Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.094.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

ne znam jel netko napisao već, al izgleda da je cheat koji je detektiran bio sa tm cheats stranice 

Opis sa TM stranice. Kako jadno:

"If your Battlefield 3 experience isn’t as much fun as it should be, you should probably consider trying some of the awesome BF3 hacks available on TMCheats. Battlefield 3 is one of the most popular online multi-player games out there, and let’s face it, somebody is always going to be better than you. If you’re tired of losing all the time, getting wasted by snipers and sneak attacks, and missing out on in-game achievements, you definitely want to see some of these cheat codes in action. Most hacks are customizable and offer options that can completely change your gameplay experience. Why ragequit when you can ragekill?"

{#}

Koliko iskompleksiran moraš biti da te ovo privuče...

Žao mi je tih likova,valjda nisu odgojeni preko majčine sise {#}

16 godina
neaktivan
manipulator kaže...
CroL1k1n7 kaže...

Ja Mislim Corona nije jedini iz pis-a koji je popio ban. :-)  Ovaj drugi mutikasa se valjda jos nije pohvalio?! Bit ce zanimljivo ovih dana.

Samo me zanima gdje im je sad onaj Cro Zoki sto je rejđo ovdje na forumu kad je svaki citer pao? Sta je sad? Maca popapala jezik??

Hmmm,tko li ono ne zna koristiti interpunkcijske znakove??!

Neno,sine... {#}

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Ray Charles?

Freak Show Inc.
13 godina
Arabarran kaže...
manipulator kaže...

Samo me zanima gdje im je sad onaj Cro Zoki sto je rejđo ovdje na forumu kad je svaki citer pao? Sta je sad? Maca popapala jezik??

Neno,sine... {#}

{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Ray Charles?

Jamačno neki programer? {#}

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Ray Charles?

Jamačno neki programer? {#}

Joj, da znaš koliko točki, zareza i točkazareza koristim svaki dan... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Joj, da znaš koliko točki, zareza i točkazareza koristim svaki dan... {#}

Ti sad nemaš pravo pisati. Jučer kad je bilo najteže, tebe nigdje {#}

17 godina
neaktivan
Bas, di si bio jucer Spelac kad je grmilo? Di si bio '91.? Jeli?
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

i kako su "naši" haxori spavali ?{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Bas, di si bio jucer Spelac kad je grmilo? Di si bio '91.? Jeli?

Bio na faking putu. A na forumu kulminiralo. Alaj bi bilo kartona da sam bio jučer prisutan {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prenosim Mistikov odgovor na Filino pitanje o odigranim mečevima u kojima je Corona igrao:

S obzirom da nije uhvacen za vrijeme sluzbenog meca sve partije vrijede i dalje ali o sudbini gricula bude se odlucivalo u iduca 24 sata ali ne od ESL nego od vodstva klana. Ovdje budete obavjesteni o svemu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

4 4 hvala 2
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

1.) PB je izgleda naljutio nekog hackera pa se malo igra DDOS napada na Battlelog? {#}

Uspio sam se spojiti na server. Trebalo je oko 2-3 minute da Battlelog reagira na klik.

Al kad sam nastao u igri, poslije svaka 4-5 koraka sam se ponovo vratio na mjesto gdje sam se spawnao {#}

I nakon minutu sam shvatio da je uzaludno i izasao sam :)

2.) Danas sam se upoznao s nasim (najboljim?) heli pilotom. Odlican decko! Super leti u igri, u real life se bavi sportom, studira, uvijek je spreman na pivicu..

3.) Jeste znali ovo:

Did you know that each of the maps in Battlefield 3: End Game was inspired by one of the four seasons? {#}

Say the name!! Ili odmah linkaj profil da vidimo jel najbolji{#}

Btw, baš si me zaintrigirao pa sam gledao globalne rankove, i ispred našeg Nea, starog chopper whore-a, imaju samo trojica -

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TheBuyo/vehicles/309104282/pc/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/johnny0004/vehicles/353377351/pc/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/AmmodyTeS/vehicles/393538868/pc/

pa Neo -

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/xNeo-STx/vehicles/339954290/pc/

13 godina
Danny_HR kaže...

Prenosim Mistikov odgovor na Filino pitanje o odigranim mečevima u kojima je Corona igrao:

S obzirom da nije uhvacen za vrijeme sluzbenog meca sve partije vrijede i dalje ali o sudbini gricula bude se odlucivalo u iduca 24 sata ali ne od ESL nego od vodstva klana. Ovdje budete obavjesteni o svemu.

Pa nije ni Lance Armstrong uhvaćen 8 puta na Tour de Franceu pa je popušio sve kad su ga otkrili na kraju.

Tako da ovo što Mystik piše može okačit mačku o rep.

Jadno i smiješno je to obrazloženje, al razumijem... ipak je "pao" njegov vojnik :D

Pitam se samo jel ga našamaro kur.cem po čelu s čim se znao često prijetiti kad bi spomenuli da netko iz PiS-a nedajbože vara.

Mystik je papak, živio Lance Arsmtrong!!!

[19xx] 4ntraks
16 godina
Basta kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/AEK-971_GR/

Ovaj junak me je prije dan-dva šiljio na AnR-u... a sada pjeva Banana-song u PB grupi {#}

Lik ima samo jednog kolegu, to je sigurno njegov drugi račun. Tam je jadan pa je sad kupio novi da malo BUŠIIII.

Napisao bi nešto sad za ovaj ESL i mečeve ali se naću miješati. Sva sreća pa mi antrax uzeo misli.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 9:07 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Napisao bi nešto sad za ovaj ESL i mečeve ali se naću miješati. Sva sreća pa mi antrax uzeo misli.{#}

Ne budi papak Kuky... napiši što ti je na duši.

Ne boj se Mystika... ako ti nešto bude kenjao poslat ću mu Maggota na vrata.

A znaš kad on obavlja kućne posjete da u jednoj ruci drži dildo, a u drugoj veliki pentagram.

Ne brini, ožeži samo.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ne budi papak Kuky... napiši što ti je na duši.

Ne boj se Mystika... ako ti nešto bude kenjao poslat ću mu Maggota na vrata.

A znaš kad on obavlja kućne posjete da u jednoj ruci drži dildo, a u drugoj veliki pentagram.

Ne brini, ožeži samo.

Podsjetilo me:

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
Battlefield 3

Pa napisao sam naknadno da si mi uzeo misli iz glave. Točno ovo za Amstronga sam hito pisati.

Uglavnom nije bio ni Neno uhvačen kad je igrao ligu, pa su im se svi matchevi poništili(barem mislim da jesu) isto kao i MCu na fun turniru. Mislim da bi svi trebali biti jednaki, ali opet, tko sam ja da pričam? Niti me briga za tu ligu, niti je igram baš radi toga jer neki žele pobijediti pod svaku cijenu, pa zato neću niti ulaziti dublje. Ja sam ga samo malo umočio i ne želi dalje gurati{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 9:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa napisao sam naknadno da si mi uzeo misli iz glave. Točno ovo za Amstronga sam hito pisati.

Uglavnom nije bio ni Neno uhvačen kad je igrao ligu, pa su im se ja mislim svi matchevi poništili isto kao i MCu na fun turniru. Mislim da bi svi trebali biti jednaki, ali opet, tko sam ja da pričam? Niti me briga za tu ligu, niti je igram baš radi toga jer neki žele pobijediti pod svaku cijenu, pa zato neću niti ulaziti dublje.{#}

Kuky, kad ti dosade BUG-ovci (papci) u naš klan si uvijek dobrodošao.

Javi mi se kasnije da ti pošaljem IP adresu i pass od TS-a.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Uglavnom nije bio ni Neno uhvačen kad je igrao ligu, pa su im se svi matchevi poništili(barem mislim da jesu) isto kao i MCu na fun turniru. Mislim da bi svi trebali biti jednaki, ali opet, tko sam ja da pričam? Niti me briga za tu ligu, niti je igram baš radi toga jer neki žele pobijediti pod svaku cijenu, pa zato neću niti ulaziti dublje.{#}

Ma da, ali ovdje se igra po ESL pravilima, i bit će kako tamo piše. Znam samo da u Versus mečevima, kada otkriju cheatera, tom timu se oduzmu bodovi koje su dobili gdje je cheater igrao.

17 godina
neaktivan
Kakvo ce biti vrijeme danas?
Na koji par staviti 200kn u kladionici?
Kakav vam je horoskop?
Jesu li vam zvijezde naklonjenje?
Hocete li imati srece u ljubavi?
Zelite li znati tko je slijedeci na PB ban-listi?

Zovite na 555-Basta!
Skidam uroke, gatam iz kave i graha prebranca, vadim zube, lijecim kurije oci i preranu ejakulaciju, prognoziram utakmice i cheatere!

Hint: bit ce za koji dan jos jedan h4x0r :)
17 godina
Basta kaže...

Šta, imaš drugi account pa si siguran da će biti ulovljenih? Ili si Mausu već platio BF4 preorder?

17 godina
neaktivan
Svasta se moze naći po bespućima interneta i fejsbuka, cak i stari prijatelji koji su davno otisli van i zaposlili se u EB :)
12 godina
Basta kaže...
Kakvo ce biti vrijeme danas?
Na koji par staviti 200kn u kladionici?
Kakav vam je horoskop?
Jesu li vam zvijezde naklonjenje?
Hocete li imati srece u ljubavi?
Zelite li znati tko je slijedeci na PB ban-listi?

Zovite na 555-Basta!
Skidam uroke, gatam iz kave i graha prebranca, vadim zube, lijecim kurije oci i preranu ejakulaciju, prognoziram utakmice i cheatere!

Biti ce jos 2 komada.Najsmjesnije je to sto su koristili isto sranje kao i Corona. Sad znaju da kad upale igru i spoje se na bilo koji PB server sta ce se desiti. Samo pratite tko je koliko aktivan,sve ce vam biti jasno.
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Ovi su jadniji od nene,furja i još 10 čitera zajedno.

Znači on je mogao mjesec dana haksati ekipu na eslu al eto nisu ga baš u toku meča uhvatili pa nikom ništa.ma daj nemoj me seksat.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 9:34 (pirat).
17 godina
neaktivan
manipulator kaže...
Biti ce jos 2 komada.Najsmjesnije je to sto su koristili isto sranje kao i Corona. Sad znaju da kad upale igru i spoje se na bilo koji PB server sta ce se desiti. Samo pratite tko je koliko aktivan,sve ce vam biti jasno.

Evo još jedan koji ne zna kako PB radi.

Da su koristili ono što je koristio Korona, već bi bili ulovljeni. Osim toga ne moraju se spajati na server da bi dobili ben ako ih je sistem već prije flegao, a ako ih sad flega dobit će ben za koji tjedan. Ništa nije real-time.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj u svakom turniru ,ligi i turnirčiću koje organiziraju hrvati mora bit bar po jedan čiter ?{#}

sad gricule grickaju noktiće....

dolje gricule, živjeli nokti!

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da. Nista nije real time. Sve ide na listu i na chekiranje u EB, a onda bananica :)
14 godina
Battlefield 3

Ne znam je li bilo, ali ovo je tako epic basejump

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=NBaNyDP0KYI

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Danny_HR kaže...
manipulator kaže...

Da su koristili ono što je koristio Korona, već bi bili ulovljeni. Osim toga ne moraju se spajati na server da bi dobili ben ako ih je sistem već prije flegao, a ako ih sad flega dobit će ben za koji tjedan. Ništa nije real-time.

Ne,nisi u pravu.Oni su vec ulovljen i to znaju po kodu cheata,ali se nece pojaviti na listi dok god se ne spoje na PB server. i btw,Corona nije koristio TM cheats. AIMBOT #50785 = nxHacks Vidis da im je BF3 cheat down... ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 9:45 (manipulator).
14 godina
manipulator kaže...
Danny_HR kaže...
manipulator kaže...

Ne,nisi u pravu.Oni su vec ulovljen i to znaju po kodu cheata,ali se nece pojaviti na listi dok god se ne spoje na PB server. i btw,Corona nije koristio TM cheats. AIMBOT #50785 = nxHacks Vidis da im je BF3 cheat down... ;)

As ti Iruda!

You should never underestimate the predictability of stupidity
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice