Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.002.291
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
BULIGO kaže...

Hasankoo, kako se aktiviraju one lule za tovarenje zitarica na silosima?? (mapa Vojvodina)

E  nezna stvaro zbog tog sam i napustiio tu mapu.

12 godina
neaktivan
johi bro kaže...
BULIGO kaže...

Hasankoo, kako se aktiviraju one lule za tovarenje zitarica na silosima?? (mapa Vojvodina)

Mislim sa O, kipanje

meni nece, stanem s prikolicom ispod, i nista. O ili ne O, lula ne mrda. To na farmi, ono gore na sjeveru, ne u gradu.mogu iskipati u onu resetku izmedju silosa, ali ne mogu aktiviratilule da se spuste. Buljim u one slicice na silosima i dva dugmeta crveno/zeleno ali stogod da pritisnem, ne radi mi.

12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...
BULIGO kaže...

Ni tebi nije radilo ?? Cudno, mora biti neki trik. I zasto je iepred farme na cesti onaj znak kojise okrece? Nudi da kupim NESTO sto kosta 500.000 dolara?? Sto kupujem? Farmu?? Bzvz hebes te komplicirane mape bez ikakvih uputstva i podrske.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 16:44 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
hasankooo kaže...
BULIGO kaže...

Ni tebi nije radilo ?? Cudno, mora biti neki trik. I zasto je iepred farme na cesti onaj znak kojise okrece? Nudi da kupim NESTO sto kosta 500.000 dolara?? Sto kupujem? Farmu?? Bzvz hebes te komplicirane mape bez ikakvih uputstva i podrske.{#}

ja sa igro mapu mjesec dana i naletim na forumu bas za te silose da nerade a nisam nista vadio iz nji. konto da moram kupit farmu odem ukucam 500k i kupim kad ono isto ma bezze Kansas je dobra mapa evo igram 2 dana.

12 godina
neaktivan

Jesi li probao Two Rivers? Meni je ta dobra.

Imas li mozda link za forum gdje se govori o Vojvodina mapi??

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 17:39 (BULIGO).
17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zna neko jel ima mozda prednji tarup za repu za tratkor? mislim da sam negdje procito na forumu

da je isto neko to pito...trazim al zasada nista ako neko zna neku stranicu da je napravio pisite ljudi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2013

Jel se više isplati krumpir ili repa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel se više isplati krumpir ili repa?

Silaza!! {#}

12 godina
neaktivan
pancurak kaže...

zna neko jel ima mozda prednji tarup za repu za tratkor? mislim da sam negdje procito na forumu

da je isto neko to pito...trazim al zasada nista ako neko zna neku stranicu da je napravio pisite ljudi :D

Sto on radi? Orkida zelenjavu na repi u krumpiru ili? Zar oni tectroni/maxtroni to nemaju vec ugradjeno??

12 godina
Farming Simulator 2013

Evo što se desi kada parviš mix za krave i naiđeš na neki bug u igri :))

manitou je nekim čudom doletio od krava do kuće i razbaco mi sve strojeve manitou je nekim čudom doletio od krava do kuće i razbaco mi sve strojeve
buligo nebrini ima silaže :) buligo nebrini ima silaže :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

e treba imat para za njih...naso sam al je 9m i plave boje...al posluzit ce...to da nemoram sjec list repe prvo pa onda vadit poslje...ovako odmah i jedno i drugo

12 godina
neaktivan
pancurak kaže...

e treba imat para za njih...naso sam al je 9m i plave boje...al posluzit ce...to da nemoram sjec list repe prvo pa onda vadit poslje...ovako odmah i jedno i drugo

Link, ili ne vjerujem!! ;)

12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Dakle, ocigledno je da sam postao glasoviti manijak od silaze {#}

Trenutno imam oko 3 miljuna silaze plus 4 milijuna sjecke. Jace je od mene, sto mogu...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 19:14 (BULIGO).
17 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
pancurak kaže...

Link, ili ne vjerujem!! ;)

eve ga....uzmes si samo ovaj prednji dio...nisam probo jos sjec al sam probo zakacit i upalit i radi...tako da vjerujem da ce i sjec

ima i crvene boje nisam skuzio odmah :D

http://www.modhoster.com/mods/ropa

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 19:47 (pancurak).
12 godina
BULIGO kaže...
macgyver 53 kaže...

Trenutno imam oko 3 miljuna silaze plus 4 milijuna sjecke. Jace je od mene, sto mogu...{#}

Pa jel prodaješ ti to ili čuvaš za crne dane :))

17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

naravno da neradi mod sa tratkorem bas super...a repe ima joj joj :P....kako kazu radit od jutra do sutra :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ekipa koju prikolicu kvacite za silo kombajn a da je veeeeeelikaaaaaa  neda mi se vise vozati za kombajnom dok silira hehe

i jos jedno bolje pitanje:

kako najbze nabacati slamu kravama pod noge u staju a da nemoram svaku hebenu balu stavljati u onaj stroj di stane samo jedna bala...

naravno ako ima tko kakav mod neka slobodno stavi tu ili na pp  :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

ekipa koju prikolicu kvacite za silo kombajn a da je veeeeeelikaaaaaa  neda mi se vise vozati za kombajnom dok silira hehe

kako najbze nabacati slamu kravama pod noge u staju a da nemoram svaku hebenu balu stavljati u onaj stroj di stane samo jedna bala...

pa ubaci bale (slame)u mijesalicu od 18000L i iskipaj u stalu!!!{#}

Evo jedne (mozda) zanimljive slicice iz mog FS-albuma. Znam da ste vi stari macori pokupili vec sve trikove, ali svako malo neki novi igrac kuka 'kako da dovozim silazu iz BGA kod krava? Joooj tamo nemam gdje kipati silazu!! E pa IMA se gdje kipati! Dada, iz prikolice ravno u kasiku utovarivaca!! {#}

Balvanar, ova bi bila za tebe: nosi 150.000 L silaze {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 0:18 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
BULIGO kaže...
macgyver 53 kaže...

Pa jel prodaješ ti to ili čuvaš za crne dane :))

Ha, uglavnom prodajem i gomilam kod krava u skladiste hrane, jer se broj krava polako povecava. Ovo je novija igra,i  ima ih samo oko 2000 grla.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 6:00 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Onaj utovarivac na slici gore je 'za po kuci' serijski Lizzard malo preradjen (ne volim onu artikulaciju!!!)

No, za moje BGA 'operacije' taj mali civilni bager nije dovoljan, tu treba nesto zesce!!

Ma, stvar je u tome da ovaj veliki moze kipati i u onu veliku Krampe BB 900 Kipper prikolicu sa podignutim stranicama, bez rampe.

Sam kapacitet 'kasike' je lako preraditi, velicinu/visinu vozila nije (bar za mene).Moji utovarivaci imaju promjene: 'ruka' se brze podize, kasika se brze okrece, i ruka se podize do 135 stupnjeva, vise nego original, kasika se vise okrece na dolje (brze iskipava sadrzaj). Ja nemam uber-seksi volan/pedale/dzojstik ko sminker Karlo, pa se moram snalaziti :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 0:54 (BULIGO).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo, mislim da je razlika u visini dobro vidljiva:

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jos jedno uspjesno siliranje je konacno zavrseno!!{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ja nemam uber-seksi volan/pedale/dzojstik ko sminker Karlo, pa se moram snalaziti :)

aj da ti ja to sve prodam? volan, joy i flight stick ;) jeftino, a cak se onda mozes i malo ku*cit ovak po forumima :P ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

kad ubacim cowWatermod igra mi više ne radi, jel možda zato što nemam original cdkey ili radi i na piratskom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
balvanar kaže...

evo ovo instaliraj i nestadose sve brige oko utovarivanja bala u stalu :P

https://www.box.com/s/2xz08wcz7vkvau1i3ubd

to ti je za onu malu khun automatski uzima bale...zakacis za traktor, parkiras kod stale i iza stavi bale i ukljucis kuhn i sjeckaj :D

12 godina
Farming Simulator 2013

Jel bi se moglo sa flight stick-om dodavati traktoru gas naprimjer gurneš ga naprijed i traktor ide naprijed, gurneš nazad ide nazad, gurneš ga desno ubaci u 3 brzinu itd... Kao što ima fendt i ostali. :))

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 12:42 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Onaj utovarivac na slici gore je 'za po kuci' serijski Lizzard malo preradjen (ne volim onu artikulaciju!!!)

No, za moje BGA 'operacije' taj mali civilni bager nije dovoljan, tu treba nesto zesce!!

Ma, stvar je u tome da ovaj veliki moze kipati i u onu veliku Krampe BB 900 Kipper prikolicu sa podignutim stranicama, bez rampe.

Sam kapacitet 'kasike' je lako preraditi, velicinu/visinu vozila nije (bar za mene).Moji utovarivaci imaju promjene: 'ruka' se brze podize, kasika se brze okrece, i ruka se podize do 135 stupnjeva, vise nego original, kasika se vise okrece na dolje (brze iskipava sadrzaj). Ja nemam uber-seksi volan/pedale/dzojstik ko sminker Karlo, pa se moram snalaziti :)

LINK PLIIIIIIIIIIIZ ubi se više s onim lizardom, njega ću bacit na farmu krava a toga ću koristiti gore, plz link mi daj

BTW: ima li ko da igra na hagenstedt i da ima krave, ako da zanima me koje ste polje posadili travom za bale (za mix) ja neznam koje bi posadio a znam da se mora plugovima kao se posadi trava pa me zanima?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 13:01 (Predator003).
17 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
BULIGO kaže...

LINK PLIIIIIIIIIIIZ ubi se više s onim lizardom, njega ću bacit na farmu krava a toga ću koristiti gore, plz link mi daj

BTW: ima li ko da igra na hagenstedt i da ima krave, ako da zanima me koje ste polje posadili travom za bale (za mix) ja neznam koje bi posadio a znam da se mora plugovima kao se posadi trava pa me zanima?

Nemam jos krave al jos malo....ja cu si posadit travu na polje 15 i 16....spojio sam ih...dugacko je i dosta blizu farme....a kontam da ni za orat nece bit problema poslje ako budes htio promjenit....jaci traktor i veci plug i nema problema :P

14 godina
Predator003 kaže...
BULIGO kaže...

Ja igram na hagenstedt i kupio sam ono polje 40 i 7ha sam posijao travu a ostalih 5ha kukuruz za silažu i za sad imam dosta trave za mix.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

1,2,3,4 imam u planu kupiti i saditi kukuruz

6,7,8  vec posijan kukuruz za silazu

13,14,17,18,19,20 posijana uljana repica

40 sve posijano zito zbog baliranja slame

41,36,42 sve trava za baliranje

29,30 trava se kosi za silo prikolicu

to su moja polja sto ja sve obradjujem sa 10 traktora jer mi 1 radi sve ore,tanjura,sadi i sprica osim kad je guzva XD

a sad idem probati onu prikolicu da vidim koliko sijena stane u nju hehe

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice