COD4 Serveri

poruka: 41
|
čitano: 16.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Evo ga uspija san!! Igran ko veliki!

Marko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Imam jedan problem možda vezan sa temom ali zato što je aktivna molim sve koji znaju kako ovo popraviti neka mi pomognu!
Problem je u tome što bi ja htio da ovo ispod fps-a nestane, nači tu komandu želim saznati.
Unaprijed Hvala!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 18:10 (Private1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: COD4 Serveri

e druze skini sebi x fire instaliraj skini patch 1.6 za 11.7 i 1.7 instaliraj obadva znaci 1.6 i na njega 1.7 kada to uradis potrazi mene na x fireu nixon1995 i ja ti posaljem servere kakvi oces zombie,free for all,TDM,HQ itd

14 godina
neaktivan
RE: COD4 Serveri

ma samo opet uzmes cd izbrisi svoj punk buster instaliraj idi u opecije i upalis punkbuster i igras ko veliki

14 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Evo neki server di je ok za igrat

HC no marty LS jugger rpg GL

USO Crew Public

213.149.60.44:28975

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
COD4 Serveri

da li mi neko moze reci zasto nece da mi udje ni u jedan server za cod4....imam skinute patcheve 1.6 i 1.7....ali kad ulazim samo pise SERVER IS A DIFFERENT VERSION 1.7.....unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: COD4 Serveri
94ico kaže...

da li mi neko moze reci zasto nece da mi udje ni u jedan server za cod4....imam skinute patcheve 1.6 i 1.7....ali kad ulazim samo pise SERVER IS A DIFFERENT VERSION 1.7.....unaprijed hvala

skini 1.6 instaliraj, ako vec imas instalirano onda kad ponovno skines patch 1.6 ce ti onaj uninstalirati i onda skini patch 1.6-1.7 i istim postupkom kao i ovaj prije napravi...trebalo bi raditi

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan

ja kad ponovno skinem patcheve i pokrenem instalaciju....ono mi pise da vec imaju instalirani i da kliknem na OK....ja kliknem i ono samo izađe i to je to....

15 godina
94ico kaže...

ja kad ponovno skinem patcheve i pokrenem instalaciju....ono mi pise da vec imaju instalirani i da kliknem na OK....ja kliknem i ono samo izađe i to je to....

e tako treba i biti...sad ponovno skines i onda ce instalirati patcheve

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Dajte mi molim vas ubacite par Promodlive servera..... ono klasika TDM, bez hakera, DA IMA ADMINA i više od 10 igrača stalno on-line.... {#} :D

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FlyBoy kaže...

(=O=)TieFighters CoD4 Ranked Server,   16 slotova

ip:  195.122.135.137:28960

vrti  se  samo  TDM

nema  varanja,  psovanja

poželjni  su  svi  pošteni  igrači  bilo  kakvog  skilla

eto,  jedino  baš ne preferiramo  uporabu  Grenade  Launchera ( TUBE), a ja osobno ne volim ni P90, ali o tome....

Zašto nevolite p90? sasvim dobra puska,a nemoze svaki noob njome igrati, jer nemozes imati tu pusku ako si nizak level.. a i nanosi savim solidnu kolicinu stete.. jest malo ruzna, ali je sasvim dobra.. eh,da,jeli to hrvatski,bosanski,srpski server ili njemacki ili tako nesto?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice