Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.561.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
XVII Mini kaže...

Neka,neka dobar je taj inferno, mislim prije mi se nije svidao ali sada me  tjera da idem farmat ACT 1 Inferno - Hell ACT IV Itd.. mislim Bilo bi glupo kada bi svi imali sve najbolje i kada bi mogao samo tako proci sada lijepo odi farmat ako ne hebiga nema prolaza za tebe.

BTW: Evo i moga heroja: 

50k HP-a 14k Damage 7,5K Armor i ostatak pod Details ( ovo je bez ikakvog buffa ) 
Samo ne znam gdje da vidim ressi tj. koliko sve ukupno imam?  ne rokaju me vise bas tako lako:) 

resistance ti je loš dosta, samo to deri odsada, 50k hp-a je overkill tu možeš cuttat statove, 14k dps-a je isto dosta pošto nemaš resa.

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja cu poludit, stalno loši itemi padaju. Lvl 39 sam sa DH-om, i imam samo 1100 damagea :(

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

resistance ti je loš dosta, samo to deri odsada, 50k hp-a je overkill tu možeš cuttat statove, 14k dps-a je isto dosta pošto nemaš resa.

Resistance i HP ti u D3 nije bitan... pogotovo ako si ranged. Svejedno koliko imaš HP i res uvijek će te one shotati pa je najbolje sve ulagati u damage. Tako kažu sve iskusnjare i moram se složiti s njima.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Taman krenuh igrat kad ono gašavanje servera, đubrad. Pa ovakvih sranja nema ni u f2p online igrama...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3
Evo ja s frendom derem cow level nightmare pada lova ko luda, sutra idemo rokačit hell cow level, biće još više love :)
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

fak shit evo nakon patcha FPS mi pao na 15tak a spajkovi su mi jos gori... :((((

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

koga zanima ovde je server status za diablo 3 da se ne muci bezveze sa logiranjem ako je server offline

http://us.battle.net/d3/en/status

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Može li se Diablo 3 igrati na 2 različita računala sa istim accountom? (naravno, ne istovremeno)

Primjerice, preko tjedna igram doma na PC-u, a vikendom igram na laptopu na vikendici.

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da
THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
15 godina
protjeran
geek_boy1 kaže...

koga zanima ovde je server status za diablo 3 da se ne muci bezveze sa logiranjem ako je server offline

http://us.battle.net/d3/en/status

Ma to nema veze s vezom. Jedan dan je također bilo "down" a ja igrao 6 sati prije nego što je pozelenilo

16 godina
gringo88 kaže...
hellraiser1110 kaže...

...

Resistance i HP ti u D3 nije bitan... pogotovo ako si ranged. Svejedno koliko imaš HP i res uvijek će te one shotati pa je najbolje sve ulagati u damage. Tako kažu sve iskusnjare i moram se složiti s njima.

Volim kad ljudi ovako pametuju...

Ajde bas me zanima, pokazi ti nama kako se igraju monk ili barbar beZ resistancea na inferno.

Imas taman koji dan/tjedan, ako nemas te charactere bilizu lvl 60, da ih izlevelas i demonstriras, prije nego se nerfa inferno, onda ne znam kako ce biti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 10:20 (Rhodin).
15 godina
neaktivan

hh mozda serveri nisu sinkronizirani

14 godina
neaktivan
Diablo 3

sada sam level 36, act 2 na nightmare sa barbarianom...nekako mi se cini da sam dosta slab..koji su bili vas statsi na tom levelu?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pise dolje (ps. this is a joke, but I sure wish it wasn't)

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 11:10 (puma_vkci).
17 godina

(ps. this is a joke, but I sure wish it wasn't)

A dok sam citao tekst vec forumas gore objavio. Nema sta fino je slozio tekst, dodavanje socketa, jeftinij repair kod BS-a, muckanje potiona, zuti dropaju najbolji loot a ne da mi ispadne iz dupeta mrtve krave. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 11:19 (D3ViL).
16 godina

Samo se javljam da vam traljam na nos da su mi u roku od 10min pala 2 legenderyja, oboje za moju klasu (doduše, jedan on njih je lvl51 i imam bolji, no zato pravac AH i <($.$)> ).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
Diablo 3

To treba cuvat za RMAH. Tu ce onda bit $$$$$

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3
Ne bojim se nijednog bossa ali od onih waspova bježim ko onaj klinac na infernu...
BF3 FlamingKing
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

To treba cuvat za RMAH. Tu ce onda bit $$$$$

Nope, nece, vecinom ce se isplatiti samo prodavati oni "green legendary" itemi za kojih 5 do cc-a 10 dolara/eura.

Peace!
15 godina
Diablo 3

btw. trebam lika da igra samnom nightmare, 30-40, imam barbicu na 35. Puberi su zbilja retardirani. Danas igrao malo i uđe mi wd. Čistim sve okolo i ne diram pack koji si čuvam kad napunim ''ult'' i ostale magije. Lik baci paukove na njih i startla ih i oni se obruše na mene. Kreten onda pobjegne. Ja naravno umrem.

Dakle ako ima netko lika na 35-40 za nightmare slobodno me doda dzukela#1193.

(nekad igra moj buraz pa ako ne odg. da znate samo)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

btw. trebam lika da igra samnom nightmare, 30-40, imam barbicu na 35. Puberi su zbilja retardirani. Danas igrao malo i uđe mi wd. Čistim sve okolo i ne diram pack koji si čuvam kad napunim ''ult'' i ostale magije. Lik baci paukove na njih i startla ih i oni se obruše na mene. Kreten onda pobjegne. Ja naravno umrem.

Dakle ako ima netko lika na 35-40 za nightmare slobodno me doda dzukela#1193.

(nekad igra moj buraz pa ako ne odg. da znate samo)

Ja i frend igramo sad na Nightmareu, on je Wizard ja sam DH, taman nam treba jedan Barbarian:))ž

Igramo ti skoro svaki dan od nekih 9 i pol navečer pa do 12, ovako petkom i subotom(ako ne idemo van) i do 2-3 ujutro.

Dodat cu te, ako te vec nemam, pa mozemo igrat:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
Volvox kaže...

Ja i frend igramo sad na Nightmareu, on je Wizard ja sam DH, taman nam treba jedan Barbarian:))ž

Igramo ti skoro svaki dan od nekih 9 i pol navečer pa do 12, ovako petkom i subotom(ako ne idemo van) i do 2-3 ujutro.

Dodat cu te, ako te vec nemam, pa mozemo igrat:)

Dodaj me pa tu i tamo možda i zaigramo. Velim nekad buraz igra wiza, ali kad ja igram barba rado ću vam se pridružiti. Ajde pa se vidimo :)

15 godina
protjeran
gringo88 kaže...
Rhodin kaže...
gringo88 kaže...
hellraiser1110 kaže...

...

Volim kad ljudi ovako pametuju...

Ajde bas me zanima, pokazi ti nama kako se igraju monk ili barbar beZ resistancea na inferno.

Imas taman koji dan/tjedan, ako nemas te charactere bilizu lvl 60, da ih izlevelas i demonstriras, prije nego se nerfa inferno, onda ne znam kako ce biti.

Idiote rekao sam da se odnosi vise na ranged. Fakofiraj od mene idi liječi frustracije negdje drugdje.

I melee klase su u banani na infernu kako god da okreneš imao resistance ili ne. Tako da ovo što sam rekao stoji dok ne patchaju igru.

Ne, ne stoji. Gledao sam video na you tubu gdje  lik solira inferno i došao do Diabla gdje ga je srokao nije ga ovaj spustio ispod 50 % hpa jer mu je resistance bio nebeski..........još dodaj super dodge i na konju si

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Samo se javljam da vam traljam na nos da su mi u roku od 10min pala 2 legenderyja, oboje za moju klasu (doduše, jedan on njih je lvl51 i imam bolji, no zato pravac AH i <($.$)> ).

Ja igram 70 ak sati, i samo mi jedan leg. pao {#}

Someday we'll find it...the website connection...
16 godina
Diablo 3

Prebio Diabla ko mačku(Call of the Ancients radi hebeni damage), sada još jednom farmanje acta IV i onda na nightmare!{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Butcher kaže...

Prebio Diabla ko mačku(Call of the Ancients radi hebeni damage), sada još jednom farmanje acta IV i onda na nightmare!{#}

na ovoj slici diablo pari deathwing u faci...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Diablo 3

Ovak, mislim nabaciti HC sa novim likom ( WD ) sada kada odaberem HC oce mi se to prebaciti i za druge heroje ili to samo vrijedi za njega? da nebi bilo pocnem ja HC prebacim se na Barbara umrem i izbrisu ga {#}

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Butcher kaže...

Samo da ne nerefaju call of ancients, preyeben je.

17 godina
Butcher kaže...

Nemas potrebe farmat Act 4 na normalu, dok se ne dovuces do Hell Act 4 ili Inefrno Act 1 samo pici i ne osvrci se {#} btw Call of The Drevni je dobar ali nije bolji od Wrath of The Berserker s Insanity. Butcheru prdonjo ubio sam te minimalno 20 puta na Inferno i stalno kenjas iteme za Huntera, daj pojedi nesto korisnije za Barbara. . . {#}

Da ne skrabam novi post naletio sam na pack koji me naterao da idem vani prosetat naspom i coolirat, slika govori tisucu rjeci za soliranje kao Barbar nemoguce. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 15:56 (D3ViL).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice