Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.002.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ja ću kao i mate, sad silažu radim samo na poljima 5,6,7, uskoro se prebacujem na krave pa ću polje 40 popolovit pola travu pola kukuruz (malo više travu) i polje 41 cijelo sa travom

BULIGO (samo da ponovim jer ima par novih postova) molim te daj mi link do onog moda za utovarivač

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Farming Simulator 2013
Predator003 kaže...

ja ću kao i mate, sad silažu radim samo na poljima 5,6,7, uskoro se prebacujem na krave pa ću polje 40 popolovit pola travu pola kukuruz (malo više travu) i polje 41 cijelo sa travom

BULIGO (samo da ponovim jer ima par novih postova) molim te daj mi link do onog moda za utovarivač

Evo :) http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/cat-980h-v-1-0-mp.html#more-13428

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

dali netko zna di ima mod za prikolicu za prijevoz bala

imam prikolicu sto prevoze 20 okruglih bala i sama tovari

meni sad treba za kockaste velike bale ne male dali to netko ima?

0 0 hvala 0
12 godina
balvanar kaže...

dali netko zna di ima mod za prikolicu za prijevoz bala

imam prikolicu sto prevoze 20 okruglih bala i sama tovari

meni sad treba za kockaste velike bale ne male dali to netko ima?

Ja imam ovu http://www.modhoster.com/mods/aa47moeller--2

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 15:53 (macgyver 53).
12 godina
Farming Simulator 2013

Super su mi ovi prerađeni traktori iz igre, imam kod krava hurlimann-a traktor se može uprljati, više dima izlazi iz auspuha kada traktor vuče nešto teže itd... Brat ima prerađenog deutza a ja i dalje fendta 924 :))

moj fentd ima 20 radnih sati i još mi nije dosadio :) moj fentd ima 20 radnih sati i još mi nije dosadio :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

taku imam i ja samo sto mi se neda samome svaku balu tovarit :)

BULIGO ona prikolica di si rekao da stane 150.000 silaze dali imas mod jer ja imam samo sa 61.000l a htio bi vecu XD

i ovaj mod za utovarivac CAT mi neradi :(     (stavio mod na detskom,desni kilk,extract i kad mi napravi folder prebacio u modove) dali sam negdje pogrijesio??

0 0 hvala 0
12 godina
balvanar kaže...

BULIGO ona prikolica di si rekao da stane 150.000 silaze dali imas mod jer ja imam samo sa 61.000l a htio bi vecu XD

i ovaj mod za utovarivac CAT mi neradi :(     (stavio mod na detskom,desni kilk,extract i kad mi napravi folder prebacio u modove) dali sam negdje pogrijesio??

Pa tovari sama bale moraš stisnut b i odabrat hoćeš kupit okrugle ili kockaste bale.

12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
BULIGO kaže...

Ja nemam uber-seksi volan/pedale/dzojstik ko sminker Karlo, pa se moram snalaziti :)

aj da ti ja to sve prodam? volan, joy i flight stick ;) jeftino, a cak se onda mozes i malo ku*cit ovak po forumima :P ;)

Definiraj pojam 'jeftino' {#}

12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
balvanar kaže...

Pa tovari sama bale moraš stisnut b i odabrat hoćeš kupit okrugle ili kockaste bale.

Da, mislim da su mu kockaste 'normal' bale, a ne BIG. BIG su neke specijalne koje sam vidio samo ja youtube, i kompatibilne su ..same sa sobom lol.

Kad extractas fajl, dobijes 2 .zip fajla, jedan je taj zuti cat, a drugi je mislim onaj artikulirani (nisam provjeravao). Onaj koji te zanima prebacis u mod folder i trebao bi se u igri pojaviti skupa s drugim modovima pod front loaders.

Sto se tice prikolice za bale/palete, ja sam zbog poznatih razloga (stari PC) isao na ucinkovito i jednostavno, osobito graficki neugledno. I danas koristim onu koja je vec navedena (47) za sijeno, jer mi lijepo slozi u kocku 35 bala pa ja lako za nabadati sa viljuskarem dvije-po-dvije, a za veci masovniji prijevoz (i za samo-tovarenje paleta sa vunom) koristim

http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/moller-bale-and-pallet-trailers-v-1-1-sp.html

Meni je vazno da radi svoj posao, sminka je manje bitna.

VAZNO, VAZNO! NIKAD ne snimiti poziciju/izaci iz igre ako ima bala/paleta na prikolici jer save ne zapamti sto je na prikolici!! Znaci, iskrcati bilo gdje sa 'O" i onda izac iz igre.

VAZNO2: ak okoristite samo-krcajuce prikolice za tovariti palete s vunom, ona NE SMIJE biti blizu (u dometu)betonske podloge za palete (kod ovaca) jer inace nece vise nastati nova paleta.

Toliko.

Za mod one prikolice sa 150.000 to sam si ja povecao na 150.000. Sori. Mogu je uploadati ako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 16:47 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

buligo imas pp :)

dali je netko nasao mod za one hvataljke za bale?? da se nemora vilama stalno kao sto je bilo za FS2011??

gledao sam dosta stranica ali nisam nigdje nasao i dali se vama dogadja da nahranite krave imaju svega za 6 dana (tako barem pise) i izadjete iz igre i udjete kad ono u statistikama sve 0 kao da nista nemaju??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

hvala za mod.

BULIGO: jednom si mi dao mod za crvenu hesston balaricu koju si ti preradio ona ima 6K i sa njom ti baliraš travu, možeš li mi dati i tu drugu balaricu koja ima 7200 s kojom baliraš sijeno jer mi se taj omjer čini odličan za poduplanu crvenu mix prikolicu

edit: imam mod onaj esl limiter (koristim ga kad idem traktorom pored kombajna) sad me zanima oni radni sati zašto su dvije znamneke?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:49 (Predator003).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

nisam napisao ako nek pravi modove ja bih ga molio za one hvataljke za bale da napravi :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel bi se moglo sa flight stick-om dodavati traktoru gas naprimjer gurneš ga naprijed i traktor ide naprijed, gurneš nazad ide nazad, gurneš ga desno ubaci u 3 brzinu itd... Kao što ima fendt i ostali. :))

naravno da se moze... postavis si sta ti koja komanda radi i picis.... eto ja igram na volan+flajt stik+joy s tim da joy jako malo koristim, a flajt stik mi je super za utovarivace, i jos kad pritisnem tipku mogu udvostrucit kontrole pa flajt stik koristim i za podizanje i spustanje hidraulika, "mijenjanje brzina" znaci ono 1,2,3 i jos neke sitnice :)

@BULIGO... ma jeftino, skoro dzaba... izbrojis 2200kn i nosi sve, dat cu ti jos jedan joy gratis :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
Farming Simulator 2013

Razmišljo sam da kupim na forumu neki flight stick za 50kn i isprobam :))

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:56 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

buligo imas pp :)

dali je netko nasao mod za one hvataljke za bale?? da se nemora vilama stalno kao sto je bilo za FS2011??

gledao sam dosta stranica ali nisam nigdje nasao i dali se vama dogadja da nahranite krave imaju svega za 6 dana (tako barem pise) i izadjete iz igre i udjete kad ono u statistikama sve 0 kao da nista nemaju??

Ima tih vila koliko hoces, vecina ima mogucnost da tipkom X 'zalijepis' bale ze vile, inace ne bih vise igrao igru. U originalu bale padaju na sve strane sto je totalno glupo, ko da nema gravitacije.

Igra ima svoj interni sat, sve se odvija u vremenskim razmacima koji se zovu 'game tick'. Svaki 'tick' traje mislim 21 minutu, tad se stanje u igri obracunava i obnavlja. Obnavlja se sve, hrana koju jedu, voda koju piju, i ostalo, kao cijene kod kupaca.I status produktivnosti isto. Zato kad ucitas igru imas status 0% jer nema prethodnog statusa. No, odvrti igru malo unaprijed pa ces vidjeti da ce se odjednom ispravno stanje pojaviti. Nista ne gubis, samo ne vidis stanje dvadesetak minuta.

Vile za bale sa automatikom za 'zaljepljivanje' bala:

http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/quicke-ballengabel-v-1-0.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 22:12 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

hvala za mod.

BULIGO: jednom si mi dao mod za crvenu hesston balaricu koju si ti preradio ona ima 6K i sa njom ti baliraš travu, možeš li mi dati i tu drugu balaricu koja ima 7200 s kojom baliraš sijeno jer mi se taj omjer čini odličan za poduplanu crvenu mix prikolicu

edit: imam mod onaj esl limiter (koristim ga kad idem traktorom pored kombajna) sad me zanima oni radni sati zašto su dvije znamneke?

Imas pp (balericu)

Imas sate danasnje koje si ostvario i ukupno otkad si instalirao ESM mod. Isto kaoove neke mod-balerice, prvi broj je koliko si nastancao bala danas, a drugi ukupno. Vazno samo zato jer neke imaju feature da im se mora nadomjestiti kanap za vezivanje bala svakih 500 bala nastancanih i sl.

Onda moras stat, sic s traktora, otvorit panel sa klupkima, 'napuniti' sa novim klupkima, zatvoriti i krenuti dalje.....ili u .xml staviti da kanap traje za 999.999.999.999itd bala haha.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 19:11 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Dali ima netko link za najnoviju verziju courseplaya koja ima poseban tab za generiranje rute, treba mi za špricanje, a i po videima po youtube vidim da je generiranje rute puno fleksibilnije nego kod starijih verzija.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo našo sam onaj tarup od naprijed, za repu, za skidanje listova

Gilles TR16 » Modai.lt - Farming simulator|Euro Truck Simulator|German Truck Simulator|Grand Theft Auto and more games mods

Course play ima zadnji na modhosteru, mislim v3.3

EDIT: evo za beta test CP Courseplay/courseplay · GitHu  od istog autora, stalno nešto nadodaje i ispravlja bugove.

Treba skinut zip file, raspakirati, uć u folder i sve fajlove ponovo stavit u zip, i naravno stavit ime zip-a isto ko i od postojećeg CP-a

zzzZZzzzZZzzzZz...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 20:22 (johi bro).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Razmišljo sam da kupim na forumu neki flight stick za 50kn i isprobam :))

ma bojim se da je takva palica jos gora nego kad radis misem :/ ja inace igram FSX (flajt simulator) pa sam si nabavio malo skuplju palicu, onda je usput koristim i za farming simulator, al mislim da se ne isplati davati novce samo zbog njega na palicu... jedino tako nesto bas jeftino, al ko zna kako ce radit :/

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
17 godina
neaktivan
johi bro kaže...

Evo našo sam onaj tarup od naprijed, za repu, za skidanje listova

Gilles TR16 » Modai.lt - Farming simulator|Euro Truck Simulator|German Truck Simulator|Grand Theft Auto and more games mods

Course play ima zadnji na modhosteru, mislim v3.3

EDIT: evo za beta test CP Courseplay/courseplay · GitHu  od istog autora, stalno nešto nadodaje i ispravlja bugove.

Treba skinut zip file, raspakirati, uć u folder i sve fajlove ponovo stavit u zip, i naravno stavit ime zip-a isto ko i od postojećeg CP-a

svaka cast....e sad mi se opet da repu sijat :D

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Zna li netko neku malu mapu ????,da nisu samo ravnice {#}

Tamo negdje u srcu Balkana, moja ljubav moja lijeva strana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WrongType kaže...

Zna li netko neku malu mapu ????,da nisu samo ravnice {#}

Hagenstedt?{#}

Imam 2500 krava i sve vise mi se cini da mi jedu vise hrane nego sto proizvodim {#}

Morat cu smanjit proizvodnju canole i baciti se na wheat/barley zbog slame..

Imam 1.2 milijuna litara mix hrane u rezervi, ali sam sada na zadnjih 50 bala slame (svaka 7200L!!).

S druge strane, samo krave mi donose dnevno profit od oko 1.3 milijuna dolara, plus oko milijun od prodaje silaze, tako da vise ne moram paziti sto sadim sto se tice cijena na trzistu, glavno da ima hrane za blago. Trave jos ima dovoljno, brzo raste.

EDIT:

Malo sam racunao koliko cega treba za uzdrzavati 2000 krava, svaki dan. Nemojte me zahebavati ako sam negdje fulao za neki neznatni iznos, radio sam sa malim brojem decimala.

Dakle, 2000 krava (na mapi Two Rivers) trosi dnevno:

502.420 mixa

152.200 slame i daju

1.493.300L mlijeka.

Moj mix od 36000L se sastoji od 12.200L sijena+ 14.400L slame + 9600L silaze.

Sto se mene tice, moram svakog dana osigurati najmanje:

353.168L slame ili 49 bala x 7200

167.456L trave ili 30 bala x 6000

i jedno malo jezero vode lol.

I silaze oko 133.945L

Sad moram naci kombinaciju oranica koje, zasijane sa wheat/barley daju 49 bala slame, ostalo mogu sijati sto hocu, npr. canola. Silazu radim za BGA na milijune, pa to nije problem, dnevna potrosnja 2000 krava iznosi otprilike 10% od onoga sto BGA moze dnevno 'progutati'.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 18:15 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Za kupiti 2000 krava treba potrositi 4 milijuna.

Za kupiti Vjetroturbina za 4 milijuna moramo ih kupiti 3.33 komada.

3.33 Vjetroturbine ce na dan dati 159.840 dolara.

2000 krava ce na dan dati profita oko 1 milijun dolara.

Dakle, turbine su sminka sa nesto dnevnog prihoda, dok je investicija u krave daleko bolja. Jest da turbine niti moramo hraniti niti oblokavati, ali, ako smo u lovu na dobru paru, turbine nam ne trebaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 18:14 (BULIGO).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ja sam kupil 5 vjetroturbina i 7 solarnih čelija i zadovoljan sam. Nemam volje za hranjene krava, a imam najekskluzniju opremu za hranjenje krava, obradu tla, sijetvu i sve za travu :/
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

sta se desava s ovim novim patchom mi igra neradi ,wtf ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Ako je piratska onda je to to.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Majestic Ik kaže...

sta se desava s ovim novim patchom mi igra neradi ,wtf ?

Hehehe, dobra!! {#}

15 godina
neaktivan
Majestic Ik kaže...

sta se desava s ovim novim patchom mi igra neradi ,wtf ? {#}

Meni radi normalno, bolje nego prije{#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

wow kakav patch radi samo na originale

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 21:03 (Majestic Ik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Pa da. Koja je uopće razlika između 1.4 i ovih novijih?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice