Pa da, ali ono, ako prati scenu i flamea tu očekuješ da ima ipak više od 1k mmr
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja ne igran ranked, ali ako je ko za bacit koju partiju kojiput, laganini
mozemo bit friends :)
Imas link od mene gore pa zovi ^^
Ja sam primjetio da igraci koji masivno prate scenu i imaju ogromno enciklopedijsko znanje o igri su uglavnom najlosiji igraci.
Ja sam primjetio da igraci koji masivno prate scenu i imaju ogromno enciklopedijsko znanje o igri su uglavnom najlosiji igraci.
to su wanna be arteezy i wanna be suma1l tipovi ljudi,koji kad vide suma1la na emberu ili stormu i cuju blitza kako komentira sta ovaj radi odma misle da oni mogu sve isto
1v1 me scrub
Sure m8, ill bash your fockin head in swear on me mum.
Cek ti zelis rec da ja flameam ?
Trazim jednog igraca koji moze igrat role 4(znaci jungle/support) da popuni team, da zna wardat :D
Zato jer sljedecu subotu je online turnir pa zelim da se prijavimo, taman imamo vremena i da nest uvjezbamo i tako.
Koji mmr?
Evo ja sam ti manje od 1000 sada :D, ali ostatak su bolji igraci 3000+ MMR
Koju ti poziciju igraš?
Ja igram mid, ali sad nije bas sigurno sta ce se dogadat, mogu ja zavrsit na supportu.
Evo trazio bih jos jednu pomoc, ako netko zna, meni je poprilicno komplicirano.
Zelio bih napravit Autoexec.cfg, no desava se problem da ja ne mogu nac folder od Dote 2 kada idem C:/Steam/Steamapps/Common - nade mi samo od CS:GO i to je to.
https://gyazo.com/187d28fe4541efaa75c591b74635d535
Zelio bih stavit da sa F2 i F3 mogu ic na odredeno mjesto koje ja stavim na mapi
Evo trazio bih jos jednu pomoc, ako netko zna, meni je poprilicno komplicirano.
Zelio bih napravit Autoexec.cfg, no desava se problem da ja ne mogu nac folder od Dote 2 kada idem C:/Steam/Steamapps/Common - nade mi samo od CS:GO i to je to.
https://gyazo.com/187d28fe4541efaa75c591b74635d535
Zelio bih stavit da sa F2 i F3 mogu ic na odredeno mjesto koje ja stavim na mapi
Steam library -> Desni klik na Dota 2 -> Properties -> Local files tab -> Browse local files
jeli moguce da je ovaj jebeni rumunj u timu
Ja sam čuo da ako je netko 1k mmr može uzeti neke lijekove za to.
Mislim, za 3 k mmr treba samo znati bacati spellove lol.
Ja sam čuo da ako je netko 1k mmr može uzeti neke lijekove za to.
Mislim, za 3 k mmr treba samo znati bacati spellove lol.
Decko moj, meni treba vremena da ja dodem do 3 k mmr, da stalno :/, a kamoli kad izgubim koju, novi account i bog :D
3.8k solo, svako 2. paku skoro gubim... Podjednak je broj idiota i loših igrača kao u 1k mmr (čak i ja znam dosta griješit, al ne radim početničke greške kao ić 1vs5 u newardanu šumu i onda okrivljivat tim da feeda)
Smoke gank nikad niko nije koristio ja mislim u životu. Counter pickat se nema pojma uz tu i tamo kakvu iznimku. U svakom slučaju, horor :D
3.8k solo, svako 2. paku skoro gubim... Podjednak je broj idiota i loših igrača kao u 1k mmr (čak i ja znam dosta griješit, al ne radim početničke greške kao ić 1vs5 u newardanu šumu i onda okrivljivat tim da feeda)
Smoke gank nikad niko nije koristio ja mislim u životu. Counter pickat se nema pojma uz tu i tamo kakvu iznimku. U svakom slučaju, horor :D
Ja sam tu negdje kao i ti i smoke gankova ima svako malo, ali nisu previse uspjesni jer nema plana.
Ja se polagano izvlacim iz 1600 mmr (1800 trenutno), ugl samo carrya igrat, nema kruha od supporta.
Vrh mi je bio kad je lik sa Phantom assassinom rekao da ide na skadi jer da je bkb precjenjen item na pa-u
2.9k mmr.
Smoke gankovi svaki game. Na kojem serveru igraš?
Ja se polagano izvlacim iz 1600 mmr (1800 trenutno), ugl samo carrya igrat, nema kruha od supporta.
Vrh mi je bio kad je lik sa Phantom assassinom rekao da ide na skadi jer da je bkb precjenjen item na pa-u
Prvo: nemoj praviti svaki game iste iteme, nekad cak ni ne trebas BKB, ako protivnicki team ima previse spellova koji idu kroz bkb, to je onda waste money bolje kupiti neki drugi item..
2.9k mmr.
Smoke gankovi svaki game. Na kojem serveru igraš?
Ja igram na EU West pretezito, 3k, smoke nisam vidio nekih 20 gejmova zaredom...
Jel ti na Ruskom serveru igras, tamo su svi pro?
Ja sam 3.8-4k i smoke se cesto kupuje, ili ja ili drugi support, samo sto se smokea bez ikakvog cilja, smokeamo i niko nezna kamo bi isli, pa ja samo pocnem pingat roshana i ljudi najcesce slusaju.
Ja sam 3.8-4k i smoke se cesto kupuje, ili ja ili drugi support, samo sto se smokea bez ikakvog cilja, smokeamo i niko nezna kamo bi isli, pa ja samo pocnem pingat roshana i ljudi najcesce slusaju.
Opcepoznata stvar je da se smoke ganka tamo gdje se prvo pingne
Ma ja sam samo 4 puta u tipa 20 paka vidio da se kupio smoke, 1 put se uspješno smokalo za ubit roshana, drugi put za ubit qop 5 vs 1 a ostala 2 puta su bili failovi toliki da su nas svih 5 ubili... toliko o tome...
A šta se tiče itema, gledam neke pakice pro igrača, pa vidim da se oni skoro ne zamaraju nekim end game itemima jer ugl. završi sve prebrzo. Najbitniji je početak, treba se gankat non stop kao tim, a to nitko nikad nije napravia.
Ma to je istina, ali jebiga kad nitko nece supportat pa ja moram tu je najveci problem.
Ma ja sam samo 4 puta u tipa 20 paka vidio da se kupio smoke, 1 put se uspješno smokalo za ubit roshana, drugi put za ubit qop 5 vs 1 a ostala 2 puta su bili failovi toliki da su nas svih 5 ubili... toliko o tome...
A šta se tiče itema, gledam neke pakice pro igrača, pa vidim da se oni skoro ne zamaraju nekim end game itemima jer ugl. završi sve prebrzo. Najbitniji je početak, treba se gankat non stop kao tim, a to nitko nikad nije napravia.
Da gankanje onako 3vs1 ic sa smokeom itd. i to treba često radit, kad pogledas puno toga se radilo na TI5, pogotovo je to radio team LGD i dobro pali :D
Koji k.. sad upalim stim i skida ponovno dotu a vec je inst hahah
Vjerovatno ti skida onaj update za reborn od 5,8 gb.
Reborn u narednih par tjedana postaje glavni klijent. Gase source 1.
Jel ima netko problema sa spajanjem na steam? Ne mogu se ulogirati sa svojim accountom. Napravio novi na drugu adresu i normalno uđem.
Jel ima netko problema sa spajanjem na steam? Ne mogu se ulogirati sa svojim accountom. Napravio novi na drugu adresu i normalno uđem.
1. Ocito je da ti je problem sa accauntom (da bi ti pomogli, jos par detalja nebi skodilo)
2. Tema je Dota 2
Ako ste veceras za, mozemo bacit jedan inhouse game !
Ako ste veceras za, mozemo bacit jedan inhouse game !
koliko mmr? :D