Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.961.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
9 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Ja se ispričavam, sad sam im kupio kamione pa čemo vidjet ;) Hvala!

9 godina
neaktivan

I što sad trebam dalje nakon što sm kupio?

14 godina

Sad će raditi.

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

D26 Common-rail ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

D26 Common-rail ;)

Nice. To je MADsterov TGA? Jel' dobar?  Skinuo sam ga davno, ali nikako da nađem vremena za malo igranja.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Odlican je, ja svog Žuću vozim i dalje

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

A jesi škrtac, mogao si u dodatnoj opremi bar uzeti "branik u boji vozila"

11 godina
macgyver 53 kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=zu53Es_QCMU  

15 godina
Euro Truck Simulator 2

imam problem sa G27, kad udem u igru, volan mi prvo pocne okretat lagano volan u kamionu, pa onda odjednom nakon 2/3 okretaja volana samo podivlja i baci se u krajniju tocku u roku milisekundu, dakle nemogu normalno upravljati, ili cu ful malo skrenuti ili ce se zakucati u krajnju tocku lijevo/desno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jesi probušio prednju gumu ??

14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Moja grdosija.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ovome triba 500ks samo da svjetla mogu radit 

7 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Kome to?

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Kome to?

Pa tebi. Zbog hrpe lampi naprijed :)

14 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
Dex.pwn kaže...

Kome to?

Pa tebi. Zbog hrpe lampi naprijed :)

Meni taman :P

Iako se ta svijetla pravo pale kad duga upalim, ovako rade slabo(reko bi 5V :D)

12 godina
RuskeGTT kaže...

imam problem sa G27, kad udem u igru, volan mi prvo pocne okretat lagano volan u kamionu, pa onda odjednom nakon 2/3 okretaja volana samo podivlja i baci se u krajniju tocku u roku milisekundu, dakle nemogu normalno upravljati, ili cu ful malo skrenuti ili ce se zakucati u krajnju tocku lijevo/desno

to je prije i moj problem bio.. pod keyborad ove prve 4 tipke stavi ovako.

Prvo sto sam mislio kad se to meni desilo, da mi je volan strgan, a na kraju ovo...

Battleog - 191silvinjo
12 godina
Mirko935 kaže...
macgyver 53 kaže...

Hebiga recesija a i ovak mi bas fora izgleda nista puno sminke na njemu ipak je to radni stroj :D

15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Hebiga recesija a i ovak mi bas fora izgleda nista puno sminke na njemu ipak je to radni stroj :D

Kod mene samo gospodski...

Čak i kad je heavy hauling u pitanju Ova prva malo starija slika pa je zato drugačiji paintjob

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 20:07 (Mirko935).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo i od mene pokoja slika 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Mirko935 kaže...
macgyver 53 kaže...

Hahaha kakva recesija, a ima se za ADR tablu XD ;)

PS:
Dobar je TGA od Madstera, steta sto nemam prilike zapravo snimiti D26 480HP motor, pa da sklepam nekakav mod za zvuk, onaj zvuk sto dode s njim je ok, ali je od D20 motora, onog slabijeg od 440HP

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 23:40 (Kiki287).
12 godina
Kiki287 kaže...

A sta cu moram ulagat u biznis, a uzitak ce doci kasnije al aj da se pohvalim da imam i jednu "clean look" Scaniu u vlasnistvu

Btw 23. ce bit predstavljena nova generacija Scanie, jedva cekam

15 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

PS:
Dobar je TGA od Madstera, steta sto nemam prilike zapravo snimiti D26 480HP motor, pa da sklepam nekakav mod za zvuk, onaj zvuk sto dode s njim je ok, ali je od D20 motora, onog slabijeg od 440HP

Ja sam općenito dosta razočaran zvukom u ETS-u. Pogotovo default zvukom, gdje npr. MAN i D20 i D26 i D28 zvuče isto kao Mercedes, bezveze, baš su se mogli više potruditi... Nisam kamiondžija pa ne znam kako to zvuči u stvarnosti, ali sumnjam da baš zvuče identično.

Još koliko sam vidio većina moddera ne zna da mogu staviti odvojene zvukove za V8 motore, tj. općenito različite motore na jednom modelu kamiona. Srećom imam neki prastari mod s V8 zvukom za TGX-a pa njega koristim, ali ostali svi ako su npr. kao V8 zvuk onda zamijene i zvuk slabijih motora istog kamiona.

Recimo, isto skroz fale zvukovi prikolica i slični detalji. Koliko sam vidio u životu, prikolice, pogotovo prazne prilično lupaju po rupama. Toga isto nema u ETS-u.

Za razliku od OMSI2 koji sam isto mnogo igrao, tamo svaki bus zvuči stvarno kao da sam u njemu. Kad lagano stisnem kočnicu stvarno čujem Voithov retarder kako vrišti iza, kad skrećem sa zglobnim busom čujem zglob kako cvili, preko rupa lupaju k'o pravi, različiti mjenjači zvuče potpuno drugačije itd.. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 11:19 (Mirko935).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

mečka još vozi

3 0 hvala 0
15 godina
hahhaajaads kaže...
RuskeGTT kaže...

Prvo sto sam mislio kad se to meni desilo, da mi je volan strgan, a na kraju ovo...

cek nisam skuzio, kakve veze strelice i wasd imaju sa volanom? mislio sam prije neki sensitivity ili slicno da se stela

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

cek nisam skuzio, kakve veze strelice i wasd imaju sa volanom? mislio sam prije neki sensitivity ili slicno da se stela

Jesi ti siguran da nije to do volana? Probaj resetirati postavke u igri.

Btw, vi sa G25/G27/DFGT, imate mod, tj. plugin, za force feedback i za automatski mjenjač (to je i za druge, ne samo Logitech) ako vas zanima:

SCS Software • View topic - FFB plugin (v2.4 [rel] ATS compatible) / AT plugin

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 13:49 (Mirko935).
15 godina
Euro Truck Simulator 2

skuzio sam, stavio strelice i wasd, radi sve 5...dok sam skuzio kako prebacivati iz 6. u 7. (iliti u 1.), jedva sam nasao koje su to tipke u konfiguraciji, pa sam si namjestio lijevu klackalicu mjenjaca iza volana

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
RuskeGTT kaže...
hahhaajaads kaže...
RuskeGTT kaže...

Pa meni je bilo, okrenem volan za 600stupnjeva i nakon toga samo naglo skrene udesno(ulijevo) i onda sam skuzil da su mi te strelice sjebane..

Battleog - 191silvinjo
14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Ja sam općenito dosta razočaran zvukom u ETS-u. Pogotovo default zvukom, gdje npr. MAN i D20 i D26 i D28 zvuče isto kao Mercedes, bezveze, baš su se mogli više potruditi... Nisam kamiondžija pa ne znam kako to zvuči u stvarnosti, ali sumnjam da baš zvuče identično.

Još koliko sam vidio većina moddera ne zna da mogu staviti odvojene zvukove za V8 motore, tj. općenito različite motore na jednom modelu kamiona. Srećom imam neki prastari mod s V8 zvukom za TGX-a pa njega koristim, ali ostali svi ako su npr. kao V8 zvuk onda zamijene i zvuk slabijih motora istog kamiona.

Recimo, isto skroz fale zvukovi prikolica i slični detalji. Koliko sam vidio u životu, prikolice, pogotovo prazne prilično lupaju po rupama. Toga isto nema u ETS-u.

Za razliku od OMSI2 koji sam isto mnogo igrao, tamo svaki bus zvuči stvarno kao da sam u njemu. Kad lagano stisnem kočnicu stvarno čujem Voithov retarder kako vrišti iza, kad skrećem sa zglobnim busom čujem zglob kako cvili, preko rupa lupaju k'o pravi, različiti mjenjači zvuče potpuno drugačije itd.. 

Ja sam odavno rekao, meni je ETS2 naprama OMSI2 nula, svega sto se tice, da je malo fluidniji gameplay na OMSI2 bio bi kompletan, mada i ETS2 zna zafrkavati sa zahtjevnijim modelima kamiona i prikolica.

D20 i D26 zvuce razlicito, D26 je 12,8L, a D20 je 11.9L, drugaciiji nacin rada, a D28 vozim sad, tocnije, D28 su vukli od MAN jedinice kad su predstavili 291/331/361 sve do prve generacije TGA 410 i 460 koji su takoder bili D28, kasnije kad je dosao TGA 430 i 480 to su D20 i D26 motori ;)

ETS2 opcenito zaostaje za zvukom, ne samog motora, nego recimo onih sitnjih detaljcica koje u OMSI2 mozes skriptirati bez problema, npr. zvuk kvacila, mjenjaca, polovica i promjena grupe u brzinama, rišlag ventil itd...

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Slazem se OMSI je kralj simulacija toga tipa, malo cemo dublje u ali jeli isprobao itko FernBus Simulator? Cini mi se ok.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

ajmo dalje.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice