Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 186.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Da li je level 20 zadnji level? Jer nakon toga mi piše da mi je XP na MAX i više ništa ne dobijan kad nekog ubijen,niti kad neki quest završin.. Ili je to vezano možda za glavni quest kojeg još nisan završija?

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3

Zadnji nažalost, imaš negdje kodove razne za fallout, probaj koristiti samo onaj za level tako će ti igra dobiti na trajnosti ,mislim da je "advlevel" u konzoli kojoj pristupaš  isto kao i u većini igara s "¸" (tilda) ,ako pretjeraš i uzmeš sve perkove postaje nekako glupo ,,,do 30 levela preporučam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Da ja sam na 15 levelu i nisam pola toga otkrio. Skužio sam da sdlijedeći put kada budem prelazio neću uzimati perk za više experience-a da mi dulje traje i jer ima dpuno boljih prekova.

Pitanje:

1.) Da li negdje ima za vidjet slike kakav je izgled tema za sobu u Tenpeny toweru? Baš sam dignuo megaton u zrak i bilo je predobro (čekao sam noć da se bolje vidi) i naravno prije toga sam sve pobio u njemu da bi pobrao lootSmijeh

2.) Sada sam na main questu da nađem vault 87. Koliko još imam sati main questa, molim bez spoilera?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fallout 3
Paolo2612 kaže...

Da ja sam na 15 levelu i nisam pola toga otkrio. Skužio sam da sdlijedeći put kada budem prelazio neću uzimati perk za više experience-a da mi dulje traje i jer ima dpuno boljih prekova.

Pitanje:

1.) Da li negdje ima za vidjet slike kakav je izgled tema za sobu u Tenpeny toweru? Baš sam dignuo megaton u zrak i bilo je predobro (čekao sam noć da se bolje vidi) i naravno prije toga sam sve pobio u njemu da bi pobrao lootSmijeh

2.) Sada sam na main questu da nađem vault 87. Koliko još imam sati main questa, molim bez spoilera?

1. Nisam nigdje vidio teme za Tempenny, ali pretpostavljam da su iste, samo s različitim rasporedom elemenata. QuickSave i isprobavaj jednu po jednu :D. Ja kad sam dizo Megaton u zrak sam fino snimio, pa pogledao u različitim dobima dana :D suza mi je kapnula koliko me oduševila ta bomba :lol:

2. Mislim da si negdje na pola. Ako ne i preko pola
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2008 14:28 (McVily).
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Kada sam vidio jedan quest umro sam od smijehaSmijehSmijehSmijeh

Igram ja i u pozadini na liniji mi piče Iron Maideni, a ja naletim na quest gdje trebaš ubit onog Herbert-a. Kada sam ga vidio skoro da nisam sav sok u ustima isprskao po ekranuBelji se

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 15:35 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3

Ja sam lijepo deaktivirao bombu i spasio ljude iz Megatona.

LOL koja slučajnost ovo s drvetom.Ili možda nije...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

smece od igre, nije ni do jaja jedinici i dvojci. Idem si ja opet instalirat jedinicu da isperem gorak okus ovog smeca.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Fallout 3,što očekujete?
Strontium kaže...

Ima nas podosta koji smo nakon škole dolazili doma i bacali torbe na pod simultano paleći "pilu" , i dvoklikom ulazili u neponovljivi i brutalni svijet Fallouta ,posebno dvojke, fanovi već znaju da je Bethesda software preuzela ovaj super projekt,ali, hoće li u današnjem cenzorskom mentalitetu igra koja veliki dio svoje slave temelji na krvavim bitkama,brutalnim epitetima kao što je childkiller,slaver itd...uopće imati smisla. Igra koja nosi oznaku 18+ je osudena na manji broj prodanih primjeraka,što nije u interesu izdavačke kuće,iako smo mi fanovi ove zakon igre već odavno prešišali osamnaestu..

Nadalje,promjena kamere na prvo ili treće lice ali ne izometrijski pogled isto tako povlači sa sobom određene posljedice...

Ja se samo nadam da igra neće ispasti smeće.

3 deo golo govno od igre
17 godina
neaktivan
Rektum kaže...

smece od igre, nije ni do jaja jedinici i dvojci. Idem si ja opet instalirat jedinicu da isperem gorak okus ovog smeca.

gujarroba kaže...
Strontium kaže...

Ima nas podosta koji smo nakon škole dolazili doma i bacali torbe na pod simultano paleći "pilu" , i dvoklikom ulazili u neponovljivi i brutalni svijet Fallouta ,posebno dvojke, fanovi već znaju da je Bethesda software preuzela ovaj super projekt,ali, hoće li u današnjem cenzorskom mentalitetu igra koja veliki dio svoje slave temelji na krvavim bitkama,brutalnim epitetima kao što je childkiller,slaver itd...uopće imati smisla. Igra koja nosi oznaku 18+ je osudena na manji broj prodanih primjeraka,što nije u interesu izdavačke kuće,iako smo mi fanovi ove zakon igre već odavno prešišali osamnaestu..

Nadalje,promjena kamere na prvo ili treće lice ali ne izometrijski pogled isto tako povlači sa sobom određene posljedice...

Ja se samo nadam da igra neće ispasti smeće.

3 deo golo govno od igre

Da li vi samo znate srati po nečemu ili možda možete čak složiti jednu smislenu rečenicu u kojoj objasnite razloge zašto vam igra nije dobra?
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ljudi previše 'vise' na prethodnim nastavcima igre i povlače paralele. Jedinica i dvojka su totalno drugačiji tip igre (i naravno super su bile). Ovo je pak drugačija igra smještena u Fallout setting i to treba kao takvo prihvatiti. Meni je na početku bilo malo čudno i trebalo mi je nekoliko sati da se ufuram u novi način igranja, no kad ne povlačim paralele i igram Fallout 3 kao zasebnu igru u Fallout svijetu onda je stvar super.

Zadrti fanovi bi vjerojatno bili najsretniji da su samo digli rezoluciju i na starom engine-u napravili novu mapu i priču (ok i ja bi to volio ali više kao neki hommage originalnom Fallout-u, a ne kao trojku).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ma neka ga blate i nek im se ne sviđa, ali onda neka kažu zašto i objasne svoj stav, a neka ne bezrazložno vrijeđaju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svatko ima pravo na svoj ukus. Ja sam odigrao 1 i 2 prije nekih 1.5-2 godine. Sada sam odigrao 3-ojku i baš mi je fino legla. Onda sam odigrao ponovno 1 i 2 i baš mi se sve fino povezalo. Sada sam prešao na Baldurs Gate 1/2/ToB Smijeh

Možemo mi cjepidlačiti do mile volje, sve je to OK. Ali po meni je ovo jedna od boljih SinglePlayer igara koja je izašla ove godine. Nije F1 i F2, ali bilo bi suludo očekivati da 10 godina kasnije, od druge izdavačke kuće, programera od kojih nijedan nije radio na orginalu dobijemo F3 koji bi bio kopija prethodnih nastavaka.

Problem s nastavcima je uvijek isti, nisu orginali. Većina F2 smatra boljom igrom od F1 samo zato što je to u biti poboljšani F1 sa više questova i malim poboljšanjima u samom gameplayu. Ja osobno više cijelim pokušaj da se pokuša evoluirati igru u pojedinim segmentima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 4:23 (McVily).
17 godina
Fallout 3

Mene muči jedna stvra, na kraju kada uđem u da upišem kod za projekt purity i kada nastupi kraj u onoj sceni dok piriča neki tip kaže da je djete odbilo ići očevim stopama i tamo slika onog Jeferson Memoriala kako gori, a karma mi je neutralna i upisao sam pravi kod pa ne kužim zašto onda pokazuje loš završetak?

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Igram ja i u pozadini na liniji mi piče Iron Maideni, a ja naletim na quest gdje trebaš ubit onog Herbert-a.

Da, sliči Eddieu, definitivno.

Hmmm, ali jel taj tvoj Herbert zapravo ghoul Harold iz prvih Fallouta, malo "zarastao"?

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Paolo2612 kaže...

Igram ja i u pozadini na liniji mi piče Iron Maideni, a ja naletim na quest gdje trebaš ubit onog Herbert-a.

Da, sliči Eddieu, definitivno.

Hmmm, ali jel taj tvoj Herbert zapravo ghoul Harold iz prvih Fallouta, malo "zarastao"?

Nemam pojma jer nisam igrao Fallout 1, a ne mogu se vratiti i pitati ga jer sam ga ubioBelji se Ali sam zato dobio Barkskin Perk: Damage resistance +10 i Endurance +1 nije za odbaciti. Znam da je nešto pričao kako su išli okrasti vojno skladište pa da je bio pošprican nečim i da mu je postupno umijesto kose raslo granje i da se pretvarao u drvo ili tako neš. I mislim da nije bio ghoul.

Jeli zna tko neki način ili quest da mogu ući u utvrdu od Brotherhood of Steel Outcasta prijateljski? Čim uđem normalno me napadnu.

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Znam da je nešto pričao kako su išli okrasti vojno skladište pa da je bio pošprican nečim i da mu je postupno umijesto kose raslo granje i da se pretvarao u drvo ili tako neš. I mislim da nije bio ghoul.

Onda jeste taj lik od prije. Super, nisam ga vidio u F3, jer sam zbrzao glavnu priču. I jeste, to je bio ghoul, samo je bio ljepši u mladosti Osmijeh

A što se tiče Outcasta, ako si već išao ubiti Harolda (Herberta) onda se zaleti minigunom i među te konjine pa ih uspavaj. Meni je osobno više žao toga ghoula nego njih.

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Paolo2612 kaže...

Znam da je nešto pričao kako su išli okrasti vojno skladište pa da je bio pošprican nečim i da mu je postupno umijesto kose raslo granje i da se pretvarao u drvo ili tako neš. I mislim da nije bio ghoul.

Onda jeste taj lik od prije. Super, nisam ga vidio u F3, jer sam zbrzao glavnu priču. I jeste, to je bio ghoul, samo je bio ljepši u mladosti Osmijeh

A što se tiče Outcasta, ako si već išao ubiti Harolda (Herberta) onda se zaleti minigunom i među te konjine pa ih uspavaj. Meni je osobno više žao toga ghoula nego njih.

Malo sam provjerio i to je Harold, a drvu je ime Herbert, ali ga Harold zove BobSmijeh i još drvo ima  neko ime za njega... malo sam se zbunio. A Outcasti nemaju ništa s njim, imaju oni glupi druidi. Kada Three Dog na radiu govori da postoji u wastelandu zelena drva i da je to istina. Odeš do jedne crkve i ubiješ raidera tamo a on ima kordinate za oazu. Upadneš unutra ono svi neki druidi koji se klanjaju haroldu da je bog šume Smijeh. Uglavnom imaš 4 mogućnosti. Spaliti ga flamerom i dobiti porilično evil karme i svi  se okome na tebe, otići u špilje ispod pune milelurk-ova i zaustaviti mu rast, povećati mu rast ili ga ubiti ga. ako ga ubiješ dobiješ barkskin perk, a ako mu povećaš ili smanjiš rast dobiješ poklone od druida koji su skloni jednoj od tih ideja.

A za outkaste mislim za njihovu glavnu utvrdu

P.S. Tko zna di nabaviti Alien ammo. Našao sam srušeni alienski brod koji se uopće ne označuje na mapi i izvan njega alien s pištolem i nešto malo metaka. Pištolj radi oko 110 damagea (neznam točno jer ga nisam popravio do kraja i neznam s čim) a teži samo 3 WG i još koristi malo AP. Savršen jeCool
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
P.S. Tko zna di nabaviti Alien ammo. Našao sam srušeni alienski brod koji se uopće ne označuje na mapi i izvan njega alien s pištolem i nešto malo metaka. Pištolj radi oko 110 damagea (neznam točno jer ga nisam popravio do kraja i neznam s čim) a teži samo 3 WG i još koristi malo AP. Savršen jeCool
 Skoro nigdje... Evo, pogledaj tu http://fallout.wikia.com/wiki/Alien_Blaster iako od svih mjesta koja su tu nabrojana, ja sam ga nasao samo u kamionu kod Fort Bannistera
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Zapeo sam pa bi mi dobrodošla vaša pomoć.

Došao sam u Vault 112, ušao u neko čudo i sad sam u nekom crno-bijelom mjestu i dijete sam, uglavnom kao neka nova mala mapa, kuće su okolo, neka djevojčica na sredini mape i kaže da moram "razbiti" brak između Rockwellsovih. Morao sam prvo natjerati neko dijete da zaplače i uspio sam. Sad mi ta djevojčica kaže: "break the marriage of the Rockwells". Uđem ja u kuću i pričam sa oboje ali nista.

Pa ako može mala pomoć oko toga, šta trebam radit da sredim taj brak između Rockwellovih?

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3

Ako se dobro sjećam trebao bi nekoj susjedi ukrasti odjeću i podmetnuti je u podrum Rockwellsovih. Zatim samo ženu upozoriš na to i uživaš u kraju njihovog braka:)

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

ili ubijes tu zenu koja je navodno ljubavnica i onda muza uvjeris da ju je njegova zena ubila

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Hvala vam obojici, uspio sam.

Sad sam prešao dobar dio igre, trenutno idem prema Vaultu 87.

Dosta za danas, sutra nastavljam. Osmijeh

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Hvala vam obojici, uspio sam.

Koliko se sjećam toga dijela Tranquility lane, ne bi baš trebao ići okolo i upropaštavati sve kako ti kaže ta "curica", jer taj računalni program nastoji na taj način sve pobiti, te na kraju tvog lika i njegovog oca. Rješenje ti je otići u haunted house i otkriti kako da otvoriš to računalo i zezneš ga da se sam upropasti, te se oslobodiš. Neću ti reći kako...

17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ima dosta načina. Ja sam gospođu Rockwell uvjerio da je muž vara jer sam imao dobar speech skill.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Imam jedan problem: kada sam u vaultu 87 imam dva pratioca - Clover i Dogmeat-a. Kada nabavim G.E.C.K. enclave me zarobi i ja se naravno moram probiti van. Izašao sam van a nigdje mojih pratioca, išao sam u vault 87 opet i tamo ih nema. Odem Charonu da mi on bude pratioc ali kaže da ja već imam pratioca. GDJE SU DOVRAGA NESTALI SA MASOM MOJIH VRIJEDNIH I RARE ITEMAVičeVičeViče

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Imam jedan problem: kada sam u vaultu 87 imam dva pratioca - Clover i Dogmeat-a. Kada nabavim G.E.C.K. enclave me zarobi i ja se naravno moram probiti van. Izašao sam van a nigdje mojih pratioca, išao sam u vault 87 opet i tamo ih nema. Odem Charonu da mi on bude pratioc ali kaže da ja već imam pratioca. GDJE SU DOVRAGA NESTALI SA MASOM MOJIH VRIJEDNIH I RARE ITEMAVičeVičeViče

kolko ja znam takvi NPCijevi se vračaju tamo gdje si ih prvi put pokupio, ja kod prolaska ubio Clover (kolko se sjecam to je ona tjelohraniteljica u Paradise Fallsu) pa za nju nisam siguran, ali meni se isto dogodilo dok me sljedila Star Paladin Cross i nju sam opet pronašao na njenoj početnoj lokaciji tj. u Brotherhood of Steel Citadeli, uzeo od nje natrag svoju opremu i natovario to na Fawkesa, koji je btw najmočniji NPC koji te može pratiti, Gatling Laser + beskonačna municija = protivnici padaju ko pokošeni
Dogmeat ti je ispred Vault 101
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
protjeran
Fallout 3 BIG problem

imam problem sa igrom; kada ju pokrenem, počnem igrati, i sve normalno radi, dok ne dođem do 'nekih mjesta na mapi'. ta mjesta su recimo, znate onaj bar u megatonu (tam gdje radi onaj lik bez kože), kada tamo uđem, mogu se normalno kretati, i sve ostalo raditi, ali kada dođem do kuta gostione, tamo gdje sjedi neki čovjek u bjelom odjelu (i mislim da puši cigaretu, ali nisam siguran), onda mi igra zašteka, i izbaci me i otvori mi se prozor u kojem mi piše da >>memory 0x00000(...) ' could not be read'<<.

hvala na pomoći...(ako ju dobijem)

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fallout 3 BIG problem

pozdrav!

zanima me koja je minimalna konf, na kojoj se moze pokrenuti fallout 3

imam 2.4 procesor 512 dual ddr i ati 128mb 9550

na toj konf pes 09 radi bez problema a fallout ne mogu uopce pokrenuti

samo mi se zacrni ekran kad pokrenem igru i odmah me nakon sekunde izbaci u windowse

da li znate u cemu je problem

pozz!

17 godina
neaktivan
danny-xt kaže...

pozdrav!

samo mi se zacrni ekran kad pokrenem igru i odmah me nakon sekunde izbaci u windowse

pozz!

Minimum System Requirements:
  • Windows XP/Vista
  • 1GB System RAM (XP)/ 2GB System RAM (Vista)
  • 2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
  • Direct X 9.0c compliant video card with 256MB RAM (NVIDIA 6800 or better/ATI X850 or better
17 godina
danny-xt kaže...

pozdrav!

pozz!

a u konfi je problem...premalo rama i graficka je slaba....
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice