Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Stjepanj kaže...
191x7 kaže...

Igra radi sve gore i gore bez da se na hardveru i softveru išta mijenja.

Samo opada korištenje gpu-a. Užas. Pratite li vi drugi koliko vam igra koristi grafu?

meni radi na radio 101%{#}, nisam primjetio nikakav pad, igra radi hebeno{#}

nisu cak niti postavke na ultra...

Na kojoj to bijednoj rezi?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
Battlefield 4

Ja sam otključao sve DMR puške. SKS je prvi jako dobar koji se otkljuca, ali kasnije su mi bili jednako dobri ili ćak bolji ACE  53 SV, a ni Scar-H SV nije daleko od njega, najviše zato jer imaju 25 metaka u clipu. Dok MOD 11 isto nije loš, ali on je više za snajpanje jer mi se ćini precizniji, ali jedan još bolji za snajpanje je M39 EMR koji sa heavy barrelom ima 100 preciznost i s njim sam najviše igrao.

Tako da je sve stvar vašeg stila igre ili najviše ukusa. ACE, Scar i SKS su nekako bolji na bliže udaljenosti, dok MOD 11 i M39 na veće udaljenosti. Ostale puške iz te klasne su mi bile totalno sranje i nisu vrijedne spomena.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
protjeran
@dr.Tonči; bijednoj rezoluciji??
||| Core™ inside |||
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja sam otključao sve DMR puške. SKS je prvi jako dobar koji se otkljuca, ali kasnije su mi bili jednako dobri ili ćak bolji ACE  53 SV, a ni Scar-H SV nije daleko od njega, najviše zato jer imaju 25 metaka u clipu. Dok MOD 11 isto nije loš, ali on je više za snajpanje jer mi se ćini precizniji, ali jedan još bolji za snajpanje je M39 EMR koji sa heavy barrelom ima 100 preciznost i s njim sam najviše igrao.

Tako da je sve stvar vašeg stila igre ili najviše ukusa. ACE, Scar i SKS su nekako bolji na bliže udaljenosti, dok MOD 11 i M39 na veće udaljenosti. Ostale puške iz te klasne su mi bile totalno sranje i nisu vrijedne spomena.{#}

Hvala, za info, njih imam najmanje otključanih, znači SKS sada. RFB sam do sad koristio jer imam suppresor za njega, tako da imam neke šanse dok flankam.

Inače, DoubleXP+200% boost, u jednoj rundi imao preko 243K bodova...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 10:00 (TomoR).
16 godina
Battlefield 4

Sinoć se spojim na neki random server i upalim 200% i reko baš da vidim... u 3 runde sam levelao sa 82-85lvl, u 2. rundi sam dobio 240k poena {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma kad se samo sjetim koliko mi je bilo potrebno da otkljucam sve u bf3 ili u straijim naslovima....jucer u jednoj rundi (CQ 600 tiketa) otkljucao sve dodatke za Attack boat, u drugoj nakon toga sve dodatke za IFV

...smijesno i u potpunosti neizazovno

1 0 hvala 0
16 godina
Maddog_HR kaže...

ma kad se samo sjetim koliko mi je bilo potrebno da otkljucam sve u bf3 ili u straijim naslovima....jucer u jednoj rundi (CQ 600 tiketa) otkljucao sve dodatke za Attack boat, u drugoj nakon toga sve dodatke za IFV

...smijesno i u potpunosti neizazovno

Pogledaj si na battlelog, povećali su bodove koje treba za neka vozila, ali za sad samo u battlelogu, a drugi tjedan kad dođe patch će se vjerovatno to promijeniti i u igri. ;)

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobio sam poruku da mi je stigao gold battlepack a nema ničega... {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
14 godina
Trebao nam je već stići premium gold battlepack,ali još ništa
robimarko@gmail.com
17 godina
odjavljen
robimarko kaže...

Pa stigla poruka ali prazna kuverta...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
@dr.Tonči; bijednoj rezoluciji??

Čuo si čovjeka, odgovori!!!

Freak Show Inc.
14 godina
GrimReaperKC kaže...
prekinuo sam snajperiranje te sam poceo igrat ko inzinjerac..  ak 5c mi je super. zna netko mozda koja je naj karabinka? i kak joj staviti atačmente? ili mozda najbolji setup za ak 5c?

Ovisno o tvom stilu igranja:

- ergo/vertical: ako se pomićeš dok pucaš

- potato/stuby: run and gun sa puno spray-anja

- angled/potato: ako često burstaš (smanjuje first shot recoil)

- supresor: u B4 puno bolji nego u B3 - ne vidiš se na mini mapi (ako se često zavlačih iza neprijateljskih linija)

Level Cap preporuča stubby/potato + Muzzle Brake (

)

Isprobavaj i nađi si kombinaciju.

Inače se radi o jednoj od najboljih all-round pušaka. Koristim je često i sa njom imam najveći accuracy. Preporuka!

17 godina
neaktivan
To ti je kad imas mexico premium. Prvo ti njima punu plavu kuverticu, onda oni tebi punu zlatnu.
17 godina
odjavljen
C64 kaže...

Inače se radi o jednoj od najboljih all-round pušaka. Koristim je često i sa njom imam najveći accuracy. Preporuka!

Yep, ja ju isto koristim cijelo vrijeme. Stubby/HB iako nisam baš nešto puno kombinirao. RDS i vozi miško...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Bio je suppressor jednako dobar i u BF3 od početka, ali onda su ga kasnije s jednim od patcheva oslabili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...
robimarko kaže...

Joj, meni ni veteran battlepack nije stigao, pa naravno da sam i za ovaj dobio, ko što kažeš, praznu kuvertu.

Inače, i onaj od 11-og mjeseca mi je negdje tek u kasnopopodnevnim satima stigao, znaš, teško je tim digitalnim paketima putovati {#}

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...
robimarko kaže...

Joj, meni ni veteran battlepack nije stigao, pa naravno da sam i za ovaj dobio, ko što kažeš, praznu kuvertu.

Inače, i onaj od 11-og mjeseca mi je negdje tek u kasnopopodnevnim satima stigao, znaš, teško je tim digitalnim paketima putovati {#}

Kakav je to veteran battlepack?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prva support puska U-100 MK5 treba ju zabranit da postoji. Pa stim nemres nikog ubit kolko je losa. Jedva sam se namucio da otvorim PKP,sad ce dalje nadam se bit lakse otvarat..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
u-100 je bomba. mozda ti je hrdava malo...kapni wd'a pa vidi..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
Friday kaže...

Trebali bi ga svi dobiti koji su bar dva BF naslova imali prijavljeni na svoj account (kažu neki na webu da je dovoljno da si imao samo BF3). Bila je čak i obavijest da su svjesni da svi koji ga trebaju dobiti ga nisu dobili. Live EA support mi kaže da bi to trebali riješiti do idućeg tjedna pa da ću ga onda dobiti.

Službena obavijest:

https://help.ea.com/article/battlefield-veteran-battlepack-delay

Koliko se sjećam svi su dobili isto u njemu, između ostalog 3x scope za Magnum i ACB-90, Splinter Camo i Battlefield dogtag + nešto dodatno, tipa boost.

Evo što je Latex bio dobio u svojem:

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...

Trebali bi ga svi dobiti koji su bar dva BF naslova imali prijavljeni na svoj account (kažu neki na webu da je dovoljno da si imao samo BF3). Bila je čak i obavijest da su svjesni da svi koji ga trebaju dobiti ga nisu dobili. Live EA support mi kaže da bi to trebali riješiti do idućeg tjedna pa da ću ga onda dobiti.

Službena obavijest:

Koliko se sjećam svi su dobili isto u njemu, između ostalog 3x scope za Magnum i ACB-90, Splinter Camo i Battlefield dogtag + nešto dodatno, tipa boost.

Imam BF2 na mediju a BF3 na originu. Probat ću se ogrebati. Fala na informaciji {#}

Freak Show Inc.
15 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...

Službena obavijest:

Ja sam ga također dobio prije 1 mj.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 12:21 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jedno njubarsko pitanje. Uzeo sam novi komp, sa njega prebacio BF4 instalaciju na externi HDD. Hoce li igra raditi ok ako samo prekopiram BF4 folder na novi ssd? Takođe prelazim sam Win 7 na Win 8.1. Hoce to raditi neke probleme.

Drugo pitanje.

Konfa je sljedeća

i5 4670k + LC-CC-95
Gigabyte B85M-D3H
Kingston HyperX 8gb ddr3 1600mhz
Kingston V300 120gb ssd 180KM + WD Blue 500 gb sata 3
Msi 7950 Gpu Boost Edition

Koje max postavke preporučujete za nekih 60 FPS?

Tnx

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 12:30 (Drug Crni).

0 0 hvala 0
15 godina
Drug Crni kaže...

Jedno njubarsko pitanje. Uzeo sam novi komp, sa njega prebacio BF4 instalaciju na externi HDD. Hoce li igra raditi ok ako samo prekopiram BF4 folder na novi ssd? Takođe prelazim sam Win 7 na Win 8.1. Hoce to raditi neke probleme.

Drugo pitanje.

Konfa je sljedeća

i5 4670k + LC-CC-95
Gigabyte B85M-D3H
Msi 7950 Gpu Boost Edition grafickom 1600KM.

Koje postavke preporučujete za nekih 60 FPS?

Tnx

MEDIUM - HIGH

Who bolan cares
17 godina
odjavljen
dejan1471 kaže...
Drug Crni kaže...

Drugo pitanje.

Konfa je sljedeća

i5 4670k + LC-CC-95
Gigabyte B85M-D3H
Msi 7950 Gpu Boost Edition grafickom 1600KM.

Koje postavke preporučujete za nekih 60 FPS?

Tnx

MEDIUM - HIGH

Pa to ni tončijev stroj ne može gurati. Pogotovo ako je ta grafa stvarno prešla 1600 kilometara, tko zna u kakvom je stanju.

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
C64 kaže...

Yep, ja ju isto koristim cijelo vrijeme. Stubby/HB iako nisam baš nešto puno kombinirao. RDS i vozi miško...

RDS+Stubby+Suppressor

U B3 je Suppressor imao i damage drop, a sada nema, već samo bullet drop.

13 godina
neaktivan

Ja sam prije mislio high-ultra. Bumo vidjeli

16 godina
odjavljen
Drug Crni kaže...

Ovisi o rezoluciji. Ako ćeš se zadržati na 1920x1080, možda možeš prosječno 60 FPS s jednom 290/290X/Titan/780Ti/780. Za sve slabije zaboravi Ultru na toj rezi.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Drug Crni kaže...

Ovisi o rezoluciji. Ako ćeš se zadržati na 1920x1080, možda možeš prosječno 60 FPS s jednom 290/290X/Titan/780Ti/780. Za sve slabije zaboravi Ultru na toj rezi.

Igrat cu se malo postavkama pa cemo vidjeti. Vjerujem da cu izvuci neku high-ultra kombo uz određene korekcije. Sta je sa odgovorom na prvo pitanje?

13 godina
protjeran
Tonci? Kao prvo izbjegavas moje gore postavljeno pitanje? Kao drugo covjeku govoris bedastoce da mu za ultra@avg.60fps treba 290/x.. Naravno da netreba imam jednu 280x i svih 10 "staza":-) najmanji average sto sam dobio je 71! Neke mape se vrte oko 75,neke i oko 78 fpsa! Svoj cfx sistem neuzimaj kao primjer drugima jer tebi na 1080p grafe u bf4 rade na 50%!:-) i trece ak si vec rekao da te dodam za "frenda" na origin pa mogao si odma reci da nemrem jer si sve blokirao...nekuzim?! bez ljutnje i nemoras odgovoriti!:-)lp
||| Core™ inside |||
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice