nisam jos igrao agrar 2013 niti fs 2013 i trenutno ispitujem stanje jer cu se malo zabavljati ove dane...,
no bugova na agraru 2012 jest bilo i neki su uklonjeni pachevima.To je i mene smetalo u pocetku..no kasnije je ispravljeno.
Mozda kod nas jest FS no.1 ali ne i na sirem prostoru. Agrar ima siroku publiku.
FS zaostaje za agrarom po vise stvari-nisu samo detalji u pitanju..vecinom se to odnosi na doradenost i igrivost..nesto sam vec opisao..jos primjera...cemu stavljati oranje ako nema svrhe??
no zasto vec duze vremena ekipa koja stvara FS ne napravi te inovacije u igrici?? To mene najvise brine..nedostaje u igri jer mislim da FS ima veci potencijal...ne samo zbog modova,vec i zbog prihvacenosti..modovi su za entuzijaste.
Agrar nije bezveze..svatko tko malo analiticki pristupa igricama vidi da jest ideja dobra..ali ocito nedoradena sto je krivnja izvrsnih programera..
Sto se tice modova..oni nisu neka posebna prednost..iako sam skinuo i stavio u upotrebu preko 10gb modova :-D ...
Te dvije igrice itekako pripadaju u istu grupu ili kos jer je tema identicna.
Da li si igrao origigi agrar 2013? Pitam jer ako nisi onda je izjava da je puna bugova nerelevantna..torrent je dobar koliko to dobro napravi "posiljatelj"..
e pa to je ono sto agrar nije dorađen, svake godine nakon izbacivanja igre prvo 3 mjeseca vodim bitku sa bugovima... a FS ima potencijala i previse, pa pomalo i mene cudi kako to da momci ne prave bas neki pomak. ali je zato jakoo puno mjesta ostavljeno moderima koji ovu igra naprave 3x boljom od agrara i originalnog FS-a bez modova. ako si u 2011 koristio lexiona 770 od SFM modinga vidio bi koliko FS moze! a igre ovog tipa su bar meni bez modova cisto bez veze. nakon mjesec dana dosadi stalno lupati po jednim te istim traktorima i kombajnima, a FS uvijek, iz dana u dan ima nesto novo ponudit. dajmo jos malo vremena moderima dok ne naprave neke "prave stvari" za ovu igru i ja garantiram da joj agrar nece bit ni do koljena ;)
edit: ovo sto kazes za istu grupu... tema je identicna, ali ideje nisu. FS se bazira upravo na modovima, jer da nema modova, agrar bi bio puno popularniji ;)