ali ne i karakteristike? U modovima je uglavnom dovoljno preraditi .xml od moda, ali sto je s objektima koji su dio mape?(map.i3d)

pozz.

to je i moj problem, ja sma tio ubrzat jamu i našao sam odg : http://forum.farming-simulator.com/viewtopic.php?f=780&t=53783 - četvrti post, ali svejedno nisam rješio problem jer nemogu otvorit map.i3d ali to ti je unutra uglavnom, u places, ima objašnjeno gore

15 godina
neaktivan
max91 kaže...

Prije par dana sam pitao gdje mogu naći ovo   allow to create to mi treba da mogu preorat travu..

Pa ako je moguće da mi neko odgovori u opcijama sam gledao al nigdje nemogu naći..

zakacis plug i mora ti pisat koje slovo stisnes da ti se ukljuci pravljenje novih njiva :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo  ako nekog zanima free DLC mods  od Giantsa   Farming Simulator | FS13 Classics

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
To su strojevi za vrijeme Georga Washingtona? xD
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Eh, dobri stari Schluter je vec tada bio pravi frajer!! {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Eh, dobri stari Schluter je vec tada bio pravi frajer!! {#}

ak mene pitas i sad je :) ja volim takve starije modele traktora :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nema veze što su stari. Free je free. Ima i Ursus DLC pack al se plaća 15E.

Da vidite JD 4755 89g., s kojim radim u firmi, pitali bi me šta je to, i zar to netreba biti u starom željezu. 

Ima 1280 RS, a sat mu je 2x prebacio {#}. Al ide, i samo toči i piči...

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Haha, tah tvoj je toliko star, da je sad vec vjerojatno i pomalo radioaktivan! {#}

13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Pa i nije tako star. Evo mi prije koji dan kupili 110 konjski (6 cilindara) SAME iz 97', a piči koda je 2010.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ovako imam ovaj problem. Kad počnem ispočetka igrati igricu,  nakon nekoliko sejviranja i loadiranja (cca 3 do 4 puta) dođe do toga da kad loadiram bilo koju mapu svi traktori, kombajni, priključci znači sve što imam osim novaca nestane. Pokušao sam sa brisanjem i ponovnim instaliranjem igrice i opet se to pojavljuje. Molim pomoć. Hvala.  

0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2013

Jel izašla neka nova dobra mapa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mac, skini Vojvodinu.
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Mac, skini Vojvodinu.

Ja sam prije mjesec dana igrao malo Vojvodinu i jako mi se dopala ideja 'okrupnjivanja' njiva: pocnes s kupovinom manjeg dijela inace ogromne njive, i kako zaradjujes novac, tako kupujes dijelove njive 'na rate'. Na kraju eventualno obradjujes ogromnu njivu. I tako nekoliko puta. Sve oke, ima cak i vrlo laganih misija pa u pocetku zaradis neku lovu.

No, neke stvari mi jednostavno nisu radile: mogao sam npr. iskipati urod u silos, ali ni za zivu glavu nisam mogao natovariti prikolicu ispod onih 'lula'. Stanem ispod, pritisnem slovo "O" i-nista. S druge strane, dole u 'gradu' ima ona godpodinjska zgrada sa jos 2 lule, i nekim cudom su mi natovarile prikolicu, kako su one htjele, ne kako je meni trebalo. Potom, nisam ukapirao sto s onom kupovinom 'necega' sto se ne vide cega.500tisuca? Sto to kupujem? Farmu? I sto onda stim?

VRLO bih bio zahvalan kad bi mi netko to konacno objasnio. Posjetio sam stranice momaka koji su mapu napravili, i na tvitu i sve, ali  nije bilo srece, ili je mapa vec stara ili je malo ljudi igra, ali odgovore nisam dobio. Igra li je netko?

13 godina
odjavljen
Ja ju igram. Ispod lule imaš nekakvu kutijicu, dođeš do nje i pritisneš 'O'. To kupuješ taj posjed ispred kojeg je 'Buy icon', poprilično zgodno.
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Ja ju igram. Ispod lule imaš nekakvu kutijicu, dođeš do nje i pritisneš 'O'. To kupuješ taj posjed ispred kojeg je 'Buy icon', poprilično zgodno.

Fala nebesima da  je jos neko igra. Znaci IZADJEM iz vozila i pritisnem kutijicu sa zelenom/crvenom topkom? Kako mislis kupujem 'posjed' koji posjed? A sto ako ga ne kupim, npr onaj od 500.000 ispred farme? Ima li ogranicenja ako ne kupim ili? Plz pojasni malo?Nije mi to jasno.

Hvala na odgovorima, odo opet instalirat Miroslava Ilica hahaha.. ima nesto...sto te cini...izuzetnom..lalala.. haha.

13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Ti posjedi su ti za spremanje strojeva, onaj ispred farme neznam zašto se treba kupiti. Kad kupiš onoga kod tzv. Machine shopa onda ti se otključaju vrate te možeš spremati strojeve unutra. Ako ti ne kupiš nikome ništa, to ti je na izbor, ja imam kupljena 2 (onaj pokraj machine shopa i nasuprot njega).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Bio sam naisao na misiju gdje je cilj prevesti neku paletu na mjesto  u gradu, ali je onaj cilj/zeleni krug nekih 5 metara visoko u zraku pa misija propadne. Jesi li radio misije u Vojvodini?

Jos se sjecam da su znale ujutro biti opake magle, bio sam se izgubio na polju nisam mogao pronaci kombajn sa chaserom haha.Snalazio se sa kompasom ko na oceanu lol.

Svidjelo mi se sto je stala i mjesto za hranjenje krava pokriveno, drukcije nego na originalnoj mapi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 21:18 (BULIGO).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
BULIGO kaže...

Bio sam naisao na misiju gdje je cilj prevesti neku paletu na mjesto  u gradu, ali je onaj cilj/zeleni krug nekih 5 metara visoko u zraku pa misija propadne. Jesi li radio misije u Vojvodini?

Jos se sjecam da su znale ujutro biti opake magle, bio sam se izgubio na polju nisam mogao pronaci kombajn sa chaserom haha.Snalazio se sa kompasom ko na oceanu lol.

Svidjelo mi se sto je stala i mjesto za hranjenje krava pokriveno, drukcije nego na originalnoj mapi.

Ma ne radim misije uopće, nebitno dali je Vojvodina ili neka druga mapa.

Hehe xD

Ima dosta stvari koje su bolje nego na originalnoj, ali opet ima stvari koje nevaljaju u odnosu na original (npr. silosi).

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

moze lik ode te mape ali da radi ako nije problem :)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo, instalirao opet (novi download) i sad radi sve ko puska.{#}

Nemam pojma zasto onda nije radilo. Lule u silosima rade ok, ne moram ni izlaziti iz vozila i odmah mi se pojavi ono 'O' za open, i lula se spusti i sipa zitarice!?!?

Isto u gradu ona farma. Bah, ko ce ga znati. Prodao sam sve sto nije bilo zakucano cavlima, ostavio Buhrera, i kupio za saditi kukuruz i sad cu samo to raditi, saditi kukuruz i chaffati ga za silazu i prodavati u BGA dok malo ne namaknem koju kunu.Usput dok meksikanac sadi kuruzu, ja radim misije sa paletama za malo extra love.

Za sada nista od zivotinja. Kupujem ona polja 40-46, kad bude gotovo, bit ce to veliko polje :)Jos kad dodje jednog dana bigX, eeee bice veselo. Zasad koristim mali mod, neka pretpotopna istocno-europska sjeckalica za travu i kukuruz, uski noz, valjda 3 metra ili manje, ali radi svoj posao. mini-mini-X hahaha. (marka je Fortschritt, dobije se kombajnic i 2 noza, jedan za travu sjeckat i jedan za kuruzu).

Jedno 8-9 metara uz cestu sam zasadio travu, tako da mi se strojevi ne zapetljavaju u stabla. Nije to ko u 2 rivers gdje su stabla napravljena od dima i magle lol.

Okkrio sam da na velikoj farmi ne mogu puniti sjeme niti gnojivo, valjda kad iskasljem 500k onda cu moci? Ovako moram ici puniti u grad tamo kod BGA u ono dvoriste. Nije bed zasad.

Balvanar, evo ti link:

http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/3169-vojvodina-v1.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 0:17 (BULIGO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

nesto smo slabo aktivni u zadnje vrijeme? ne igra se vise? izgleda da nas je ovo lijepo vrijeme konacno malo izvuklo iz kuce? :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Igra se Minecraft xD

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ja igram. Jos sma na Two Rivers, sada sam tamo ko doma. Bas jucer konacno docekao veliku potraznju za zitom. Mlin placao po 1560. Uvalio im nesto preko 2 milijuna litara zita prije nego je cijena pala. Na 180 haha. Slijedeci dan: opet velika potraznja!!! Naravno: zita!! Fino, sad su placali cak 380, to sa 100% uvecanom cijenom . Bah.

Ali neka, sad imam oko 5 milijuna u banci pa mogu kupiti jos malo opreme, vjerojatno jos jednu Big-500 kosilicu plus balericu za sijeno da ih ne moram setatai po mapi. Jos sam tri velika polja prenamijenio za travu. Dobijam oko 15 bala po 6000L sijena od svakog, trava se obnovi za oko 9 sati . Napravio sam test:polje recimo broj 1, pokosio cim je niknula mlada travica. Dobio 15 bala sijena. Slijedeci puta sam cekao da naraste trava do treceg, tamno-zelenog stupnja, ali nece ko drugi usjevi, ima samo prva dva stupnja, ful mala travica i potom zrela, na mojoj mapi ima i zute cvjetice. Tako zrelu pokosio i dobio 22 bale, umjesto 15. Mislio da nema veze ali nije tako. Sad ne znam isplati li se cekati sa tih extra 50% bala ili kositi cim se trava pojavi?

Sto sijena sto slamme, mojih 2000 krava potrosi oko 60 bala dnevno. Sto u mixu, sto u slami za stijelju. Dakle, nema dosade na mojoj farmi. Istina, lova je dobra, 2000 krava mi daje nesto preko 1 milijn dolara profita dnevno, ali posao je tezak. Hebena mapa, autor je krivo postavio jedan lampion pokraj ceste u 'gradu' pa se Mljekar svaki puta zaglavio za lampion i nikako da dodje na farmu po mljeko, morao uvijek cekati ponoc da mi plate mlijeko. Konacno sam mapu ucitao u Editor i pomakao lampion metar dalje od ceste, i sad radi ko puska. Jos sam premjestio neka stabla koja su me zivcirala i u prostoru kod krava obrisao malu stalu, ne volim te barake okolo. Sad sam dobio kod krava prazan plac i fino tu sad slazem rezervne bale slame i sijena.

Sad je pola njiva namijenjeno kukuruzu za silazu, a pola za zito, zboh slame. Kanolu i Barley uopce ne sijem, kanolu jer ne daje slamu, a barley mi se ne svidja tekstura biljke i slama mi izgleda nekako slabokrvno. Zito FTW!!

Onda jos malo-malo pa zaigram Vojvodinu, i tako vrijeme prolazi :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 20:58 (BULIGO).

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Previše informacija za moj mozak xD

E kako se mićeš u editoru? Ja mogu samo biti na mjestu i sa SCROLLom i ništa drugo :/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Moze preporuka neke dobre mape? Dojadila mi je originalna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

skini mapu vojvodina dobra je

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

U editoru se pomices raznim pritiscima na ALT CTRL SHIFT itd, te jedno uho misa, drugo i oba itd. Ima tutorial na jutjubu.

re: mod-mapa: pokusaj Two Rivers (english). Ja imam preko 300 sati na njoj, 100+ samo na ovoj tekucoj partiji!

Dame i gospodo, postovani kolege farmeri, konacno je kucnuo cas da se na mojoj kravljoj farmi Two Rivers izvrsi smjena generacija tzv. 'Workhorse'-a.

Do sada je workhorse bio (izmijenjeni) Deutz 430 TTV care wheels. Posteno je izvrsavao sve zadace koje sam mu nametnuo. Sada, kad farma konacno radi kako treba i mojih 2000 krava daju sve od sebe (mlijeko!!) da nofci pristizu u pristojnim kolicinama, stigao je novi car, Case IH CVX175. Zivio novi car!!{#}

Kriteriji su bili:

-Da bude crvene boje

-da nema zasticene fajlove, da ga mogu kasapiti do mile volje,

-da izgleda cool,

-da po mogucnosti bude crven (doosta vise zelenih dajceva!!)

-da ima relativno jednostavne (ne-HD) i 'lagane' texture (imam stari PC)

-da bude crvene boje

-da ima cool zvuk ( nazalost, na kraju je ispalo da sam mu trebao promijeniti komplet soundtrack, jer mi nijedan nije odgovarao lol)

-jesam li spomenuo da bi trebao biti crvene boje?

Novi car radi zbilja dobro, i dostojna je zamjena starome.

Novi je car zapravo imao i takmaca! U uzi krug je usao i Lindner GeoTrac 134 (crveni hehe).Sve super, ali ipak je CaseIH vise 'frajerske' prirode :)

Najvise bi volio da sam mogao uzeti Fendt vario, ali nema crvenih Fendtova hehe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 23:40 (BULIGO).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice