Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.652.616
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Kad smo već kod toga, koje perkove koristite s pojedinim klasama?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 4
NiramX kaže...

Onaj defense što ti daje 10% armora...korist toga je prevelika nad ovim ostalim više manje imho.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
NiramX kaže...

Onaj defense što ti daje 10% armora...korist toga je prevelika nad ovim ostalim više manje imho.

definitivno defense osim ako su stvarno slabi preko puta promjenis kad to skuzis,barem ja tako ako se sjetim uopce

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
Battlefield 4

Ajmo programeri,napravite ovo isto ali za second assault da ne trebam ručno a?

http://www.speedyshare.com/ghAxd/bf4crfix-win8.1-131205.reg

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
NiramX kaže...

Offensive. Pucam ko u svatovima i uvijek mi fali metaka, a ne ubijem nikog da mu uzmem pušku.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
11 godina
neaktivan

Ak dobro kužim, desni klik na .reg file, edit i izmjeni di piše Xpack1 u Xpack0, sejvaj, pokreni i to bi trebalo bit to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 18:06 (R4ck0).
13 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...
NiramX kaže...

Offensive. Pucam ko u svatovima i uvijek mi fali metaka, a ne ubijem nikog da mu uzmem pušku.

Moras angazirat Blade Runner - a za metkonosu a ne da te dize na svakom cosku {#} .

14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Moras angazirat Blade Runner - a za metkonosu a ne da te dize na svakom cosku {#} .

Haha reci mu reci

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
R4ck0 kaže...

Ak dobro kužim, desni klik na .reg file, edit i izmjeni di piše Xpack1 u Xpack0, sejvaj, pokreni i to bi trebalo bit to.

Ima smisla,treba mi kad reinstall winsa radim pa samo pasteam cijeli folder ali u registryu se ne napravi izmjena.hvala.

13 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
Alien 22 kaže...

Haha reci mu reci

Kad mu strategija padne u H2O  opet krivi tebe - neznam treba mu Siledjija ocitat jednu 1 na 1 {#} 

17 godina
Battlefield 4

I LOVE ballistic shields! {#}

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina

a do kad je dnevna, a od kad vecernja....dnevna me nije isla pa da probam vecernju

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 19:23 (SiNkE.Zgb).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ma kakvi, ja bih se pretvorio u kukya pa probao igru završiti u gornjem djelu scoreboarda, e to bi mi bio pravi izazov.

{#}

lol i ja bi htio bit kuky {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Zeza me nešto bf4. Do sad je bilo stavljeno na 60hz rezoluciji i lockano na 61 fps, ali makar imam tih 61 fps igra mi se ne čini fluidna. Ko da se sličice "kidaju" kako se moj frend izrazio. Jel mi može netko reći na koliko da rezu stavim hz i na koliko da lockam da mi se to ne događa (tipa 59.xx, ne znam broj)?

Battlelog: [XCT] dr34mshake_HR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patoHD kaže...

Zeza me nešto bf4. Do sad je bilo stavljeno na 60hz rezoluciji i lockano na 61 fps, ali makar imam tih 61 fps igra mi se ne čini fluidna. Ko da se sličice "kidaju" kako se moj frend izrazio. Jel mi može netko reći na koliko da rezu stavim hz i na koliko da lockam da mi se to ne događa (tipa 59.xx, ne znam broj)?

ma bitno je da je manje od 60. stavi i 40 ako hoćeš. ali idealno 58, 59, ili 59.xxx. iako mi taj zadnji nema smisla jer nisu svi monitori isti da se taj refresh rate prepisuje samo tako.

15 godina
odjavljen
ranko091 kaže...
patoHD kaže...

ma bitno je da je manje od 60. stavi i 40 ako hoćeš. ali idealno 58, 59, ili 59.xxx. iako mi taj zadnji nema smisla jer nisu svi monitori isti da se taj refresh rate prepisuje samo tako.

Ovo pričaš sad za lockanje fps-a. A još me zanima rezu na koliko da stavim. Znaš ono kako ima ili 60hz ili 70hz ili 59.94hz.

Battlelog: [XCT] dr34mshake_HR
16 godina
Battlefield 4

Kakvo je to vajnanje u vezi shielda? Opet serete a niste ni vidjeli učinak istog na stazi?

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
moderator
red_bull kaže...

Kakvo je to vajnanje u vezi shielda? Opet serete a niste ni vidjeli učinak istog na stazi?

Slažem se,al zašto govoriš u množini kad sere samo jedan dečko.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
red_bull kaže...

Slažem se,al zašto govoriš u množini kad sere samo jedan dečko.{#}

Odma karton! :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
red_bull kaže...

IGRAČ: Registracija pogodaka ne valja.

SUPPORT: Možete li pobliže objasniti probleme koje imate?

IGRAČ : Ispucam cijeli klip u frajera na pol metra i ovaj ne pada, nema čak ni hitmarka

SUPPORT : Možda je imao balistički štit

IGRAČ : Nije, vidio bih ga valjda.

SUPPORT : Ah, da. Imamo mali problem u animaciji, i u određenim situacijama (iako vrlo rijetkim) moguće je da igra ne prikazuje štit, iako je igrač opremljen s istim. Uvjeravamo Vas da smo izdvojili sve raspoložive resurse u istraživanje ovog problema, i nastojimo u najkraćem mogućem roku ispraviti grešku.

IGRAČ : Yebite se.

15 godina
Battlefield 4

Novi patch za servere, r30

Players will not be able to pick up deployed AA mines, and from now on, AA mines cannot be equipped with rocket launchers — eg a player cannot equip the AA mines and the Stinger / Igla at the same time.

DICE found this to be too overpowering against aircraft, as players can already deploy two AA mines. Each of the AA mines fire one rocket, and it takes two rockets to disable an aircraft.

Another issue the patch fixes is the double Javelin rocket glitch, where players could have two Javelin projectiles in the air at the same time.

Besides those three fixes, the server patch doesn’t include any further updates. The update has already been rolled out across most servers, so there shouldn’t be any further interruption.

To see the kind of effect the new AA mines had when used with an AA rocket launcher, check out the video below. We’re not surprised some players thought it was overpowered.

Moj PC  
2 0 hvala 8
14 godina
fila2208 kaže...

Novi patch za servere, r30

Players will not be able to pick up deployed AA mines, and from now on, AA mines cannot be equipped with rocket launchers — eg a player cannot equip the AA mines and the Stinger / Igla at the same time.

DICE found this to be too overpowering against aircraft, as players can already deploy two AA mines. Each of the AA mines fire one rocket, and it takes two rockets to disable an aircraft.

Another issue the patch fixes is the double Javelin rocket glitch, where players could have two Javelin projectiles in the air at the same time.

Besides those three fixes, the server patch doesn’t include any further updates. The update has already been rolled out across most servers, so there shouldn’t be any further interruption.

To see the kind of effect the new AA mines had when used with an AA rocket launcher, check out the video below. We’re not surprised some players thought it was overpowered.

Nemoj yebat?
Oni shvatili da u zraku praktički ništa nemoš.
Osim ako nisi ultramegagigaskiller kakvih nisam baš često viđao.

BF4 je napravljen da ne letiš.
Hodaj, brate. Uzdaj se u se i u svoje kljuse.
kakvi tamo helikopteri? ne daj Bože 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
Alien 22 kaže...
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...
NiramX kaže...

Blade Runner trenutno diže samo igrače u football manageru {#}

16 godina
Perki kaže...
red_bull kaže...

IGRAČ: Registracija pogodaka ne valja.

SUPPORT: Možete li pobliže objasniti probleme koje imate?

IGRAČ : Ispucam cijeli klip u frajera na pol metra i ovaj ne pada, nema čak ni hitmarka

SUPPORT : Možda je imao balistički štit

IGRAČ : Nije, vidio bih ga valjda.

SUPPORT : Ah, da. Imamo mali problem u animaciji, i u određenim situacijama (iako vrlo rijetkim) moguće je da igra ne prikazuje štit, iako je igrač opremljen s istim. Uvjeravamo Vas da smo izdvojili sve raspoložive resurse u istraživanje ovog problema, i nastojimo u najkraćem mogućem roku ispraviti grešku.

IGRAČ : Yebite se.

Ja: Dobar dan

Jill: Dobar dan gospodine

Ja: Kako si Jill?

Jill: Pa evo dobro. vi?

Ja: Ma možemo prijeci na ti što kažeš?Ja sam Joka.

Jill: U kako egzotično ime. Koliko imaš godina?

Ja: Paaaa. khm 23!

Jill: Stvarno? ja imam 19 i baš sam danas dobila posao! da i još to nisam radila sa dečkom!

Ja: Nemaš pojma koje si ti sreće. Sutra dolazim na izložbu jacuzzi-a u Švedsku. Znaš, ja ti prodajem jacuzzi-e i imam jedan ugrađen i na jahti..

Jill: Jao nemaš pojma kako volim balončeke oko guze!Daš mi svoj broj?

Ja: pa negdje 19-20, ovisi kak si dobra!

Jill: Joj budalice pa mislila sam na mobitel hihi...

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 9:13 (red_bull).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
22 Kill Cam ON
17 Kill Cam OFF
[url=http://www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png[/img][/url] .:. [url=h

0 0 hvala 0
13 godina

S obzirom u kakvom je kill cam trenutno stanju, mislim da je ovo pitanje prilično glupavo.

Od 10 kill camova ako jedan-dva pokažu pravog čovjeka, evo ovdje (pokazujem na kitu) me reži.

[19xx] 4ntraks
13 godina

S obzirom na broj kampera po krovovima, nije loše imati kill cam on, ali kako je kill cam u banani, apsolutno je svejedno jel on ili off jer pokazuje da te ubio čiko sa druge mape.

13 godina
Soldier977 kaže...
S obzirom na broj kampera po krovovima, nije loše imati kill cam on, ali kako je kill cam u banani, apsolutno je svejedno jel on ili off jer pokazuje da te ubio čiko sa druge mape.

Ali, ako nista drugo, bar jako brzo izdaju patcheve, pa postoji mogucnost da ce za koji dan biti ispravljen killcam bug.

Ja ne znam za koju opciju glasati..

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

FF:on i killcam:off kao stari dobar BC2 bug server. Ah ta vremena{#} Ali ja sam zadovoljan i ako je obrnuto, bitno da nisu neka čudna pravila i sl.

Opet su napravili neke promijene u jučerašnjim server patchu, a da ih nisu napisali.

Javelin sad radi 30 damagea umjesto 34 kolko je imao prije.

Javelin više ne ubija inžinjerce koji ga popravljaju, odnosno uopće ne radi nikakvu štetu na infantry koji stoji do njega, ali zato može oštetiti drugi tenk ako stoji blizu onog kojeg je pogodio.

Nadam se da je ovo sa infantry neki bug jer baš sam volio gađati cybera, pa ubiti čarapu koji ga repaira iza.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 10:23 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 4
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice