Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.616.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...

Najprije bi rekao da ste kupili one battlepackove,al čudno što na battlelogu piše da ste preorderali bf4...al opet nemaš na originu.

Prije je netko napisao da treba vremena da se prednaruči i da će se onda pojaviti na originu??Tko će se gdje prednaručiti,pa ako se odmah pojavilo na battlelogu ne vidim razlog da se ne pojavi na originu.

Sve što sam ikad redemao na originu pojavilo se iste sekunde,tako da mi je čudno to sve.

To je i meni odmah prošlo kroz glavu ali kao što kažeš na battlelogu piše da je preorderao igru a u originu je pak nema pa sad ni sam ne znam što da mislim {#}

Ma ja ću jednostavno vrištati ako ispadne da je kupio(dobio) te packove a dobije full igru {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

A ja mislim da je to svejedno full igra.Pa ako na battlelogu piše da si preorderao onda si preorderao.Nema im igre u originu ali možda stvarno treba malo sačekat pa će se pojaviti.Neznam ali pošto piše da su preorderali na battlelogu onda ja mislim da je to to.Ne vjerujem da je to neki bonus pack ili nešto slično.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

A da čarapa skoči na support i upita zašto nema bf4 u originu pa možda i ako ga nema, oni mu srede da mu radi?

Da se vidi u originu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
8 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

i ti fila imaš isto tako mohu na battlelogu, ali su ti je skinuli sa origina i nemaš pravo pristupa više. nek on pita na support pa ćete više znati. ovako ste kao guske u magli :)

2 1 hvala 1
15 godina
MaxonUniversal kaže...

i ti fila imaš isto tako mohu na battlelogu, ali su ti je skinuli sa origina i nemaš pravo pristupa više. nek on pita na support pa ćete više znati. ovako ste kao guske u magli :)

E istina da, dobro si se sjetio. Nek pitaju support, slažem se, tako ćemo svi napokon saznati.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina

Ako tko hoće, ja imam 1 viška ;)

P.S. nije pravi višak, to BL kuži preorder i tag koji sam povoljno nabavio..

Origin: mrxa
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 21:42 (mrxa1).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo mora biti u BF4.

Moj PC  
9 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
Firefox72 kaže...

Ovo mora biti u BF4.

Sajber edisn {#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Firefox72 kaže...

E još da stave mogućnost rezanja padobrana pred tlom to bilo bi super

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nek mi stave cookanje granata i vraćam se na dane Half Life-a.

Ništa bolje od računanja u glavi koliko ti je vremena i prostora potrebno za savršeno se dobaciti nekome na glavu.

Genijalna stvar koju su moderni shooteri po mom usrali do bola.

Kad potegnem pin, želim 5 sekundi ili koliko već na raspolaganju.

Ako je ne bacim, pukne mi u ruci i amen.

Something witty.
Moj PC  
8 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Firefox72 kaže...

kakvo im je to pucanje-sprejanje,kao da igraju ko ja prije na 5000dpi pa nemogu ništa pogodit

jel u beti isto ta mapa?

16 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

A ja mislim da je to svejedno full igra.Pa ako na battlelogu piše da si preorderao onda si preorderao.Nema im igre u originu ali možda stvarno treba malo sačekat pa će se pojaviti.Neznam ali pošto piše da su preorderali na battlelogu onda ja mislim da je to to.Ne vjerujem da je to neki bonus pack ili nešto slično.

ajde ti lijepo uslikaj račun pa čemo ti onda vjerovat... ovak samo puste bajke prodaješ

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
Scrappy kaže...
Bruno_K!ng kaže...

ajde ti lijepo uslikaj račun pa čemo ti onda vjerovat... ovak samo puste bajke prodaješ

Ako nema u originu onda nema ni igre jer sam nedavno osvojio tagove za BF4 na ebayu gdje mi se seller javio nakon par dana da će mi poslat još jedne ako kupim...za 6,50 dolara sam dobio 2 dog-taga i 2 koda u onim folijicama (stavim fotku).

Dostava je bila 20dolara iz kanade ali opet isplativo u odnosu na ostale aukcije :)

E sad dolazimo do glavnog dijela. Ja sam već napravio preorder igre pa imam onaj natpis na battlelogu...sad kad sam upisao ovaj kod, pojavio mi se još jedan al jasno nije mi iskočila još jedna igra u Originu.

Kolegi koji je dobio taj drugi dog-tag isto tako pokazuje na battlelogu da je prednaručio igru ali u originu nema ništa...što je i normalno i očekivano :)

Tak da je ovo vjerovatno ili DLC ili ti battlepackovi...nitko nije idiot da bi tako jeftino prodavao cijelu igru....

P.S.da se nadodam, u originu kad otvorite bf4, tko ga ima, može vidjet koji još frendovi sa liste su odradili prednarudžbu...onaj koji nema u Originu neće bit na toj listi pa taman da 300kodova upiše...jbg 

2x 2x
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 23:36 (mrxa1).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Guglam i vidim da će beta biti na jesen. No to mi kasno zvuči, s obzirom da na jesen i igrica izlazi.

Dal neko može podjeliti koju informaciju vezano za betu?

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Guglam i vidim da će beta biti na jesen. No to mi kasno zvuči, s obzirom da na jesen i igrica izlazi.

Dal neko može podjeliti koju informaciju vezano za betu?

Beta če najvjerovatnije biti negdje na kraju 9. mjeseca. Ali za točan datum čemo morati pričekati Gamescome na kraju ovog mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 10:08 (Firefox72).
13 godina
Battlefield 4

Bili su negdje datumi objavljeni! Beta krajem 9., full igra krajem 10.

I to ono 28.-29.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Bili su negdje datumi objavljeni! Beta krajem 9., full igra krajem 10.

I to ono 28.-29.

još mjesec i pol do bete.... a šta radit do tad? :D

15 godina
Battlefield 4

Zar nije bio negdje datum za betu, 24.9.?

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Na jesen,nema točnog službenog datuma.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
pirat kaže...

Na jesen,nema točnog službenog datuma.

Prepare 4 Battle 10.29.13 ?? kaj s tim? sta to nije datum tocnog izlaska, mislim ak kupim igru onda ocekujem da je tog datuma i mogu pokrenuti? ak sam nekaj propustio sry{#}...LP
||| Intel Core™ i7 inside |||
16 godina
moderator
Stjepanj kaže...
Prepare 4 Battle 10.29.13 ?? kaj s tim? sta to nije datum tocnog izlaska, mislim ak kupim igru onda ocekujem da je tog datuma i mogu pokrenuti? ak sam nekaj propustio sry{#}...LPhttp://battlelog.battlefield.com/bf4/preorder/

Da to je datum izlaska full igre,al ja gore govorim o datumu izlaska bete.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Nek mi stave cookanje granata i vraćam se na dane Half Life-a.

Ništa bolje od računanja u glavi koliko ti je vremena i prostora potrebno za savršeno se dobaciti nekome na glavu.

Genijalna stvar koju su moderni shooteri po mom usrali do bola.

Kad potegnem pin, želim 5 sekundi ili koliko već na raspolaganju.

Ako je ne bacim, pukne mi u ruci i amen.

Hehe, to bi stvarno bilo odlicno, ali nekako sam skeptican da ce se to i ostvariti. A i sta je sa flashbangom? Malo flashanja okica u nekom kutu pa nozickanje sljepca ili vise njih. Umjesto toga, ako sam dobro cuo ubacit ce one neke "motion (not so hairy) balls"?? Cemu to?

waffen
14 godina
Battlefield 4

Evo, chatao sam malo s origin supportom (njih 4-5 :D) i svaki veli drugačije, neki vele da Junior ima full igru +  battlepackove, drugi vele da se to ne može znati dok igra ne izađe a svi govore da igre neće biti u originu dok ne izađe......

tako da nam ne preostaje ništa drugo nego pričekati do izlaska igre i tek onda vidjeti šta to točno Junior ima........ LOL {#}

Zaista se pitam po kojoj to logici EA/Dice prodaju svoje igre...... a nitko zapravo ne zna što je točno, i u kojoj količini prodano {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo za one koji su možda propustili nekoliko videa iz BF4 alphe koje sam stavio prije a nisu vidli

Menu Walktrough

20min Random Gameplay

Ja i Astra, double vision u heliju

Moj PC  
7 2 hvala 4
16 godina
Granzon kaže...

Evo, chatao sam malo s origin supportom (njih 4-5 :D) i svaki veli drugačije, neki vele da Junior ima full igru +  battlepackove, drugi vele da se to ne može znati dok igra ne izađe a svi govore da igre neće biti u originu dok ne izađe......

tako da nam ne preostaje ništa drugo nego pričekati do izlaska igre i tek onda vidjeti šta to točno Junior ima........ LOL {#}

Zaista se pitam po kojoj to logici EA/Dice prodaju svoje igre...... a nitko zapravo ne zna što je točno, i u kojoj količini prodano {#}

Ali nije malo sumnjivo što jedan shop prodaje već ključeve za igru koja nije još izašla,a nitko drugi još ne isporučuje ključeve? I to onda još po 5€ LOL

Jedini način na koji se može odmah dobiti igra koja izlazi za par mjeseci na originu je uvijek bio direktna kuplja preko njega, isto tako za steam. Nikad nisam čuo da se keyevi za neku igru prodaju u trgovini 4 mjeseca prije izlaska ili da je netko dobio key iz web shopa tako rano.

Čak ni ja koji imam na originu igru kad idem pogledati product code mi piše samo xxxx jer izgleda da još nisu počeli niti raditi kodove, odnosno sigurno još nisu jer nije ni igra završena,nego će ih napraviti prije isporuke prozivoda koja će biti tamo negdje u 10. mjesecu.

Nešto je aktivirao na originu, ali izgleda da bf4 nije jer bi mu se odmah pojavio, kao i svaka igra koju sam ikad aktivirao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 15:04 (Jack Sparrow).
15 godina
Battlefield 4

Da nisu to možda neki kodovi za betu, ili tako nešto pa će se prikazati beta kad bude dostupna za download?

Stvarno je sad enigma taj yebeni kod od 5 eura lol :)

Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Da nisu to možda neki kodovi za betu, ili tako nešto pa će se prikazati beta kad bude dostupna za download?

Stvarno je sad enigma taj yebeni kod od 5 eura lol :)

Pa dobro je Heat rekao neka poslika ako moze da probamo skuzit koj je to vrag

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
Battlefield 4

A mislim pa pisalo mu je sigurno što aktivira kad je upisao kod. Znam da uvijek piše kad god sam aktivirao neki proizvod. Samo što izgleda nije čitao.

btw...možda je dobio i email, pa neka tamo pročita što je to

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 15:08 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

A mislim pa pisalo mu je sigurno što aktivira kad je upisao kod. Znam da uvijek piše kad god sam aktivirao neki proizvod. Samo što izgleda nije čitao.

Istina, čim upišeš kod on ti pokaže sliku igre i onaj license agreement da prihvatiš....tako da je morao vidjeti šta aktivira.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice