Ako vec niste vidjeli, DayZ Roadmap
Ovo mi se najvise svidja :)
Kad to sve naprave i srede tip top, igra će biti jedna od najboljih na tržištu.
Kada i AKO. Ja se fakat nadam da sve ovo navedeno postignu, ali ne bi bilo prvi put da ne ispune obečanja
možda je nova ekipa pro
Kada i AKO. Ja se fakat nadam da sve ovo navedeno postignu, ali ne bi bilo prvi put da ne ispune obečanja
možda je nova ekipa pro
Bravo, vidis da mozes i lijepi komentar ostaviti.
puno su toga obećali nadam se da će barem dio toga ispuniti jer ne bi bilo prvi put da se nešto obeća pa ne ispuni....
Door state randomly set on world start.
Ovo je jedna od stvari koju sam i ja postao na DayZ forumu , biti ce puno uvjerljivije, zapravo su fixovi sitnica poput ove ono sto me mozda i najvise privlaci kod DayZ, uz ubijanje naravno.
kad i ako oni to sloze serveri ce pucati ko kokice, a i oni koji budu radili ce hosting naplacivati valjda 200€ mjesecno...
kad i ako oni to sloze serveri ce pucati ko kokice, a i oni koji budu radili ce hosting naplacivati valjda 200€ mjesecno...
Dobro da imamo IT server experta na forumu ovdje, pa čovječe ti si pametiji od tima od 50 ljudi
sad svi misle da znaju igrat a za mod neznaju što je!!
Ovo zvuči ko one gluposti 'ja sam to još davno prije nego je postalo popularno'.... kakve veze ima jel znaju što je mod ako igraju ovo ... nikakve
LOL!
To mi je jedan od najdrazih slucajeva... Prvo su stavili taj video i rekli kao da se zahebavaju sa programiranjem i to a onda kad su vidjeli da su ljudi zainteresirani poceli su ozbiljno radit na igri :D
Key features:
Hahaha,napokon i meni malo uzbudjenja u igri.Upravo bio sa jednim igracem i trcali nekih 30 min do gradilista.Napunio sam se malo opreme,sjekira i te stvari i ubio usput 2 zombia.Zatim nisam niti skuzio,da nas je jedan lik pratio cjelo vrijeme.Hvala bogu,bio je friendly.Dali smo mu hrane malo i kao nagradu,navuko je na nas i sebe 2 zombija xD.Ali skinuli smo ih s ledja vrlo lako.Dosli na gradiliste i mi na vrhu sjedimo i gledamo gdje da idemo i lik po ljestvama se penje i stane pred kraj i govori friendly friendly.Pustili ga gore,dao sam mu palicu i taman kada smo krenuli,dolaze od dole 2 lika koja su pokusavala uci u zgradu.Sva sreca,bio je ovaj frend koji je imao sniper i skinuo ih jako brzo.Nakon toga,ovaj frend morao otici off a ja i ovaj novi organizirali smo da idemo u policijsku.Ali eto,pri spustanju ljestvama,lik mi ubrza radi buga i slomim se (ubim se).Vjerujem da mi je lik sve pokupio.Respawn sva sreca bio blizu i brzo doso na gradiliste,ali ovog nema nigdje,opreme nigdje.Dodjem na krov,pogledam dole i vidim lika mrtvog,pojeo ga zombi.Dodjem do njega,ubijem zombija sa vilama,koje sam nasao u gradilistu i okupim mu hlace i sve sta naso xD.I sada idem prema policijskoj i nasao veliku torbu onu crvenu,Sreci nema kraja xDDDD.Save i malo pauza.
PIM PAM PUM,Rambo stil i off xD.Neznam,uvjek pokusavam sebi napraviti pravi survival stih.Kao sto je netko pokazao onaj video gore.Sa ona dva lika,sto rade epizode.Zakon,vuce mi na Walking Dead tako.Ali jbg,da ima gamadi,koja ne bi stali popricati da vide da li mozemo zajedno nesto obaviti.
Hahaha,napokon i meni malo uzbudjenja u igri.Upravo bio sa jednim igracem i trcali nekih 30 min do gradilista.Napunio sam se malo opreme,sjekira i te stvari i ubio usput 2 zombia.Zatim nisam niti skuzio,da nas je jedan lik pratio cjelo vrijeme.Hvala bogu,bio je friendly.Dali smo mu hrane malo i kao nagradu,navuko je na nas i sebe 2 zombija xD.Ali skinuli smo ih s ledja vrlo lako.Dosli na gradiliste i mi na vrhu sjedimo i gledamo gdje da idemo i lik po ljestvama se penje i stane pred kraj i govori friendly friendly.Pustili ga gore,dao sam mu palicu i taman kada smo krenuli,dolaze od dole 2 lika koja su pokusavala uci u zgradu.Sva sreca,bio je ovaj frend koji je imao sniper i skinuo ih jako brzo.Nakon toga,ovaj frend morao otici off a ja i ovaj novi organizirali smo da idemo u policijsku.Ali eto,pri spustanju ljestvama,lik mi ubrza radi buga i slomim se (ubim se).Vjerujem da mi je lik sve pokupio.Respawn sva sreca bio blizu i brzo doso na gradiliste,ali ovog nema nigdje,opreme nigdje.Dodjem na krov,pogledam dole i vidim lika mrtvog,pojeo ga zombi.Dodjem do njega,ubijem zombija sa vilama,koje sam nasao u gradilistu i okupim mu hlace i sve sta naso xD.I sada idem prema policijskoj i nasao veliku torbu onu crvenu,Sreci nema kraja xDDDD.Save i malo pauza.
Ja bi da mapa bude još 4 puta ovolika , a serveri da primaju i do 128 igrača.
mislim da smo već neki dan gledali cijene i brijem da je bilo cca 70$ na mjesec.
A svejedno bi lagalo... DayZ ima puno vise interijera i detalja a i teksture su puuuno detaljnije.
Tvoj klijent prima podatke o svemu što se događa na serveru i renderira sve objekte u tvojem okružju, zato npr. imamo manje FPSa na punijim serverima i FPS padne s 60 na 30 ako s divljine pogledaš prema gradu... katastrofalan engine
Evo danas sam kupio igru i igrao par sati pa evo mog mišljenja.
Moram priznat da sam malo razočaran. Ideja igre je dobra, grafika je isto solidna al ima par stvari koji su me podosta zasmetala. Sensitivity u igri je očajan, nisam u životu igro igru sa gorjim settingsima šta se tiće mouse sensitivity-a, taj x/y axis su po meni čista glupost, neznam zašt jednostavno nisu stavili normalni sensitivity kako i u svakoj drugoj igri. Smanjil sam taj X/Y axis na 0 pa je sad kolko tolko ok sam kaj trebam dosta sa mišom micat. Al ajd na to se nekako da priviknuti.
Stvar koje me najviše smeta su bugovi, pogotovo ovi sa zombijima. Zombiji se doslovce teloportiraju, prolaze kroz vrata, zidove, krovove itd.
Zatim stavim da igram u 3. licu ništ se ne promjeni i dalje igram u prvom licu. Čitavo kretanje karaktera je nekako čudno, al ajd i na to se nekako možeš naviknuti.
Nadam se da će popraviti te probleme u budućnosti jer igra se fakat čini dobrom.
Naravno, u planu im je sve to ispraviti i dovesti u normalu. Meni osobno bi dobro leglo da je pošteno srede negdje krajem ljeta kad na otoku već postaje pomalo dosadno :)
Evo danas sam kupio igru i igrao par sati pa evo mog mišljenja.
Moram priznat da sam malo razočaran. Ideja igre je dobra, grafika je isto solidna al ima par stvari koji su me podosta zasmetala. Sensitivity u igri je očajan, nisam u životu igro igru sa gorjim settingsima šta se tiće mouse sensitivity-a, taj x/y axis su po meni čista glupost, neznam zašt jednostavno nisu stavili normalni sensitivity kako i u svakoj drugoj igri. Smanjil sam taj X/Y axis na 0 pa je sad kolko tolko ok sam kaj trebam dosta sa mišom micat. Al ajd na to se nekako da priviknuti.
Stvar koje me najviše smeta su bugovi, pogotovo ovi sa zombijima. Zombiji se doslovce teloportiraju, prolaze kroz vrata, zidove, krovove itd.
Zatim stavim da igram u 3. licu ništ se ne promjeni i dalje igram u prvom licu. Čitavo kretanje karaktera je nekako čudno, al ajd i na to se nekako možeš naviknuti.
Nadam se da će popraviti te probleme u budućnosti jer igra se fakat čini dobrom.
na ovom enginu neke stvari nikada neće popraviti jer je jako loš!.....a druga stvar ovo sa sensitivityjem nije problem navikneš se i nije toliko loše...naravno razlika je prijeći s neke druge igre na ovo,ali se prebrzo navikneš i sve ok....a ovo što kažeš da igraš u prvom pa ideš prebacit u treće lice je zato što si na HC serveru,a ne na regularu...