BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 318.603
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
16 godina
neaktivan
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2
I mene je Vlatka dizala iz mrtvih, i također sam se vozio sa Dr. Nasty-em, ali prvi put nije dugo potrajalo. Drugi put je odmah odjurio sa tenkom pa nisam uspio sjest.

Inače sam ingame: (_.:BRUNO:._)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

Evo kada bude BUG server pun možete do našeg servera. :)

http://www.gametracker.com/server_info/85.236.101.5:22567

IP: 85.236.101.5:22567

Rush/Conquest SC 24 Igrača

Više info na - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=161156&page=101

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Evo kada bude BUG server pun možete do našeg servera. :)

http://www.gametracker.com/server_info/85.236.101.5:22567

IP: 85.236.101.5:22567

Rush/Conquest SC 24 Igrača

Više info na - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=161156&page=101

ja nemogu shvatiti servere sa 24 igraca

zasto?

mislim meni je to premalo

32 mi je na knap ali 24 premalo...

16 godina
neaktivan

Pa zlatna sredina. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pirat vozi apache. Nas 13 na brdu i od nas 13 on baš mene ubije.. Pa joooj....

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

2 0 hvala 0
17 godina

Danas sam imao svoj najbolji score i dobar K/D ratio :D

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

A rekao je danny da u ovoj temi nek samo razgovarate o bug serveru bez ikakvih rasprava i screenshotova, za to postoji ona druga tema.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 17:07 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
A zašto je danas onoliko laggalo?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Šef kaže...
A zašto je danas onoliko laggalo?

Da neznam ,ali je jako laggalo.

Mene je ponekad vuklo prema iza samo od sebe, izgledalo je kao da hodam prema iza.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina

To si moonwalk izvodioBelji se Mene je isto nešto malo mučio lag, al ne kako je negdje znalo biti, kad bi se znao vratiti 10 metara unazad i slično.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može jedan ''apel'' na sve koji igraju na serveru?

Bilo bi dobro/poželjno da kad se uzme tenk, da se popune sva mjesta u tenku, pogoto u onim light tenkovima, jer imaju 5 mjesta, i tako se je puno lakše obranit od pješadije sa RPG-ovima, CG-ima, C4 itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...

Može jedan ''apel'' na sve koji igraju na serveru?

Bilo bi dobro/poželjno da kad se uzme tenk, da se popune sva mjesta u tenku, pogoto u onim light tenkovima, jer imaju 5 mjesta, i tako se je puno lakše obranit od pješadije sa RPG-ovima, CG-ima, C4 itd.

I ja bih volio da se popune mjesta, ali svi bježe...

16 godina
neaktivan

pješaštvo mora pratiti tenkove, a snajperisti vrebati protuoklopnjake, prilično jednostavno i onda se pobjeđuje.Tenk sam je kanta. Al ima idiota koji tenkom jurišaju među zgrade jbte...hehe

16 godina
neaktivan
Nitko se ne želi vozit u tenku, a svi bi ga vozili.
17 godina
neaktivan

Mali savjet za vozače tenka: na conquest mapama uvijek je dobro tenkom se zaletiti do druge zastavice dok pješadija osvaja prvu. Tako će se odmah dobiti prednost sa dvije osvojene zastavice prema jednoj.

Danas sam sjedio kao suvozač u tenku a vozač je obilazio drugu zastavicu kao mačak vruću kašu. I naravno, protivnik je osvojio zastavu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da, ali bi trebalo imat i gunnera, onako uletiš među zgrade, eto pješadije s C4 i CG i za par sekundi te nema
17 godina
Šef kaže...
Da, ali bi trebalo imat i gunnera, onako uletiš među zgrade, eto pješadije s C4 i CG i za par sekundi te nema

S ovim se slažem jer se neki put ne usuđujem voziti tenk ako nemam drugog vozača. To je nekada ravno samoubojstvu jer je tvoj suvozač puno okretniji i lakše skida pješadiju.

17 godina
neaktivan

Dragi igrači.

Sa zadovoljstvom vam objavljujem da na serveru od sada rade najnormalnije miješani game modovi.

Dakle jednu je rundu Rush a drugu Conquest. :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

5 0 hvala 15
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Dragi igrači.

Sa zadovoljstvom vam objavljujem da na serveru od sada rade najnormalnije miješani game modovi.

weeeee Bog blagoslovi Dannyaaa!!!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina

Super, aj da nebude toliko monotono kao što nekad zna biti sa samo jednim modom. Bilo bi super kad bi se jednom dogovorili pa napravili neki mini turnir u squad deatmatchu za jedan vikend i slično. Ono mi bugovci si složimo 4 squada po 4 igraća pa malo igramo jedni protiv drugihSmijeh Naravno bez nagrada, samo za zabavu(da se odmorimo od plantanja i dizanja zastava tu i tamoBelji se

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Dragi igrači.

Nice, sad samo treba upast u server (sto je nekad nemoguce) Belji se

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
16 godina
neaktivan

Zašto se ne vrte neki drugi modovi? Ili postoje samo Conquest i Rush? Postoji li neki Deathmatch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imaš još squad deatmach i squad rush, ali je problem što prvi mod je za 16 igraća a drugi za samo 8, pa je nalo glupo vrtit takve modove na 32 slotnom serveru. Ali zato kažem da se jednom mjesečno ili slično zalomi squad deathmatch pa mi bugovci složimo 4 squada(ili više) pa se borimo jedni protiv drugih.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dermentor kaže...
Danny_HR kaže...

Dragi igrači.

Nice, sad samo treba upast u server (sto je nekad nemoguce) Belji se

Ja svaki put upadnem, par puta refresham i otvori se mjesto

16 godina

U zadnje vrijeme uvjek kad ulazim idem uc u server bude 31 igrac hehe ...lucky me :)

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina

Evo vam male promocije s moje strane:

http://www.hcl.hr/vijesti-hrvatski-battlefield-bad-company-2-serveri-stizu-4090-17.html

(U vidu mog komentara) Cool

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Evo vam male promocije s moje strane:

http://www.hcl.hr/vijesti-hrvatski-battlefield-bad-company-2-serveri-stizu-4090-17.html

(U vidu mog komentara) Cool

Ono što nam iz Diabolica mogu obećati u ovome trenutku je samo to da će se potruditi da u što kraćem roku finaliziraju partnerstvo sa EA-om te pokušaju što prije u hrvatsku dovesti prve BFBC2 servere.

Trebali bi barem jednom pročitati vijest prije nego što pošalju...

Dobit ćeš od Bugovaca pola zvjezdice za reklamu :P

4chan always finds a way!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 19:06 (Horagio).
17 godina

OMG, danas su me samo Danny i Butcher skidali, ali neka osvetio sam im se...

Dogtagovi su pali XD

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Na onoj mapi u pustinji, mislim da je Atacama D. svaki put baserape, nevjerojatno!
17 godina

Danas je oko 15h bilo ludilo na serveru, nije nas puno bilo, a baš je bilo super Skank666 je odlično helić vozioCool

Moj PC  
1 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice