Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 907.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
Re: Far Cry 3
Kill Frenzy kaže...
TheDarkSide kaže...

Jel netko isao u lov na morske pse? Naime, u vodi nemozes oruzija, ni noz koristit. a sad pucat na njih sa broda, treba cijela vijecnost da ga ubijes, a i zbrise...ja sam ih uspio ubit 4-5 s time da sam sa gliserom ih kupio, dok nisu crkli. Da probam sa lukom i strijelom? Da uzmem brod koji ima mounted gun, pa d a tako rokam? Vise ni sam nisam pametan kako ubit to stvorenje lakse nego ga kupit gliserom...

meni igra nije 100% fluidna niti na 50 fps i to me tako nervira

meni je proradila odlično. FRAPS ju je gušio; neznam zašto; prvi put mi se to dogodilo...

Ovo su postavke i igra radi na cca 40 FPSa...

Slika1 Slika2

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 20:34 (doktor1).
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Doktore neznam što dobijaš s 4X AA na full HD rezoluciji.

Mislim da je bolje isključiti aliasing i povečati neke od drugih opcija, osvijetljenje ili nešto.

AA na full HD rijetko tko preporučuje za casual igrače na prosječnim strojevima.

Razlika se primjeti na nižim rezolucijama.

Na tvom bi mjestu radije podizao sve ostale postavke a gasio AA.

Inače. igra mi se vrti odlično.

Sve je na med-hi i ide na cca.40 FPS-a, beta driveri.

Izgleda prekrasno, imerzivna je, toliko da ne znam ni gdje da idem i šta da radim na momente.

Paralelu bi mogao povući sa Skyrimom, ima isti onaj open world feeling.

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

Ne znam zašto je bugovci još nisu stavili na top listu igara.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
forzzuk kaže...

Doktore neznam što dobijaš s 4X AA na full HD rezoluciji.

Ima razlike kad recimo gledam u daljini NPCeve; sa 4x su osjetno boljeg izgleda; manje pikselizirani....

A inače sve je na maksimumu osim Ambient Lightinga koij mi iznad ubija... Shadow i Post FX na - high umjesto na Very high... I Alpha To Coverage je na Standard ne na enhanced....

kako ti na mid/high sa boljom grafičkom....?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 20:50 (doktor1).
15 godina
doktor1 kaže...
Kill Frenzy kaže...
TheDarkSide kaže...

Jel netko isao u lov na morske pse? Naime, u vodi nemozes oruzija, ni noz koristit. a sad pucat na njih sa broda, treba cijela vijecnost da ga ubijes, a i zbrise...ja sam ih uspio ubit 4-5 s time da sam sa gliserom ih kupio, dok nisu crkli. Da probam sa lukom i strijelom? Da uzmem brod koji ima mounted gun, pa d a tako rokam? Vise ni sam nisam pametan kako ubit to stvorenje lakse nego ga kupit gliserom...

meni je proradila odlično. FRAPS ju je gušio; neznam zašto; prvi put mi se to dogodilo...

Slika1 Slika2

Čekaj, kada si imao uključen FRAPS, igra nije bila tako fluidna ili?

Meni nije fluidna ni na 40 FPS. Osjeti se nekakvo sitno štucanje.

Jel samo mene živciraju psi? Ima ih pun qrac. I što mi je najgore, većinu živina ni ne skužim. Šuljaju se u travi i onda kada ih ubijem, jedva ih nađem.

A svako malo dolaze likovi terencima i izviđaju.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
17 godina
dv14 kaže...
doktor1 kaže...

Slika1 Slika2

Čekaj, kada si imao uključen FRAPS, igra nije bila tako fluidna ili?

kada mi je FRAPS bio uključen FPS mi nije išao preko 35, a iako je i to igrivo osjetilo se je to neko "trzanje" tj micro stuttering

Ali sada gledam to je bilo i bez patcha.. Stavio patch, resetirao računalo, promjenio postavke, pokrenuo FRAPS i radi bez greške..

Evo slika sa brojem FPSa na ovim gore postavkama. Stuettring je nestao....

A vidio sam i na službenom forumu da se netko žali na micro stuttering...

I btw, kloni se glavnih cesta... Divljina je tvoj prijatelj/neprijatelj

__________-

Di nabavit kozu.. Treba mi koza... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 21:02 (doktor1).
15 godina
Far Cry 3

Stavija je skidat u 13 i 30 i skinula se u 16 i 54. B-net je zakon/ 12 mbps{#}

Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja pokušavam nać  bika za municiju ali nigdje, pol otoka sam prešo i ništa :/

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 21:05 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Doktore...na mapi imas zivotinje, pa si nađi kozu, valjda znas kako izgleda xd:)) Ao nema na tom dijelu mape, ima na drugom, koji otkljucas, naveo sam na 20. stranici kako najlakse preuzimat outposte( baze ) i kretat se mapama koje nisi preuze, i za radare :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
Far Cry 3

A ništa idem i ja probat resetirat komp. Možda to pomogne. Patch je stavljen, al micro stuttering se osjeti.

Ja često naletim na kozu. Obično je nađem gdje je nekakava stara kuća/ruševina. Najgore mi je što ubijem dosta životinja i kasnije pola njih ne mogu naći u travi {#}

Čak sam ubio neku pticu i vozio se hangglider-om. Vrhunski napravljeno. A backpack se napuni za sekund.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 21:07 (dv14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dv14 kaže...

A ništa idem i ja probat resetirat komp. Možda to pomogne. Patch je stavljen, al micro stuttering se osjeti.

Ja često naletim na kozu. Obično je nađem gdje je nekakava stara kuća/ruševina. Najgore mi je što ubijem dosta životinja i kasnije pola njih ne mogu naći u travi {#}

Čak sam ubio neku pticu i vozio se hangglider-om. Vrhunski napravljeno. A backpack se napuni za sekund.

Paraglajder je dobra stvar za uletit u mapu di je jos uvijek ometac signala i di baze nisu preuzete. To bi trebao dodat svom postu na 20. stranici...

15 godina
doktor1 kaže...

kada mi je FRAPS bio uključen FPS mi nije išao preko 35, a iako je i to igrivo osjetilo se je to neko "trzanje" tj micro stuttering

Ali sada gledam to je bilo i bez patcha.. Stavio patch, resetirao računalo, promjenio postavke, pokrenuo FRAPS i radi bez greške..

Evo slika sa brojem FPSa na ovim gore postavkama. Stuettring je nestao....

A vidio sam i na službenom forumu da se netko žali na micro stuttering...

I btw, kloni se glavnih cesta... Divljina je tvoj prijatelj/neprijatelj

__________-

Di nabavit kozu.. Treba mi koza... {#}

ma da nekakav microstuttering se javlja.nisam to osjtio još od bc2.

primjetio sam kad se postavke mjenjaju u igri i nastavi se igrat da je ms jači.kad ponovo pokrenem igru radi bolji....takodjer se i meni čini da bez frapsa je ms još manji...placebo ili ne neznam

najveća mana svega je što sad moram ić radit :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 21:10 (Kill Frenzy).
17 godina
Kill Frenzy kaže...
d
ma da nekakav microstuttering se javlja.nisam to osjtio još od bc2.

primjetio sam kad se postavke mjenjaju u igri i nastavi se igrat da je ms jači.kad ponovo pokrenem igru radi bolji....takodjer se i meni čini da bez frapsa je ms još manji...placebo ili ne neznam

najveća mana svega je što sad moram ić radit :D

Jesi probao samjit Ambient Lighting?

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Far Cry 3

smanjio sam ovaj fx post ili kako već i bolje je.iako je meni na ultra i na medium jako mala razlika u broju sličica

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Skinuo sam repack verziju 6,3gb samo da isprobam al nemogu uključit dx11 u opcijama i nema zvuka,jel ima ko tih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Malo čitam po službenom forumu i izgleda da dosta igrača ima problema sa micro stuttering. Nadam se da će to srediti u patchu ili driverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

stavio sam taj lighting na medium i dobio oko 10 fpsa....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ovog Boara sam samo jednom našao i više nikada. Nigdje ga apsolutno nema o.O

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ovog Boara sam samo jednom našao i više nikada. Nigdje ga apsolutno nema o.O

Odes u dio mape di ti je nacrtana zivotinja koju trazis, i uzmes Y, fotoaparat, dodjes bas na dio di je zivotinja nacrtana, i onda sa fotoaparatom Y kruzis okolo i lagano zumiras, i tagirat ces mozda kakvu zivotinju pa se lakse snac. Ako ne ides u krug i sa fotoaparatom ili snajperom razgledavas. Ja nemam problema sa pronalaskom zivotinja :)

17 godina
Far Cry 3

Još jedna odlična stvar šta nema 99.9% današnjif FPSa. Junak čije virtualne cipele nosimo nije mutav!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Malo čitam po službenom forumu i izgleda da dosta igrača ima problema sa micro stuttering. Nadam se da će to srediti u patchu ili driverima.

Ah drago mi je da nisam sam.Sve ide fluidno i na high i na medium,ali bez obzira na postavke kada brzo trčim ili vozim javlja se micro stuttering.Imam beta drivere.

Inače što se ostaloga tiče igra je fenomenalna.Osjećaj oružja je savršen!

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
TheDarkSide kaže...

Eh, to ti je problem sa tom novom serijom sedmica... Ati je izdao hardverski doslovno zvijer, ali nažalost slabo to prati softverski - svojim driverima. Koliko čitam, nisi jedini koji ima problema sa 79XX karticama... zato sam ja ostao na 7870 :-))

Dok dođu kvalitetniji driveri za 7950, taman će im pasti cijena a doći će i naslovi koji zahtijevaju jači hardver (poput novog Metroa, valjda na proljeće), a za ovaj FC3 dovoljne su i 69XX kartice, mada kažu da je igra optimizirana na beta driverima baš za 78XX seriju kartica... Meni eto sve ide jako fluidno i ne padaju sličice, a sve je na max. (sve šta je moglo) - 45-55 FPS-a...

Preporuka svima: isključite VS (vertikalnu sinkronizaciju) - dobit ćete dosta na performansama.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 21:54 (Danyel).
13 godina
neaktivan

Ja taj micro shutering ne osjecam iako imam 7970...mozda zato jer imam dvije...osim mozda mislim da nekad osjetim kad vozim i kad naglo okrenem pogled, onako brzo oko sebe ili trznem jako brzo u stranu...a mozda mi se to sve pricinjava...

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

evo neki navodni fix za microstuttering.http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2021868

Ako netko hoće probati pa neka javi jeli radi.Meni igra sa mojom 5770 1 gb radi odlično na high,samo sam na low stavio onaj post FX jer sam primjetio da dosta utječe na performanse.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dv14 kaže...

kakav to ima patch za far cry vec ? mislim ne treba mi al skinut cu ajde mozda bude jos bolji fps :D

13 godina
dv14 kaže...

Ja mislio da je do mene. Hajde, drago mi je da nije :)

Dama_The_Crow
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

evo neki navodni fix za microstuttering.http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2021868

Ako netko hoće probati pa neka javi jeli radi.Meni igra sa mojom 5770 1 gb radi odlično na high,samo sam na low stavio onaj post FX jer sam primjetio da dosta utječe na performanse.

Šta od FC2..?

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Far Cry 3

šta je sa ubisoftovim forumima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

na 2gb ram,8800gs 384 mb, amd 5200+ x2 2,7 ghz. dali se isplati skidat i igrat? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

na 2gb ram,8800gs 384 mb, amd 5200+ x2 2,7 ghz. dali se isplati skidat i igrat? 

Da.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice