Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.931.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...
dečki da li imate nešto za reci nakon današnje pobjede fnatica 2 - 0 protiv navia?

Kladim se u common da će Na'Vi biti u top 5, a Fnatic neće.

Dogovor?

ako navi bude igrao kao protiv fnatica nece biti u top 5

a ako fnatic nastavi igrati kao protiv navia biti ce u top 5

nego poanta je, fnatic je loš team, nezaslužuje biti na ti3?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 23:17 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

sumnjam da ce fnatic biti u top 5, a i sumnjam da ce navi biti...

Prisjetimo se Alienware cupa od prije par dana.

Group stage komentari šire publike: GG NAVI DISBAND, NAVI DOTO RETRODED, DONDO NOOB RETARD, NAVI DREINSTOLL DOTO, VOLVO BAN PLS, VOLVO PLS FIX.

Na'Vi osvaja prvo mjesto komentari šire publike: NAVI REBAND PLOX, NAVI BEST TEAM USAUSAUSAUSAUSA, KAPPA, GOGO NAVI, DONDO DOTO BESTO DOTO.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 23:19 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

sumnjam da ce fnatic biti u top 5, a i sumnjam da ce navi biti...

Prisjetimo se Alienware cupa od prije par dana.

Group stage komentari šire publike: GG NAVI DISBAND, NAVI DOTO RETRODED, DONDO NOOB RETARD, NAVI DREINSTOLL DOTO, VOLVO BAN PLS, VOLVO PLS FIX.

Na'Vi osvaja prvo mjesto komentari šire publike: NAVI REBAND PLOX, NAVI BEST TEAM USAUSAUSAUSAUSA, KAPPA, GOGO NAVI, DONDO DOTO BESTO DOTO.

ponovno procitaj post, nije rijec o naviju nego o fnaticu, vidim da si navi fanboy

Jako užasan team je pobjedio alienware prvake i ti1 prvake... hmmmm kako to 5 njubova pobjedilo navi, pa oni nezaslužuju da budu na ti3-u

btw. vidim da neki Navi fanboy radi na valve stranici

http://oi43.tinypic.com/sd1jl0.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 23:28 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

ponovno procitaj post, nije rijec o naviju nego o fnaticu, vidim da si navi fanboy

Večeras ću prije spavanja opet pogledati gejmove bez rardiraanog comboa LDLUMI pa ću odgovoriti.

Normalno da sam Na'Vi fanboy, svi su.

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
ToMisLaW kaže...
     ni jedan team nije uzasan... da je uzasan nebih bio pozvan na TI3
Onjegin kaže...

Fnatic je užasan tim, a Mouz je jedva dobio.

Vidio sam neke ljude da kontaju da će Mouz biti drugi na TI3.

HAHAHAHAHAHAHAH

4ucker kaže...

Fnatic je toliko loš da su ovi iz Mouza vjerojatno namjerno uzeli te heroje koje su uzeli da bi ih istrollali i posprdali ih. olollol

dečki da li imate nešto za reci nakon današnje pobjede fnatica 2 - 0 protiv navia?

Neću ništa reći, odoh nastavit pokušavati stackat-i Rošana.

15 godina
neaktivan
Dota 2

i da ove grupe su useless... i ako budeš zadnji u grupi opet imaš šanse da osvojiš turnir...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 0:05 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

i da ove grupe su useless... i ako budeš zadnji u grupi opet imaš šanse da osvojiš turnir...

Kako misliš (donekle se slažem)?

Oni koji odu u Loser's (ako se tako piše) bracked igraju BO1.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Kako misliš (donekle se slažem)?

Oni koji odu u Loser's (ako se tako piše) bracked igraju BO1.

pa igraju sada 3 dana 0/24 100 gameova, i onda opet kao da su to bezveze igrali, jer se moze desit da budes prvi u grupi i ispadnes....

trebaju odma napraviti jedan bracket i to je to....

ali opet ovo je vjerovatno napravito da international duže traje...

13 godina
neaktivan
Dota 2

Baza je da u losers bracketu igraš BO1 i ako izgubiš, gotovo je. U winners igraš BO3 i ako izgubiš, dobiješ drugu priliku u losers. Tako da, mislim da će se timovi potrudit da ipak dospiju u winners :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Baza je da u losers bracketu igraš BO1 i ako izgubiš, gotovo je. U winners igraš BO3 i ako izgubiš, dobiješ drugu priliku u losers. Tako da, mislim da će se timovi potrudit da ipak dospiju u winners :)

cekaj tko je uopce rekao da se u loser bracketu igra bo1??? 

zato sto je bo1 nepravedan......

