Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Sad me skamo frajer nisam znao di sam bio, dakle frajer me skamo tako da mi je u trade offeru pisalo da cu dobit noz i samo odjednom promjeni offer dok smo acceptali trade a meni trade dialog nije reko da je offer mjenjan i uzme mi noz ... 

jel ima nacin da se vrati noz ikako ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 15:07 (Pandzinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Pandzinho kaže...

Sad me skamo frajer nisam znao di sam bio, dakle frajer me skamo tako da mi je u trade offeru pisalo da cu dobit noz i samo odjednom promjeni offer dok smo acceptali trade a meni trade dialog nije reko da je offer mjenjan i uzme mi noz ... 

jel ima nacin da se vrati noz ikako ?

ima, kupi novi na marketu.

ja radi takvih scamera ne prihvaćam više nikog kao frenda nego tražim pod obavezno slanje offer tredea ,ako mi nekaj ne paše ili decline ili chanhe offer pa mu pošaljem counter offer.

sorry ali s nožem se pozdravi la pa pa

14 godina

Jedan moj prijatelj dobio ovaj trade offer danas, i naravno da je prihvatio.

WW Hutnsman | Crimson Web za njegov SCAR-20 | Storm od 0.05€

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 3 hvala 0
13 godina
Tomek.Klc kaže...

Pazi da ne popije ban za par dana :D to se desavalo ljudima

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
chaselol kaže...
Tomek.Klc kaže...

Pazi da ne popije ban za par dana :D to se desavalo ljudima

Zašto bi popio ban ?

Ovaj je sam tražio SCAR Storm za Huntsman CW, nije ga ovaj scammao ni ništa.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
Tomek.Klc kaže...

Zašto bi popio ban ?

Ovaj je sam tražio SCAR Storm za Huntsman CW, nije ga ovaj scammao ni ništa.

ako je scam-an noz :)

14 godina
neaktivan

neš ti napravit offer sa frendom i daš mu nož za neki skin od 0.03 i napravit ss pa se olfo kurchit....{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Ekipa što se dogadja sa machom u kojem tip  biva ban-an? Naime igrali smo competitive kad je lik od prve minute bez imalo srama redao hseve na nama naredao 10 rundi zaredom. I nakon more reporta od cijelog naseg tima match su valjda gledala 2 overwarcha ili admina sto ja znam. Lik je naposljetku banan a match je nastavio kao da nista nije bilo. Dakle jel se taj loose brise ili? I bas mi je drago da su malo pohvatali citere u moru cheatera.(bio je vac val nedavno)

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Ekipa što se dogadja sa machom u kojem tip  biva ban-an? Naime igrali smo competitive kad je lik od prve minute bez imalo srama redao hseve na nama naredao 10 rundi zaredom. I nakon more reporta od cijelog naseg tima match su valjda gledala 2 overwarcha ili admina sto ja znam. Lik je naposljetku banan a match je nastavio kao da nista nije bilo. Dakle jel se taj loose brise ili? I bas mi je drago da su malo pohvatali citere u moru cheatera.(bio je vac val nedavno)

Kolko ja znam ti mecevi se brisu,ne znam jel se sto promjenilo s novijim updateima.

Neki dan sam dobio citera u timu,pricao je svima gdje se protivnici nalaze,ja sam ga sam mjutao,ne mozes ga kickati jer je prijatelj s njim,protivnicki tim bili balkanci koji me inace znaju i odma poceli s vrijedjanjem i prozivanjem da me boosta,a sam sam im rekao da ga reportaju jer je citer. 

btw. pao sam opet na DMG zbog hebenih bustanih morona,dobijem u timu 2 lem,1 le i 1 supreme,i jedini imam vise od 20 fragova,ovaj supreme ne moze killa napraviti,a vidim da nema ni 1000 sati tako da je vjerojatno boostan.

BCko
11 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Ivan_cno kaže...

Kolko ja znam ti mecevi se brisu,ne znam jel se sto promjenilo s novijim updateima.

Neki dan sam dobio citera u timu,pricao je svima gdje se protivnici nalaze,ja sam ga sam mjutao,ne mozes ga kickati jer je prijatelj s njim,protivnicki tim bili balkanci koji me inace znaju i odma poceli s vrijedjanjem i prozivanjem da me boosta,a sam sam im rekao da ga reportaju jer je citer. 

btw. pao sam opet na DMG zbog hebenih bustanih morona,dobijem u timu 2 lem,1 le i 1 supreme,i jedini imam vise od 20 fragova,ovaj supreme ne moze killa napraviti,a vidim da nema ni 1000 sati tako da je vjerojatno boostan.

Otkad to za suprema treba vise od 1000 sati?!

14 godina

Već 2 puta sam popušio match zbog glupa 2 premade-a u svom timu. I ne možeš ga nikako kickat jer ovaj drugi vote-a uvijek f2, a frend mu je isto loš, samo je ovaj "1st time on csgo yeaaah"! I ne znam više što napraviti, je da igram većinom sa teamom al sad sam upalio random idiote i umjesto wina izgubim 16 4, i sad nek mi netko kaže da budem bolji ajde budi bolji kad imaš 5v1 podjednakih kao ja ostala 2 low a druga 2 premade noobovi.. Im gonna rage and cry. Prekinuo sam niz za rank up nakon 5ws-.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 13:09 (Ivan_cno).
14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Već 2 puta sam popušio match zbog glupa 2 premade-a u svom timu. I ne možeš ga nikako kickat jer ovaj drugi vote-a uvijek f2, a frend mu je isto loš, samo je ovaj "1st time on csgo yeaaah"! I ne znam više što napraviti, je da igram većinom sa teamom al sad sam upalio random idiote i umjesto wina izgubim 16 4, i sad nek mi netko kaže da budem bolji ajde budi bolji kad imaš 5v1 podjednakih kao ja ostala 2 low a druga 2 premade noobovi.. Im gonna rage and cry. Prekinuo sam niz za rank up nakon 5ws-.-

Ja ne mogu shvatit ljude koji imaju ispod 50 sati i nikad prije nisu igrali cs i ne znaju igrat baš fps igre...i onda uđu na competitive...takvu dvojicu sam dobio u svom timu, naravno izgubili smo. 

Pa za sve takve postoji deathmatch i ostali modovi a ne competitive :/

14 godina
iAvenger kaže...

Ja ne mogu shvatit ljude koji imaju ispod 50 sati i nikad prije nisu igrali cs i ne znaju igrat baš fps igre...i onda uđu na competitive...takvu dvojicu sam dobio u svom timu, naravno izgubili smo. 

Danas sam to imao 2 puta, samo što su premade bili.. ja ih reportam za grifanje al to ne vodi ničemu..

Ajd ekipa ako je netko voljan igrati dosta mi je stranaca, da okupimo domaći team pa da igramo kako spada. Ko hoće neka me doda na steam pa da zaigramo (silver elite noob sam)

http://steamcommunity.com/id/ivancro/

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 14:35 (Ivan_cno).
14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...
iAvenger kaže...

Danas sam to imao 2 puta, samo što su premade bili.. ja ih reportam za grifanje al to ne vodi ničemu..

Ajd ekipa ako je netko voljan igrati dosta mi je stranaca, da okupimo domaći team pa da igramo kako spada. Ko hoće neka me doda na steam pa da zaigramo (silver elite noob sam)

http://steamcommunity.com/id/ivancro/

Dogodilo mi se da imam lika koji ima 1-20 score, doslovno ništa nije mogao napravit, ja sam rank ili dva do silver elite, ali nikak da dobijem par za redom. Uvijek mi prekine streak nekakva takva partija gdje u timu dobijem nekoga tko je sad na winter saleu piknuo csgo i prvi put ušao na competitive....

14 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
bancic123 kaže...
Ivan_cno kaže...

Stari,nije problem doci do tog ranka,ali neces ga ti dugo odrzati kad dobijes kvalitetne protivnike,ti s 700 sati ne mozes igrati protiv nekoga s 3000,osobe koja potpuno razumije igru,osim ako si duze vrijeme igrao css/cs 1.6

BCko
14 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
naPerk777 kaže...
bancic123 kaže...
Ivan_cno kaže...

Stari,nije problem doci do tog ranka,ali neces ga ti dugo odrzati kad dobijes kvalitetne protivnike,ti s 700 sati ne mozes igrati protiv nekoga s 3000,osobe koja potpuno razumije igru,osim ako si duze vrijeme igrao css/cs 1.6

Mali, sati nemaju veze sa rankom i skillom. Sati su čisti omjer koliko netko dugo igra tu igru. A sad koliki je nečiji skill nije fiksna stavka. Puno toga se uzima u obzir ( tvoj team, neprijateljski team, svaki tvoj potez i svaki njihov potez, i drugi detalji ) Sve to varira i nikad ishod nije isti.  

14 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Mali, sati nemaju veze sa rankom i skillom. Sati su čisti omjer koliko netko dugo igra tu igru. A sad koliki je nečiji skill nije fiksna stavka. Puno toga se uzima u obzir ( tvoj team, neprijateljski team, svaki tvoj potez i svaki njihov potez, i drugi detalji ) Sve to varira i nikad ishod nije isti.  

Shvati o cemu pricam,neko bez skilla ce mozda biti bustan,ali ista ekipa nece stalno igrati s njim i taj rank nece odrzati.

BCko
16 godina
MasterG kaže...

ekipo, evo kupio sam taj CS:GO da vidim whats all the fuss about.
znači ja apsolutno ništa ne razumijem u ovom sučelju....kako namjestit oružja? od kud pare tj oni dolari da se kupi oružje? dal sve ide preko steamtradea?
kupio sam neki pheonix crate i dobio neko oružje, stavim ga na both teams...a u igri i dalje samo gun i nož? jbte retardiranije sućelje u životu nisam vidio...ima koji tutorial?

KLIK

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
11 godina
protjeran

a gle, netko sa 1000-2000 sati može isto biti kreten koji nema pojma o igri. igra mu se sviđa i on je igra kao sasvim prosječan igrač. i dođe frajer koji igra tek cca 200-300 sati i pomete pod sa njime jer je takav tip playera kojemu cs jednostavno ide.

jel taj od par stotina sati možda hacker? da ga ovaj sa 2k odmah prijavi jer eto, nema šanse da on sa toliko sati igre izgubi od nekog noob-a koji je tek počeo? 

koliko vidim tako ti razmišljaš o tome

17 godina

Bancicu, ajde ne seri. Kolegi ima 800,900 sati i dobro igra. Sad on sebi napravi novi account i kupi si novi GO (npr) i sa 20 sati igra bolje nego pola igraca CS-a. On je sa citer pretpostavljam?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina

Uh napokon možemo ponovno vidjeti tko daje TD i TU :P

8 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Uh napokon možemo ponovno vidjeti tko daje TD i TU :P

Uff, dosta mi je onih trollera sto dane provode stiskajuci TD, neka ih sad moderatori kazne, bilo bi vrijeme!

CoolerMaster Support
17 godina

Zasto vas to uopce briga? Mislim nikak mi niste jasni kaj vam neko izbije pare iz dzepa kad vam da TD ili vam povrjedi ego? Uostalom ubacite te sve gluposti u adblocker i necete ih ni vidjet vise.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
16 godina

Pozdrav kolege, eto javljam se ako me želi netko dodati na steam pa da zaigramo nekad CS:GO..

steam id: g_bumblebeetuna
name: bumblebee

slika: prekriženo cheating, potpis WithSkill

Igrao sam CSS od kada je izašao, nedavno sam bio na infogameru i bezveze sam se prijavio i osvojio na CS:GO turniru prvo mjesto..
Nisam igrao godinu i pol, ali ima još skilla u krvi :)

Imao sam na CSS preko 5000 sati, ali sam bio prodao taj acc prije godinu i pol. Ovo mi je novi acc pošto sam dobio CS:GO na poklon.

Hvala, Pozdrav

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 16:36 (WithSkill).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Pozdrav kolege, eto javljam se ako me želi netko dodati na steam pa da zaigramo nekad CS:GO..

Igrao sam CSS od kada je izašao, nedavno sam bio na infogameru i bezveze sam se prijavio i osvojio na CS:GO turniru prvo mjesto..

Imao sam na CSS preko 5000 sati, ali sam bio prodao taj acc prije godinu i pol. Ovo mi je novi acc pošto sam dobio CS:GO na poklon.

Hvala, Pozdrav

http://steamcommunity.com/id/tireN1337YT/ , dodaj me :D 

12 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Hvala, Pozdrav

I mene  http://steamcommunity.com/id/rooneydesanta/

CoolerMaster Support
14 godina
R4zOR229 kaže...

Zasto vas to uopce briga? Mislim nikak mi niste jasni kaj vam neko izbije pare iz dzepa kad vam da TD ili vam povrjedi ego? Uostalom ubacite te sve gluposti u adblocker i necete ih ni vidjet vise.

Ti se ne slažeš sa nečijim mišljenjem, ok! Nekoga je briga i ostavi ljude na miru koji žele vidjeti ko im daje td. Zašto ne? Reci jednu riječ zašto ne vidjeti tko daje td i tu. Uostalom na masi tema kao npr poklanjanje igara je par forumaša dobilo td-e za gift igrica, zašto u tom slučaju ne vidjeti tko daje td. U ovoj masi trolova na ovom forumu ja mislim da je ova opcija dobrodošla nazad na ovaj forum!

I uopće se ne radi o povređivanju ega niti ičega, kada vidim da forumaši koji se trude pomoći drugima dobivaju td-e e to treba biti vidljivo pa nek se zna. 

Iako će se pokrenuti lavine pitanja zašto si mi dao TD...

Oprostite na offtopicu ali sam morao iznjeti svoje mišljenje.

Sretna nova.

LP

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 18:00 (Ivan_cno).
14 godina
neaktivan

Ne,nisu silveri (DMG/LE) i ne,nisu bili eco.

BCko
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...

Ne,nisu silveri (DMG/LE) i ne,nisu bili eco.

Dobar video, ali to nije ni blizu dmg/le, ako jesu *ebes rank sistem u cs:go, da se tako poredaju ko idioti, bez smoke-a ispred sebe a rade kao neki rush.

Ali dobar upad ko ct, mozda si malo predaleko bacio flash tj iza njih ali je upalilo

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Dobar video, ali to nije ni blizu dmg/le, ako jesu *ebes rank sistem u cs:go, da se tako poredaju ko idioti, bez smoke-a ispred sebe a rade kao neki rush.

Ali dobar upad ko ct, mozda si malo predaleko bacio flash tj iza njih ali je upalilo

Valjda su bili neki polu-buy,posto su imali kalase,neki su imali kevlare,drugi nisu.

Ja sam ih htio samo malo back offati,nisam mislio da ce pushati 

BCko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice