F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)
Zekat kaže...
itomic009 kaže...

Pa kakve ti rezultate spominješ. Ti si samo napisao i to je to, a to samo po sebi ništa neznači. Pa sad trenutno sam pri kraju druge sezone i uz sve isključeno, i sa svim podešeno na najteži mogući način, sam sa Williams-om ( koji je tu negdje kao i Torro Rosso ) treći u ukupnom poredku sa 6 ili 7 pobjeda. To koliko god ja dobro vozio baš i nije realno. 20% utrke vozit NIJE utrka !! Odma mi je jasno koliko se ti putiš u F1 kad voziš 10 krugova utrku i misliš da je to to ??? Pa to nije ni slično kao pravo taktiziranje kad voziš najamnje 50% ( ja sad vozim tako, a treću sezonu ću vozit full 100% ) utrke. Još da nespominjem koliko treba više koncentracije i napora da izdržiš cijelu utrku uz još naravno brigu o gumama. Neznam uopće jel ti ideš u box kad voziš 10 krugova. Dakle ovo tvoje nije uopće za usporedit sa pravom sezonom.

Nemogu se s tobom direktno usporedit jel nevoziš na tipkovnici. Tih tvojih 7 pobjeda mogu biti ostvarene iz 7 pokušaja a mogu i iz 37 tako da mi i to neznači puno. Kad voziš 20% utrke sve je isto kao u 100% što se tiče štednje guma i potrošnje goriva jedino se ide jednom u box i potrebna je manja (krača) koncentracija. A poprilično sam siguran da na svakoj stazi gdje pobjedim u 20% mogu i u 50 ili 100%. Volio bih upoznati nekoga ko nije majmun pa da mi objasni kako on pobjeđuje sa svime isključenim, na tipkovnici.

čisto sumnjam da je pobjeda moguća igranjem na tipkovnici s isključenim svim pomagalima...... možda jedino ako su ukopčane postavke "digital steering rate" ili nešto slično, ali tad opet komp na neki način pomaže pri davanju gasa ili skretanju. ali nema šanse da realno zna da li želiš volanom trznut i naglo smotat u zavoj ili to dozirati, tako da mi je malo vjerovatno da netko može biti konkurentan s tipokvnicom na takvim postavkama.

bad_ri
14 godina

NIJE moguće vozit praktički uopće, a di još pobjeđivati kad se stavi maximalni simulacijski mod ( sva pomagala na OFF i sve na ON što se tiče guma i ostalog što simulira stvarnu vožnju ) sa tipkovnicom. Ovo oko toga što on komentira da je isto za potrošnju guma vozit 10 krugova i 50, ili da može pobjeđivat i na utrkama sa 50 krugova ako već pobjeđuje u utrci koja traje 10, se mogu samo nasmijat i ništa drugo.

13 godina

Ja isto igram na tipkovnicu,20%,auto kočenje,brzine ABS on,trekšn control on,off traka,iz bolida i toliko sam dobar da namjerno usporim da me njih 10 prijeđe,samo da bude zanimljivije!

Probao s trekšn control na medium i dalo bih se vozit uz malo navikavanja!Uglavno ovako osvajam prvenstvo bez problema!!

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1800492979.png[/IMG][/URL]
14 godina
Kako god da je na tipkovnici teško voziti, sigurno možeš i bez auto kočenja i AI makni sa amateur.
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
13 godina
speedy56 kaže...
Kako god da je na tipkovnici teško voziti, sigurno možeš i bez auto kočenja i AI makni sa amateur.

Uf teško,probao sam ali treba dosta vremena da se naviknem!

Jel se kod volana i pedala može dozirat gas?

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1800492979.png[/IMG][/URL]
14 godina

Lool, pa šta misliš čemu služi volan ??? Vozit F1 2011 sa kvalitetnim volanom i sa tipkovnicom ( a tu se podrazumjeva da imaš sva pomagala ili pola njih uključeno jel je NEMOGUĆE vozit drugačije ) je isto kao da uspoređuješ vozit bicikl i Ducati. To uopće nestane jedno s drugim u istu rečenicu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 22:04 (itomic009).
13 godina
itomic009 kaže...

Lool, pa šta misliš čemu služi volan ??? Vozit F1 2011 sa kvalitetnim volanom i sa tipkovnicom ( a tu se podrazumjeva da imaš sva pomagala ili pola njih uključeno jel je NEMOGUĆE vozit drugačije ) je isto kao da uspoređuješ vozit bicikl i Ducati. To uopće nestane jedno s drugim u istu rečenicu.

Ne vidim gdje sam uspoređivao tipkovnicu i volan,znam da je drugčije,probao sam par puta ali nisam mogao dozirat gas na papučici,s tog pitam dali se može dozirat gas?(ili je ova moja bila šrot)

Koji bi volan bio zadovoljavajuči za vozit F1!

14 godina

Kad imaš dobar volan, može se dozirat gas kao i u pravom autu. Ali ključno je to da nije volan od 150 kn jel na takvom je to poprilici loše. Ako ti se igra pošteno F1, potraži po oglasima volan kao što je ovaj moj ( vidi pod Moj PC ). Volan je koštao oko 600 kn dok ih je još bilo po trgovinama. Sad ih imaš za 200-tinjak kuna rabljene i nemožeš proći jeftinije a da voziš ko čovjek {#}. Ako kupuješ novi, onda uzmi neki sličan jel nije gušt ako je neki jeftini vozit sa volanom.

13 godina
itomic009 kaže...

Kad imaš dobar volan, može se dozirat gas kao i u pravom autu. Ali ključno je to da nije volan od 150 kn jel na takvom je to poprilici loše. Ako ti se igra pošteno F1, potraži po oglasima volan kao što je ovaj moj ( vidi pod Moj PC ). Volan je koštao oko 600 kn dok ih je još bilo po trgovinama. Sad ih imaš za 200-tinjak kuna rabljene i nemožeš proći jeftinije a da voziš ko čovjek {#}. Ako kupuješ novi, onda uzmi neki sličan jel nije gušt ako je neki jeftini vozit sa volanom.

Hvala,aj budem nešto valjda našao pa kad se istreniram javim kako prolazim!!DO sad F1 2010 3x svjetski prvak,kako je krenulo tako će bit i u 2011,dojadilo više!{#}

14 godina

Hhahah, a potpuno je druga pjesma kad voziš na maximalnim postavkama sa AI na najjače, i sumulacijom guma i ostalog te sa isključenim pomagalima. Vjeruj mi da je to neusporedivo {#}. Kad nabaviš dobar volan, preporodit ćeš se i pitati kako si ikad uopće mogao vozit na tipkovnici {#}.

14 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Ja isto igram na tipkovnicu,20%,auto kočenje,brzine ABS on,trekšn control on,off traka,iz bolida i toliko sam dobar da namjerno usporim da me njih 10 prijeđe,samo da bude zanimljivije!

Probao s trekšn control na medium i dalo bih se vozit uz malo navikavanja!Uglavno ovako osvajam prvenstvo bez problema!!

A trekšn kontrolom na medium je nemoguće vozit a na off se nemože ni krenut.

15 godina
neaktivan
Zekat kaže...
volegradele kaže...

normalno kad na tipkovnici nemozes kontrolirat kolicinu gasa, na volanu je sasvim druga prica

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Zekat kaže...
volegradele kaže...

normalno kad na tipkovnici nemozes kontrolirat kolicinu gasa, na volanu je sasvim druga prica

Reko bi da nije stvar smo doziranja gasa koliko toga da kad ja skrečem u zavoju i držim gas on tu naredbu prepozna kao da sam smotao volan do kraja i tako dolazi do okretanja. Hoču reči da bi puno više pomoglo doziranje skretanja nego gasa.

14 godina
odjavljen
F1 2011 (Codemasters)

Pozdrav imam account na gfwl sa f1 2011 ali igru sam skinuo preko torrenta jer mi je tako reko prodavac, pa me zanima dali netko zna kako da igru skinem preko gfwl kao sta se na originu i na steamu skinu igre a ovako ispada koda da nisam ni kupio original.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Pozdrav imam account na gfwl sa f1 2011 ali igru sam skinuo preko torrenta jer mi je tako reko prodavac, pa me zanima dali netko zna kako da igru skinem preko gfwl kao sta se na originu i na steamu skinu igre a ovako ispada koda da nisam ni kupio original.

ja mislim da se ne moze, jer gfwl ne podrzava hrvatsku ili zbog nekog drugog razloga, ugl. mislim da se ne moze

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

dal će vtv i ove male tv prenašati formulu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

male tv :D oce oce

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina
neaktivan
dmanz kaže...
IvanKovacic kaže...

male tv :D oce oce

nebrem se sčekati još samo 11 dana ili 12

14 godina
odjavljen
dmanz kaže...
Dino.Randic kaže...

ja mislim da se ne moze, jer gfwl ne podrzava hrvatsku ili zbog nekog drugog razloga, ugl. mislim da se ne moze

Mislim da mora postojati neki nacin jer sta ako kupis igru na njihovoj stranici nece ti oni rec da skines torrent.

I dali netko zna kako da promjenim jezik kad se ulogiram na GFWL posto se drzavu nemoze promjenit?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 15:03 (Dino.Randic).
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

da li je netko skinuo od falcona444 mod za sezonu 2012 ili mod ia 1.4?? ja nikako ne mogu skinuti ili kada skinem imam neku grešku pri ekstraktanju pola datoteka mi ne ekstrakta. jel mi može dati netko pravi link sa brzinom koja nije 30 kB/s?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Dečki evo Codemasters je potvrdio da rade na F1 2012 i da imaju licencu na puno godina za F1 igre...LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Dečki evo Codemasters je potvrdio da rade na F1 2012 i da imaju licencu na puno godina za F1 igre...LINK

Jedva čekam prvi video 2012. Ma nemrem dočekat.

16 godina
moderator
Zekat kaže...

Jedva čekam prvi video 2012. Ma nemrem dočekat.

Helios(CM) je rekao da će prvi trailer biti sredinom drugog mjeseca,a na GamesComu ćemo moć igrat igru(kao i prošle godine)

Da tu ne spamamo najbolje da se preselimo u onu temu za sva pitanja o F1 2012

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

necu je nikad vise kupit..... GFWL smece, al singleplayer sigurno budem probao :)

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...

necu je nikad vise kupit..... GFWL smece, al singleplayer sigurno budem probao :)

Također sve manje razmišljam o njihovim igrama. No ipak formula1 uvijek ima šansu kod mene..

17 godina
F1 2011 (Codemasters)
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Dal ima takav mod za ovaj poredak kaj dole piše i onu "vuricu" di je brzina kers i to

0 0 hvala 0
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ne.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

daj link za skinut :)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice