CoD MW2 problem

poruka: 12
|
čitano: 7.451
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CoD MW2 problem

Bok,

ja sam prije 2 dana kupio orginalni cd key za CoD MW2.

Naime ja nisam znao da je cd key ruski ,a ne engleski pa sam tako instalirao igru na ruskome sto je jedino bilo moguce.

Ja sam njima poslao mail ako bi mi mogli poslati drugi cd key ali engleski ,a oni su mi rekli da ja mogu u meniju nekako promjenit jezik.

Ako itko od vas zna kako to napraviti (ako je uopce moguce) molio bi da mi napisete.

Pozdrav!

z0d

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW2 problem

ajmo ljudi pomozite

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: CoD MW2 problem

imam problem sa cod-om mw2

ovako, ja ga instaliram i krekam i kliknem na ikonu Call Of Duty Modern Warfare 2 SP i ono ništa se ne događa, neće da pokrene.

znali itko šta je to?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
15 godina
neaktivan
tonyx1209 kaže...

ovako, ja ga instaliram i krekam i kliknem na ikonu Call Of Duty Modern Warfare 2 SP i ono ništa se ne događa, neće da pokrene.

znali itko šta je to?

Da,ne radi cod mw2 bez Steam-a

15 godina
neaktivan
1BIT kaže...
tonyx1209 kaže...

znali itko šta je to?

Da,ne radi cod mw2 bez Steam-a

Al ništ mi ne kaže, ništa se ne događa, ne kaže da je problme u steamu.

prije 3-4 dana sam bio instaliro al sam imo radeon 9600xt i kad sam instalo igru i pokreno barem je se pokazala slika(onaj specijalac kao) al nije ušlo u igru pošto nije imala pixel shader 3.0, danas sam kupio hd 4650 i stavio i kad instalam igru i pokrenem ništa se ne događa.

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 22:28 (tonyx1209).
15 godina
neaktivan
CoD MW2 problem

decki molim pomoc kako instalirati singleplayer bez steam-a meni ne treba to ni multyplayer ja ocu samo da singl igram kad pokrenem instalaciju odma mi izbaci steam za instalirati a ja ga ne zelim instalirati a kad ga ugasim prekine mi se cijela instalacija molim vas pomoc!Neodlučan

0 0 hvala 0
15 godina
choby kaže...

decki molim pomoc kako instalirati singleplayer bez steam-a meni ne treba to ni multyplayer ja ocu samo da singl igram kad pokrenem instalaciju odma mi izbaci steam za instalirati a ja ga ne zelim instalirati a kad ga ugasim prekine mi se cijela instalacija molim vas pomoc!Neodlučan

Ako ne zelis instalirati steam, onda neces ni igrati MW2.

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
15 godina
neaktivan
CoD MW2 problem

pozdrav svima evo kupio sam na ebayu ruski cd key za mw 2 i našo sam na nekom forumu kako preaciti na engleski da ne skidaš cijelu igru

sada meni mp radi ali neznam kako da instaliram sp dok stavim da mi krene instalacija sp teba skinuti 7 gb

da li postoji nekakav krači postupak

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoD MW2 problem

Meni se usred igre pojavi ovaj error: "save device_PC - Temp Save Game:cannot open file for saving".
Igra mi ide normalno sve do misije No Russian pa se pojavi error, ja preskočim tu misiju ali mi se kasnije opet pojavi taj error (misija u Brazilu). Moj PC:2GB ram, Radeon x1650. Brat mi je instalirao igru na svom PC i kod njega nema problema, on ima grafičku radeon HD 4850.
Zna li itko kako rješiti problem?

0 0 hvala 0
15 godina
CoD MW2 problem

Evo ovde ponovo odgovaram zašto vam igra ne radi jer je ona tema lockana:

Što vam nije bilo jasno kad sam prošli put objasnio?

Steam ne radi momentalno nikome.

Steam ponekad zaustavi rad radi održavanja:

http://forums.steampowered.com/forums/announcement.php?f=778

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 15:38 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Rijesen je problem iz proslog topica cod:mw2 i steam se vracaju u 17h zbog softwerskog odrzavanja!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
CoD MW2 problem

imam mw2 na steamu i pri pokretanju mi pise could not load localization .txt...malo sam guglao al nisam uspio rijesit nazalost?moze pomoc?hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice