CoD cfg problem zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 4.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD cfg problem

Moj comp je an popravku pa sam hito igrati cod 4 na lapu kad ono 30 fps sad sam stavio cfg i sve je radilo ali sam ga stavio da ga uvijek cita kao file u notpadu i sad neradi, kada skidam file ist mi ga cita u notpadu ako netko zna kako bih mogao file promijenti an staro kao sto je u players>profiles  fajl mpdata da se neotvara s nitijednim programom pls help

igrati cod 4 Plač

zelim samo da mi  laptop neprepozna file kako da to stavim  sam moram staviti s kojm cu ga programom otvoriti

pls help

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 10:37 (Gogo_Gamer).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: CoD cfg problem

Probaj preimenovati fajl u ime fajla i na kraju dodaš .cfg.

16 godina
neaktivan

otvoris s notepadom?

kliknes ono ispod i nades notepad i otvoris i nutra su ti sve komande napisane.

Mislim na slici tu opciju drugu ; Select from a list. 

Edit:

Sry nisam primjetil da si vec otvaral s notepadom.. 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 13:19 (Domek).
16 godina
neaktivan
CoD cfg problem

Preimenovao sam ga ali mi je kao zadani program notpad kako mogu  napraviti da mi bude kao mpdata evo slike

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD cfg problem

Zelim da mi pise dole file a ne cfg file  ako skinem iz interneta u notepadu je ako stavim od frenda u notepadu mi je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD cfg problem

Prije mi je bilo sve uredu li onda sam isao da otvorim fajl sa notepadom neznam zasto sam to isao raditi (jer sam glup) i sad nemoze citati u igrici priej je citao .... omfg zar niko nezna kako to mogu promijenitiPlačVičeMršti sePlačPlač

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gogo_Gamer kaže...

Prije mi je bilo sve uredu li onda sam isao da otvorim fajl sa notepadom neznam zasto sam to isao raditi (jer sam glup) i sad nemoze citati u igrici priej je citao .... omfg zar niko nezna kako to mogu promijenitiPlačVičeMršti sePlačPlač

ovako otvoris ga s notepadom ides save as pod ime napises config_mp.cfg a dole odaberes type "All Files" i onda ce spremit kao cfg falj

EDIT: ocem ti pricas da oces da ti bude File ko mpdata nesmije biti File mora biti CFG File

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 14:28 (dmanz).
16 godina
neaktivan
CoD cfg problem

K mozda moja pogreska ali kad pokrenem igricu  pojavi mi se jos jedna cfg file pise config_mp i isto je  notpadu probao sam sto si mi rekao pod ime sam stavio config_mp.cfg pod save as all  onda mi pise i 3. opcija encoding i tamo mogu odabrati ansi,unicode,unicode big endian,UTF-8 wtf? ali neradi  koju god da stavim omfg kako da mi comfig radi s kojim programom mora biti zadani da ce raditi nemgu igrati sa 20 fps-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD cfg problem

Ubiti nevalaj mi config prije ej valjao dok je bio cfg file ali ga nisam isao otvarati s nitijednim programom  kako da maknem da mi bude ondaj kakva je original i dok skidam s neta mi je notepad zass? omfg help pls

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gogo_Gamer kaže...

K mozda moja pogreska ali kad pokrenem igricu  pojavi mi se jos jedna cfg file pise config_mp i isto je  notpadu probao sam sto si mi rekao pod ime sam stavio config_mp.cfg pod save as all  onda mi pise i 3. opcija encoding i tamo mogu odabrati ansi,unicode,unicode big endian,UTF-8 wtf? ali neradi  koju god da stavim omfg kako da mi comfig radi s kojim programom mora biti zadani da ce raditi nemgu igrati sa 20 fps-a

tu 3. opciju nediraj

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan

skini file tj. kakav god vec profile koristis

udes u igru/server otvori konzolu napisi

/exec imecfga.cfg i zatim /vid_restart ili /r_applypicmip 

LINK

Evo ti za fps config, ja ga koristim mada mogu na max detalje igrat, i da imas podosta cfg-ova 

na ovom webu

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 17:04 (Domek).
14 godina
neaktivan
CoD cfg problem
DOWNLOAD MY GAMING COD 4 CFG ! >>> TRY MI NEW CFG >>> http://www.gamerconfigs.com/configs/skilzjE

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice