Kaj nije qojqa inactive vec neko vrijeme?
https://twitter.com/qojqva1/status/606497654827327488
Dota 2 više nije što je nekad bila, sad su veliki novci u igri. Šteta što ugovori igrača i teamova nisu javni.
Dota 2 više nije što je nekad bila, sad su veliki novci u igri. Šteta što ugovori igrača i teamova nisu javni.
Posto s4 ide nazad u alliancu pretpostavljam da ce pajkat izac iz tima i igrat sa pupeyem jer su oni isto dugo prijatelji jos iz dota 1 dana kao i sa kurokyem njih 3. Ne vidim da ce pupey zavrsit sa dendijem jer dendi je preglup da se makne od hvosta a pupey ga ne podnosi.
Isto tako misery je rekao na svom strimu da radi dream team sa azijskim offlanerom i isto tako se prica da je to iceiceice ( europski dream team sa iceiceice offlaneom ).
Kuroky radi njemacki team sa fatom, imaju puno dobrih igraca poput qojqva, black i rmn support? To je moja pretpostavka isto da bi mogao biti team.
ne vjerujem ja da puppey nece napravit team sa dendijem i xboctom nema mu logike da utme pajkatta jer nece nac dobre igrace, za sada mu je to prilika da se vrati, nije dendi los, dobar je on samo previse overratean, no dobar je u skill levelu.
iceiceice po meni nece izac iz vici gaminga, dobar je to team i imaju nade, ako se to dogodi onda ce bit shit. iceiceice ti nije bas dobar sa puno igraca iz europe, vise sa NA.
ako nije iceiceice zanima me tko bi mogao bit dobar offlaner iz azije ? rOtK (zna engleski, ali ne bas naj), mozda bude cak funnik jer je i on rekao da ce mozda izac iz navi-a, russia i ta sranja ajmo rec da i pripadaju aziji, sad neznam
Pričaš rekla-kazala gluposti. Molim te šuti.
e decko moj i ti si fanboy navi-a ? :D Dendi ti je overratean, nemoj plakat
Posto s4 ide nazad u alliancu pretpostavljam da ce pajkat izac iz tima i igrat sa pupeyem jer su oni isto dugo prijatelji jos iz dota 1 dana kao i sa kurokyem njih 3. Ne vidim da ce pupey zavrsit sa dendijem jer dendi je preglup da se makne od hvosta a pupey ga ne podnosi.
Isto tako misery je rekao na svom strimu da radi dream team sa azijskim offlanerom i isto tako se prica da je to iceiceice ( europski dream team sa iceiceice offlaneom ).
Kuroky radi njemacki team sa fatom, imaju puno dobrih igraca poput qojqva, black i rmn support? To je moja pretpostavka isto da bi mogao biti team.
ne vjerujem ja da puppey nece napravit team sa dendijem i xboctom nema mu logike da utme pajkatta jer nece nac dobre igrace, za sada mu je to prilika da se vrati, nije dendi los, dobar je on samo previse overratean, no dobar je u skill levelu.
iceiceice po meni nece izac iz vici gaminga, dobar je to team i imaju nade, ako se to dogodi onda ce bit shit. iceiceice ti nije bas dobar sa puno igraca iz europe, vise sa NA.
ako nije iceiceice zanima me tko bi mogao bit dobar offlaner iz azije ? rOtK (zna engleski, ali ne bas naj), mozda bude cak funnik jer je i on rekao da ce mozda izac iz navi-a, russia i ta sranja ajmo rec da i pripadaju aziji, sad neznam
Pričaš rekla-kazala gluposti. Molim te šuti.
e decko moj i ti si fanboy navi-a ? :D Dendi ti je overratean, nemoj plakat
Vjerojatno ti želi ukazati na to da to što pričaš su nagađanja i gluposti koje ljudi izmišljaju, a i opet nisi baš sto posto u pravu, ovo da ice3x je bolji s NA, nez je li bolji ili ne, ali znam da je rekao da ako ce se vratiti u Europu da će to biti u timu kojeg će voditi Puppey
De ne pričaj više gluposti, ako si toliki Oracle što nisi predvidio da će Aui biti kickan iz EG-a?
I po cemu ti to zakljucujes tko je dobar sa kime, cuj to nije dobar sa igracima iz Europe ali je dobar za igracima iz NA... Moj bože
To što reddit piše gluposti i njihova nagađanja, sve same gluposti..
Dok sami igrači ne napišu, ne vjeruj u ništa sve je moguće.
Ko uopce igra reborn, to san upalija i izgasija.
Ima zabavnih custom gameova, ja cu dns vjerojatno probati 10v10
Svaka čast. Stvarno si pomogao tim komentarom...
A slusaj imao sam jako lose iskustvo s tim rebornom i uopce ne vidim razloga da se instalira. Ti drugi gamemodovi dosade u roku 2 partije jer su kao flash igrice.
A slusaj imao sam jako lose iskustvo s tim rebornom i uopce ne vidim razloga da se instalira. Ti drugi gamemodovi dosade u roku 2 partije jer su kao flash igrice.
zvučiš ko da nisi igro na battlenetu :)
vjeruj kad usavršu sve te custom mape to će bit predobro...
Vezano za dobri stari TD Green, jeli se vama čini, ako ste igrali na rebornu, nekako 'prazan'?? Nije to to, onaj iz WC3 mi je tisucu puta bolji bio....
Što mislite o Nature's prophetu? Igrate li ga, kako ga obično gradite? Meni se činio zanimljivim pa sam ga počeo igrat, u džungli naravno. Malo težak, pogotovo ako protivnici znaju pa biraju da te counteraju, ali se nafarmam i solidno prođem u early gameu kasnije sam dosadan za p, samo se šaltam s jedne na drugu stranu :D
Što mislite o Nature's prophetu? Igrate li ga, kako ga obično gradite? Meni se činio zanimljivim pa sam ga počeo igrat, u džungli naravno. Malo težak, pogotovo ako protivnici znaju pa biraju da te counteraju, ali se nafarmam i solidno prođem u early gameu kasnije sam dosadan za p, samo se šaltam s jedne na drugu stranu :D
Ja ga igram kao slasher
u biti pokusavam biti sto aktivniji po mapi od pocetka, a ne da afk jungleam prvih 15-20min i onda tek izađem van
ode nam i Fnatic, tj. Malaysia
Ima zabavnih custom gameova, ja cu dns vjerojatno probati 10v10
Pripremi se na 19/20 i 5 disconnecta na početku gejma.
ajd please neka im netko pomogne ako zna sa ovom Dota 2 Reborn Betom:
Evo screenshot
http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/423690028454368567/A683ABD9E3BD463F4D7FCE7C0C78CEF93353D504/
Evo screenshot
A treba ti pomoci sta?
http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/423690028454368567/A683ABD9E3BD463F4D7FCE7C0C78CEF93353D504/
Evo screenshot
A treba ti pomoci sta?
pa pogledaj screenshot
Trazim jednog igraca koji moze igrat role 4(znaci jungle/support) da popuni team, da zna wardat :D
Trazim jednog igraca koji moze igrat role 4(znaci jungle/support) da popuni team, da zna wardat :D
Zato jer sljedecu subotu je online turnir pa zelim da se prijavimo, taman imamo vremena i da nest uvjezbamo i tako.
Koji mmr?
ja ne igran ranked, ali ako je ko za bacit koju partiju kojiput, laganini
mozemo bit friends :)
Evo screenshot
A treba ti pomoci sta?
pa pogledaj screenshot
Probaj rezoluciju promijenit, prijatelj je imao isti takav problem.
Zato jer sljedecu subotu je online turnir pa zelim da se prijavimo, taman imamo vremena i da nest uvjezbamo i tako.
Koji mmr?
Evo ja sam ti manje od 1000 sada :D, ali ostatak su bolji igraci 3000+ MMR
trejdam gift za gift ove setove
Koji mmr?
Koju ti poziciju igraš?
1000?
Šta očeš za jedan gejm da odigram na tom mmru, drito me zanima.
Koji mmr?
ček, ti si 1k mmr a nama gore soliš pamet sa tvojim predviđanjima za roster izmjene
ček, ti si 1k mmr a nama gore soliš pamet sa tvojim predviđanjima za roster izmjene
Kakve veze ima mmr sa scenom.
Tu dramu može pratit i moja baba ez.
Koji mmr?
Nema to veze, isto kao treneri u nekim sportovima, mogu znati sve o tom sportu, ali biti loši u njemu..
Iako da malo previše soli pamet sa tim reddit glupostima...