Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.598.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
martinez1 kaže...

Jedino što želim od bf4 je da scopovi budu kao u bc2, pa da mogu igrat aggressive reacon jer tako volim igrati.

A evo kako se jedino može snajpat u bf3. {#}

Jok, G3A3, sniper scope single shot, puno bolje nego full auto M16A3... Ajd da je bio M16A4 burst...

Ah i ovaj bursta...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 11:01 (TomoR).
13 godina
protjeran
TomoR kaže...

Jok, G3A3, sniper scope single shot, puno bolje nego full auto M16A3... Ajd da je bio M16A4 burst...

Ah i ovaj bursta...

Kako vidim po vide-u, neide ga baš {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
neaktivan
martinez1 kaže...

Jedino što želim od bf4 je da scopovi budu kao u bc2, pa da mogu igrat aggressive reacon jer tako volim igrati.

{#}

17 godina
melem kaže...
martinez1 kaže...

{#}

Lako sa aimbottom, na 5-6 killu vidio kako mu povuče sam na lika...

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?PHPSESSID=60e47a7efeb4cfa1698cbaf921028e39&p=ar2k88

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mislim da ne haxa, ali opet to nije ni priblizno agresivno kao u bc2. Odi pogledati sgt.enigmu pa ces vidjet o cem pricam.

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
14 godina
martinez1 kaže...

Mislim da ne haxa, ali opet to nije ni priblizno agresivno kao u bc2. Odi pogledati sgt.enigmu pa ces vidjet o cem pricam.

To onaj, šta trči okolo, swapa gunove i ubija čim stigne. Gledao sam par filmića, lik krene sa reconom i onda do kraja killstreaka ne ubije više sa sniperom :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Lol, pa on među prvima koji je počeo agg reacon igrat. Idi vidjet pa onda pričaj a ne bezveze izvaljivat gluposti

Requiscat In Pache

1 1 hvala 0
14 godina
martinez1 kaže...

Lol, pa on među prvima koji je počeo agg reacon igrat. Idi vidjet pa onda pričaj a ne bezveze izvaljivat gluposti

Ne izvaljujem gluposti, gledao sam ga, frajer odigra cijeli meč da krene sa reconom i završi na meidcu, što ne kažem da je loše, samo ono, po meni je agr. recon onaj koji igra sniper i gun cijeli meč.

Znam tko je on i znam i druge pubstarove, tako da chill out.

Evo npr, i ne kažem da je to loše, dapače, strašan je dečko, ali viidio sam puno agr. recona koji to zbilja jesu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 14:25 (fila2208).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Snajper je u bf3 relativno slaba klasa na blizinu, dok je u bc2 bio puno jaci, jer nisi morao shift drzati da budes precizan... Mogao si trcati okolo kao i sa svakom drugom klasom i ubijati na blizu.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 14:27 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOcVp kaže...

Snajper je u bf3 relativno slaba klasa na blizinu, dok je u bc2 bio puno jaci, jer nisi morao shift drzati da budes precizan... Mogao si trcati okolo kao i sa svakom drugom klasom i ubijati na blizu.

Ne treba ti shift ako ne koristiš high scope-ove (7x, 8x i 12x)

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Fila ja nisam pričao o njegovim bf3 montažama već bc2 montažama. U bf3 tako igra jer je i on rekao da su snajperi naspram drugih puška loši .

I sam vidis da čim puca odma mora mjenjat na pištolj da ga dokrajci u bc2 to nikad nije radio.

EDIT: Evo ti jedna njegova prava bf3 montaža

Requiscat In Pache
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 15:21 (martinez1).

0 2 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

I ima kakva novost o BF4?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
9 0 hvala 5
13 godina
protjeran
TomoR kaže...
MARKOcVp kaže...

Ne treba ti shift ako ne koristiš high scope-ove (7x, 8x i 12x)

Ja za sve snajpere osim m98 koristim 7x, jer zauzima najmanje ekrana, a za m98 8x ili 12x ako cu bas jako daleko gadat.

Probo sam malo 4x, ali mi nelezi bas za snajper.

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
martinez1 kaže...

Ne izvaljujem gluposti, gledao sam ga, frajer odigra cijeli meč da krene sa reconom i završi na meidcu, što ne kažem da je loše, samo ono, po meni je agr. recon onaj koji igra sniper i gun cijeli meč.

Znam tko je on i znam i druge pubstarove, tako da chill out.

Evo npr, i ne kažem da je to loše, dapače, strašan je dečko, ali viidio sam puno agr. recona koji to zbilja jesu.

Ovo je po meni lame jer je na hardcore serverima, a tamo je prelagano ubiti sa snajperima.

Sniping is my job.
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Nema.

A kad ono izlazi?

:)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
protjeran
Schima kaže...

Ovo je po meni lame jer je na hardcore serverima, a tamo je prelagano ubiti sa snajperima.

Tako bi zapravo trebalo biti, da umres ako te neko sa snajperom pogodi u prsa, trbuh, leđa...

EDIT: mislim na jace snajpere, m98, m95 u bc2 i slicno, ne ove m40 i to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 16:27 (MARKOcVp).
12 godina
neaktivan
Zura kaže...
pirat kaže...

Nema.

A kad ono izlazi?

:)

29.10.2013 {#}

Sniping is my job.
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Schima kaže...

Tako bi zapravo trebalo biti, da umres ako te neko sa snajperom pogodi u prsa, trbuh, leđa...

Da, 1 shoot 1 kill u prsa, trbuh, leđa i naravno glava. A ako te pogodi u ruke ili noge neka mu ostane 10% health-a, tako bi bilo baš super. :)
Edit: Ovako bi trebalo biti za slabije snajpere, a za ove veceg kalibra, .338 ili .50, neka bude 1 shoot 1 kill bilo gdje...

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 16:30 (Schima).
14 godina
neaktivan
Schima kaže...
MARKOcVp kaže...
Schima kaže...

Da, 1 shoot 1 kill u prsa, trbuh, leđa i naravno glava. A ako te pogodi u ruke ili noge neka mu ostane 10% health-a, tako bi bilo baš super. :)
Edit: Ovako bi trebalo biti za slabije snajpere, a za ove veceg kalibra, .338 ili .50, neka bude 1 shoot 1 kill bilo gdje...

Onda bi bili op, po tvome bi ga mogo snajpat s 100 m u ruku i umro bi. Nek bude ko u bc2.

Requiscat In Pache
12 godina
neaktivan
martinez1 kaže...
Schima kaže...
MARKOcVp kaže...
Schima kaže...

Onda bi bili op, po tvome bi ga mogo snajpat s 100 m u ruku i umro bi. Nek bude ko u bc2.

Meni je tak svejedno kako će biti, naviknut ću se kako sam se i u BF3 naviknuo, a gore sam napisao samo šta bi bilo dobro. :)

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Lako sa aimbottom, na 5-6 killu vidio kako mu povuče sam na lika...

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?PHPSESSID=60e47a7efeb4cfa1698cbaf921028e39&p=ar2k88

{#} di ti vidis na ovom videu aimbot, svasta sta necu sve procitati

16 godina
pirat kaže...

nemam pojma ali kaj ono dobiješ sa preorderom?

Premium? ili?

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
red_bull kaže...
pirat kaže...

nemam pojma ali kaj ono dobiješ sa preorderom?

Premium? ili?

Kinesku gripu, a možda i prvi DLC.

A evo i zadnji službeni official BF4 screenshot:

http://media1.gameinformer.com/imagefeed/screenshots/Battlefield4/BF4_SP_Angry_Sea.jpg

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Šteta kaj nema ni jednu američku zastavu na uniformi, baš bi bilo dobro da ima :)

18 0 hvala 0
12 godina
protjeran

hebote stari kad sam vidio..... 4 zastave, malo ih je^^

www.mmo-balkan.com/forum
16 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Šteta kaj nema ni jednu američku zastavu na uniformi, baš bi bilo dobro da ima :)

'murica

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Dado ce imat posla za sorat se oko svih

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
DeathBringer12 kaže...

Dado ce imat posla za sorat se oko svih

On se sora samo oko B zastave {#} ostale ne dozivljava .

13 godina
protjeran
Alien 22 kaže...

Jesi ti exaile_srb sa battleloga? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 18:49 (MARKOcVp).
13 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...
Alien 22 kaže...

Jesi ti exaile_srb sa battleloga? 

{#} Ne .

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice