Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Pajdo ima otkljucan hell pa budem skocil pogledat kaj dropa kad dignem jos desetak levela.
17 godina
NEW_MAN kaže...
Pajdo ima otkljucan hell pa budem skocil pogledat kaj dropa kad dignem jos desetak levela.

Jel pajdo ima viska pola miliona golda u dzepu? {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja ne planiram u taj level do inferna :P

Za sad imam shinbone,shroomove i liquid rainbow,kasnije cu isfarmat ostatak pa se ekipom ic sabit taj dungeon na inferno :)

Ali ima vrimena....

Sinoc prije spavanja sam koknia Diabla na Nightmare onako za laku noc i obavia prva 2 questa u Tristramu na hell,lv 51 atm.

Za sad mi hell izgleda onako kako mi je Nightmare izgleda nakon Normala,malo teze ali nista agonizirajuce ka sta neka ekipa whine-a po forumima.

U jednom cellaru odma na pocetku je bia arcane,frozen,jailer zlatni zombi....joj veselja pokusavajuci izbjec one arcane zrake a podrum velicine 2x2  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 12:13 (Ashelor).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

Ja jos razmisljam da li uzeti daiblo ili ne :/

Cuo sam da ce cijena psti kad dodju novi keyevi,jel znate mozda kad ce se to dogoditi (otpirlike)?!

Ako tko ima gues pass viska volio bi zaigrat igru i vidjeti kakva je ejr nikad nisam igrao diablo :) ,hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Meh, kad dobijes na infernu vortex, jailer, arcane enchanted, extra health grotesque u tim uskim hodnicima, vidjet ces sto je inferno :D

bjezis - vrati te nazad, 4 komada stave gro arcanea na pod, jailaju te

ako ih ne ubijes isprve nahelaju se na 100%

ako i ubijes jednog, jailan si vjerojatno i grune kraj tebe, ili te arcane ubije, ili nesto deseto :D

Moze se, naravno, samo ne znam kako to HC likovi rade... mislim da nikako :D ili jako, jako tesko.

Ja imam trenutno 5.2k armora, 11.5k dps i oko 24k hp-a - shield + 1h, nije lako i umirem stalno.

Naravno, dodjem do 5 nephalem valor i idem grupu po grupu elite mobova, ali na rijetko kojoj grupi ne umrem barem jednom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Moze se, naravno, samo ne znam kako to HC likovi rade... mislim da nikako :D ili jako, jako tesko.

Ako ti takav pack blokira progress na HCu, onda resetiraš mapu - simple as that!

Na HCu moraš ocjeniti jel ti bolje boriti se s nekime ili ga jednostavno preskočiti. Tu zapravo leži cijela mudrost HCa. Well, tu i izbjegavanje lag spikeova.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
Diablo 3

Hehe, ali to onda implicira da ti kao HC lik u stvari nemas mogucnosti odigrat bilo sto, vec preskaces puno toga, drzis se main questa, ne istrazujes previse i nadas se samo da te nece puno stvari iznenadit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Uf ne pada mi na pamet pocinjat HC jos bar 3-4 miseca...sinoc sam zaginia na pocetku acta IV 2 puta radi lag spike-ova...dodem u rulju,sve 5,rokam bez problema i bas kad pullam zlatnog opressora s 4 miniona molten/fire chains kombinacija pocne spikat ko ludo ,lik malo trci u mistu,pa se porta okolo prima dmg od mobova koji su pola ekrana dalje,i naravno krepam.

A prije toga sam ima namjeru huntat achivemente na onom spider bossu u act 3 i azmodanu,ali zahvaljujuci konstantom lagu nije bilo ni govora o tome.

Pokusava sam dodge-at one male spidere,ali dovoljno da mi spike-a 1 put i uspiju me zveknit....

Stvarno jedva cekam da malo ekipi padne zanimanje i da se serveri stabiliziraju :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Uf ne pada mi na pamet pocinjat HC jos bar 3-4 miseca...sinoc sam zaginia na pocetku acta IV 2 puta radi lag spike-ova...dodem u rulju,sve 5,rokam bez problema i bas kad pullam zlatnog opressora s 4 miniona molten/fire chains kombinacija pocne spikat ko ludo ,lik malo trci u mistu,pa se porta okolo prima dmg od mobova koji su pola ekrana dalje,i naravno krepam.

A prije toga sam ima namjeru huntat achivemente na onom spider bossu u act 3 i azmodanu,ali zahvaljujuci konstantom lagu nije bilo ni govora o tome.

Pokusava sam dodge-at one male spidere,ali dovoljno da mi spike-a 1 put i uspiju me zveknit....

Stvarno jedva cekam da malo ekipi padne zanimanje i da se serveri stabiliziraju :S

Teško :) Prije će Blizz morat učiniti nešto sa svoje strane ,a ne čekati smanjenje navale,jer će navale itekako biti. 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
14 godina
protjeran
Diablo 3

Da li sa amazona mogu narucit diablo?

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3
It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Priceless {#}

More Li...
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ode moj vjerni MX-518 {#}

1 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Hehe, ali to onda implicira da ti kao HC lik u stvari nemas mogucnosti odigrat bilo sto, vec preskaces puno toga, drzis se main questa, ne istrazujes previse i nadas se samo da te nece puno stvari iznenadit.

Ne, zapravo farmaš pun kufer više prije prijelaza na slijedeći act.

Jednostavno... Well, barem ja, na SC je to "first shoot then ask questions", a na HCu ipak gledaš kome ćeš se zamjeriti, a kome ne. Neki elitovi su jednostavno prerizični. Znaš onu, bolje ne vraga izazivati.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Jučer sam ubio glupog Butchera na Nightmareu, na njemu 90% vremena šugavi lagovi, ni smanjivanje grafičkih postavki ne pomaže, dapače isti mi je k****. Uspio sam ga ubiti bez smrti, ali jedva. I još mi je gear dosta slab za lvl 39 DH-a ( 700 dps, 5k health, 700 armor ) pa i to odmaže. Ali neka, svaki izazov je dobar!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Jučer sam ubio glupog Butchera na Nightmareu, na njemu 90% vremena šugavi lagovi, ni smanjivanje grafičkih postavki ne pomaže, dapače isti mi je k****. Uspio sam ga ubiti bez smrti, ali jedva. I još mi je gear dosta slab za lvl 39 DH-a ( 700 dps, 5k health, 700 armor ) pa i to odmaže. Ali neka, svaki izazov je dobar!

uh...mali ti je dps...al ti HP uber.

ja sam na butcher isao s 1,7k dps 3k HP i 900 armor.....i vubil me 5-6 puta dok nisam postelao rune i pass skilove

sam sam lvl 42,  prek 2k dps i 1k armor i 6,3 HP ( pocetak act 2)

17 godina
neaktivan
Test user kaže...
Blizek kaže...

ja sam na butcher isao s 1,7k dps 3k HP i 900 armor.....i vubil me 5-6 puta dok nisam postelao rune i pass skilove

Ja sam ga jučer na Normal bubnuo bez beda, lvl 14, više mi je štete napravila ona vatra iz poda nego on sam :)

I ispala iz njega dva rare itema, naravno - ni jedan za moju klasu (WD)...

Do NOT feed the troll!!
16 godina
neaktivan
Test user kaže...
Blizek kaže...

Baš gledam na aukciji, da hoću, mogu kupiti crossbow i quiver koji bi mi dodali 200-300 healtha i duplo dmg-a, ali ovako je zanimljivije.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja evo upravo ubio Butchera s barbarinom na Hellu, ali je bilo skoro ili ja ili on, ostao sam na 1% zdravlja, uff. Dvaput prije poginuo.

A i dropo mi Hell prvi Legendary item, 2hand hammer, nist posebno, lvl46, imam jaci a i dropo mi iz bureta u hodniku, ono mislim, stvarno. Ja koliko igram jako slabe predmete dobijam (svaki akt 2 puta predjem, evo i hell idem nanovo sad I act), sve sto imam osim cipela i rukavica je s Nightmarea, samo promjenio s Crvenih gemova na ljubicaste i to je to. Meni tek u cetvrtom aktu dobre iteme daje, tako je bilo i na Normalu, tako je bilo i n Nightmare pa kontam da ce biti i na Hellu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3
Ja sam krenuo hell i treba mi prokleta 3 udarca da običnog zombija kresnem, bojim se kako će tek biti poslije. Ima tko kakav savjet?
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Ja sam krenuo hell i treba mi prokleta 3 udarca da običnog zombija kresnem, bojim se kako će tek biti poslije. Ima tko kakav savjet?

AH ili nadanje da će ti pasti bolji itemi ( preporučujem ovo drugo {#} ).

14 godina
neaktivan
Kora kaže...

0. mjenjaj skilove i kombiniraj 

1. vrati se lvl nize ili act nize

2. farmaj gold

3. craft to iznemoglosti

ak nis drugo

4. odi na AH i kupi gear

16 godina
Bukva kaže...
Rhodin kaže...

Ne, zapravo farmaš pun kufer više prije prijelaza na slijedeći act.

Jednostavno... Well, barem ja, na SC je to "first shoot then ask questions", a na HCu ipak gledaš kome ćeš se zamjeriti, a kome ne. Neki elitovi su jednostavno prerizični. Znaš onu, bolje ne vraga izazivati.

Mislio sam da je cjela ideja igre tog vraga izazivati :D

Sto se tice umiranja na hell, na inferno sam imao osjecaj sa svakim mobom ko da ubijam elite mobove sa hella.

Onda sam promijenio skilove, kupio novi gear na AH (jos mi fali gro para i gro geara, ali idem prema tome)

Sad vec ide lakse

AH je tu sa razlogom, a ako vam se vam se hoce i craftanje je super, ali treba gro knjiga.

13 godina
neaktivan
Kora kaže...

Kao sto ljudi kazu kombiniraj, meni je pomoglo micanje crvenih gemova i stavljanje ljubicastih, sad mi je dmg 3k ali mi je life 24k, nema veze sto moram udarati beastove 5 puta da ih ubijem jer im treba cijela vjecnost da me dokusure. Skilovi su isto vazni, za svakog bosa nesto drugo pomaze, probaj s jednom opcijom ako neide, mjenjaj. A uvijek je tu AH i nadje se jako dobrih predmeta, osobno sve rare iteme koje u igri dobijem po 5k zlata prodajem i odu skoro svi koje stavim u roku par sati, zasto nebi nekome pomogao ako mogu, meni ionako netrebaju a nekome ce dobro doci.

15 godina
protjeran
Test user kaže...
Kora kaže...

0. mjenjaj skilove i kombiniraj 

1. vrati se lvl nize ili act nize

2. farmaj gold

3. craft to iznemoglosti

ak nis drugo

4. odi na AH i kupi gear

Oružje mi je super, moj level, kupio za jeftinjaru

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
17 godina
Diablo 3

Ja sam se dovuko do Festering Woods, sto se tice dmg-a imao sam srece da mi dropa OP item za moj lvl (slika) al sam se sad naumirao za sve prethodne tezine. Grupa skeletona Mortar/Reflective DMG plavi i Zuti skeleton jailer/reflective/firetrail. Umro sam 3-4 puta a onda sam ih "kite-o" do portala u toj regij. Dva tri udarca pa se s mozda 2%HP-a jedva portam u grad pricam sa svecenikom on me blagoslovi na full HP pa nazad in da fray. . ., i tako 15tak puta dok nisu svi popadali {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kora kaže...

Oružje mi je super, moj level, kupio za jeftinjaru

pa ak tak mislis, onda OK.

ja sam morao NM act1 2 puta proci, da farmam gold i iteme.

sad, na act2 , radim one-shot 80% miniona, plavi malo dulje, zuti....trcim oko njega i malo po malo....

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ja sam se dovuko do Festering Woods, sto se tice dmg-a imao sam srece da mi dropa OP item za moj lvl (slika) al sam se sad naumirao za sve prethodne tezine. Grupa skeletona Mortar/Reflective DMG plavi i Zuti skeleton jailer/reflective/firetrail. Umro sam 3-4 puta a onda sam ih "kite-o" do portala u toj regij. Dva tri udarca pa se s mozda 2%HP-a jedva portam u grad pricam sa svecenikom on me blagoslovi na full HP pa nazad in da fray. . ., i tako 15tak puta dok nisu svi popadali {#}

je....

to je  zadnja taktika za Inferno, PH&RR  ( Portal Hopping and Res Rushing )

i djeluje na svim ELITE i ostalim.....

14 godina
Diablo 3

Ako netko ima da je inferno ACT || - ||| ili IV neka mi se javi na PP plz:).

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Kod upisan i krece pisanje po Diablu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice