koliko mmr? :D
Je*o i tebe i mmr, ko dodje dodje, ne znas nikad :)
Sto se tice inforum gejma nije losa ideja samo kako skupit ekipu...
Dogovarano je 1000 puta.
Nikad se ne možemo spojiti jer su tu ljudi poput Perceta, Tomislawa, ComeWithMe i ostali profesionalni igrači.
Docu ja ako hocete, nick Kubalionzzale zovite ako treba ^^
Jel se igra dota? moj dota2 id=218843417 a user na steamu =megatron91086
Ja sam tek sada nazalost dosao doma :( Mozemo bacit jednu. nick mi je @Noni0ne javite se!
Fali ti broj osobne.
Nazalost nismo se jucer uspijeli bas skupiti, ali nadam se da cemo danas uspijeti! bili smo cak napravili jednom jednu grupu na steamu ali nitko tko nije koristio sto je stvarno steta.
Ako netko zeli neka se javi ne moramo igrati ko profici bitno da se malo zahebavamo!
Nazalost nismo se jucer uspijeli bas skupiti, ali nadam se da cemo danas uspijeti! bili smo cak napravili jednom jednu grupu na steamu ali nitko tko nije koristio sto je stvarno steta.
Ako netko zeli neka se javi ne moramo igrati ko profici bitno da se malo zahebavamo!
E baš to.
Ja nisam dobar igrač, ali ako ću posvetiti sat vremena igrici dat ću sve što u tom trenutku mogu dati od sebe. Ne podnosim trollanje.
E baš to.
Ja nisam dobar igrač, ali ako ću posvetiti sat vremena igrici dat ću sve što u tom trenutku mogu dati od sebe. Ne podnosim trollanje.
Tko govori o trollu? Igrat cemo da damo sve od sebe. necemo sigurno se sprdati i namjerno gubiti. ne kuzim tvoj odgovor
Fali ti broj osobne.
A nemoj tako
Sad cu ja napravit chat kanal u rebornu za bug dotu, a za grupu ti moram jos vidjeti pa cu napisati !
Recite mi kako bi htijeli da se kanal zove u igri?
Sad cu ja napravit chat kanal u rebornu za bug dotu, a za grupu ti moram jos vidjeti pa cu napisati !
Recite mi kako bi htijeli da se kanal zove u igri?
lobby pw: bugonline, name BugOnline (u rebornu) pa ko joina joina danas, bas da vidimo
sto se tice imena grupe, anketa:
11 | BUG forum dotA |
---|---|
2 | Bug doto |
0 | BUG online forum dotA |
0 | BUG ONLINE DOTA FORUM |
0 | FORUM DOTA 2 ONLINE REFRESHED |
0 | DOTA NEW BUG FORUM ONLINE |
0 | FORUM DOTA ONLINE BUG |
0 | Doto 2 bug online forum |
0 | 2 forum online bug |
0 | 2 bug forum online |
ja trazim lobby ali njema ga :( mozda kasnim ali mi puca net radi ovog nevremena ...
ja trazim lobby ali njema ga :( mozda kasnim ali mi puca net radi ovog nevremena ...
Mby trazis u s1 klijentu, u rebornu je lobby..
btw, vec postoji bug forum grupa na steamu: Cyka2#BugForum.
Ma da znam, ali nitko nije u toj grupi. rade napravit drugu
Ma da znam, ali nitko nije u toj grupi. rade napravit drugu
Badava radit novu ako u ovoj već nema nikog...
Da nije samo da očeš bit admin? lol
Slusaj nisam ti ja jedan od ovih balavaca kao sto je 99% ovog foruma. Tako da me boli ona stvar tko ce bit admin, mene zanima da se skupi ekipa vec jednom kad znam da nas ima koji igraju
Najbolje bi bilo da se napravi tema Dota 2 steam nicks (da se ekipa lakse skupi) pa da se svi pododaju međusobno jer su te steam grupe katastrofa što se tiče nekakve komunikacije i okupljanja. Iz mojeg iskustva čak je i Skype grupa punoo bolja za takvo nešto, pa je to možda rješenje?
EDIT: Napravio Temu
Slusaj nisam ti ja jedan od ovih balavaca kao sto je 99% ovog foruma. Tako da me boli ona stvar tko ce bit admin, mene zanima da se skupi ekipa vec jednom kad znam da nas ima koji igraju
Već se čini da ćeš biti divan član grupe.
Jel gledao netko sad NiP vs Empire, pogotovo Game 2? Tako dobar game, jedan od boljih u jako dugo vremena, odličan base race je bio
EDIT: NoobFromUA delivers
Pitanje za ekipu ovdje, jel igra netko lige/turnire na faceit.com? Ne cini se pretesko pobrati nekakve nagrade. Ja sam nesto poceo ali mi se cini zanimljivije igrati u stacku od bar dvoje ljudi pa navise..
Uglavnom, misljenja?
Pitanje za ekipu ovdje, jel igra netko lige/turnire na faceit.com? Ne cini se pretesko pobrati nekakve nagrade. Ja sam nesto poceo ali mi se cini zanimljivije igrati u stacku od bar dvoje ljudi pa navise..
Uglavnom, misljenja?
Kad si rekao nekakve nagrade mislio sam da daju neke gluposti poput skinova i slično.
Ali nagrade su Fiat 500. Ne bi bilo loše imati novu vozilicu.
Uglavnom, misljenja?
Kad si rekao nekakve nagrade mislio sam da daju neke gluposti poput skinova i slično.
Ali nagrade su Fiat 500. Ne bi bilo loše imati novu vozilicu.
Arcane, bodovi koji se mogu zamjeniti za miseve, tastature, takve pizdarije... Nije puno ali opet kad se igra vec da se i uzme nesto
Ima li mozda ovdje netko da se zeli tradeat, imam dosta dota 2 stvari i 2 dobra itema iz cs go pa sad da vidim hoce li netko.
Sto je ovo, screenshot iz minecrafta? :) Salu na stranu, mislim da ti je graficka blizu toga da vrisne, tj barem memorija na njoj. Imas li ovakve graficke probleme u drugim igrama?
Ovako nesto obicno znaci da je graficka bye bye.