COD4:Multiplayer problem

poruka: 166
|
čitano: 82.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: COD4:Multiplayer problem
sharky113 kaže...

Slusajte sad...kad igram cod4 zapne mi komp i onda ga moram resetirat...a kad igram druge igre sve radi bez problema...zna li itko??MOLIM POMOC HITNO!

Padobranac {#}

kako zapne? sve zašteka, izbacite ili?

- od kad imaš taj problem, igra original ili?

14 godina
neaktivan
sharky113 kaže...

Slusajte sad...kad igram cod4 zapne mi komp i onda ga moram resetirat...a kad igram druge igre sve radi bez problema...zna li itko??MOLIM POMOC HITNO!

Pitaj kolegu XXX-Man, povoljno gleda u čarobnu kuglu.

Ofc.
13 godina
neaktivan

kako da vratim istalirani patch u igru (1.7)

jamo40
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam problem, 

dok uđem u igru prvih 30 sekundi je sve normalno i odjednom sam connection interrupted i kika me van

kak da to slozim???

dgsdf

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo imam problem.igru sam uredno instalirao i patchirao i krenem ja igrat i taman se učita igra i izbaci mi ova slika.ja krenem na drugi server ista stvar i tako stalno.instalira sam punkbuster al opet ista stvar.neko pomoć?

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa key ti je crackan! Kupi original i nemas problema s tim. Kljuc mozes nac za nikakve pare.

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
sardax kaže...

Pa key ti je crackan! Kupi original i nemas problema s tim. Kljuc mozes nac za nikakve pare.

a znaš li ko prodaje keyeve i koliko se cijene kreću?

Avenged Sevenfold foREVer!
15 godina
www.gamersject.com
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan

pozzz...

evo i ja imam problem sa "key code in use".

Do sad sam igrao sa krekanim key-om i nisam mogo na org servere( sta je normalno). Prekjucer sam promjenio key, original je i niko ga ne koristi i pokusam na org server i radi sve 5. Drugi dan ocu opet na server i pise mi "key code in use" O.o -.- 

Jel mozd zna kak to rijesiti?! mozda reinstal cod??

Hvala unaprijed! ;)

Filip
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 23:42 (Filip92).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrav. Dali zna iko dali se moze na cod4 na jednom kompu ikako imat 2 razlicite igre coda4 ili postoji li neki drugi nacin da cd key-evi budu razliciti a da se meni ili burazu ne resetiraju lvli kad u multiplayer options mjenjamo key-eve

0 0 hvala 0
17 godina
Mata9494 kaže...
Pozdrav. Dali zna iko dali se moze na cod4 na jednom kompu ikako imat 2 razlicite igre coda4 ili postoji li neki drugi nacin da cd key-evi budu razliciti a da se meni ili burazu ne resetiraju lvli kad u multiplayer options mjenjamo key-eve

Mislim da ne može, davno sam ga igrao, ali zar se ne može napraviti dvostruki profil unutar igre i da li on važi za MP? 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
6 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!

Kupio sam na steamu cod mw i mw 2, posto je to za mene jedan od najboljih cod-ova multiplayer, klasik... Imam problem sa cod mw krene ulazit u igru i izbaci me, nece uopce uci, dok cod mw 2 radi i igram ga. Ako moze pomoc,hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mora pisat zasto te izbacilo , nekakav error ?

17 godina
Moras skinuti stari pb I staviti ga u cod4mw folder, https://www.4shared.com/postDownload/nUsmCM5Lba/pb_online.html
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
6 godina
neaktivan

Ne pise decki nikakav eror, krene ucitavat onda uveca citav desktop (rezoluciju) i izbaci me...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mikrofon uštekan? Mora obavezno mikrofon biti uštekan u komp.

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice