Slusajte sad...kad igram cod4 zapne mi komp i onda ga moram resetirat...a kad igram druge igre sve radi bez problema...zna li itko??MOLIM POMOC HITNO!
Padobranac
kako zapne? sve zašteka, izbacite ili?
- od kad imaš taj problem, igra original ili?
Slusajte sad...kad igram cod4 zapne mi komp i onda ga moram resetirat...a kad igram druge igre sve radi bez problema...zna li itko??MOLIM POMOC HITNO!
Padobranac
kako zapne? sve zašteka, izbacite ili?
- od kad imaš taj problem, igra original ili?
kako da vratim istalirani patch u igru (1.7)
Ja imam problem,
dok uđem u igru prvih 30 sekundi je sve normalno i odjednom sam connection interrupted i kika me van
kak da to slozim???
Pa key ti je crackan! Kupi original i nemas problema s tim. Kljuc mozes nac za nikakve pare.
Pa key ti je crackan! Kupi original i nemas problema s tim. Kljuc mozes nac za nikakve pare.
a znaš li ko prodaje keyeve i koliko se cijene kreću?
pozzz...
evo i ja imam problem sa "key code in use".
Do sad sam igrao sa krekanim key-om i nisam mogo na org servere( sta je normalno). Prekjucer sam promjenio key, original je i niko ga ne koristi i pokusam na org server i radi sve 5. Drugi dan ocu opet na server i pise mi "key code in use" O.o -.-
Jel mozd zna kak to rijesiti?! mozda reinstal cod??
Hvala unaprijed! ;)
Mislim da ne može, davno sam ga igrao, ali zar se ne može napraviti dvostruki profil unutar igre i da li on važi za MP?
Pozdrav ljudi!
Kupio sam na steamu cod mw i mw 2, posto je to za mene jedan od najboljih cod-ova multiplayer, klasik... Imam problem sa cod mw krene ulazit u igru i izbaci me, nece uopce uci, dok cod mw 2 radi i igram ga. Ako moze pomoc,hvala unaprijed!
Mora pisat zasto te izbacilo , nekakav error ?
Ne pise decki nikakav eror, krene ucitavat onda uveca citav desktop (rezoluciju) i izbaci me...
Mikrofon uštekan? Mora obavezno mikrofon biti uštekan u komp.