Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.670.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
mrxa1 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Cyber kakvi otkazi i loš rezultati? Pa igra se prodala u 9 milijuna primjeraka i to navodno samo igre u kutiji.

Ma boxed verzija nisu prodali valjda 100 000 ako i toliko...

Lol.

Pa svi cdkeyshopovi su/prodaju scanove od box verzija....

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ti si se kuky mogao drogirat ko sva normalna djeca....{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
7 6 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Da, isprike.

Prema onom tekstu od prije koji dan, jako mala baza igraca je ostala.

I da, nemam pojma koliko je tekst tocan ili nije. Ali sigurno ga EA-u nije bilo lijepo za vidjeti :D

Kao da to njih briga.{#}

A cuj.. isli su raditi "novu igru" iz nekog razloga.

Cak i ako je placebo, iz nekog razloga to rade. Logicno je zakljuciti da zbog manjeg broja igraca od zeljenog, i brige za slijedeci BF (najveci EA-ov serijal?) naslov.

Al sto se ja brinem. BF je u ovom sad stanju jako dobra igra. Ako je jos poprave, ja prezadovoljan.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

100 000 ljudi dnevno pokrene igru, kakvo malo ljudi? Pa onaj podatak je bio uzet u krivo vrijeme kad su serveri bili down.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 12:35 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jopis kaže...

Lol.

A ako ćemo tako gledati onda nikada nije prodana nitijedna digitalna verzija igre.

A i nekako sumnjam da EA ima fizičke kopije baš svake igre koje su prodali putem Origina.

Ostali manji shopovi možda i rade tako, tj. znam da neki rade...ali ni to nije 9 milijuna :)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Super za Synology,al kakve to veze ima s igrama.

Ja neznam ni jednu igru u kojoj je beta trajala 3mj...osim sad ovih "early access" gdje kupiš igru u alphi,i onda čekaš 1-2g. da ovi to dovrše...

Nema veze i to me boli. Igra je na originu (base + premium) 110Eur. Ne kazem da sam ju toliko platio, ali toliko ju EA cijeni u svom alatu. To nije malo novca. 10$ sam platio goat simulator i za te novce ne ocekujem nista vise doli 15-20 sati smijeha sa sinom u krilu dok koza udara glavom u automat za tocenje benzina. Ako BF predvodi cijenom, treba predvoditi i kvalitetom te testiranjem te iste kvalitete malo drugacije no sto se to do sada radilo.

battlelog: b4stardo_CRO
16 godina
mrxa1 kaže...

A ako ćemo tako gledati onda nikada nije prodana nitijedna digitalna verzija igre.

A i nekako sumnjam da EA ima fizičke kopije baš svake igre koje su prodali putem Origina.

Ostali manji shopovi možda i rade tako, tj. znam da neki rade...ali ni to nije 9 milijuna :)

Dobro ti znaš kolko su prodali, oni neznaju. {#}

Evo jučer je igralo na svim platformama 140 tisuća ljudi.

17 godina
Battlefield 4

kuky i ja volimo DICE{#}

9 1 hvala 3
16 godina
mrxa1 kaže...
jopis kaže...

Lol.

Opet lol.

Ne kužim jel trollaš ili ne shvaćaš očito.

Digitalna verzija igre je sve kupljeno preko origina, bio to brazilski, indijski ili uk origin, nebitno, budući da na steamu bf4 nije dostupan, a cdkeyshopovi prodaju, kako sam ti već rekao, skenirane kodove iz fizičkih primjeraka igre. Ne jednom sam kupio igru i dobio ne scan nego fotografiju otvorene kutije/knjižice od igre di se jasno vidi key. Ne jednom ti je cdkeyhouse, ultimatum games, itd. objavio fotku od par tisuća komada dvd-a jedne igre da potvrdi ekipi da je ta igra in stock, itd., da ne objašnjavam dalje, ako ćeš shvatit princip nabave i prodaje, te obračuna ea-a koliko je prodano na originu, a koliko fizičkih kopija, shvatit ćeš, ako nećeš, trollaj dalje, jebg.

14 godina
Jack Sparrow kaže...

100 000 ljudi dnevno pokrene igru, kakvo malo ljudi? Pa onaj podatak je bio uzet u krivo vrijeme kad su serveri bili down.

A onda ovo rade jer su dobri ljudi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

A onda ovo rade jer su dobri ljudi.

i jer battlefront žele prodati, kao i ostale igre koje će raditi{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ne moze se vise pristupiti testiranju :/

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ceco22 kaže...

ne moze se vise pristupiti testiranju :/

Koji dio? Meni radi i Battlelog i download. (jos nisam skinuo pa ne znam za pokretanje)

17 godina
Battlefield 4

Može li mi netko tko je skinuo taj testni dio navesti fajlove ili dati screenshoote iz foldera kako bih vidio koji su sve fajlovi jer postoji vjerojatnost da ne moram skidati svih 15GB?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Može li mi netko tko je skinuo taj testni dio navesti fajlove ili dati screenshoote iz foldera kako bih vidio koji su sve fajlovi jer postoji vjerojatnost da ne moram skidati svih 15GB?

Treba ti hash svakog fajla da bi bio siguran da je isti. Ti to kao inžinjer znaš...

Freak Show Inc.
14 godina
191x7 kaže...

Jako slicna ili ista struktura direktorija. Isti fajlovi.

Probaj isto sto se radilo kod pomisanja igre na drugi disk.

Napravi kopiju svega i klikni download.

Igra ce tako i tako provjeriti dal je sve u redu s fajlovima.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Jako slicna ili ista struktura direktorija. Isti fajlovi.

Probaj isto sto se radilo kod pomisanja igre na drugi disk.

Napravi kopiju svega i klikni download.

Igra ce tako i tako provjeriti dal je sve u redu s fajlovima.

Na to i mislim, samo što je razlika skoro 20 GB (BF4 mi ima 44 GB a taj download 15 GB). Nema smisla da kopiram sve, a i nemam baš prostora na disku za rasipanje.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ne primaju vise testera .... tko je upao upao

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
ceco22 kaže...

Baš sam maloprije pročitao:

kraj kraj

14 godina
ceco22 kaže...

{#}{#}

Ovo je sad fakat bez veze!

U Europi gledano, do sad su svi zaposleni (citaj ozbiljniji) ljudi odsutni od domacih racunala. Sad ce samo klinci testirati igru?

14 godina
191x7 kaže...
Na to i mislim, samo što je razlika skoro 20 GB (BF4 mi ima 44 GB a taj download 15 GB). Nema smisla da kopiram sve, a i nemam baš prostora na disku za rasipanje.

I, jesi upao ili nisi?

Javim ti strukturu fajlova kad zavrsi download?

17 godina
Battlefield 4

Nisam upao. Jbga radio sam do 4, legao u 5 i ustao poslije 13.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Uglavnom je sve isto. razlika u veličini je zbog update direktorija koji na produkciji ima 16GB i Data je veži za cca 12GB.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

jebo ovo ljudi,ja sinoc skino BF3 usao na stari dobri caspian border,i malo derao guzove ljudima

ja ljepote Boze dragi,tacno mi je tesko priznat al bacene pare bezveze na BF4+ premium {#}

svima vam preporucujem ako imate i BF3 da udjete malo i ubijete par ljudi,tuzno je koliko je netcode bolji u BF3,daleko od perfektnog ali miljama ispred cetvorke

ne hejtam BF4 ali stvarno u posljedne vrijeme ne osjetim slast u igranju BF4 i ev pravo me razveselila trojka i kako su vozila extra,attack heli nije leteca konzerva,avion se okrece u zraku lijepo kad sam u third person cam a ne cijelo nebo oko mene ko u BF4

ne znam stvarno sta vise reci nego probajte malo opet trojke ljudi {#}

Moj PC  
10 9 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

ustao poslije 13.

Samo ti spavaj do popodne...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

ustao poslije 13.

Samo ti spavaj do popodne...

Pa, 7-8 sati sna je čovjeku potrebno.

12:20-5:20=7. Spavao sam 7 sati.

15 godina
Battlefield 4

Vidjeh to danas na poslu ali nisam upsio sa moba poslat neznam zašto.

Ugl. onda je to ovako:

beta=prealpha

finalna igra, trenutna=alpha

Trenutna test verzija=beta

Finalna igra nakon testiranja= finalna igra kakva je zamišljena i trebala biti.

Ukratko, jadno, i pokazuju još jednom da je za bf4 da bude kakav je zamišljen trebalo još dobirh pola do godinu dana testiranja.

Sad se sjetili testiranje vršiti i to slučajno samo na premiumima...zamisli, bez premiuma nemoš ni testat, a i kad ga imaš full house ti je jer zamisli, kriv si jer nisi to ujutro pokrenuo...

kasno Marko na Kosovo stiže, kasno je jer je igru napustilo gro ljudi, gro veterana koji su zgroženi time u kakvom je stanju. Dan danas ima filmića, koji su i nakon famoznog hardver updatea i dalje brutalni di pokazuje neuništive ljude koji primaju 30 metaka i još te ubiju.

Mogli su da su pravi, pustit sve preordere koji su pali tamo oko e3 i to, da uđu u neku prealfa fazu testiranja i da igraju, ono limited igru full samo da sabere sve te podatke i onda da beta bude opet test od tjedan dva pa onda full igra bude u nešto boljemm stanju, a ne sada i naravno samo za PREMIUM membere...u prijevodu ko nema premium nek si ga kupi da bi mogao testat igru koju je već kupio.

Dakle prodaju testiranje igre pračtički.

Sramota, jad i bijeda i mi ovce koje to pušimo kao neko famozno testiranje koje je kako je netko rekao testiranje za battlefront...jer kad smo zadnji patch dobili? A tko zna i kad ćemo.

Palac dolje Dice, daj jednom budite yebeni ljudi ne znam što da kaže,m drugo na to. {#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 15:50 (fila2208).
Moj PC  
11 13 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Pa, 7-8 sati sna je čovjeku potrebno.

12:20-5:20=7. Spavao sam 7 sati.

Nemoj se droksati cijelu noć onda...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

... {#}

Opet si ljut!

Slazem se donekle sa tvojim vidjenjem situacije, ali nije sve tako crno kako ti vidis.

Vjerovatno ce se broj igraca za testiranje s vremenom povecati. Odlucili su da to budu premium "igraci" racunajuci da ce ta ekipa imati vise razloga da se gnjavi sa testiranjem jer su potrosili vise para na igru.

Na igri se konstantno radi, naprave par koraka naprijed, pa malo nazad, ali rade, nisu je napustili. Dobro, rade neke gluposti, a vece probleme ne rjesavaju, ali eto sad krenuli su s testiranjem {#} i vidjet cemo kako ce to zavrsiti.

Imamo pravo biti ljuti, ali i na sebe same, ne samo na Dice i EA. Oni su nam prodali macka u vreci, ali nas niko nije tjerao da ga kupimo, pogotovo ne premium!

Htio sam napisat tamo na forumu da su se kasno sjetili jer su izgubili veliki broj igraca, ali opet dio tih igraca ce se vratiti ako sve posloze kako treba.

Recimo ovi moji iz klana su presli na RO2 sad kad su ga djelili badava, pa na Ghost recon jer je free to play, ali pay to win, pa onda na Insurgency i na Chivlary ili kako se vec zove.

Probao sam malo ghost recon i nije mi se svidilo, ostale nezelim ni probavati, nemam vremena ni mjesta na disku. Pogledao sam malo na Hcl-u i youtube kako te igre izgledaju i nisam nasao nista sto bi me privuklo. 

Sto zelim reci je da su ti decki svi kupili BF4 i premium, a igraju neke igre za 10 eurica ili f2p. Nekako mi to nije shvatljivo, jer mislim da je BF4 daleko bolja igra od tih navedenih, al opet to je samo moje misljenje.

Odigrao sam nekoliko partija na testu, dakle igra se smo jedna mapa Hanian resort i samo veliki CQ. Trenutno dva problema sam primjetio, sound loop na attack boatu, te srusene palme i zidove kroz koje ne prolaze ni metci ni rakete. 

Znaci problemi koji su se pojavljivali i u full verziji igre. Da li ima nekog napretka jos je rano za reci, a i zadnje vrijeme meni je igra radila vise manje bez problema. Vjerovatno ce se bugovi, kako budu reportirani uklanjati i ispravljati ako bude moguce.

Ako mi dosadi BF4 jos uvijek je BF3 tu, a i Skyrim s bezbroj modova!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice