Counter strike problem

poruka: 34
|
čitano: 12.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Counter strike 1.6 problem

I ja imam problem sa cs-om.kada ga pokrenem cijeli donji dio ekrana je odrezan, ne vidim one opcije server,options itd. vidi se samo uvećani gornji lijevi kut.Pokušao sam smanjiti rezoluciju,promijeniti launch options,napravio neke stvari u configu ali ništa.pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Counter strike 1.6 problem
Hanter kaže...

I ja imam problem sa cs-om.kada ga pokrenem cijeli donji dio ekrana je odrezan, ne vidim one opcije server,options itd. vidi se samo uvećani gornji lijevi kut.Pokušao sam smanjiti rezoluciju,promijeniti launch options,napravio neke stvari u configu ali ništa.pomoć

Povećaj rezoluciju.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

Nemogu rezoluciju povećat jer je već na najvećem mogućem 2048 x 1152

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

šta niko nezna ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Counter strike problem

Stavi na normalno tj. 800x640. Šta se glupirate sa tim velikim rezolucijama. :r

16 godina
neaktivan
Counter strike problem

Ne kužiš.I kad stavim na 800 x 600 opet je ista stvar tj. vidi se samo gornji lijevi kut

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

Da netko ne shvati krivo, ja rezoluciju mijenjam u windowsima, ne u cs-u, zato što kad pokrenem cs nemogu kliknuti na opcije jer ih ne vidim zbog "odrezane" slike !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Counter strike problem

Lol nema ti druge nego promjeniti rezoluciju unautar CS-a. ILI reinstal igre...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

zasto imam osjecaj da je igra piratska?  Nevinašce

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

Pa problem i je u tome što nemogu promijenit rezoluciju unutar igre.I ne, igra nije piratska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

Skužio sam u čemu je stvar.kada u windowsima namjestim 16 bita onda se cs normalno pokrene ali su sva slova mala.a na 32 bita se pokrene kako sam gore već opisao.jel zna netko zašto je to tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Skužio sam u čemu je stvar.kada u windowsima namjestim 16 bita onda se cs normalno pokrene ali su sva slova mala.a na 32 bita se pokrene kako sam gore već opisao.jel zna netko zašto je to tako

Reinstal igru,a kako mi izgleda tebi su win u kulcu,vidi jos obrisi cfg koi imas probaj lodat bez njega

CHE
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

Ponovno sam instalirao, pobrisao config ali neće.možda zbog 64-bitnih windowsa ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Ponovno sam instalirao, pobrisao config ali neće.možda zbog 64-bitnih windowsa ?

Ne bi to trebalo utjecati,a jel radila prije ili cim si instalirao odmah tako

CHE
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 12:33 (carcharodon).
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

Prije sam igrao na xp-u normalno, sad na sedmici se pojavio taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

a 7 ..sta nisi odma reko...razlika je velika...windows 7 ti nepodrzava cs..i zato što je piratska...

Ako sam ovo ja ... onda si to ti ... !!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
flyboy333 kaže...

a 7 ..sta nisi odma reko...razlika je velika...windows 7 ti nepodrzava cs..i zato što je piratska...

Razlika je nikakva, ja imam orginal i CS:S i win7 64-bitne i radi sve kako treba...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 20:39 (Dermentor).
16 godina

jos da se nadodam da ja imam isto win 7 64bit, i original source i 1.6  i sve radi presavršeno.

16 godina
neaktivan
flyboy333 kaže...

Ma mora podržavat.i nije piratska.

15 godina
neaktivan
Hanter kaže...
flyboy333 kaže...

Ma mora podržavat.i nije piratska.

Ma nesta nije u redu s win probja zamjeniti win s drugom verzijom 7,pretpostavljam da nemas org OS

CHE
17 godina
neaktivan
Counter strike problem

pokreni cs i onda odi u postavke monitora znas "one tipke na montoru" i pomjeri sliku sve dok ne vidis opcije pa namjesti rezu u igri.prije toga smanji rezu u windowsima na neku malo normalniju i onda uradi sta sam ti reko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

Pokušao sam sve, ali cs se normalno pokrene jedino ako prije toga u windowsima stavim 16bit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Counter strike problem

Da se i ja ubacim, nece mi ispisati online servere. stalno pise Could not contact master game server to retreve server list. Nece ni na CS 1.6 ni na source-u. Bi li mi mogao netko pomoci?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counter strike problem

a mozda ima 7 piraticu...ovima kojima radi...vjerojatno imaju origigi..

Ako sam ovo ja ... onda si to ti ... !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa igraj sa 16bit postavkama, hehe sta fali Izlanuo se ! Inace taj cs sto imas koristi steam? ako da mozda ti je i doslo do neke greske tjekom updatea ili nisi updateo, zna se to i meni desiti onda imam sra... sa cs-om!

moj je zivot,..... shljakanjeeee u gradjevini, skoro pa savrsen....
15 godina
neaktivan

NOBUNAGA - vjerojatno ti firewall blocka cs da se spoji sa serverima! Koji firewall koristis, ako koristis firewall pogledaj da ti mozda ne blocka cs!

moj je zivot,..... shljakanjeeee u gradjevini, skoro pa savrsen....
15 godina
neaktivan

Ma firewall je ugasen. Gledao sam na drugim forumima pa pise da treba zamjeniti master server file , zamjenim ga i nista. Napravio sam i exeptions na firewall-u, iako je ugasen, opet nista. Onda kazu da ga treba instalirat na C:Program files, uninstaliram ga i ponovno instaliram na C:program files i ne radi. Na starom kompu je isao bez problema.

15 godina
neaktivan
Counter strike problem

Imam jedan problem u vezi dodavanja servera ja server ukucam ali kada stisnem "ok" server se ne pojavi u favorites nezzz kako to napravit????????mozel mi iko to objasnit......plizzzzzz

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 22:17 (kalaba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Counter strike problem

Isto igram cs na win 7 64 bita!

Stavi u propertisu pa compability mode run in xp sp2 i run as administrator!

Sve onda pali i stima! igra je stara pa ima muke sa win 7 i to jos 64 bita ali kada ovo gori napravis   sve ce ti valjat kao na xp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kalaba kaže...

Imam jedan problem u vezi dodavanja servera ja server ukucam ali kada stisnem "ok" server se ne pojavi u favorites nezzz kako to napravit????????mozel mi iko to objasnit......plizzzzzz

Steam baguje,probaj kroz igru dodat u favorites,ako nece tako onda bas preko steam,i meni se to znalo dogdjati pa jedan od ova dva nacina ce raditi ako ne prvi onda drugi.Cool

When you are halfway up,you are always halfway down
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice