Volvo F10
http://ets2.lt/en/volvo-f10-interior/ Da li je u pitanju ovaj volvo?
Ovog nema za download, zasada private..
Taj F10 je ukradeni, ovaj je miljama bolji
Volvo F10
Volvo F10
Nije privatan nego jos nije gotov a kad bude bice link za dowanload tako je reko lik koji ga pravi
1.4.8 kad sam nedavno skidao
I ja imam 1.4.8 i stalno kontam da je taj mod za fiziku več stavljen u verziju 1.4.8 al očito nije. Koja će biti razlika kad ga instaliram?
Jel može link za taj mod?
skinuo sam da pred 2-3 tjedna ne sa one .lt stranice, nego neke druge, ne sjecam se vise...niti kako se tocno zove :D
meni treba taj zvuk kise pojacani u kamionu unutra i mod za trajekte da mogu uparkirati ga, a ne samo doc kliknut enter i to je to
Volvo F10
Nije privatan nego jos nije gotov a kad bude bice link za dowanload tako je reko lik koji ga pravi
Lik ga ne pravi nego konverta, ja sam taj lik koji je rekao da ce biti za download kada se napravi, ali posto autor projekta njjega vec konverta od 2 mjeseca sumnjam da ce biti za download
dal ima ko link od volva 2013 ali da su retrovizori popravljeni i na osovini
Danas sam vidio Iveco Hi-Way, kako je dobar :O
Cekaj da vidis Actros MP4 ili Volvo FH2013 uzivo... 
Cekaj da vidis Actros MP4 ili Volvo FH2013 uzivo... 
Ja sam vidio MP4 u prolazu,stajao sam na pješačkom kad je prošao,sline su mi curile :D bolesno izgleda uživo!
Vidio sam na autoputu u njemačkoj četiri nova mercedesa actrosa mp4, skroz nova iz tvornice,vozili su se jedan za drugim. To mi je najljepši kamion.
Koji je po vama najstabilniji kamion,ja vozim volva i na 133 km/h ako malo jace smotas volanom gotov si!..
Koji je po vama najstabilniji kamion,ja vozim volva i na 133 km/h ako malo jace smotas volanom gotov si!..
Koju verziju igre imaš i dali imaš mod za fiziku?
Koju verziju igre imaš i dali imaš mod za fiziku?
1.1.1,a nemam mod za fiziku,i što on poboljšava?
Evo jedan zanimljiv mod Improved weather 
- Improves sunrise and sunset adds
- Removes the black clouds on the horizon
- Configured for gamma vcey except cloudy weather
- Two kinds of the night, converted stars, the moon in the new moon fixed
- Three types of rain: strong (default), Medium, and cloudy
- Three kinds of good weather during the day: clear, cloudy, dark clouds
- Reduced the bloom effect in the afternoon
Bas sam si sad ubacio taj mod..
Što je mod za fiziku,čemu služi,i ako mogu dobiti link PP...I koji je kamion najstabilniji pri većim brzinama?
Što je mod za fiziku,čemu služi,i ako mogu dobiti link PP...I koji je kamion najstabilniji pri većim brzinama?
Odi ti radije igraj NFS jer ovo očito nije igra za tebe, to ti je prijateljski savjet.
Odi ti radije igraj NFS jer ovo očito nije igra za tebe, to ti je prijateljski savjet.
Pocetnik sam,lijepo pitam nemoj me.......Ako nije problem fino odgovori..
Pa fino sam ti odgovorio, tražiš mod s kojim bi s 20t prikolicom uljetavao u zavoj 130, e nejde to tako, nisu to Veyroni i sl. pa sam zato spomenu NFS.
NHF
Pa fino sam ti odgovorio, tražiš mod s kojim bi s 20t prikolicom uljetavao u zavoj 130, e nejde to tako, nisu to Veyroni i sl. pa sam zato spomenu NFS.
NHF
To znam,i ne trazim mod nego pitam što radi taj mod za fiziku,što se događa kad ga ubacim..
A zasto ne apdejtas igru ?
Realnije ponašanje kamiona, tj. ovjes, ljuljanje kabine...
Idi na ets2.lt i upiši u tražilicu physics i vidi što ti izbaci, imaš 1.1.1 i skini one koji idu na tu verziju ali bih ti preporučio da si igru updateiraš. Inače OVO je najbolji mod za fiziku trenutno, pogledaj si i video pa ćeš vidjeti točno što je taj mod.
Ako bi dosao ETS2 MP,bilo bi dobro da ima takva prikolica i da sa prijateljem pricate na teamspeak-u i onda se derete jedan na drugog ako nesto sj*bete npr.ako bi vozili tu prikolicu morate vozit istom brzinom,a vi date malo vise gasa i takve stvari..
A zasto ne apdejtas igru ?
To sam i napravio sve radi kako sam zelio sad je sve osim key-a za igru..
Vidio sam na autoputu u njemačkoj četiri nova mercedesa actrosa mp4, skroz nova iz tvornice,vozili su se jedan za drugim. To mi je najljepši kamion.
ovo mu je pra pra pradjed ;)
taj stoji u osijeku ispred njihove firme ako se nevaram vidio sam ga kad sam isao na istovar na silose od zita :)
ovo mu je pra pra pradjed ;)
taj stoji u osijeku ispred njihove firme ako se nevaram vidio sam ga kad sam isao na istovar na silose od zita :)
da, ispred gradnje. dva komada, mikser i kiper, zanimljivo je vidjeti takve starkelje ;)