Cod2 problemi

poruka: 57
|
čitano: 24.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Cod2 problemi

i to mi se ne dogada ni na jednoj drugoj igrici igram world of warcraft na najjacoj grafici i normalno mi ide ne stopa ni nista

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Cod2 problemi

ee i meni je tako sad ali nezz kaj da napravim da to popravim.

13 godina
neaktivan

ee i meni je tako ali nezz kako da to popravim.

13 godina
neaktivan
ovako...ocistite prasinu vi koji imate komp..i defregamentirajte disk il prek ccleanera ocistite...mozda pomogne..
Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
13 godina
neaktivan
Cod2 problemi

Ja imam problem, kad ocu uci na CoD2 na desktopu ovo mi se pokaze: http://ch-slike.com/?v=CUqF.png

A ovako mi se pokaze kad ulazim preko Xfirea: http://ch-slike.com/?v=eh74M.png

Molim vas pomozite mi, neznam sta da radim ! 

Life's a bitch, and then you die !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cod2 problemi

Molim vas pomozite mi :( Treba mi to sto prije 

0 0 hvala 0
17 godina
Pantelija kaže...

Reinstaliraj CoD2.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
boxer kaže...
Pantelija kaže...

Reinstaliraj CoD2.

Nemogu reinstalirati, neznam jel sta fali :/ evo vam slika pa mi vi recite sta mi fali ako vi znate http://ch-slike.com/?v=3Ttgi.png

13 godina
neaktivan
Pantelija kaže...
boxer kaže...
Pantelija kaže...

Reinstaliraj CoD2.

Nemogu reinstalirati, neznam jel sta fali :/ evo vam slika pa mi vi recite sta mi fali ako vi znate http://ch-slike.com/?v=3Ttgi.png

ajde ti lijepo skini revo uninstaller... i obrisi igru... prije ce ti tako proradit nego da "cekas da proradi sama od sebe" {#}

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
17 godina
Cod2 problemi

Mislim da ti fali datoteka "miles".

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
boxer kaže...

moj frend ima isto CoD2 i njemu radi, jel ja mogu prebacit datoteku ''miles'' preko USBa na moj komp?

17 godina
Pantelija kaže...
boxer kaže...

moj frend ima isto CoD2 i njemu radi, jel ja mogu prebacit datoteku ''miles'' preko USBa na moj komp?

Nisam siguran, ali probaj. Btw, u čemu je caka pa ne možeš reinstalirati igru? Nemaš igru?

13 godina
neaktivan
boxer kaže...
Pantelija kaže...
boxer kaže...

Nisam siguran, ali probaj. Btw, u čemu je caka pa ne možeš reinstalirati igru? Nemaš igru?

Imam igru, instalirao sam je, ali meni je Setup nestao, a ja ga nisam brisao

13 godina
neaktivan
skini revo unistaller kao sto je kolega gote rekao
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina

Evo da se i ja javim sa jednim problemom. Naime, imam svoj cfg i zadnje sto sam mjenjo bilo je da sam stavio dx 7 umjesto 9. I tako mi igramo war i na ts-u smo, i meni je zvuk u međuvremenu oslabio, tako da ga jedva jedvice čujem. A kad idem cod4 il slušam glazbu sve normalno radi (mislim slušalice). Jedino kad uđem u cod2 slabo se jako čuje, a sound je u igri pojacan max. i u postavkama od windowsa... Utore od slušalica sam uštekivao naprijed, a kad spojim tam iza, onda mi sound radi u cod2 (tamo u utor za zvučnike zaštekam), ali radi slabije, a ovdje ispred je radilo najjače, jel zna ko u čemu je problem? Hitno :))

15 godina

*BUMP*

15 godina
neaktivan
Cod2 problemi

Daj lokajte već jedamput ove glupe teme.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Šta niko nezna?!?! Hitno mi je, izluđuje me ovo više!!! -.-

14 godina
neaktivan
Cod2 problemi

Evo ja imam problem s laggom,dok igram cod uzasno lagga a torrenti su iskljuceni ping normalan,komp dovoljno jak nevidim razloga zasto lagga,druge igre i zahtjevnije idu glatko.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bibac23 kaže...

Evo ja imam problem s laggom,dok igram cod uzasno lagga a torrenti su iskljuceni ping normalan,komp dovoljno jak nevidim razloga zasto lagga,druge igre i zahtjevnije idu glatko.

FPS? Konfiguracija? Koje su to "zahtjevnije igre"?

Ofc.
14 godina
neaktivan

fps mi stoji 250 imam amd x3 455 grafa 3650,i igram assassin creed,gta 4...

14 godina
Cod2 problemi

Instalirao samm cod, stavio patch 1.3 i kada pokrenem cod.mp ude mi u igricu ali miš od igrice je u gornjem lijevom kutu i ne mice se, ali unutra je i normalan pokazivac ali njime nemogu nista kliknuti niti odabrati, na njega ne reagira.. dali netko tna to srediti? 
imam windows 8, kompatibilnost sa xp service pack 3. 

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod2 problemi

pomagajte braćo gejmeri {#}

ovakva je situacija: prilično se trazumijem u kompove i uletio mi od komp od nećaka na kojem neće raditi CoD BLACK OPS 2, samo napiše "preparing to launch" i ne desi se ništa.

prošao sam sve ove točke ovdje https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6218-USFX-5568

Čak sam i reinstalirao windowse i opet ništa, jedino što još nisam napravio je clean install windowsa

Konfiguracija je slijedeća:

- intel core2 quad Q8300

- 4 gige rama

- ati radeon HD 4600 series (malo je slaba grafulja ali bi trebala raditi)

- genuine windows XP SP3 popatchan sa svim najnovijim updateovima

- CoD black ops2 original 

Dobio sam sugestije tipa "instaliraj sedmicu ili vistu" no glupo mi je skidati original XP pa stavljati piratsku sedmicu, zar ne kad mora raditi i na XP-u

Svaki savjet je dobrodošao 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cod2 problemi

ljudi pomagajte:instalirao sam cod2 mp i sp i kada sam krenuo uci u igricu nece i pise samo problemi sa directom a ispise se sljedece"CHECK  THE DIRECTX(R) FAQ FOR POSSIBLE SOLUTIONS",na racunaru je win 7,directX je 11,1GB RAM,i ATI RADEON 9200 graficka,a prije toga sve sam imao win XP i cod sam sve igrao normalno.Ako znate pomognite mi.HITNOOO....

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cod2 problemi

imam problem crackovo sam igru i sve ali kada ocu uci u igru izbaci mi fatal eror

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Cod2 problemi

sta treaba?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 10:14 (ORAO).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Cod2 problemi

sta je to

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 10:17 (ORAO).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice