BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 318.744
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
16 godina
neaktivan
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2

Sto se tice bug servera, mislim da je  bolje da ostane samo jedan server. Bas zbog ekipe!

Ali bilo bi dobro kada bi ponekad stavili squad deathmatch itd.

Bilo bi zanimljivo iskusati teamove :)!

Primjer:

15.05. odrzavamo neki "turnir", i ako se skupi dovoljno squadova igramo sq. deathmatch! Igra se na ispadanje ako bude vise sq nego sto stane u jedan match i to je to!

Sto se tice team killova, bio sam izbacen vec jednom (vjerovatno odmah po postavljanju ;)).  Rijetko kad team killam, iako se zna desiti :(.

Ali taj put bas za klinac, branim plant i doleti neprijatelj, ali od granata i svega se nevidi dobro. Sa nekih 100 metara pucam sacmom, i od dva pucnja dva team killa (slucajno)!

Nakon dvije minute jedna granata i gotovo!

Po meni bi upozorenje trebalo ici nakon prvog team killa, a kick nakon min 5. Iako je po meni to isto nepotrebno, jer ce se desavati ovakve situacije gdje je sve bilo slucajno(uz odredjenu dozu opreza).

Tako da se nece nista nauciti, samo se kickaju igraci nepotrebno.  Pogotovo u rundama koje traju jako dugo!

Mozda bi bilo dobro da se glasa da li je to uopce potrebno ili pozeljno a tek onda o broju killova potrebnih za kick.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 17:14 (Co7).
16 godina
Co7 kaže...

Sto se tice bug servera, mislim da je  bolje da ostane samo jedan server. Bas zbog ekipe!

Ali bilo bi dobro kada bi ponekad stavili squad deathmatch itd.

Bilo bi zanimljivo iskusati teamove :)!

Primjer:

15.05. odrzavamo neki "turnir", i ako se skupi dovoljno squadova igramo sq. deathmatch! Igra se na ispadanje ako bude vise sq nego sto stane u jedan match i to je to!

Ovu ideju sam i ja još pred mjesec dana predložio da napravimo mini-turnir u squad deathmachu ili u squad rushu, malo da nije sve samo obični pubovi. Recimo jednom u mjesec-dva da imamo takav turnir za vikend.

Ovo što se tiče timkillanja možda bi trebao postojati kao neki timer između TK-ova. Naprmijer ako nakon prvog teamkilla sljedećih 10 minuta ne uradimo teamkill, ovaj prvi se briše. Ako učinimo, onda se timer resetira i još jedan team kill se ubraja. Te recimo nakon ta 2 team killa sljedećih 20 minuta nikoga ne ubiješ, oni se brišu(svakih 10 minuta po jedan) te opet možeš teamkillat i nećete na 3 kill kickat, jer bi to sad bio računao kao prvi kill. Jer u dugim RUSH rundama nekad se zbilja dogodi da se više puta rokne frend nenamjerno jer mape traju jako dugo(tipa napadači taman kad ostane par ticketa unište m-comove i tako 3-4 puta).

16 godina
neaktivan
Co7 kaže...
 Sa nekih 100 metara pucam sacmom, i od dva pucnja dva team killa (slucajno)!

Nakon dvije minute jedna granata i gotovo!

Po meni bi upozorenje trebalo ici nakon prvog team killa, a kick nakon min 5. Iako je po meni to isto nepotrebno, jer ce se desavati ovakve situacije gdje je sve bilo slucajno(uz odredjenu dozu opreza).

Tako da se nece nista nauciti, samo se kickaju igraci nepotrebno.  Pogotovo u rundama koje traju jako dugo!

Mozda bi bilo dobro da se glasa da li je to uopce potrebno ili pozeljno a tek onda o broju killova potrebnih za kick.

Slažem se ja da je to sve slučajno ali baš zbog toga i postoji kick, ovi pametni kaj ubijaju zbog vozila su ionako odstranjeni po kratkom postupku,

ne može se spamat s granatama i gl-ima,

(govorim općenito, ne o tebi). Meni se desi neki slucajni tk ali nikad više od 1 do 2 po rundi, a i to rijetko koju rundu,

(a i to je većinom Danny pa mi je to ok Izlanuo se ).

Ja sam za kick, malo pažljivije se treba igrat i to po meni ide u prilog serveru.

Ne kritiziram nikoga samo iznosim svoje mišljenje.

BTW malo prije smo igrali na serveru i dobivali pritužbe na "baserape", ako imamo sve zastave, pa nećemo valjda čekat da ekipa dođe do nas,

nego ćemo ih dokrajčiti na najbolji i najbrži mogući način a to smo zaslužili kada smo uzeli sve zastave, to kaj ekipa snipa i buksa se to nije naš problem!

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 1:12 (DadoZG).
17 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

Baserape is not a crime!!! xD

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo možda ovaj mjesec i ja dođem na server jer ču nabavit igru....moram i to probat!

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baserape je na našem serveru dozvoljen. Nema pravila, nema ograničenja. Sve što je u igri može se i smije se.

Jedino ograničenje je stavljeno da se smanji broj debila: teamkillanje radi vozila.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Skoro podne, a server prazan!  Plač

Dajte ljudi, pridružite mi se

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...

Skoro podne, a server prazan! Plač

Ljudi ručaju, a i jučer je bio prvi may pa su se možda nalili i sad spavaju.xD

Ali valjda će doći do 14 sati.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
17 godina
neaktivan

Puno ljudi ide na krizme i pričesti ovih dana :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Šef kaže...

Skoro podne, a server prazan! Plač

Ljudi ručaju, a i jučer je bio prvi may pa su se možda nalili i sad spavaju.xD

Ali valjda će doći do 14 sati.

Krizme su danas pa ih nema.Idete vi na server?

BF:BC2 ingame:xRALEx
17 godina
neaktivan

Piceki i miceki, drago mi je javiti vam da je najam servera produljen.

Kao što ste mogli vidjeti prije nekoliko dana ponudio sam opciju doniranja onima koji žele sudjelovati u financiranju servera i jako mi je drago reći da su se neki javili. Kroz donacije skupljeno je čak 425 od potrebnih 300 kuna.

Budući da je skupljeno više novca nego što je potrebno, ja sam dodao koliko je trebalo i produžio server za 2 mjeseca umjesto za jedan. Da ne ispadne da sam višak novca zadržao.

Za ovaj mjesec donirali su:

Vakaka

naxeem

jastreb

skank666

lollik91

DrNasty

DadoZG

Co7

Svima njima veliko HVALA. Svi ste uvelike olakšali plaćanje servera.

Sada je server plaćen do 06.07.2010. pa imamo jako puno vremena za uživati u njemu. :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 14:58 (Danny_HR).

15 0 hvala 11
15 godina
neaktivan

evo baš sam ovaj mjesec vidio u Bugu da imate dečki server, i ja na igru ali nikako da vas nađem

nađe mi druge servere pod search ali vaš nikako...

pa jel bi mogli samo malo svjetlosti bacit na moj problem? makar da mi neko postane frend ko već ima pa da uđem preko njega

isto mi je ime iGand

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
iGand kaže...

evo baš sam ovaj mjesec vidio u Bugu da imate dečki server, i ja na igru ali nikako da vas nađem

nađe mi druge servere pod search ali vaš nikako...

pa jel bi mogli samo malo svjetlosti bacit na moj problem? makar da mi neko postane frend ko već ima pa da uđem preko njega

isto mi je ime iGand

hvala

Evo ja ču te dodat unutar igre. Inače  kad ideš tražiti server moraš poštovati sve znakove i veliko i malo slovo.

Tu ti je i tutorial. LINK

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
neaktivan

Da, vidio sam i tutorial, ali jednostavno ne bu išlo.

probo mala velika sve i neće da mi nađe, valjda će ovako ić, odo da te " akseptam " :)

15 godina
neaktivan
iGand kaže...

Da, vidio sam i tutorial, ali jednostavno ne bu išlo.

probo mala velika sve i neće da mi nađe, valjda će ovako ić, odo da te " akseptam " :)

ak ti neće nać kad napišeš "BUG" probaj isključit filtere, da ti nije slučajno neki filter uključen koji te zeza, kao npr. jučer meni bio uključen filter "server empty" i normalno da mi nije pokazo bug server jer je bio pun

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
15 godina
neaktivan

evo neznam stvarno, nije neka kvantna fizika, i još sam pogledao onaj tutorial, ma sve isto copy paste uradio

jednostavno mi neće naći, neznam ako ima ikakve veze ključevi igre (što mi nema smisla) al drugo mi ne pada niš na pamet

bit će bolje, barem tako kažu ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj updejtat bad company možda je do toga,bio i meni problem sa time pa se sjetih što onaj updater služi i kad sam updejto sve radi Namigiva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam internet 3 Mbps i ovo

Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.

Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz

Memory: 2048MB RAM

Hard Drive: 250 GB

Video Card: NVIDIA GeForce 9500 GT

Monitor: Samsung SyncMaster 222NW

Sound Card: Speakers (High Definition Audio Device)

Speakers/Headphones: Logitech

Keyboard: Logitech EX110 Cordless Deskopt Express

Mouse: Logitech EX110 Cordless Deskopt Express

Mouse Surface:

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)

imam ping 999(ova igra naravno) ,zasto?neki savjet?

http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_10501
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako nešto u pozadini skidaš onda ti je ping zato visok.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ako nešto u pozadini skidaš onda ti je ping zato visok.

nisam nista ,sve pogasim,i opet

16 godina
neaktivan
Ni torrente? Da ti se nije netko spojio na wireless?
Znači uopće nemožeš igrat? Singleplayer ti radi?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ni torrente? Da ti se nije netko spojio na wireless?
Znači uopće nemožeš igrat? Singleplayer ti radi?

single radi savršeno podnosi sve na high ,torente uvik isključim,mogu igrat nego mi stalno blokaje i pokazuje prevelik ping,kad igram imam osjećaj koda idem 5 naprid i jedan natrag ili npr kada vozim tenk samo me odnese ulivo ilu udeno,nepodnošljivo

16 godina
neaktivan
Da ti se nije netko spojio na wireless?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da ti se nije netko spojio na wireless?

nije,nepuštam wirless,

15 godina
neaktivan

jel to imaš 999 na server browseru ili u igri baš kad stisneš TAB

jer to ti nije ni blizu onom što je zapravo, meni svaki server piše 999, a u igri od 130 do 250, ovisi o serveru i di je

to si vidi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vidiš da čovjek kaže da nemože normalno igrat
15 godina
neaktivan

Joza_d i ja sam imao taj problem. Riješenje: makni sve filtere i stavi neka ti traži....ostavi ga ako treba i 2 minute, nakon toga stisni da ti poreda servere po abecedi i onda scrolanje dolje do BUG ova servera:) tako je meni netko objasnio na forumu i našao sam ga

šokre

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sokre001 kaže...

Joza_d i ja sam imao taj problem. Riješenje: makni sve filtere i stavi neka ti traži....ostavi ga ako treba i 2 minute, nakon toga stisni da ti poreda servere po abecedi i onda scrolanje dolje do BUG ova servera:) tako je meni netko objasnio na forumu i našao sam ga

da točno to sam napravio + izgasio sam sve programe koji normalno idu na autostart kad upalim komp a koriste net(njih 4-5) te sam dobio odličan ping 100-180 savršeno u odnosu na ono prije

16 godina
neaktivan

Pozz....imam pitanje,dal je stavljena kakav password?

mislim da bi trebalo da nebi svi dolazili nego Bug ekipa :D

next->jedan frend mi je reko nesto s cim neznam dal da se slozim...ugl da su sve budale na serveru...nobovi,idioti i svi ostali pridjevi i da je 32 slota previse...kakvo je vase misljenje prema ovome?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Netreba password

a tvoj frend...daj reci kako se zove ingame da ga prikoljem za sve nas (cim nabrusim noz) ... idiot( vjerojatno su ga ownali pa je pop.zdio)

Inace ekipa je super, i vecinom svi znaju dobro igrati. Znao sam doci na servere gdje nitko nema pojma...

Vidim te...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice