Call of Duty:Operation Market Garden(MOD)

poruka: 5
|
čitano: 1.180
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav.

Mislim da je ovo jedini mod koji je izašao za COD.Pravili su ga neke tri godine i izdali ga 2006-e.Imali su problema unutar tima pa su na kraju samo par članova kako trud nebi bio uzaludan sami izdali mod,onako poluzavršenog.Od najvljenih mapa tek se nešto malo od polovine pojavilo.Nema puno bagova osim nekih loših tekstura u par misija.Radnja je odlična.Prati američke i britanske padobrance dok "čiste" mostove i sela od švaba.Napravili su par custom animacija kao ona kako iskačeš sa padobranom ali pošto je mod ionako nedovršen dosta toga je propalo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2008 21:12 (Quark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to je mod kao za multyplayer ili single? jesi ti probao to i jel to šta valja?

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je mod za singl i multiplayer.Single misije su odlično odrađene za naravno one kojima je radnja malo  važnija od pucnjave.Nisam probavo multyplayer ali imaju neke odlične mape.Singleplayer je stvarno odličan,za ono doba kada je napravljen i za onaj engine.Mod nije završen onako kako je zamišljen pa je izdan prije nego je dovršen tako da dosta misija koje su navedene nema ali imaju nekih stvarno odličnih.Igraš kao padobranac us 82-airborne div. i britanskoj 6-airborborne div.Ime nekih odičnih custom animacija kao iskakanje iz aviona koje se nemože usporedit sa onim iz mohaa ali pošto je mod besplatan i jeddini za cod mislim da je to svejedno odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Taj mod je za jedinicu samo jel?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo za jedinicu.Ne treba nikakav patch da bi se igralo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice