Evo,možete i na Games Masteru pročitati o ovoj igri.
Ukratko,igra se događa paralelno sa prvim dijelom Crysisa ali događaje obrađuje iz perspektive Psychoa.
Što mislite o ovome? Jedva čekam.
Evo,možete i na Games Masteru pročitati o ovoj igri.
Ukratko,igra se događa paralelno sa prvim dijelom Crysisa ali događaje obrađuje iz perspektive Psychoa.
Što mislite o ovome? Jedva čekam.
Ja isto jedva čekam i ovo i Far Cry 2.
Kad izlazi Far Cray 2 i koliki su zahtjevi?
Samo neka bude duzi od Crysis i bice odlican.
Jebe** oduvijek mi se svidjo njegov naglasak ^^
Crysis nije niti namijenjen da bude puna igra, nego je rađen kratak da se "sklopi" sa Warheadom.
Mislim da nece prica ic paralelno s Crysisom nego ce se nastavit, samo cemo ovaj puta igrat sa Psychoom a ne sa Nomadom.
To bi bilo glupo jer vec svi znamo pricu, a i igra je stvorena da bude u tri NASTAVKA.
Sta bi to bilo onda treci nastavak iz Prophetove perspektive? lol
Mislim da nece prica ic paralelno s Crysisom nego ce se nastavit, samo cemo ovaj puta igrat sa Psychoom a ne sa Nomadom.
To bi bilo glupo jer vec svi znamo pricu, a i igra je stvorena da bude u tri NASTAVKA.
Neće bit dvojka,nego će samo mijenjat perspektivu lika. U tome je poanta,valjda oće izvuć još para prije pravog nastavka. Ali ako bude dobar,meni ne smeta.
Neće bit dvojka,nego će samo mijenjat perspektivu lika. U tome je poanta,valjda oće izvuć još para prije pravog nastavka. Ali ako bude dobar,meni ne smeta.
To bi onda trebala biti neka ekspanzija?
Tako sam bar je shvatio. Nema govora o pravom natavku. Bar ne u ovom smislu.
Fino. Nece bit nsta spektakularno,ali mislim da ce vrijedit zaigrat.
Evo danas izašlo nešto novih informacija o ovoj igri, koje su se treble pokazati na E3-u za par dana. Posebno je zanimljiv dio o njenoj cijeni ;)
Eh i umalo zaboravih najbitniju stvar, tu su i prvi gameplay traileri.
Ja mislim da bi radnja iz psychove perspektive mogla biti jako zanimljiva, ali samo ako to pametno iskoriste misleći na radnju , a ne samo na grafiku.
Slična stvar se koristila u jednom nastavku Brothers in Armsa, gdje ste koliko sam cuo(ispricavam se ako je nešto krivo) bili suborac lika iz prošlog dijela i bili svugdje s njim, a ipak je igra pobrala dosta hvale....
BtW:Samo se nadam da neće podizat minimalnu konfu jer je onda moje sdruženje s Crysisom gotovo..
Neće, rečeno je da će se zahtjevi i spustiti, pa čak da će doći takav patch za prvi Krizus, ali ne prije izlaska Warheada.
EDIT: Link
Ja isto jedva čekam da igra izađe... Svi su rekli da bi trebala bit duža nego originalni Crysis, al bojim se te niske cijene za igru... Cijena je upola manja i moglo bi se desit da ne ispune sva obećanja...
presao sam crysis u 2 dana. kada ce izaci crysis warhead?
Uff baš sam čitao jučer malo jedva čekam da dođe.
E kad bi to bila expanzija, onda bi trebao imati prvi Crysis instaliran. U njemu su i modeli i grafika i zvuk i priča. Moguće da će biti expanzija, na njoj će biti samo priča i model-dva više i zato je moguće da priča bude duža...
jedva cekam igru
Neće, rečeno je da će se zahtjevi i spustiti, pa čak da će doći takav patch za prvi Krizus, ali ne prije izlaska Warheada.
EDIT: Link