Evo ga uspija san!! Igran ko veliki!
e druze skini sebi x fire instaliraj skini patch 1.6 za 11.7 i 1.7 instaliraj obadva znaci 1.6 i na njega 1.7 kada to uradis potrazi mene na x fireu nixon1995 i ja ti posaljem servere kakvi oces zombie,free for all,TDM,HQ itd
ma samo opet uzmes cd izbrisi svoj punk buster instaliraj idi u opecije i upalis punkbuster i igras ko veliki
Evo neki server di je ok za igrat
HC no marty LS jugger rpg GL
USO Crew Public
213.149.60.44:28975
da li mi neko moze reci zasto nece da mi udje ni u jedan server za cod4....imam skinute patcheve 1.6 i 1.7....ali kad ulazim samo pise SERVER IS A DIFFERENT VERSION 1.7.....unaprijed hvala
da li mi neko moze reci zasto nece da mi udje ni u jedan server za cod4....imam skinute patcheve 1.6 i 1.7....ali kad ulazim samo pise SERVER IS A DIFFERENT VERSION 1.7.....unaprijed hvala
skini 1.6 instaliraj, ako vec imas instalirano onda kad ponovno skines patch 1.6 ce ti onaj uninstalirati i onda skini patch 1.6-1.7 i istim postupkom kao i ovaj prije napravi...trebalo bi raditi
ja kad ponovno skinem patcheve i pokrenem instalaciju....ono mi pise da vec imaju instalirani i da kliknem na OK....ja kliknem i ono samo izađe i to je to....
ja kad ponovno skinem patcheve i pokrenem instalaciju....ono mi pise da vec imaju instalirani i da kliknem na OK....ja kliknem i ono samo izađe i to je to....
e tako treba i biti...sad ponovno skines i onda ce instalirati patcheve
Dajte mi molim vas ubacite par Promodlive servera..... ono klasika TDM, bez hakera, DA IMA ADMINA i više od 10 igrača stalno on-line.... :D
(=O=)TieFighters CoD4 Ranked Server, 16 slotova
ip: 195.122.135.137:28960
vrti se samo TDM
nema varanja, psovanja
poželjni su svi pošteni igrači bilo kakvog skilla
eto, jedino baš ne preferiramo uporabu Grenade Launchera ( TUBE), a ja osobno ne volim ni P90, ali o tome....
Zašto nevolite p90? sasvim dobra puska,a nemoze svaki noob njome igrati, jer nemozes imati tu pusku ako si nizak level.. a i nanosi savim solidnu kolicinu stete.. jest malo ruzna, ali je sasvim dobra.. eh,da,jeli to hrvatski,bosanski,srpski server ili njemacki ili tako nesto?