BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 318.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
16 godina
BUG Online Game Server - BF:BC2

A čuj, probaj warn na 2, kick na 3, ako server bude nakon toga stalno bio poluprazan, znat ćeš da treba podignuti limitBelji se A dali kick ima neki period koliko traje tipa runda/sat/dan ili se odmah možemo spojiti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 17:48 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2

Ja mislim da se odma može nakon kick-a spojiti.Mada me nemoj držati za riječ...

16 godina
moderator

Ma odmah se možeš natrag spojiti nakon kicka.

To je jedan obični mali kickSmijeh

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 18:04 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znači nema više korištenja granate i mortara jer će ljude biti strah da će time napraviti TK Smijeh

Ja bih ipak stavio kick na 5, ali se slažem da probamo na 3 pa ćemo vidjeti. Barem će biti lakše upast na server.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kompromis: warning na 2, kick na 4 ;)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Dragi igrači, na server je danas postavljen plugin koji automatski kicka team killere.

Ono što me zanima je koliko smatrate da bi teamkillova trebalo dopustiti prije automatskog kicka.

Trenutno su postavke takve da nakon 3 TK-a igrač dobije warn, a nakon 5 server ga automatski kicka. Ovo nema vremenski period i odnosi se na trenutnu rundu.

Ja sam nekako bliži ideji da se postavi warn na 2 TK-a a automatski kick na 3.

Koje su vaše ideje?

ma stavi 3 i 5, jer moram nekako napraviti onaj achivement et tu, brute? inace meni najbolji :) 5 teamkills with knife

15 godina
neaktivan

jao ne spominji mi helić, nerviraju me oni koji ga stalno cekaju a koji kada nakon sto udu u njega, neznaju vozit i odma se zabe u neku zgradu ili slupaju na pod...a meni secini da sam ja najcesece sa takvima

16 godina
protjeran

E dečki ja sam vlasnik original igre ali kako ne mogu igrati prečesto radi škole mogu nekome posuditi svoj account da malo igra pa neka proba i vidi kako je fora igrati. Posudba bi trajala do kraja škole znaći kojih mjesec dana.

Naravno nikome neću dati account/kljuć na lijepe oći tako da molim one koji su tu praktički 10 dana ili oni koje ne poznam (ne osobno nego da sam stekao povjerenje u njih) niti ne pitaju.

Ako poruci nije mjesto ovdje neka ju mod premjesti.

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
naxeem kaže...
thechosenfreak kaže...

Moze preporuka za neki dobar server? Samo da nije hc.

U kojoj si ti temi, sinko?

Maj bed. Haahahahaah. Previse kave i premalo spavanje to radi covjekuIzlanuo se

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
15 godina
neaktivan

dobro je to .. upozorenje na 2 tka a kick npr na 3-4 ..

npr. na serveru su 32 covjeka i neko namjerno killa i izbaci ga van ... i neko se spoji prije njega i mora onda cekat da netko izadje :)

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam za kick nakon 5, bilo bi bolje nakon 3 ali ak tvoji nalete na tvoju minu il nekaj odma si na 3 ako ne i 4..

APazinjan kaže...

E dečki ja sam vlasnik original igre ali kako ne mogu igrati prečesto radi škole mogu nekome posuditi svoj account da malo igra pa neka proba i vidi kako je fora igrati. Posudba bi trajala do kraja škole znaći kojih mjesec dana.

Naravno nikome neću dati account/kljuć na lijepe oći tako da molim one koji su tu praktički 10 dana ili oni koje ne poznam (ne osobno nego da sam stekao povjerenje u njih) niti ne pitaju.

Ako poruci nije mjesto ovdje neka ju mod premjesti.

Lijepo lijepo...

tu sam se ja kao potpiso
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 20:16 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

Staviš da ozljeđuje tebe i drugoga

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
15 godina

1 wanring( tako da se odmah zna da nema zaje*ancije s time) , a na 3 kick

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Taj plugin za automatske kickove za TK je loša stvar.

Radi se o tome da se zna dogodit da pri letu helićem ili vozilom članovi tima sami poginu pri iskaknju. Također, često se zna dogodit da u vožnji oštećenim vozilom, suda znači smrt za cijeli tim unutar vozila, a to zna biti i do 3 ljudi. Osim toga, granate i projektili često ubiju dvoje.

Kick isključivo kod uzastopnog ubijanja i to 5 za redom, bez nekog običnog killa. Na taj način se sprječava namjerno TK-anje i idiotizam da baš ubiješ 5 komada glupim potezom.

Možda će se u padu helikoptera dogoditi da pogine 4, ali 5 je teži slučaj.

Iako smatram da je s obzirom na činjenicu da su admini uvijek online, plugin nepotreban.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
Piroman kaže...

ma stavi 3 i 5, jer moram nekako napraviti onaj achivement et tu, brute? inace meni najbolji :) 5 teamkills with knife

lol pa taj achivment ne znači da trebaš napraviti teamkill, nego da trebaš ubiti frenda kojeg imaš dodanog na frend listu unutar igre.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
neaktivan

a vidi vraga :) a to je visak kofeina u crvenom biku :) ali ipak, desi se slucajno team kill, a najvise mrzim kad mi je heli u plamenu, ja iskocim zadnji tren i pokupi me elisa helikoptera, racuna se kao da me ovaj moj u heliu ubio

16 godina
odjavljen

taj plugin je ,uf, sad me bacilo sa servera zbog timkila. yebiga ja plantao i sakrio se na tavan, bacio si ammo box i samo spamao bombe i gl na stepenice, za svaki slucaj da mi gamad ne dode gore, i tu ih ubio 2-3 svojih koji su isto krenuli prema gore... i malo kasnije branim plant roknem gl i evo me ovdje... kad me krene onda me krene

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ali, Nax nije baš da će netko napravit ni 5 TK-a zaredom. Čeka npr. na Apache-ja, i ispred njega su 2 ili 1. Ubije njih i sjedne u heli. Nije 5 ljudi. Ja bih stavio kick na 4 TK-a.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ali, Nax nije baš da će netko napravit ni 5 TK-a zaredom. Čeka npr. na Apache-ja, i ispred njega su 2 ili 1. Ubije njih i sjedne u heli. Nije 5 ljudi. Ja bih stavio kick na 4 TK-a.

Takve ionako bace admini van.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
odjavljen

ma neka bude kao prije, neko radi gluposti lijepo ga prijavis i leti van

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ali admini nisu stalno tu.
Btw. Tko su admini? Danny,...
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ali admini nisu stalno tu.
Btw. Tko su admini? Danny,...

naxeem piratNamigiva

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan
I nitko više?
17 godina
skank666 kaže...

taj plugin je ,uf, sad me bacilo sa servera zbog timkila. yebiga ja plantao i sakrio se na tavan, bacio si ammo box i samo spamao bombe i gl na stepenice, za svaki slucaj da mi gamad ne dode gore, i tu ih ubio 2-3 svojih koji su isto krenuli prema gore... i malo kasnije branim plant roknem gl i evo me ovdje... kad me krene onda me krene

dakle već je djelotvoran protiv GL spama :P

BC2: NoobsMcKenzie_HR
16 godina
Sir Vidara the XVII kaže...
skank666 kaže...

dakle već je djelotvoran protiv GL spama :P

Baš sam to želio reći, daj gl spam i sve slično bi moglo nestati ovime.

Sorry skank ali isi za drugo nego, zaslužio si da te kicka kad spamaš granate.Izlanuo se

Nema mi gorega nego kad vidim da neko čući u čošku, pokraj njega ammo i samo baca bombe prema objectivu ili roka gl, bazuku i slično.

Mislim da ovo treba ostati jer malo pažnje na serveru bi dobro došlo, a ne da se team killa na veliko. Često vidim kako bacaju mortar na pamet pa sroka oko par naših.

Ubijajte i umrite časno, a ne kao neki noobovi, Danny npr.Belji se

17 godina

Ma treba staviti na 5, ja sam neki dan pucao po 3 neprijatelja, kad moja 2 prodose ispred mene i samo padose i meni 2 teamkilla.

Tko je teamkiller napravit ce ih on vise, ali ovako bezveze ce netko ispusiti a nije namjerno.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gledajte, bilo je jučer ljudi koji su se bunili, ali mahom oni koji su kickani.

Npr. nitko sa Venta (nas 6-7) nije bio kickan jučer. Ne vidim neki problem sa tim pluginom, samo treba igrati pažljivije.

Nevoljko, ali ostavio sam warn na 3 i kick na 4. Iako smatram da je i to previše. No dobro, masa je tako htjela.

P.S. BF2 je primjerice imao sam po sebi kick nakon 3 TK-a.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
odjavljen

ma jeli sad cete reci da kad branite plant (koji ste jedva jedvice plantali) nitko ne baca bombe i GL i CG i ostala govna, daj molim te...

sad sam ja jedini spamer! Smijeh kako vas nije sram tako bezocno lagat!? Smijeh

a sto je npr. s AT minam (kao sto se meni desilo) poslozio ih po mapi na strateskim mjestim i moj tim se fajtao oko njih i roknule i odmah dobio 3x timkila, tako rec ni kriv ni duzan... ili npr sto je naxeem naveo vozis heli i ovi oce iskakat i ti ih lijepo sve roadkillas helijem - znaci tu zbog tude greske letis van sa servera..

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 10:00 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ja rijetko kad ubijem nekoga svojega, i kad ubim to je po jedan, dva još rijeđe.

Ne ja ne bacim ammobox i bacam granate na m-com, niti gl,cg ili šta već. I ovako se pokušavam suzdržavati što manje koristiti gl, kažem samo u nužnim situacijama(ili kad svi počnu s tim igrat onda uzmem i ja) kad nemam memam metaka u spremniku i sl. Isto tako sa bazukom, čak se držim dalje i od M60, ja sam napravio 1000killeva još davno prije sa M60 i sad ga više ne koristim jer znam da meni ponekad smeta kad me neko zakolje ili kad samo kolje sa tim oružjima, pa se taku suzdržavam ja jer sigurno to i druge frustrira. Ako ne želiš da to neko radi to tebi, nemoj ni ti drugima. Toga se držim.

Jedino što sam znao spamati je bio 40mm smoke bacio si ammo box i rokao na prolaz da mogu moji prijeći.

A malo opreznosti bi dobro došlo, barem neče biti random gl-a, bomba itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

nadam se da se nisi uvrijedio... i ja koristim samo puske (na pocetku igranja nisam) sto se moze vidjet po mojim statsima. mozda je zvucalo malo uvredljivo ali mi to nije bila nikakva namjera

mozda ce prestat GL, CG spam iako sumnjam ali opet ostaju druge situacije (heli, at mine) tj situacije na koje nemas nikakvog utjecaja. 

ma uglavnom, kako god. vidjet cemo, vrijeme ce pokazat..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice