Jel se može ikako istenirat da se fura power armor? Kao što je bilo u 3?
Imaš i drugi način, ali je puno teži (za one koji mrze ili su već poklali BoS).
Moraš ići u Old mormon fort i uzeti Arcade Gannon-a za partnera/kompanjona. Onda moraš obaviti par mislija (nisu njegove nego različite po wastelandu) nakon kojih će on nešto govoriti ako si ih završio na način koji on odobrava. Kada skupiš dovoljno reputacije kod njega on će ti priznati da mu je djed(ili otac) bio član enclave-a i da se oni još nalaze po skrivenim bunkerima oko new vegasa. Onda dobiješ pristup tim bunkerima i ostacima enklave. I naravno još koju misiju obaviš za njih i dobiješ power armor training i tesla armor od tog arcadeovog člana obitelji (unikatni oklop).
I da ti odmah napomenem - nošenje power armora uopće nije kao u F3. U F:NW čim nosiš oklop/odjeću neke frakcije neprijateljske frakcije će te napadati bez obzira koji je tvoj status s njima. Ja sam idolized s NCR, ali čim sam ušao u njihovu bazu s bos oklopom cijela baza se okomila na mene (jer NCR ne podnosi bos). Tako da ako imaš plan nositi power armor svugdje bolje bi ti bilo da si se priklonio frakcijama koje vole BoS.
Hvala na hintu... S druge strane u pravu si, nije kao u 3, pa da možeš hodat okolo naokolo zbog frakcija... Međutim, svejedno ću ga se dokopat na ovaj ili onaj način, jel mi bez Power armora to nije to, zaštitni znak....
Nadalje, ionako me već svi mrze i NCR I Legija su već poslali svoje odrede smrti da me riješe, tako da radim po svom, pa neka dođu...