12 godina
neaktivan
Dota 2

Vjerojatno najdosadniji game koji sam odigro.. 100min+, Luna 1014CS

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

ni jedan team nije uzasan... da je uzasan nebih bio pozvan na TI3,  a mouz je jedva dobio zato sto nisu imali late game pick.. dok fnatic imao 4 carrya ....

Zašto onda nisu pobijedili ranije protiv četiri kerija?

Nijedan tim niije loš u odnosu na neke pubove, ali: DK, MUFC, Fnatic i Dignitas (rofl Dignitas) su tu negdje s team Quantic i Rattlesnake.

Većina timova je na TI3 pozvana da ne bi bila samo 3 teama.

zanimljivo ali 3/4 tima za koji su rekao da su loši su za sada među top 3 u grupi :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 5:32 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ko kaze da je DK los on dote nije vidio...

Pa DK je prosle godine osvojio cetvrto mjesto, tako sto je izgubio od iG-a u veoma uskoj partiji. Malo je falilo da iG uopste ne vidi finala. Fnatic je bio los prije TI, tu nema sta reci, ali bootcamp im se ocigledno isplatio. Ovim putem im se takodje zahvaljujem na sigurnim rare-ovima na kladjenju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I dalje ne vjerujem da ljudi za timove na internationalu govore da su loši.. U odnosu na šta, na vas?

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

I dalje ne vjerujem da ljudi za timove na internationalu govore da su loši.. U odnosu na šta, na vas?

U odnosu na ostale timove? U odnosu na ostale igrače.

Jesi li ono ti rekao da dok se ja ne plasiram u TI  da ne smijem komentarisati?

Kad ti želiš piti mlijeko, izvadiš ga iz frižidera, ono smrdi, usireno i već 15 dana stoji unutra, da li kažeš sebi: "Pa, ja nisam nikad napravio mlijeko -ne znam je li dobro ili loše" i popiješ ga ili skontaš da je mlijeko loše i pokvareno pa ga baciš?

Vidiš, ne moraš biti stručnjak u mužnji da skontaš što je dobro, a što loše.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Kad ti želiš piti mlijeko, izvadiš ga iz frižidera, ono smrdi, usireno i već 15 dana stoji unutra, da li kažeš sebi: "Pa, ja nisam nikad napravio mlijeko -ne znam je li dobro ili loše" i popiješ ga ili skontaš da je mlijeko loše i pokvareno pa ga baciš?

koje usporedbe... lol

16 godina
neaktivan
Bojica kaže...
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...

koje usporedbe... lol

Yeah well, nekima je potrebno crtati.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Naravno da znam da se odnosi na ostale timove, ali malo respecta prema svima. Najdrazi su mi ljudi koji preispituju odluke timova ,a prate meč iz svojih domova. Ne volim to ni u pravom sportu, a niti u doti. Nebih ja uzeo tvoju usporedbu bas kao dobru, ali recimo igras/treniras npr. košarku i svjestan si truda i treninga kroz koji ljudi prolaze jer i sam kroz to prolazis i siguran sam da neces pred televizorom govorit kako su svi igraci retardi i sl. Vidiš ja baš mislim da je razlika između stručnjaka i ostatka ekipa da skonta što je dobro ,a što loše.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 18:29 (Ravenclaw92).
15 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Naravno da znam da se odnosi na ostale timove, ali malo respecta prema svima. Najdrazi su mi ljudi koji preispituju odluke timova ,a prate meč iz svojih domova. Ne volim to ni u pravom sportu, a niti u doti. Nebih ja uzeo tvoju usporedbu bas kao dobru, ali recimo igras/treniras npr. košarku i svjestan si truda i treninga kroz koji ljudi prolaze jer i sam kroz to prolazis i siguran sam da neces pred televizorom govorit kako su svi igraci retardi i sl. Vidiš ja baš mislim da je razlika između stručnjaka i ostatka ekipa da skonta što je dobro ,a što loše.

Jednostavno objašnjenje:

I sam je priznao da je navi fanboy, što znaci da neprati druge timove nego samo NaVi, od drugih ljudi cuje: hontrash, dignitrash i zakljuci oni su za ku*** NaVi je najbolji.

Onda dođe TI3 pa NaVi poduva od trash timova, i onda razmišlja šta je rekao, ali još uvijek misli da su oni trash timovi samo zato što su pobijedili njegov NaVi.

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Jednostavno objašnjenje:

I sam je priznao da je navi fanboy, što znaci da neprati druge timove nego samo NaVi, od drugih ljudi cuje: hontrash, dignitrash i zakljuci oni su za ku*** NaVi je najbolji.

Onda dođe TI3 pa NaVi poduva od trash timova, i onda razmišlja šta je rekao, ali još uvijek misli da su oni trash timovi samo zato što su pobijedili njegov NaVi.

ocigledan primjer navi hatera

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Zadnjih 10 mjeseci u Dotu sam uložio isto onoliko truda kao profesionalni igrači (s razlikom što oni za to primaju platu, a ja to radim potpuno volonterski).

Tako da 100% razumijem kroz šta oni prolaze jer i ja to osjećam na svojoj koži skoro cijelu godinu.

15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
ToMisLaW kaže...

Jednostavno objašnjenje:

ocigledan primjer navi hatera

ne mrzim navi, nego mrzim navifanboy-e

15 godina
neaktivan

Jel moguće dobit drop bez compendiuma?

15 godina
neaktivan
Swen91 kaže...

Jel moguće dobit drop bez compendiuma?

compendium nema veze, već pennant

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Mrzim riječ fanboy.

Kaže se navijač.

Potpuno razumijem tvoju mržnju. Tako se mrze Torcida i PlavoMomci, Grobari i Delije. Navijači različitih timova mrze se u svim sportovima.

Ja tebe ne mrzim jer nisam toliko djetinjast.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 22:28 (Onjegin).
14 godina
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Mrzim riječ fanboy.

Kaže se navijač.

Potpuno razumijem tvoju mržnju. Tako se mrze Torcida i PlavoMomci, Grobari i Delije. Navijači različitih timova mrze se u svim sportovima.

To je hrpa gluposti navijati za nekaj i biti glupi fanboi nije isto niti nikad nece biti to ako favorizirate nekaj ne znaci da automatski morate mrzeti

suportno to je jednostavno glupo i da nema fanboi-a ovaj svijet bi bil 10 puta bolji.

Cisti primijer su Na'Vi fanboi koji su ono zadnji sljam i kojih ima nazalost vise nego pravih fanova i stalno seru i izmisljaju velike gluposti i rade bi

pocinili samoubojstvo nego prinazli da Alliance melje sve zivo od pocetka ove godine i upravo sad na TI3 su 8:0 ali i dalje ekipa sere po njima {#}

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Cisti primijer su Na'Vi fanboi koji su ono zadnji sljam i kojih ima nazalost vise nego pravih fanova i stalno seru i izmisljaju velike gluposti i rade bi

pocinili samoubojstvo nego prinazli da Alliance melje sve zivo od pocetka ove godine i upravo sad na TI3 su 8:0 ali i dalje ekipa sere po njima {#}

Vjerovatno cijela DotA scena mrzi Lod[A]-u zbog njegove osobnosti.

I ako čitaš Twitch chat moraš da shvatiš da to nije ozbiljno (rofl, kappa).

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 22:56 (Onjegin).
14 godina
Onjegin kaže...
dad0r kaže...

Daj jel random forum warriori i ti znate kakve je on u zbilji daj nemoj me nasmijavati s glupostima bitni su rezultati a kolko vidim [A] ih samo nize a

kaj se tice twitch chata imam ga uvijek ugasenog jer to nema veze sa zdravom pameti.

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
dad0r kaže...

čovjek je car... imao sam priliku pricati s njime na jednom scrimu... lik ni nezna tko sam ja, a zajebaje se samnom kao da me zna 10 godina....

Nemam sliku od chata, ali lik je car

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 23:51 (ToMisLaW).
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Mrzim riječ fanboy.

Kaže se navijač.

Eo par razlika između navijača i fanboya ( tebe )

Navijač:

- Podupire svoj team, i ako izgube.

- Prati cijeli dota 2 scenu ( ili bar europski dio ),  zna i ostale timove

- Ima nekakvoga dota znanja

Fanboy ( NaVi ) :

- Mrzi sve što nema veze sa njegovim teamom

- Mrzi cijelu dota scenu osim navija

- Mrzi sve mid playere osim Dendija

- Kada XBOCT divea i zagine, neće da priznaju da je dajvao nego izmišljaju neke taktike

- Imaju jako malo iskustva u doti, neznaju mehaniku igre

- Nežele priznati da ima bolji team od NaVija

itd..

mogao bih nabrajati 100 godina ali neda mi se

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice