DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

fora video... usporedba stvarnog i virualnog..

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Baš gledal dns

Čaki
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: DayZ (standalone)
Laxx kaže...

Odličan video {#}

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Na kojim serverima igrate, gdje se skupljaju balkanci? Gledam na gametracker nema ni jedna server iz srbije, bih, slovenije, hrvatske šta se ne bi mogli dogoviri pa napraviti neki server bug ili nešto sl. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Na kojim serverima igrate, gdje se skupljaju balkanci? Gledam na gametracker nema ni jedna server iz srbije, bih, slovenije, hrvatske šta se ne bi mogli dogoviri pa napraviti neki server bug ili nešto sl. 

imaju 2 [CRO] servera

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

daj ip ako imaš, imaju možda stranicu forum?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Jesu li ista popravili preko ovih maintance-ova???Nisam igrao sikurno mjesec dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

daj ip ako imaš, imaju možda stranicu forum?

http://dayz-servers.org/server/628/

http://dayz-servers.org/server/2247/

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 18:24 (vigor_hr).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Tonchy, jesi li uspio riješiti grafičke probleme u igri? Ja sam napravio reinstal Windowsa i igre. Malo radi ok pa opet sve zglitchano i kockast lik i dr. Temp CPU i GPU mi je u granicama normale, postavke prema preporučenim postovima s ovog foruma i svejedno problemi. Do updatea 049. sve je bilo ok, a sada ovako. Ohladit cu s DayZ na neko vrijeme da ne budem dosadan na forumu s mojim upitima. BucoKTM za sad miruje. Poz.

battlelog: BucoKTM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni sve radi savršeno, osim sjena, koje tu i tamo zgličaju, odnosno nestanu pa se pojave. To me živcira pa sam ih isključio. Inače cijela igra radi lijepo. Pričekaj novi update pa igraj opet, meni je to valjda pomoglo :)
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pozdrav svima, nemam bas najbolji pc pa ne mogu igrat dayz, dal mi mozete rec neke igrice slicne dayz, ja bi sa prijateljom igrao zajedno, vidio sam dosta dobrih igra na youtube al sve su alpha ili jos nisu izasle, pa ako mi mozete rec neku igricu da valjda bio bih vam zahvalan :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kakvu imaš konfiguraciju? btw, možeš si na profilu stavit konfu da te ne trebamo pitat uvijek

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 17:11 (tonchy).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

http://www.reddit.com/r/dayz/comments/2jbr9b/unofficialexperimental_changelog_050_1510/

Kolege, interesantno vrijeme stiže u DayZ razvoju. Puno novih mehanika, pročitajte na linku iznad, u novom experimentalu čeka nas sađenje pomidora, zaključavanje vrata, te razbijanje istih sa macolom :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tonchy kaže...

http://www.reddit.com/r/dayz/comments/2jbr9b/unofficialexperimental_changelog_050_1510/

Kolege, interesantno vrijeme stiže u DayZ razvoju. Puno novih mehanika, pročitajte na linku iznad, u novom experimentalu čeka nas sađenje pomidora, zaključavanje vrata, te razbijanje istih sa macolom :D

Ala gušta, moga bi opet počet igrat vikendima kad dođu te zgodne novotarije

1971- ∞
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima možda server gdje se spawna sa gearom? Manje više pvp malo za zezanciju? 

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
Jim Carrey kaže...

Nema.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
16 godina
Laxx kaže...

Kad pogledaš kud ovaj svijet ide, od majke prirode pa do ljudskog utjecaja misliš da će za vrijeme naših života sve otić u tri pikse marmelade ono dayz scenarij (ne nužno zombiji da nebi ktivo shvatili) i te fore,...

Možda bih u tom trenutku razmišljao pobjeći u Chernarus.

Jednostavno mi je to područje "poznato".

U ovih nepunih 30godina i igranja DayZ-a (mod-a, SA slabašno igram, previše živaca trošim), od samih početaka nisam upoznao bolje područje od tih 225 km2, čak se nekad pogubim po mapi.

A u stvarnom životu, ja nisam upoznao "svoj" kraj od 225km2 tako dobro kao u igri iako.

Pozz svima

[M|C] LuX_CROATIA
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 20:49 (LuX_CRO).
12 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Mislim da se trenutno nikako ne može modificirat servere. Možda kad izađe finalna verzija admini budu imali malo više kontrole

1971- ∞
14 godina
DayZ (standalone)

Meni je to prevelik prostor za 40ljudi,4 dana sam isao samo berezino-balota,40 ljudi,pronalazim samo bambije bez oruzija sa konzervom hrane,bjeze od zombija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Meni je to prevelik prostor za 40ljudi,4 dana sam isao samo berezino-balota,40 ljudi,pronalazim samo bambije bez oruzija sa konzervom hrane,bjeze od zombija.

ako mene pitaš nije prevelik....možda se može ubacit još 10komada najviše.....u čemu je problem?! problem je što premali je broj spawnova tj. ponavlja se i nedostaju istočni spawi i ono još važnije nema vozila.....kada dođu vozila i letjelice itd. ljudi ce biti pokretljivi i moći ćeš bilo gdje očekivat nekog....i dalje će ti biti mjesta poput Berezina gdje će biti više ljudi nego drugdje ali nigdje ih neće falit vjerujem jer s vozilom ovu mapu prođeš jako brzo a da ti ne govorim kako je s helićem (10 min svaki kutak mape možeš pogledat)...to je problem i ništa drugo kada dođu vozila bit ce svugdje ljudi 

Team32Ipe77
16 godina
DayZ (standalone)

Mene samo zanima cemu vozila, s obzirom na to kako je mapa koncipirana i kako ljudi igraju na njoj...

Svi se nagruvaju oko jednog mjesta i tamo se igra PvP, ljudi su poceli ispitivat "jel se moze spawnat sa full gearom pa samo malo PvP-at", vise manje 95% vas smatra da je imat server na kojem se zgeras u 15-20 minuta, dupanjem ili bilo kojom drugom metodom i onda se krenes rokat oko berezina vrhunac zabave... pa zakaj jednostavno ne upalite svi skupa COD?

Ono sto mene dodatno brine je sto i developeri sve vise razvijaju stvari u tom smjeru... Da, da, ovo je i dalje PRE-alpha i dalje smo svi skupa jadni sto uopce nesto prigovaramo ovome svemu, ali onako... ne vidim pomake prema icem drugom. Sve sto ce vozila donijet je da ce se ljudi pocet gazit umjesto da se pokusavaju upucat... Ne vidim nikakvih drugih prednosti. Sto ic vozilom na drugi kraj mape kad su svi ionako ovdje?

Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Mene samo zanima cemu vozila, s obzirom na to kako je mapa koncipirana i kako ljudi igraju na njoj...

Svi se nagruvaju oko jednog mjesta i tamo se igra PvP, ljudi su poceli ispitivat "jel se moze spawnat sa full gearom pa samo malo PvP-at", vise manje 95% vas smatra da je imat server na kojem se zgeras u 15-20 minuta, dupanjem ili bilo kojom drugom metodom i onda se krenes rokat oko berezina vrhunac zabave... pa zakaj jednostavno ne upalite svi skupa COD?

Ono sto mene dodatno brine je sto i developeri sve vise razvijaju stvari u tom smjeru... Da, da, ovo je i dalje PRE-alpha i dalje smo svi skupa jadni sto uopce nesto prigovaramo ovome svemu, ali onako... ne vidim pomake prema icem drugom. Sve sto ce vozila donijet je da ce se ljudi pocet gazit umjesto da se pokusavaju upucat... Ne vidim nikakvih drugih prednosti. Sto ic vozilom na drugi kraj mape kad su svi ionako ovdje?

nije baš tako....ljudi se grupiraju na jednom mjestu jer im se neda trčat na drugi kraj mape pa poginut i slično...uvijek će nas bit ovakvih ili onakvih ali da 95% ljudi traži samo mjesto za PvP nije istina......ljudima je fora i lootat preko mape i grijat se i lovit ribu itd. ali im se neda trčat i mislim da će tu vozila pomoc da se ne rokaju samo na jednom mjestu.......ali ima tu još problema kao što su prevelik spawn oružja i ostalog geara kojeg možeš pronaći sve na jednom mjestu i onda ljudi kojima je samo do brzog geara i PvP-a nemoraju puno tražiti da bi dobili ono što žele a da to nemaju ne bi im drugo preostalo nego bi morali hodati naokolo i tražit sebi paketić municije i neko oružije i onda im ne bi baš bilo drago tako brzo poginut nego bi se pazili i tražili dalje a u borbi bi uključili mozak i ne bi dopustili da ih se lako ubije pokušali bi obranit taj gear koji su mukom stekli i pokušavali bi s istim preživit što je dulje moguće.....

Team32Ipe77
16 godina
DayZ (standalone)

Pa o tome raspravljamo vec mjesecima... ali i dalje je sve isto. Da bi se zgerao udjes u prvi sator i gotov si (malo karikiram naravno, ali svjesni ste da ne previse). Nece tu vozila nista bitno pomoc. Cemu ic 20km daleko po bilo sto ako to mogu nac u krugu 200 metara?

Da, ljudi zele lovit ribu, ljudi zele survival igru u kojoj ce morat trazit hranu, vodu, zalihe, lijekove, toplu odjecu, a sve to bjezuci od zombia... barem su to ljudi trazili kad se ovaj mod poceo razvijat, a sve to je obecano kad se poceo spominjat SA. Na zalost shvacam da smo sve manja manjina i mislim da je procjena da nas ima 5% poprilicno optimisticna citajuci ovaj i slicne forume.

Sada ljudi traze jaca oruzja, vozila i spawn sa gearom da im nije tlaka sve ovo ostalo radit dok se napucavaju oko berezina.

Mislim nemoj me krivo shvatit... u "PRE-alpha" igri to "definitivno nije moguce" (imam osjecaj da cemo ovo i cijelu 2015. bit glavni izgovor), ali ne vidim da ce ikada bit. Sve vise se ovo svodi na naucavanje na 2-3 punkta u igri, gdje ce vozila u najboljem slucaju ukinut potrebu za trcanjem izmedju spavna i dolaska do ekipe pa da se moze "nastavit rokat".

Nigdje nisam vidio najavu, ili barem iskaz volje, da se drasticno reducira kolicina oruzja, municije i da se dio (bolje) opreme stavi na nekoliko "opasnih" zona, gdje bi bilo puno zombija, koji bi bili u vojnoj opremi, kevlaru i slicno, da ih je teze ubit, da ih je vise tamo, da je opasno do tamo doci i nemoguce bez dobre pripreme i dosta zaliha.

Svi pricaju o ovome kao o simulaciji i ismijavaju ostale pokusaje poput H1Z1, a meni ovo iskreno sve vise lici na arkadu - teze mi je bilo u originalnom 2prince of persia" doc do maca nego ovdje se zgerat.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

za mene vozila mogu a i ne moraju biti prekretnica u igri. Sve zavisi kako ce to izgledat.

Za mene vozila nebi smjela ici vise od trcanja *2.

Ako vozila budu izrazito brza onda ce se po meni izgubiti dobar dio survivala.

Neka ekipa ima vozilo i moci ce se brzo gearat i brzo nabavljati hranu cime ce ostaviti vise mjesta za gunfightove.

isto tako lakse ce nalaziti jedan drugoga i kupit stradale ako imaju brzo prijevozno sredstvo. kao sta je kolega gore napisao.

Jedino brzo prijevozno sredsvo bi trebao biti helikopter a njih mora bit  max. 2-3 na cijeloj mapi i da su svi u kaoticnom stanju te da se triba dobro namucit popraviti ih.

Isto tako dobar dio ce se imati cime zabaviti ako vozila ne budu tako brza. Jos ako se dijelovi budu primarno nalazili na selima u onim farmama bit ce tu svega.

Ipak je bit igre survival i opstanak a ne igranje serifa u gradu.

isto tako broj slotova na serveru ce morat ce dignit na minimalno +100 tek tu persistance dobiva na znacenju.

Mogu oni napravit bilo sta da rasprse ljude po mapi, al ako je max 40 ljudi onda nece dobiti sa tim nista. Ovako ako ima krcato ljudi i dobra mogucnost da ih susretnes u nekoj tripi*dini onda bi to mogla biti dobra zabava.

BTW: na zombijima se triba joooos radit...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 15:58 (Abomb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne znam odakle vam to da je 40 ljudi malo... Ja sam u modu nalazio igrace u najvecim prip!zdinama i to jako cesto a nikad nije bilo vise od 30-40 igraca

1971- ∞
14 godina

Na +100 ljudi će tek biti pvp party.. jedino ako u igru donesu nešto tipa Arma 3 Breaking Point; Ranger Bandit Survivalist itd..

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

neznam...PvP ce se dogadjati sve dok se ne pocnu unostiti prave surival elemente umjesto samo novih oruzja.

isto tako sanse da naletis na nekoga malo dalje od obale ne ukljucujuci Berezino i NW airfield su stvarno mizerne i na punom serveru...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja mislim da je najbolje da DayZ naprave u stilu survivala sa određenim brojem igrača, ne previše, ali osobno mislim da je 30 premalo (doduše 100+ mi je previše). Kasnije kad budemo mogli raditi modove, neka na određene modove stave i više igrača, pa svi sretni :)
12 godina
neaktivan
tonchy kaže...

Kakvu imaš konfiguraciju? btw, možeš si na profilu stavit konfu da te ne trebamo pitat uvijek

Eto http://prntscr.com/4ypins

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Iskreno se nadam da će DayZ imat podršku modanja kao što ima ArmA (možda ne toliko otvoreno) ali bar da admini mogu prilagodit server kako oni misle da je u redu

1971- ∞

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice