Od kada to spada pod EU zakonodavstvo? ogranicenje je bazirano po nacionalnom zakonodavstvu pojedine države kao sto sam ti gore napisao...jedini si ti koji trabunja ovdje o ogranicenju od 80 km/h u Hrvatskoj...bolje je da si ti malo pazljivije slusao u autoskoli, ne bi sada ovdje gluposti pisao...
Ja sam C+E kategoriju polagao 2013, a tada je bilo 80 i to mi je bilo na ispitu u HAKu.
To ako su prosle godine prominili zakon ja s tim nemam veze, niti ne mogu pratiti jer oni zakone minjaju ko carape, uostalom ako i je 90, mislim da smo mi i Slovenija jedina koja ima ogranicenje 90, a svi ostalo u EU 80, ali mi smo Balkanci, moramo biti drugaciji.
Uostalom, da vozis kamion zapravo znao bi da je 80 bilo ogranicenje, sve do prosle godine ako je tocan taj zakon iz 2015 !!
seres bzv, kuzis? govoris neke stvari bez da si to potkrijepil s ijednim linkom koji je nadasve tocan? pricas da si polagal 2013. godine a iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama iz 2008. je stavljeno ogranicenje na 90 km/h za kamione iznad 3.5 t NDM...2015 su bile izmjene i dopune Zakona.... Uostalom, spominjanje drugih zemalja iz EU i Balkanaca stvarno ne vidim kakvog ti to smisla ima? i da na kraju svega, ne mislim se vise s tobom raspravljati jer ovo nema smisla, a ti i dalje tvrdi da je ogranicenje 80 km/h, ali Zakon je jedno , a izjave neupucenih je drugo.....