Dragon Age: Inquisition

poruka: 755
|
čitano: 110.266
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Dragon Age: Inquisition
doktor1 kaže...
Danyel kaže...
(pogledaj Shadow of Mordor, za usporedbu, opa ćeš vidjet što je PRAVA grafika i fizika danas!).

Dakle trolaš.. OK, mogo si reć.

Sve pet.

6 godina si na forumu, valjda si dosad upoznao likove poput Danyela i Sinatre...

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
17 godina

i vlade aka EVGA ! {#}

a kaje tek pisao u temi bioshock infinite-a Danijel {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 18:05 (4mal).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina

Moj Character:

I'll shall be Lawfull Good Paladin!

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 21:14 (lazy_punk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danyel kaže...

Igram ovu igru već 2 tjedna, nisam više mogao ni htio čekati crack pa sam ju kupio (origin acc) za 200kn. I sad ne samo da mi je krivo jer je ipak izašao crack i što sam ju kupio, već mi je krivo što sam ju uopće zaigrao. Prva dva nastavka bila su mi jako dobra i zanimljiva, pogotovo jer sam stari gamer i volim fantastiku i RPG - ali ovo.. POBOGU, ŠTA JE OVO????

Ne mogu reći da je totalno smeće, ali pogotovo ne vrijedi ni 200 a kamoli 500kn na koliko je cijene u trgovini!

Ovo je trebao biti odgovor na Skyrim i poboljšanje u odnosu na DA2??? 

Grafika na nivou PS3, kamera od koje mi se povraća i totalno debilne kontrole??

Pa glitchevi i pucketanje zvuka...

Priča na nivou škrabotina dječurlije iz osnovne škole?

Šta je ovo, za miloga Boga?

Danyel slažem se....meni je jedinica jedino valjala.

Zaigraj Divinity nećeš zažaliti :)

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/divinity-original-sin/211342.aspx 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 22:56 (evincar).
17 godina

.......................

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 3:32 (doktor1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
quickr kaže...
doktor1 kaže...
Danyel kaže...
cjoooj, dati shadow of mordor kao usporedbu dobre grafike. još kad vidim da je taj isti SoM gamespotov GotY {#}

Ja mislio da se šališ, a ono stvarno {#}

Priča u Shadow of Mordoru je čista nula što ubija svaku motivaciju za napredovanjem.

Borba je kopija Batmana, samo što još nije ni približno fluidna i atraktivna.

Nikad mi se nije sviđao Gamespot, ali sad su definitivno zacementirali status najgore gaming stranice.

13 godina
Alex Mercer kaže...
quickr kaže...
doktor1 kaže...
Danyel kaže...
cjoooj, dati shadow of mordor kao usporedbu dobre grafike. još kad vidim da je taj isti SoM gamespotov GotY {#}

Ja mislio da se šališ, a ono stvarno {#}

Priča u Shadow of Mordoru je čista nula što ubija svaku motivaciju za napredovanjem.

Borba je kopija Batmana, samo što još nije ni približno fluidna i atraktivna.

Nikad mi se nije sviđao Gamespot, ali sad su definitivno zacementirali status najgore gaming stranice.

Iskreno,kombat je dost fluentan u mordoru,iako je repetitivan (kao i batman i AC) ali animacije su jaaaako dobro odradjene,i mocap. Svaki sljedeci hit se ne cini kao naljepljen iz palete napada,mislim da je mordor od svih tih igara ''counter sistema'' najbolje to napravio.

Ilitiga,bolje nego batman.

10 godina
protjeran
Ilitiga iskopirao sve iz Batman igara i dodao u svoj sistem borbe,ništa čudno s obzirom da je WB izdavač i Batmana i Mordora.
13 godina
msx4ewer kaže...
Ilitiga iskopirao sve iz Batman igara i dodao u svoj sistem borbe,ništa čudno s obzirom da je WB izdavač i Batmana i Mordora.

Ma jasno,sve je to isti sistem borbe. Samo mi ostavlja bolji dojam od batmana,fakat su ulozili puno u fluentnost animacija,sve se čini jako pomno isplanirano. Nemam onaj dojam da moj lik prestaje radit neku akciju kad stisnem counter tipku,da je onako ''naglo''. Jako je smooth.

Zbog toga kapa dole. Al i dalje je same old same old. Izvrtis sve animacije u pol sata fajta i skuzis da ti se neda više.

Meni se mordor dopao kad sam ga igrao bez kombata,dakle kao gerila. S bowom skinem par komada,iskoristim onaj shadow strike (vec sam zaboravio kak se zove) da uletim unutra,skinem jednog ,2 i pobjegnem. Puno više enjoyable mi je to bilo nego stajat u ringu s never ending hordama,kao rambo.

17 godina
Rocinante2112 kaže...
msx4ewer kaže...

fluentnost 

chega ? mislis na fulidnost {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 11:22 (4mal).
14 godina
4mal kaže...
Rocinante2112 kaže...
msx4ewer kaže...

fluentnost 

chega ? mislis na fulidnost {#}

chega?

fulidnost?

Prvo ti nauči pisati pa se onda smij drugima {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina

Ja iskreno ne bih usporedjivao SoM i ovu igru... mislim SoM je jako dobro napravljen sto se tice fluidnosti borbe, skilova i kretanja, grafika tehnicki nije lose odradjena, ali se ponavlja od prve do zadnje sekunde igre i u biti strasno brzo dosade jednolicno okruzenje, ali najgore je sto je uzasno dosadan i repetitivan sa malim pauzama u kojima se naziru tragovi price. Poput AC i ostalih slicnih igara to je vjecno ponavljanje jednih te istih sekvenci borbe, skakanja po ozgradama/preprekama i sakupljanje nekih collectiblsa ove ili one vrste.

DA:I je mogla biti genijalna igra da su ispolishali kontrole od pocetka, da je PC verzija (na kojoj aktivno radi i prvi patch koji poboljsava kontrole nije skroz los iako se nadam da ce dovest stvari dokraja) bila u startu dobro odradjena puno manje prigovora bi bilo.

Druga stvar, keep je mogao biti puno bolje odradjen, odnosno mogao je necemu sluziti, uostalom vec smo pisali o tome sto se dogadja sa keepom u NW2, a kako je ovdje nekako ostao u drugom planu i djeluje potpuno kozmeticki zajedno sa slanjem agenata i ostalim glupostima koji ispocetka djeluju bitnima, a kasnije skuzis da je u biti svejedno. Nemam osjecaja da nesto puno utjecem na ishod price. Igra ko igra je solidna, razgovori su zabavni, nije sve u igri lose, dosta toga je dobro napravljeno, ne genijalno, neke stvari su mogle i bolje. DA:O me recimo puno prije privukao pricom, naprosto, iako nije imao puno toga sto DA:I na prvi pogled nudi, sve mi je djelovalo uvjerljivije. Ova igra se jako trudi djelovati genijalnom, ali dosta toga je napravljeno povrsno i tu se malo gubi na uvjerljivosti, dosta djelova igre djeluje ko da su htjeli napraviti vise, ali onda su odustali. Ne mogu to uzet kao ozbiljnu kritiku jer ono sto je ostalo je i dalje dosta dobra igra, samo mi je zao sto nije bila bolja.

Ono sto im dodatno zamjeram, a vec sam spomenuo, je microtransaction u repetitivnom multiplayeru, poprilicno skup i poprilicno besmislen do mjere da je multiplayer, koji je mogao prodavati igru 100 puta bolje od Denuvo zastite, naprosto unisten. Barem za mene.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

haha labsus linguae {#}

13 godina

Da su barem odustali od multiplayera koji je jako loš i te pare utrosili na bolji PC port (sto se kontrola tiče)

Al ajde,barem se trude s patchevima to popravit.

Trenutno ne igram jer je DLC za Wargame došo pa me to drži,mozda taman patchaju kamera controls u tactical viewu pa nastavim dalje igrat.

Al overall,DA:I je zakon.

Nije mi žao novaca potrosenih na igru,smatram da je opravdalo cijenu. Što nemogu reć za neke igre koje sam kupio...

Tako da,ja zadovoljan.

A SoM je neko spomenuo bio pa smo se uvatili na to,naravno da se nemogu usporedit DA i SoM,nisu istog tipa uopce igre,samo eto,malu digresiju smo napravili.

17 godina
Rhodin kaže...

Ono sto im dodatno zamjeram, a vec sam spomenuo, je microtransaction u repetitivnom multiplayeru, poprilicno skup i poprilicno besmislen do mjere da je multiplayer, koji je mogao prodavati igru 100 puta bolje od Denuvo zastite, naprosto unisten. Barem za mene.

Ova igra nije niti smjela imati multiplayer!

Ali razumjem EA; teško je danas izbacit igru bez multiplayer djela...

16 godina

meni je super sto su craftanje ubacili to mi je jako falilo u jedinici i dvojci.... al fali mi da sam sebi stat bodove rasporedujem.... isto prestenja bolje da i nije bilo neg sta su svi isti..

VenAtoR#2231
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
jocommb kaže...

meni je super sto su craftanje ubacili to mi je jako falilo u jedinici i dvojci.... al fali mi da sam sebi stat bodove rasporedujem.... isto prestenja bolje da i nije bilo neg sta su svi isti..

takodjer!

crafting je fora.

Al da,htio bi si statse rasporedjivat kako ja zelim.

Šta fali opciji da na tezim tezinama igrač to moze radit,ko oce igrat casual da nemora razmislajt o tome nek izabere laksi difficulty.

Nevolim ukidanje slobode,ako zelim zasto ja nebi stavio stat point di ja ocu. eh

15 godina
neaktivan

Igra je zakon, imam oko 106 sati igre od glavne priče sam riješio oko 30-40% tak bar mislim(misija o carici Celine).

Uživam istraživat mape , craftat, razgovarat i izazivat zmajeve{#} ,al sam jednog riješio.

evo par slika

malo romantike malo romantike
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na koju foru da otkljucam ove ostale zone, Hinterlands mi je dosadio nedamise sve sidequestove prolazit. Za nastavak main storyja mi treba 30 power pointova imam ih samo 4 trenutno. Šta sad bi trebo 5h grindat fetch questove da nastavim main story?

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
k1klop kaže...

Na koju foru da otkljucam ove ostale zone, Hinterlands mi je dosadio nedamise sve sidequestove prolazit. Za nastavak main storyja mi treba 30 power pointova imam ih samo 4 trenutno. Šta sad bi trebo 5h grindat fetch questove da nastavim main story?

http://guides.gamepressure.com/dragonageiii/guide.asp?ID=27762

17 godina
neaktivan

Kreni zatvarati fade riftove i usput ispunjavaj narudžbe iz kampova. Sad mi ne pada na pamet kako još možeš dobiti power bodove ali uglavnom igraj i bodovi bi trebali sami doći. Ovo što si do sada skupio mi izgleda jako malo. Šta si radio u Hinterlandu ako ti je već dosadio a bodova nemaš?

17 godina
k1klop kaže...

Uvijek imam kilo bodova...

Kako kolega kaže, pa šti si radio u Hinterlandsu da ti je dosadio, a nemaš bodova...

12 godina

Mislim da je 4 Power pointa dovoljno da se izađe iz Hinterlandsa. Ja sam ih natukao gomilu i došao negdje do lvl8 kad sam shvatio da mi je dosta.

PSN - DeniZg80
17 godina

Ja sam u Hinterlandsu odradio 34 questa i ostala su mi dva rifta ja mislim za zatvorit...

U Skyhold sam došao lvl 9 ja mislim...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 20:05 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja u skyhold doso 11 il 12 lvl...maksimalno rijesavam sastrane sve skroz dok bas nemam sta nego ic na glavni quest...
VenAtoR#2231
16 godina

jel itko vidio ovaj kalez? ako je dal se moze pokupit?

kalez kalez
mapa mapa
VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 21:08 (jocommb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dal ste našli sve zmaje , meni fale još dva

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SAVJET za sve vas koji igrate na radeon grafama je da si ukljucite Radeonpro(probao sam i ostale nacine za lockanje frameratea i jedino radeonpro daje fantasticnu fluidnost) i lockate igru na 30 fps i ukljucite triple buffering,igrin vsync iskljucite.Rezultat je savrseno fluidno u 30 fps bez ikakvih tragova juddera/stuttera ili icega slicnog.Naravno to radi samo za dx11 posto radeon pro koliko znam nazalost nije dosao do faze da podrzava Mantle.
Postavke su mi sve dignuto na max uz 4xmsaa........nevjerovatan prikaz.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Meh 30 fps.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice