Crysis Warhead

poruka: 275
|
čitano: 52.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Crysis Warhead

Evo,možete i na Games Masteru pročitati o ovoj igri.

Ukratko,igra se događa paralelno sa prvim dijelom Crysisa ali događaje obrađuje iz perspektive Psychoa.

Što mislite o ovome? Jedva čekam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Ja isto jedva čekam i ovo i Far Cry 2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Kad izlazi Far Cray 2 i koliki su zahtjevi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis Warhead

Samo neka bude duzi od Crysis i bice odlican.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Jebe** oduvijek mi se svidjo njegov naglasak ^^

L25 1337 N008

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis Warhead

Crysis nije niti namijenjen da bude puna igra, nego je rađen kratak da se "sklopi" sa Warheadom.

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis Warhead

Mislim da nece prica ic paralelno s Crysisom nego ce se nastavit, samo cemo ovaj puta igrat sa Psychoom a ne sa Nomadom.

To bi bilo glupo jer vec svi znamo pricu, a i igra je stvorena da bude u tri NASTAVKA.

Sta bi to bilo onda treci nastavak iz Prophetove perspektive? lol

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis Warhead
Psiho246 kaže...

Mislim da nece prica ic paralelno s Crysisom nego ce se nastavit, samo cemo ovaj puta igrat sa Psychoom a ne sa Nomadom.

To bi bilo glupo jer vec svi znamo pricu, a i igra je stvorena da bude u tri NASTAVKA.

Ne nego iz Aztecove.Smijeh
17 godina

Neće bit dvojka,nego će samo mijenjat perspektivu lika. U tome je poanta,valjda oće izvuć još para prije pravog nastavka. Ali ako bude dobar,meni ne smeta.

17 godina
Skywalker kaže...

Neće bit dvojka,nego će samo mijenjat perspektivu lika. U tome je poanta,valjda oće izvuć još para prije pravog nastavka. Ali ako bude dobar,meni ne smeta.

Molim link na nesto sto potvrduje tvoju izjavu il u protivnom se nije ni desilo.
17 godina
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

To bi onda trebala biti neka ekspanzija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tako sam bar je shvatio. Nema govora o pravom natavku. Bar ne u ovom smislu.

17 godina
 Iz ovog se bas neda zakljucit sta ce tocno biti Warhead, ali iz ovog se vec moze:

"Maximum freedom, maximum explosions and maximum Psycho!  Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) and award-winning independent studio Crytek today announced Crysis Warhead® – the parallel story to Crysis, one of the most critically-acclaimed first person shooters and PC games of 2007.  Shipping exclusively for the PC this fall, Crysis Warhead is the first title to be developed at Crytek´s Budapest studio, and is built on a new, enhanced and optimized version of Crytek’s CryENGINE® 2 technology."

Cini se da ce ipak ovo biti ista prica ko i Crysis samo iz perspektive Psychoa. Meni je to glupo, al sta je tu je...
17 godina

Fino. Nece bit nsta spektakularno,ali mislim da ce vrijedit zaigrat.

17 godina
Crysis Warhead

Evo danas izašlo nešto novih informacija o ovoj igri, koje su se treble pokazati na E3-u za par dana. Posebno je zanimljiv dio o njenoj cijeni ;)

Eh i umalo zaboravih najbitniju stvar, tu su i prvi gameplay traileri.

LINK do vijesti

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
17 godina
zombie_killer kaže...
Psiho246 kaže...

Ne nego iz Aztecove.Smijeh
 Ako budemo igrali s Aztecom morat ćemo poćeti od rođenja jer se od njga vrlo brzo rastanemo u igri.Smijeh
AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Ja mislim da bi radnja iz psychove perspektive mogla biti jako zanimljiva, ali samo ako to pametno iskoriste misleći na radnju , a ne samo na grafiku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Slična stvar se koristila u jednom nastavku Brothers in Armsa, gdje ste koliko sam cuo(ispricavam se ako je nešto krivo) bili suborac lika iz prošlog dijela i bili svugdje s njim, a ipak je igra pobrala dosta hvale....

BtW:Samo se nadam da neće podizat minimalnu konfu jer je onda moje sdruženje s Crysisom gotovo..Plač

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis Warhead

Neće, rečeno je da će se zahtjevi i spustiti, pa čak da će doći takav patch za prvi Krizus, ali ne prije izlaska Warheada.

EDIT: Link

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 19:54 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Ja isto jedva čekam da igra izađe... Svi su rekli da bi trebala bit duža nego originalni Crysis, al bojim se te niske cijene za igru... Cijena je upola manja i moglo bi se desit da ne ispune sva obećanja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

presao sam crysis u 2 dana. kada ce izaci crysis warhead?

0 0 hvala 0
17 godina
hmmm igra će biti dobra pa usudim se reći i odlična!
Samo nisam baš siguran za konfiguraciju gdje se može naći neki podatak makar bio samo trać ali da otprilike znamo!
Viva la vida
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Uff baš sam čitao jučer malo jedva čekam da  dođe. Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

E kad bi to bila expanzija, onda bi trebao imati prvi Crysis instaliran. U njemu su i modeli i grafika i zvuk i priča. Moguće da će biti expanzija, na njoj će biti samo priča i model-dva više i zato je moguće da priča bude duža...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2008 14:51 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
hmmm igra će biti dobra pa usudim se reći i odlična!
Samo nisam baš siguran za konfiguraciju gdje se može naći neki podatak makar bio samo trać ali da otprilike znamo!
 A moguće je da će hardversski zahtjevi biti malo manji jer sam u Gameplay-u pročitao da je Crytek već upoznat sa starijom tehnologijom tako da...
17 godina
jer se negdje nalazi podatak koliko će trajat vremenski igra? jer bi bilo glupo da traje 10 sati (premalo)
Viva la vida
17 godina
neaktivan

jedva cekam igru

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Neće, rečeno je da će se zahtjevi i spustiti, pa čak da će doći takav patch za prvi Krizus, ali ne prije izlaska Warheada.

EDIT: Link

ak je to istina, onda jedva čekam. al imam sumnje jer su to su rekli i za ET:QW, da će ga pokretat konfa iz 2004., a sad.....
http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
unknown kaže...
jer se negdje nalazi podatak koliko će trajat vremenski igra? jer bi bilo glupo da traje 10 sati (premalo)
 Mislim da mozemo racunati sa 20+ sati min. 10 sati je premalo.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice