Ja sam za teamspekmakar ja nemam pravo glasa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da nema potrebe za nekim ''ofišl'' ts/vent kanalom - dogovoris se s kim hoces i spojis se, barem je ts jednostavan i besplatan
I dalje server od BUG-a ne radi a svi drugi rade.
Izgleda da danas ništa od BUG servera.
Oh noo .
Zašto je to samo na danny-evom a ne i na drugima?
Zašto je to samo na danny-evom a ne i na drugima?
sta je samo na dannyevom?
Ovako kaže support:
Hi,
This outage is only affecting roughly 1/3rd of servers currently. Plasma thinks the servers are still running, so they display in the server browser and claim the server GUID is still in use.
--
Regards,
Will Lowther
Na žalost zbilja nam nema druge nego čekati. Nadam se da će sutra biti sve ok. Do tada bacite oko na neki od ostalih 'domaćih' servera. Sigurno se nađe neki zanimljivi.
Ovako kaže support:
Hi,
This outage is only affecting roughly 1/3rd of servers currently. Plasma thinks the servers are still running, so they display in the server browser and claim the server GUID is still in use.
--
Regards,
Will Lowther
Na žalost zbilja nam nema druge nego čekati. Nadam se da će sutra biti sve ok. Do tada bacite oko na neki od ostalih 'domaćih' servera. Sigurno se nađe neki zanimljivi.
Ma to su ziher napravili jer je tvoj najjbolji!
Ubuduće ignoriraj takve pacijente.
P.S. Morbid je i prije takve ispade imao. Sljedećim ponavljanjem ne gine mu ban, jer se u najmanju ruku ponaša kao idiot.
Danny naše isprike oko ponašanja našeg člana WZ klana. Ovakva loša komunikacija nije u duhu WZ klana i definitivno je da cemo je sankcionirati unutar naših redova.
sorry još jednom...
Al eto, svima se desi ispad.
Nemaš frke.
Server je opet podignut i nadam se da tako sada i ostaje, da neće biti uobičajenih vikend problema.
Žurno na server i nadoknadimo izgubljeno vrijeme! :)
Pirat vas tamo čeka i spreman je podijeliti svoje dogtagove.
Server je opet podignut i nadam se da tako sada i ostaje, da neće biti uobičajenih vikend problema.
Žurno na server i nadoknadimo izgubljeno vrijeme! :)
Pirat vas tamo čeka i spreman je podijeliti svoje dogtagove.
to su odlicne vijesti vidimo se natrag na bug serveru :D
Joooooj vidim ja da je vama zanimljivo Morat cu si sto prije nabaviti igru da vam se pridruzim
Joooooj vidim ja da je vama zanimljivo Morat cu si sto prije nabaviti igru da vam se pridruzim
Morati ćeš preodlično je .
Ja vam se uskoro pridruzujem, frend mi ima igru pa sam kod njega cijeli vikend.. mora me navečer tjerat kući
aj aj
ja kickan a samo san otiša na WeCe
:)
aj aj
Igra te sama kick-ala zbog neaktivnosti.
aj aj
kakva si ti vojničina, pa to se prije obavi!
aj aj
U borbi ne postoji wc,sereš u gaće.
Možda je išao na wc nakon što je poginuo u borbi Ja sam također par puta kickan zbog neaktivnosti, jer usred borbe, moraš ići bacit smeće, kupit kruh, mlijeko i tako i gotovo Game OVER xD
Evo, taman odigrao par rundi na serveru, koji gušt , ekipa je izvrsna i puno je atmosferičnije od igranja na stranim serverima, btw nisam se bio predstavio na serveru, nick je x3mn00b.
Vidimo se uskoro ljudi, igrao bih još satima no knjiga zove.
Evo, taman odigrao par rundi na serveru, koji gušt , ekipa je izvrsna i puno je atmosferičnije od igranja na stranim serverima, btw nisam se bio predstavio na serveru, nick je x3mn00b.
tako je.tako je.
znanje prije zabave.
tako je.tako je.
znanje prije zabave.
Nažalost, treba prožvakati još ova tri dana i onda praznici, uf, jedva čekam.
Btw Tko je "kuciste" na serveru, mnogo me puta spasio, htio bih zahvaliti.
tako je.tako je.
znanje prije zabave.
kuciste bih bio ja
kuciste bih bio ja
Lol, dosta si me puta "oživio" u samo dvije runde koliko sam odigrao, dugujem ti pivo.
Lol, par dosta si me puta "oživio" u samo dvije runde koliko sam odigrao, dugujem ti pivo.
Ne duguješ mu ništa, nemožeš nagradit vojnika za ono što je predviđen da radi(to je citat pokupljen od negdje,nemogu se sjetit gdje) Ja bi onda već nekoliko gajbi dobio jer sam "samo" 397 ljudi oživio
Lol, par dosta si me puta "oživio" u samo dvije runde koliko sam odigrao, dugujem ti pivo.
Ne duguješ mu ništa, nemožeš nagradit vojnika za ono što je predviđen da radi(to je citat pokupljen od negdje,nemogu se sjetit gdje) Ja bi onda već nekoliko gajbi dobio jer sam "samo" 397 ljudi oživio
Eh, kakvih sam ja sve medica sreo, vjeruj mi, svaki koji radi ono što treba zaslužuje pohvalu, jer ih je jako malo.
aj aj
ok.
pametna igra :)
Još kad bi upozoravala na nejednake timove... Danas sam par puta na BUG-ovom serveru bio u ekipi koja je bila skoro duplo manja od protivničke. A prava je umjetnost ukucati nešto u chat prije nego te ubiju
Srećom, ekipa izjednači timove čim im se da do znanja.
Ali, BTW, glupo je da možeš mijenjati tim samo kad te ubiju, barem ja nisam našao neki drugi način.