Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Battlefield 3
Friday kaže...
b00 kaže...

ko mi je stavio minuse na komentar i zasto?

Danny i MadTom, zašto pitaš?

pa nevidim sta sam krivo reko, prije su obe strane na battlelogu imale jednu stavku a sad su jedna preko druge, kako se to nekome moze svidati nije mi jasno... neki tezi poremecaj u pitanju ocito.

Friday kaže...
Blade Runner31 kaže...

Evo mene zanima jedna.Ko ti je dao TD za ovaj post?

To ne mogu znati zbog novih forumskih pravila... {#}

Ali vjerojatno neka zajedljiva duša.

17 godina
Friday kaže...
b00 kaže...

Nisam njemu, ali tebi jesam Grimizni Trollu.

17 godina
odjavljen
b00 kaže...
Friday kaže...
b00 kaže...

pa nevidim sta sam krivo reko, prije su obe strane na battlelogu imale jednu stavku a sad su jedna preko druge, kako se to nekome moze svidati nije mi jasno... neki tezi poremecaj u pitanju ocito.

Danny je vegetarijanac i mrzi sve što je od mesa (pa i ljude) a MadTom je inače "neš' ti mene jebat" lik... Preporučam izbjegavati obojicu!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

And new battlelog is up!

fora izgleda, malo više future style

i nisam siguran ali čini mi se puno puno brži battlelog, iako u pozadini skidam metro, puno se čini brži.

maknuli su home tipku, ali klik na bf3 premium button radi to isto.

A što će tebi metro molin te lipo {#}

[M|C] 7emper_fi
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Woowww jesu promjenili Battlelog, neki tu svrsavaju na nove zvukove, i navodne promjene novog Battleloga, odem kad ono isto sranje isto pakovanje, nije promjenjeno nista, to sto je promjenjeno se nemoze nazvati ni kozmeticka promjena, a kamo li da je dobiveno na funkcuonalnosti.

Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
nooir kaže...

Semper šta te muči? Jesu opet oni dani u mjesecu?

Ajde ajde popij jedan antibudaletin ili glupandol da se smiriš.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Woowww jesu promjenili Battlelog, neki tu svrsavaju na nove zvukove, i navodne promjene novog Battleloga, odem kad ono isto sranje isto pakovanje, nije promjenjeno nista, to sto je promjenjeno se nemoze nazvati ni kozmeticka promjena, a kamo li da je dobiveno na funkcuonalnosti.

lijepo pise da je vecina promjena “under the hood” u svrhu pripreme novih funkcionalnosti (jos uvijek nema detaljnih informacija)

Battlelog: LateralusX
13 godina
protjeran
Lateralus kaže...
PR0MATRAC kaže...

lijepo pise da je vecina promjena “under the hood” u svrhu pripreme novih funkcionalnosti (jos uvijek nema detaljnih informacija)

"Under the hood” u svrhu pripreme novih funkcionalnosti (jos uvijek nema detaljnih informacija) - nema smisla, ako ce dati nove funkcionalnosti onda trebaju napisati koje, a ne promjenit raspored slicica na siteu i reci radimo na poboljsanju funkcionalnosti ali nedamo detaljnije informacije - to su napravili da skrenu razmisljanja rulje sa problema koje imaju sa serverima i nemogu ih vec danima rjesit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 16:38 (PR0MATRAC).
15 godina
Battlefield 3

Pa pripremaju ga za Battlelog 2.0 koji nam stiže sa BF4.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
nooir kaže...

Ja san smiren, ali ti nećeš bit kad na tu kantu instaliraš metro. Pa ćeš u metro threadu vajnat kako si preša igru na 13 fpsova i da si pro. Ali suit you, skidaj 20 gigabajta, instaliraj, pogledaj, pa uninstal, očito te triba pogurati...

http://25.media.tumblr.com/31fd19d54ff0b0e63d292cf4b3b03f1b/tumblr_mmpzw7XSHx1qdlh1io1_250.gif

[M|C] 7emper_fi
13 godina
protjeran
nooir kaže...
fila2208 kaže...
nooir kaže...

Ja san smiren, ali ti nećeš bit kad na tu kantu instaliraš metro. Pa ćeš u metro threadu vajnat kako si preša igru na 13 fpsova i da si pro. Ali suit you, skidaj 20 gigabajta, instaliraj, pogledaj, pa uninstal, očito te triba pogurati...

http://25.media.tumblr.com/31fd19d54ff0b0e63d292cf4b3b03f1b/tumblr_mmpzw7XSHx1qdlh1io1_250.gif

Ma tenisicama je dosadno, nema koga ovdje u temi gnjavit omjerom poruka njegove 3 naprema 1 od bilo koga pogotovo odkako se ljudina mudro povukao...

15 godina
nooir kaže...

Moj semper ti imaš ozbiljnih psihičkih problema. Zbilja bi se trebao malo skulirati, ali ozbiljno ti kažem.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
nooir kaže...

Moj semper ti imaš ozbiljnih psihičkih problema. Zbilja bi se trebao malo skulirati, ali ozbiljno ti kažem.

Nemoj se žestiti, razmislit ću o tome, navea si me da se stvarno zamislin, al ozbiljno it kažen.

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 17:09 (nooir).
17 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
nooir kaže...
fila2208 kaže...
nooir kaže...

odkako se ljudina mudro povukao...

Svaka cast kad si uspio ljudinu i mudrost staviti u istu recenicu.

I nije se povukao nego nas ignorira!

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Da, ignorira nas sa AmdClub profila...

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
nooir kaže...

Fila kralju pa šta još rejpaš na onom gameboyu?

15 godina
gg

gg svima

woohoo

Indijaaaaa i Japaaaan

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Kako ovaj dečko radi strašne montaže, ovaj početak, kad slaže pušku, vrh.

Moj PC  
9 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

da threatty ima poseban stil montaza, kao i 3n19ma, sgt. enigma, mongolfps, rechyyy i HAM7A ;)

za mene ipak jedna od naj

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 8:02 (HAM7A2).
13 godina
HAM7A2 kaže...
fila2208 kaže...

da threatty ima poseban stil montaza, kao i 3n19ma, sgt. enigma, mongolfps, rechyyy i HAM7A ;)

Odlične obje montaže. 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 3

Evo gameplay od sinoć na Cecinom serveru Tehran Highway. Bio je jedan vrlo nekulturan lik pa samo da mu pokažem kako je išla ta rasturačina. Jbg počeo sam snimat tek nakon što sam vidio chat poruku.

Ugl, ukrali smo im tenk na samom početku mape, i nisu imali nikakve šanse. Šteta što lako quitaju {#}

Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina
Soldier977 kaže...

Evo gameplay od sinoć na Cecinom serveru Tehran Highway. Bio je jedan vrlo nekulturan lik pa samo da mu pokažem kako je išla ta rasturačina. Jbg počeo sam snimat tek nakon što sam vidio chat poruku.

Ugl, ukrali smo im tenk na samom početku mape, i nisu imali nikakve šanse. Šteta što lako quitaju {#}

Jel to bio onaj vajner aka papak?

Dobre runde jučer. Pogotovo Kharg koji smo dobili (iako nismo trebali) nakon što je protivnički tim u jednom trenutku nadoknadio cca 150 ticketa al ga na kraju izhebali sniperi koji su samo pikali sa A i B zastave.

Rush mi je bio naporan malo jer prva runda je završila isto kao i ova. Ima hrpa igrača u timu a nitko ništa ne radi.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 10:12 (Zero2).
13 godina
Zero2 kaže...

Jel to bio onaj vajner aka papak?

Dobre runde jučer. Pogotovo Kharg koji smo dobili (iako nismo trebali) nakon što je protivnički tim u jednom trenutku nadoknadio cca 150 ticketa al ga na kraju izhebali sniperi koji su samo pikali sa A i B zastave.

Rush mi je bio naporan malo jer prva runda je završila isto kao i ova. Ima hrpa igrača u timu a nitko ništa ne radi.

Nije bio onaj papak već jedan drugi {#}

Da. Onaj Kharg su počeli svi snajpat i onda izgubili {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni su na cecinom serveru najzabavnije aftermath mape.

preodlične su na velik broj igrača.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Znači moram uzeti Premium taj prokleti da mogu igrati s vama na tom serveru.
Nemam ovako ekipe Plač

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pa ima ekipe...kad cu ja igrat joinaj nam se (Petak - Nedjelja), ima nas 5-6, igramo Vanilla mape ili neke unranked modove za zahebanciju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
HAM7A2 kaže...
fila2208 kaže...

nije na toj razini, ali vrijedi obratiti pozornost na ARMINA

lik iz bosne, također ima dara za montaže

14 godina
Mitch kaže...
Pa ima ekipe...kad cu ja igrat joinaj nam se (Petak - Nedjelja), ima nas 5-6, igramo Vanilla mape ili neke unranked modove za zahebanciju

Ma imam jednog dobrog pilota, nekog malog Danca.
Imam jednog dobrog gunnera za tenk, ali nije to to.
Hoću domaću ekipu.

A bez Premiuma se mogu slikat, jer ovdje ekipa igra samo s Premiumom.
A fučkaj ga, dolazi ljeto, 150+ kn za Premium i vozi miško. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
sudy_freak kaže...
Mitch kaže...

Ma imam jednog dobrog pilota, nekog malog Danca.
Imam jednog dobrog gunnera za tenk, ali nije to to.
Hoću domaću ekipu.

A bez Premiuma se mogu slikat, jer ovdje ekipa igra samo s Premiumom.
A fučkaj ga, dolazi ljeto, 150+ kn za Premium i vozi miško. 

Ovi moji ima 4 odlicna pilota (30-ak service stara), ja sam uvijek gunner pa skupljam killeve :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice