Pa kakve ti rezultate spominješ. Ti si samo napisao i to je to, a to samo po sebi ništa neznači. Pa sad trenutno sam pri kraju druge sezone i uz sve isključeno, i sa svim podešeno na najteži mogući način, sam sa Williams-om ( koji je tu negdje kao i Torro Rosso ) treći u ukupnom poredku sa 6 ili 7 pobjeda. To koliko god ja dobro vozio baš i nije realno. 20% utrke vozit NIJE utrka !! Odma mi je jasno koliko se ti putiš u F1 kad voziš 10 krugova utrku i misliš da je to to ??? Pa to nije ni slično kao pravo taktiziranje kad voziš najamnje 50% ( ja sad vozim tako, a treću sezonu ću vozit full 100% ) utrke. Još da nespominjem koliko treba više koncentracije i napora da izdržiš cijelu utrku uz još naravno brigu o gumama. Neznam uopće jel ti ideš u box kad voziš 10 krugova. Dakle ovo tvoje nije uopće za usporedit sa pravom sezonom.
Nemogu se s tobom direktno usporedit jel nevoziš na tipkovnici. Tih tvojih 7 pobjeda mogu biti ostvarene iz 7 pokušaja a mogu i iz 37 tako da mi i to neznači puno. Kad voziš 20% utrke sve je isto kao u 100% što se tiče štednje guma i potrošnje goriva jedino se ide jednom u box i potrebna je manja (krača) koncentracija. A poprilično sam siguran da na svakoj stazi gdje pobjedim u 20% mogu i u 50 ili 100%. Volio bih upoznati nekoga ko nije majmun pa da mi objasni kako on pobjeđuje sa svime isključenim, na tipkovnici.
čisto sumnjam da je pobjeda moguća igranjem na tipkovnici s isključenim svim pomagalima...... možda jedino ako su ukopčane postavke "digital steering rate" ili nešto slično, ali tad opet komp na neki način pomaže pri davanju gasa ili skretanju. ali nema šanse da realno zna da li želiš volanom trznut i naglo smotat u zavoj ili to dozirati, tako da mi je malo vjerovatno da netko može biti konkurentan s tipokvnicom na takvim postavkama.