Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
power_user kaže...
-zip- kaže...

"The next expansion after Second Assault will be China Rising, which will include four new maps remade from the older games in the series, such as BF2."

Koji je drugi sa starim mapama? Ja mislim da je samo Second Assault...

Ako je vjerovati ovoima sa BFcentral stare mape u novom izdanju imat će i China Rising.

17 godina
Battlefield 4

To s bf4central nije mjerodavno, mislim ne zvuči mi smisleno. Koliko znam prvi DLC je China Rising i njega dobijaju svi koji preorderaju i svi koji kupe BF4 osnovnu igru + premium ili pak oni koji kupe osnovnu igru pa kupe China Rising kada izađe. Također, Dice  je najavio samo 1 dlc s starim mapama, China Rising ima nove. Nešto tima s Bf4central ne štima...

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Eto zanimljiva montazica.

Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozdrav skino sam neku update za  bettlefeild 4  sad igra netrza

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Koji detalji i na kojoj rezoluciji igras?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Snimljeni Windowsi 8.1.

BF4 beta, LOW

1680x1050

2013-10-07 03:30:50 - bf4
Frames: 52811 - Time: 600000ms - Avg: 88.018 - Min: 35 - Max: 134

Prije, na Windowsima 7:
2013-10-01 21:27:07 - bf4
Frames: 44630 - Time: 600000ms - Avg: 74.383 - Min: 37 - Max: 123

Poslije ovog updatea je kod mene sve manje vise isto.

2013-10-07 23:13:28 - bf4
Frames: 49116 - Time: 600000ms - Avg: 81.860 - Min: 53 - Max: 127

2013-10-07 23:35:15 - bf4
Frames: 53251 - Time: 600000ms - Avg: 88.752 - Min: 47 - Max: 119

2013-10-07 23:53:32 - bf4
Frames: 57307 - Time: 600000ms - Avg: 95.512 - Min: 49 - Max: 154

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni nakon peča uopće neće ući u igru,javlja neke greške sa driverima. Hebo ih peč da ih hebo, u zagradi da ih hebo!!{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

meni uopste nije trazio patch a hvala bogu od 20x koliko sam se pokuso spojit na neki server nece li ga nece jooj

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
error_666 kaže...

Koji detalji i na kojoj rezoluciji igras?

imam windows 8 64bit

Q9550 3.6 GHz

5GB ram

GTX 470 OC 810/1005

ULtra postavke 1600x900  35 FPS

lisnjic
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 3:19 (lisnjic).
13 godina
Battlefield 4

Premoćno:

1080p

Ultra settings

bez AA post

Edit: full slike  http://i.imgur.com/9VQNG7Q.png

http://i.imgur.com/cyg3dgM.png

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 8:07 (Soldier977).
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina

Arabarran, pokloni graficku muzeju, kupi neku normalnu i cepaj! {#}

***** Maxxy *****
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 8:16 (Maxxy).
15 godina
Battlefield 4
We have rolled out an update on PC for the Battlefield 4 Open Beta. This update is mainly aimed at reducing some of the loading issues and crashes that players have been experiencing. Full details below.

Load issue
Fixed some of the issues relating to the long and/or permanent load times that some players have experienced on PC.

NOTE: This should reduce the lengthy load times for some of our players. We will continue to investigate further fixes for this issue. If you’ve been experiencing lengthy load times on PC, please apply this patch, try the Open Beta again, and let us know if this helps.

Miscellaneous
-Fixed various crashes when running Windows Vista SP2 or Windows 7
-Fixed various graphical glitches on PC
-Updated the graphics options screen and introduced full-screen borderless mode on PC
Moj PC  
5 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Ovo čudo ne vrijedi 50 kn a ne 50€. Ostajem na bc2 i bf3. veselio sam se vozilima i razočarao se skroz.. Da ne govorim o preskakanju kamenčića kad da preskačem cijeli otok,, zapinjanja o ništa itd. U bf3 to nisu ispravili nakon 2 god niti sada u bf4. Stvarno su napravili posao. Bitno da rade neke imitacije valova i drveća kako vjetar puše. Pokušao par puta odigrat al jednostavno to nije to

Super je šta si na osnovu bete koja je u biti podvaljena alfa donio takav zaključak...

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

steta sto nema commandera u beti

bar na ovoj krnitiji igranje kao commander bi bilo bez trzanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Andi_zg kaže...
We have rolled out an update on PC for the Battlefield 4 Open Beta. This update is mainly aimed at reducing some of the loading issues and crashes that players have been experiencing. Full details below.

Load issue
Fixed some of the issues relating to the long and/or permanent load times that some players have experienced on PC.

NOTE: This should reduce the lengthy load times for some of our players. We will continue to investigate further fixes for this issue. If you’ve been experiencing lengthy load times on PC, please apply this patch, try the Open Beta again, and let us know if this helps.

Miscellaneous
-Fixed various crashes when running Windows Vista SP2 or Windows 7
-Fixed various graphical glitches on PC
-Updated the graphics options screen and introduced full-screen borderless mode on PC

hvala na infu. ali kad vidim na šta oni troše svoje programere da bi betu "popravili", onda zbilja neznam šta da kažem. il da ih pohvalim, ili da im kažem da su glupi i da su to vrijeme mogli utrošit na pravu stvar koja izlazi tek.

13 godina
ranko091 kaže...
Andi_zg kaže...
......

hvala na infu. ali kad vidim na šta oni troše svoje programere da bi betu "popravili", onda zbilja neznam šta da kažem. il da ih pohvalim, ili da im kažem da su glupi i da su to vrijeme mogli utrošit na pravu stvar koja izlazi tek.

Da, vjerojatno su glupi i nemaju pojma šta rade. {#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ljudi jedno pitanje... Moton blur opcija u BF4 ? koja bi bila prednost Motion blura i kada to uopce ima smisla koristiti ? pogotovo kad imate dobru masinu i vrtite 100+ fps-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 10:35 (MegaTheJohny).

0 0 hvala 0
13 godina
MegaTheJohny kaže...

ljudi jedno pitanje... Moton blur opcija u BF4 ? koja bi bila prednost Motion blura i kada to uopce ima smisla koristiti ? pogotovo kad imate dobru masinu i vrtite 100+ fps-a

Pa i nema neke koristi od blura, barem meni...

Majke mi
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ranko091 kaže...
Andi_zg kaže...
......

znaju oni šta rade. ali čemu? koja je poanta krpanja bete? a imaju full proizvod koji im ubrzo izlazi.

13 godina
ranko091 kaže...
Soldier977 kaže...
ranko091 kaže...
Andi_zg kaže...
......

znaju oni šta rade. ali čemu? koja je poanta krpanja bete? a imaju full proizvod koji im ubrzo izlazi.

LOL. Pa beta je test.... to i jeste smisao izdavanja i probanja svega i svačega. 

16 godina
odjavljen
ranko091 kaže...
Soldier977 kaže...
ranko091 kaže...
Andi_zg kaže...
......

?! A čemu služi beta? Jel' ti uopće znaš što je beta i zašto je vani? - Da se na velikoj masi igrača testira i potom otkloni veće probleme koje se ne može reproducirati u zatvorenim testiranjima.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
MegaTheJohny kaže...

Mah... jedini smisao motion blura je unošenje input laga i mućenje vida. Ugl, ne treba ti.

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

?! A čemu služi beta? Jel' ti uopće znaš što je beta i zašto je vani? - Da se na velikoj masi igrača testira i potom otkloni veće probleme koje se ne može reproducirati u zatvorenim testiranjima.

ok beta služi za to. i to znam. ali pa ne krpa se beta, već finalni proizvod. sve što je shebano u beti i dobiješ feedback nazad, te iste stvari krpaš na finalnoj verziji koju prodaješ, a ne ić krpat betu... jel sad tko razumije o čemu pričam?

13 godina
ranko091 kaže...
Tonči kaže...

ok beta služi za to. i to znam. ali pa ne krpa se beta, već finalni proizvod. sve što je shebano u beti i dobiješ feedback nazad, te iste stvari krpaš na finalnoj verziji koju prodaješ, a ne ić krpat betu... jel sad tko razumije o čemu pričam?

Razumijemo mi tebe, ali razumi ti njih. Kako će vidjeti, ako ne updateaju sada, šta će biti kasnije? Jer je ovo test na puno igrača i servera pa moraju probati što misle da trebaju.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ebo ih ovaj patch da ih ebo samo mi pokvari fps

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
ranko091 kaže...
Tonči kaže...

Da, ali šansa je 95% da zakrpa koju smo dobili za betu automatski ide i na finalnu igru. Dakle, mijenjaju se stvari na dva mjesta. Druga (čak i vjerojatnija) je da je ovo zakrpa koja je davno bila na finalnom i sad je prerađena za betu (npr. već prvi dan su mogli završiti zakrpu za finalnu inačicu, a za betu kad se stigne).

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ljudi što mislite jel bi mogao na svome PC-u vrtjeti BF4 betu?  BF3 radi bez problema. Pitam čisto radi toga da ne skidam bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 11:06 (fic1994).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ranko091 kaže...
Tonči kaže...

Da, ali šansa je 95% da zakrpa koju smo dobili za betu automatski ide i na finalnu igru. Dakle, mijenjaju se stvari na dva mjesta. Druga (čak i vjerojatnija) je da je ovo zakrpa koja je davno bila na finalnom i sad je prerađena za betu (npr. već prvi dan su mogli završiti zakrpu za finalnu inačicu, a za betu kad se stigne).

ili treća. da su gotovi s igrom, i poslali je na umnažanje pa imaju vremena da se pozabave betom.

16 godina
odjavljen

I ta treća je OK, dapače...

15 godina
Battlefield 4

Jel se to meni cini ili u igri vise uopce nema destrukcije!?

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice