Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 908.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

zašto mi se ruši igra?kaže far cry 3 stopped working.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Far Cry 3
ddd3 kaže...

zašto mi se ruši igra?kaže far cry 3 stopped working.{#}

zbog pumpe za bicikl i švicarskog sira

13 godina
neaktivan

e jebiga sad,to mi nije od pomoći.

13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ne znam zasto ali meni na ovoj konfiguraciji igra ima losiji framerate nego vama nekima koji imate slabiju konfiguraciju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Da li su najavili da će rješiti taj problem uskoro? Probao sam pirata i planiram kupiti igru, ali sam trenutačno odustao pošto mi ne radi najbolje. Mislim to mikro štucanje me ubija u pojam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
WrongType kaže...

Koliko ja znam FC 3 ne radi na XP.

radi...radi...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kvragu, upalio sam dx11 i nestao mi je save game.

Šta ono treba napraviti?

Kopirao sam ga za svaki slučaj prije nego što sam probao pokrenuti DX11,

sad probam pejstati natrag taj (original) sejv u C:/Program Data/Orbit/46/ i ništa.

Help.

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
forzzuk kaže...

Kvragu, upalio sam dx11 i nestao mi je save game.

Šta ono treba napraviti?

Kopirao sam ga za svaki slučaj prije nego što sam probao pokrenuti DX11,

sad probam pejstati natrag taj (original) sejv u C:/Program Data/Orbit/46/ i ništa.

Help.

Nakon šta si maknuo save iz foldera, izbriši sve iz savegame folera. pokreni igru ponovno, počni new game dok nebudeš mogao snimit poziciju. Tada izađi iz igre kopiraj stare savegame datoteke te ih prebaci u save game folder i zamjeni kada pita.

To sam predložio tu kolegi u proradilo mu je.

Ja kada sam se prebacivao sa DX9 na DX11 nisam imao nikakvih problema sa saveom...

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Netko je pitao za signature weapons. Da bi ih dobio moraš napraviti neke određene stvari, a t o si pogledaš u handbook, progress pa imaš one kockice koje ispunjavaš radeći misije, oslobađaš outposte, itd. i tamo gjde je bijela zvijezidca ti je signature weapon. 

Zeleni kvadrati-otključano oružje, crveni kvadrati-zaključano oružje. Zeleni kvadrati-otključano oružje, crveni kvadrati-zaključano oružje.
Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Far Cry 3

U "Lost Expedition Edition" dodatne stvari koje smo dobili su već uključene u igru ili treba nešto negdje aktivirati?

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Sad sam dosao na south island,i imam za sad 2 signature weapona,neznam ni sta sam napravio da sam ih dobio,sad skupljam novce za nova oruzja,prvo sniper,najjaci je,i dosta mi je teze sad outposte sredivat,dosta su jaci neprijatelji i ovi heavy gunners su nenormalno jaki,treba mi 100 metaka da ubim jednog pa mi je sjebano stealthat posto jos nemam onaj takedown za heavy gunnere,pa moram ovako resetat

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ide mi na zivce kolicina vozila/velicina mape.Kvragu,izadjem iz auta i maknem se 10-15m da ubijem svinju i u povratku nema auta,naravno slijedi pjesacenje po mapi da se nadje ista.A najbliza osvojena baza mi je 2km od mene jer sam krenuo u "neistrazeno" podrucje.

I tako vec 10 puta,cijelu mapu sam prosao na nogama,svaki put kada vidim auta se usrecim jer znam da necu gubiti 15min da bi dosao do nekog neprijatelja.

Trebalo bi vise auta biti tj. vise nekakvih kucica s njima.A o brodovima da ne govorim,van baze jedino ubit nekoga na brodu.

17 godina
ivanoile kaže...

Ide mi na zivce kolicina vozila/velicina mape.Kvragu,izadjem iz auta i maknem se 10-15m da ubijem svinju i u povratku nema auta,naravno slijedi pjesacenje po mapi da se nadje ista.A najbliza osvojena baza mi je 2km od mene jer sam krenuo u "neistrazeno" podrucje.

I tako vec 10 puta,cijelu mapu sam prosao na nogama,svaki put kada vidim auta se usrecim jer znam da necu gubiti 15min da bi dosao do nekog neprijatelja.

Trebalo bi vise auta biti tj. vise nekakvih kucica s njima.A o brodovima da ne govorim,van baze jedino ubit nekoga na brodu.

Uopće se ne sjećam da mi je auto nestao kada sam stao i udaljio se nešto obavit.

Ti neznaš di si parkirao pa misliš da je nestao... {#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina

Ma da je barem to,ali tako se dogodilo.Neki put ostane,ali meni dosta puta je nestao.Recimo jos jedan primjer je,na plazi je parkiran auto i prodjem pored njega i nakon 10sek trcanja se okrenem i vratim,a njega nema.

15 godina
Far Cry 3

Vozila po meni ima sasvim dovoljno. U svakom outpostu se nađe po jedno, a i često po putu prolaze autima pa ih nije problem zaustaviti i uzet im. Doduše, ja više vremene provedem pješke nego u vozilu.

U čemu je stvar sa tim signature oružjima? Jel to neka poboljšana verzija ili potpuno drugo oružje? Osvojio sam nekih 8-10 outposta, isto toilko relica pa još ništa nisam dobio. Baš ću provjeriti u igri koliko treba skupiti da se otključa.

Crafting mi se čini prejednostavan. U 5h igre samo imao gotovo sve craftano. Bilo bi bolje da su to malo otežali + malo poboljšali recoil. Ako ništa drugo, bar na početku igru jer lik nikada nije držao oružje u ruci, a odjednom ga koristi kao profesionalac.

EDIT: To za nestajanje auta mi je čudno. Meni se par puta desilo da su mi oni pirati(crveni) ukrali auto i zabili se s njim u drvu, a oni moji što čuvaju outpost, opalili vatru po njima.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 21:06 (dv14).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma neka signature oruzija su dobra, neka bar za mene su losa...jer nemaju prigusivac...sta je meni MUST...

Jednostavno nemozes napadat outpust sa snajperom koji nema prigusivac, jer kad roknes odjekne cijela mapa..ili sa sašmaricom...mislim da te tad i Vaas cuje...ili sa onim revolverom, ono nije pisolj, ono je top xd...

Ja sva oruzija koja kroistim moraju bit tiha, ubojita, i brzi recoil...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
17 godina
dv14 kaže...
U čemu je stvar sa tim signature oružjima? Jel to neka poboljšana verzija ili potpuno drugo oružje? Osvojio sam nekih 8-10 outposta, isto toilko relica pa još ništa nisam dobio. Baš ću provjeriti u igri koliko treba skupiti da se otključa.

Nova oružja. Recimo ovaj Z93 sniper

Ja sam ga dobio nakon šta sam skupio 20 relica... Ove bijele zvijezdice su oružja.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 21:18 (doktor1).
17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Neces vjerovati zna se desiti da ti tvoji saveznici ili tvoji protivnici jednostavno ukradu vozilo XD To se meni desilo. Ostavio sam auto ispod brda i cuo sam glasove kako sam se odmakao. Ja se vratim kad moj autic ode niz cestu XD

http://vgm.tv/
14 godina
Far Cry 3

ja sam dobio neki signature shotgun...3000$

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imas i onu foru, ako naideđ na svoje kako voze kakav đip, naredis im da izađu, uđeš...al se ne mičeš, samo upališ auto, nakon 30 sec ce sjest s tobom u đip, i onda se vozikas s njima:D Odes tako na outpost..pustis njih ispred da se neprijatelj zahebava ( iako ne izdrze dugo) a ti dodjes sa druge strane i samo ih koljes :)...Vjerovatno aktiviraju i alarm, al jbga, tko voli se tako zahebavat nek izvoli...a z aone heavvy gunere...kad skidam ekipu po outpostu njih ostavim zadnje, naravno prije toga deaktiviram alarm, pa onda prebacim na strojnicu xd pa nek bude vatrometa xd:) Jednom mi je doslo 8 heavy gunera, poludio sam xd...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 21:26 (TheDarkSide).
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ima netko možda sliku cijele mape? Ili možda url od interactivne mape? Nemogu nikako nać-.- Hvala!  {#}

A što se tiće igre-predobra je!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Special arrows i heavyi padaju kao od šale. 8)

Što se tiče vožnje, ne znam da sam par puta sjeo u auto, iako mi je odlična vožnja. Posebno prevrtanje niz liticu u first personu. :P

A ono odijelo za skydiving ili što već, uh milina skočit odnekle s njime.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odijelo za skydiving? Misliš hang glider?

15 godina
neaktivan
Far Cry 3
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

A meni je ful gust vozit one kramarije i bas se fora ponasaju auti za ovu igru,haha dodje mi da instaliram volan pa furam reli po cesticama,glumit wrc haha

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oh, nisam ni znao da to postoji, sorry. {#}

14 godina
Far Cry 3

evo upravo prešao cijelu igru, meni steam broji 12 sati igre (samo missions nisam ništa pokraj rješavao), iskreno sam nezadovoljan što kratko traje, ali je odlična priča..

da li je vrijedna novaca: po meni je :)

battlelog: DerpPOTATO
Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

moram priznat da nisam SP neke igre odigrao od prvog i drugog COD-a... ali ovo je predobro!

Vrebam nekog tigra... a on ganja neke prascice... pre smijesno... zapucam na njega i pocnu mi se priblizavat patrole... pa malo fajta pa malo mir i tako neko vrijeme dok me nisu okruzili i stisli sa svih strana... cujes ih kako pricaju, psuju, prijete...

dodje jos jedan Jeep i pogazi jednog svog... ostali pocnu psovati... netko od njih baci bombu medju njima... toalni picvajz... tu i ja ginem... ali ono... feeling svijeta koji zivi i djeluje samostalno i bez mojeg utjecaja je fenomenalan!

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 22:21 (sina-k).

1 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Kako ubiti morskog psa? Treba mi za veći novčanik jer skupljam za novi sniper koji košta 4800, a moj sadašnji novačnik prima 4000...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

evo upravo prešao cijelu igru, meni steam broji 12 sati igre (samo missions nisam ništa pokraj rješavao), iskreno sam nezadovoljan što kratko traje, ali je odlična priča..

da li je vrijedna novaca: po meni je :)

Nemoj se ljutit ali igra je ustvari jako duga,pa zato i ima cuda misija okolo da uzivas u igri,ja igram 3 dana pa sam tek nesto malo poslje citre,obavljam sve zivo okolo i istrazujem,mislim da je igra upravo za takav nacin napravljena

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice