COD4 Serveri

poruka: 41
|
čitano: 16.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
COD4 Serveri

Evo jedna stranica na kojoj mozete pronaci razne servere za COD4 a pise i koliko je igraca trenutno on-lajn.

http://www.epcgaming.com/epcgaming_v2/servers2.php?gameid=16

Usput recite na kojem serveru vi igrate jer to je najbolji nacčin da bude više igrača na tim serverima.

EVO NEKI MOJI SERVERI:

195.222.33.246:28961

195.222.33.246:28962

195.222.33.246:28963

195.222.33.246:28964

najbolji je DOM(domination) i ako se ne varam to je na ..:28964

POsebni POzdrav moderatorima koji me jako obožavaju...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

www.lan-wars.com

ip servera: 80.71.144.141:28961

Na serveru je zabranjeno psovanje, vrijeđanje i slično. Takve korisnike kickamo ili banamo.

Cheatere rješavamo brzo i efikasno.

http://www.lan-wars.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

zasto se meni nece logirat na neke servere

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
COD4 Serveri

Zato jer nemas original igru

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

(=O=)TieFighters CoD4 Ranked Server,   16 slotova

ip:  195.122.135.137:28960

vrti  se  samo  TDM

nema  varanja,  psovanja

poželjni  su  svi  pošteni  igrači  bilo  kakvog  skilla

eto,  jedino  baš ne preferiramo  uporabu  Grenade  Launchera ( TUBE), a ja osobno ne volim ni P90, ali o tome....

I Can't Hold On For Much Longer, But I Will Never Let Go
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: COD4 Serveri
fuma kaže...

zasto se meni nece logirat na neke servere

Ma nema to veze sa original-neoriginal igrom.  Pokušaj update-at punk buster (ako si ga skinija, a ako ne skini ga) a ako opet neuspije onda je to uglavnom do servera jer ni meni ne prihvačaju neki serveru accaunt.

PS: Igrat i na drugin serverima, evo ti po mogućnosti moj(nemoj se pokusavat logirat poslli 5popodne jer je uvik puno): 195.222.33.246:29864. Riječ je o DOM serveru.

Pozzz, Puma1400

17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

sta da trazim pod internet

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

je igrate u timove il svi protiv svih

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

ne mogu nac,molim pomoc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Puma daj reci ime tog servera i da trazim pod internet,i sta igrate domination,hedquarters...Dal treba punk buster

0 0 hvala 0
17 godina
COD4 Serveri

Je triba Punk Buster , igramo DOM, HEADQUARTERS, SEARCH AND DESTROY (MA imamo 4 servera)

jedino sta sigurno znan je da je DOM server:  195.222.33.246:28964

ostali serveri zavrsavaju na 1,2,3 umjesto na 4.

ako imas jos nedoumica posalji poruku jer ne pregledavan cesto sve tee koje san otvorija..

A NA INTERNETU GOOOOGLAJ    : cod4 cracked servers

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

si dobio moju privatnu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

NOVI SERVERI

Evo Lan wars je digao 4 nova servera, pa da obavijestim zagrižene igrače. Serveri su dignuti u Zagrebu na optičkoj vezi. Ping bi trebao biti znatno manji nego na starome serveru.

Na novim serverima još su stroža pravila:

1. Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje (posebno na nacionalnoj osnovi)

2. Psovanje i vriđanje drugih igrača bit će nagrađeno BAN-om

3. Cheatere rješavamo brzo i efikasno

4. Korištenje gl-a i martyrdoma na cod4 serverima neće rezultirati ban-om, već kick-om sa servera na neko određeno vrijeme

Serveri : Lan-wars.com  Cro HERCEGOVINA PLAYGROUND  

COD 2   V1.0 - Public             IP: 82.193.210.133 Port : 28960
COD 2   V1.0 - S&d - War       IP: 82.193.210.133 Port : 28962

COD 4   V1.5 - Public             IP: 82.193.210.133 Port : 28961
COD 4   V1.5 - S&D - War       IP: 82.193.210.133 Port : 28963  

P.S. Stari serveri se gase do kraja mjeseca

http://www.lan-wars.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Ima li neko ideju zbog cega se ne mogu spojiti ni na jedan server,uvijek neki novi razlog nadje. Ili pise server disconnect ili je full ili pise permamently ban ... ako se pak spojim onda me za 20-30 sekundi izbaci.

Instalirao sam update v 1,5 , skino i updateo punkbuster i opet nece. Igra nije orginal, ali normalno je radio singleplayer i multiplayer kad sam igrao na LAN-u. Da ne treba otvorit port na routeru, iako mi to nema logike jer nisam ja server?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Problem rijesen, trebao mi je drugi key. S ovim prijasnjim se ocito neko zamjerio i bogu i narodu.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
COD4 Serveri

ja nerazumin vase adrese... di se to upise??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Meni isto treba pomoc... Uđen u igricu cod4 multyplayer, gren join game-odaberen server i odbrojava mi, pise connecting...1..2..3 onda me izbaci i pise: "Server is a different version 1.7"(sto to znaci), jedan put pise:"Key code is in use. Please try reconnecting later"(sto to znaci)... Ne kontan... Dali moran ja sto platit da bi moga igrat multyplayer ili sto....??????

Marko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

za ovaj 1.7, trebas skinut patcheve, a key code in use to ti je server sam za one koji imaju original, znaci nije crackan server taj nemres ak ne kupis igru

16 godina
neaktivan
Markolic kaže...

Meni isto treba pomoc... Uđen u igricu cod4 multyplayer, gren join game-odaberen server i odbrojava mi, pise connecting...1..2..3 onda me izbaci i pise: "Server is a different version 1.7"(sto to znaci), jedan put pise:"Key code is in use. Please try reconnecting later"(sto to znaci)... Ne kontan... Dali moran ja sto platit da bi moga igrat multyplayer ili sto....??????

imaš piratsku igru i da, ako želiš igrat plati igru i igraj, ali vecina ljudi ne pribjegava tomu, pa se posluže googlom i nađu kako igrati cod4 multiplayer...

ono što piše connecting 1..2..3 je inace normalno, ono što ti piše "server is a diffrent version 1.7" znači da nisi patchirao igru i da bi igrao trebaš skinuti patch 1.7 i instalirati ga, a ono što ti piše "key code is in use" znači da nemašoriginal igru...

ako želiš igrati cod4 multiplayer, skini patch 1.7, instaliraj ga, updataj punkbuster, promjeni cd-key, instaliraj si x-fire, pronađi si server i pokreni igru klikom na server u x-fireu...

I See Offline People !
15 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Skinija san 1.6 i 1.7 patcheve, instalira san ih a punkbuster mi pise kao da ne treba novi update da sve funkcionira... i onda nađen server, uđen u igricu i opet mi odbrojava... ovaj put me ubaci u igricu al nakon pola minute me izbaci van... dali mozda gren na kakav krivi server????

Marko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Daj screenshot od errora. Dosta tih kikavanja od PB-a je radi piratskog keya

Neznam šta da napišem :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 12:57 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Pise mi: Marko PunkBuster kicked player Marko(for 2 minutes)... VIOLATION(WALLHACK) #60314...

A iman frenda od kojeg san posudija tu igricu a on normalno igra na netu i ne steka mu ni nis...

Marko

0 0 hvala 0
16 godina
Markolic kaže...

Pise mi: Marko PunkBuster kicked player Marko(for 2 minutes)... VIOLATION(WALLHACK) #60314...

A iman frenda od kojeg san posudija tu igricu a on normalno igra na netu i ne steka mu ni nis...

ovo podebljano sve govori ;)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
COD4 Serveri

promjeni cd-key

I See Offline People !
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 13:53 (system).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD4 Serveri

HEBO VAS COD , NADITE SI ZIVOT ! ! ! !

Steam: sharky4567
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 15:30 (Trop).
Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina
Trop kaže...

HEBO VAS COD , NADITE SI ZIVOT ! ! ! !

de nam link Poljubac

ako nemaš šta pametno za pisati, bolje nemoj, ne ide ti... govoriš im da si nađu život, a šta ti radiš? na forumu visiš...

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
15 godina
neaktivan
kostolomac kaže...
Markolic kaže...

Nije bas da se razumin previse u to... nisto nije ok sa serveron ili was?

Marko
15 godina
neaktivan
system kaže...

promjeni cd-key

promjenija san ga al ne funkcionira... posalji mi koji svoj ako imas

Marko
16 godina
neaktivan
Markolic kaže...
kostolomac kaže...
Markolic kaže...

Nije bas da se razumin previse u to... nisto nije ok sa serveron ili was?

to ti je hack koji ti omogučuje gledati kroz zidove i tako steči prednost nad drugima a to je ZABRANJENO, a pošto je zabranjeno neko je s tim cd-keyom koji ti imaš koristio taj hack i tako dobio bann što znači da mu je zabranjeno igrati tu igricu s tim keyom osim ako ga ponovo ne promjeni,.. zato sam ti i rekao da promjeniš cd-key...

Markolic kaže...
system kaže...

promjeni cd-key

promjenija san ga al ne funkcionira... posalji mi koji svoj ako imas

probaj ponovo promjenit cd-key ili probaj updatat punkbuster na evenbalance.com... na ovom forumu je zabranjeno razmjena ikakvih piratskih sadržaja pa tako i cd-keyeva tako da ti nemogu pomoći u vezi toga

I See Offline People !
15 godina
neaktivan
COD4 Serveri

Aha... Sa punkbusteron mi nije nis jer mi je reklo da je "up to a date" ili nisto slicno... A jos cu probat

Marko

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice