Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

ovako se igra bf

a velike mu podloge za misa{#}

ista ko i tvoj monitor{#}

14 godina
Battlefield 3

Evo jedan jako dobar Jet Dogfight.

Nekome ce izgledat da se samo vrte u krug,ali to i je poanta,radit piruete da ti neprijatelj ne dode na rep.

Uzivajte....

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ovo što ljudina govori ima i smisla jer ping u bf3 je tek toliko da vidiš kakva ti je veza ali nema uopće veze sa stavrnim pingom i kašnjenjima.

Prema tome moguće je da ti yebeni frenčiji imaju tako jači net i bolja računala u nekim sluačjevima da jednostavno prvi te vidi i prvi zapuca i ti nemoš tu ništa.

pogle samo taj njegov fragmovie, on uopce nema problema sa ubijanjem dignutog covjeka, a pogledaj onda onaj moj video protiv jagardanilea iz EYE, gdje ja njega nemogu ubiti kada ga netko digne.

Battlelog: ljudina
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

nVidia 310.90. Novi drajveri!!  Al neznam dal je do servera ili drivera, al ....vratil se na 310.70.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 19:06 (Nick_Diamond).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
kurt kaže...
bmwhartge kaže...

AJMO VI nevjernici koji nevjerujete u optiku. de mi recite jos jednom dali mi i francuzi igramo istu igru?

chukzor je na negdje 45 sec.

najljepsi fragmovie do sada barem meni, muzika mi je predobra pustim  video zbog muzike.

damage booster 100% ovaj video je jos i gori... 

shvacam ja da on pukne sve metke na svoju metu,ali da ja tako pucam 4-5 metaka na nekoga tko stoji na mjestu jos ga ne bi ubio...

EDIT:lik me jako podsjeca na guotina (bio je prvi po scoru na svijetu) :D inace guotin je prestao igrati 1.11.2012.,valjda se vec poceo pribojavati da ga ne otkriju pa je otisao,stajalo mu je u opisu profila da je quitao BF jer je postigao svaki cilj kojeg se mogao sjetiti,i to je jos ok,ali da se lik 2 mjeseca nije zazelio BF-a kada je zadnju partiju odigrao nemoguce...isto je sve izgledalo ok na njegovim videima,ubija s 4-5 metka s koliko i ubijaju sve assault puske,ali jednostavno se vidjelo na mnogim mjestima u njegovim videima da koristi aimbot....link od guotinovog kanala

ma meni nikad nece bit jasno kako neko moze tako dobro kontrolirat recoil... kao da ga nema.. kod ovog goutina je jos ok, naspram ovog francuza... 

Battlelog: Mily_Vanily
17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

zato kazem da vjerojatno imaju brzu vezu za 200tinjak ms, jer jednostavno nevidim logicno objanjenje.

jednostavno mozes ti imati reflekse kao manijak ali sta ti vrijedi kada ti padnes mrtav a da neuspijes niti stisnuti lijevu tipku misa. znaci on je uspio ispaliti tih 5-7metaka a ti neuspijem stisnuti lijevi klik, ma daj molim te pa nisam dida u penziji.

Zato kazem dok ja sam neprobam optiku nevjerujem.

Logicno objasnjenje je da BF3 ima hibridni sustav hit detekcije. Tvoj klijent i protivnikov klijent salju podatke serveru (ti podatci se cesto ne podudaraju), server radi sinkronizaciju i odredjuje tko od vas dvojice je u pravu i obojici vraca isti podatak. Cijeli taj proces traje neko vrijeme i oba klijenta cekaju potvrdu servera. Ovo je maksimalno pojednostavljeno, nazalost ne mogu vise naci post na EAUK forumu (jer vise ne postoji) koji je u detalje objasnjavao cijeli proces.
I da, sjecam se da ste jedno vrijeme pisali kako oni s losim pingom imaju prednost i navodno lakse ubijaju, sad pisete suprotno...

Vidim da ste svi elegantno izignorirali moj post o mehanici oruzja, nitko nista nema za reci. A dobro, vracmo se tome tko je Pr0, a tko ne. Da li je veceras M16 ili M416 vise in...

A ovo nabrijavanje na ESL...
ESL i BF3 je analgno tome da u motorsportu sudjujete u utrkama motokultivatora.
Unaprijed hvala za TD.

Battlelog: LateralusX
17 godina
odjavljen
avast4000 kaže...

ma meni nikad nece bit jasno kako neko moze tako dobro kontrolirat recoil... kao da ga nema.. kod ovog goutina je jos ok, naspram ovog francuza... 

ma nema šanse,ja sam igrao sa m16a3 sa grip i HB,pa to leti na sve strane...imaju neke tvikeve čiteve koji su neprobojni i za koje ti likovi sigurno plaćaju veliku lovu...sigurno su upleteni i ljudi iz dicea,sve je moguće jer te nitko neće strpat u zatvor zato kaj si čiter već jedino ako se otkrije tok novca

16 godina
fila2208 kaže...

ovako se igra bf

Nemere brate ovo BF3 pičit,......

Vidiš da je Windows XP {#}

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
Lateralus kaže...

Logicno objasnjenje je da BF3 ima hibridni sustav hit detekcije. Tvoj klijent i protivnikov klijent salju podatke serveru (ti podatci se cesto ne podudaraju), server radi sinkronizaciju i odredjuje tko od vas dvojice je u pravu i obojici vraca isti podatak. Cijeli taj proces traje neko vrijeme i oba klijenta cekaju potvrdu servera. Ovo je maksimalno pojednostavljeno, nazalost ne mogu vise naci post na EAUK forumu (jer vise ne postoji) koji je u detalje objasnjavao cijeli proces.
I da, sjecam se da ste jedno vrijeme pisali kako oni s losim pingom imaju prednost i navodno lakse ubijaju, sad pisete suprotno...

Vidim da ste svi elegantno izignorirali moj post o mehanici oruzja, nitko nista nema za reci. A dobro, vracmo se tome tko je Pr0, a tko ne. Da li je veceras M16 ili M416 vise in...

A ovo nabrijavanje na ESL...
ESL i BF3 je analgno tome da u motorsportu sudjujete u utrkama motokultivatora.
Unaprijed hvala za TD.

http://www.mousepad-feet.com/2012/07/21/battlefield-3-hit-detection-netcode-and-network-smoothing/

Nije baš tako....da ako imaš ubher velik ping onda si u prednosti. ALi ako si u granicama normalne, sa velikim pingom samo gubiš.

Što se tiče tvojih slika recoila i spreada puške da i? Ima random spread, ali ako moš kontrirat recoil da je nišan stalno na protivniku, koliki god spread bio morat ćeš ubit lika, točka.

Za jikku nemam objašnjenja...i rekao sam da je neki chit

A ovo za esl...pa dobro svatko ima svoje veselje ne? Netko stacka tim i gazi njubare, netko nađe team i malo hala po eslu.

Hrpa ekipe koja je plakala konstanto za m16 i srala po svima koji ga kao koirste sad isti esl igra i nosi m16 i nikom ništa.

Prema tome...unaprijed hvala za td

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 19:57 (fila2208).
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

Ovo što ljudina govori ima i smisla jer ping u bf3 je tek toliko da vidiš kakva ti je veza ali nema uopće veze sa stavrnim pingom i kašnjenjima.

Prema tome moguće je da ti yebeni frenčiji imaju tako jači net i bolja računala u nekim sluačjevima da jednostavno prvi te vidi i prvi zapuca i ti nemoš tu ništa.

pogle samo taj njegov fragmovie, on uopce nema problema sa ubijanjem dignutog covjeka, a pogledaj onda onaj moj video protiv jagardanilea iz EYE, gdje ja njega nemogu ubiti kada ga netko digne.

Pa pobogu zar jedino francuzima optika tako radi? Oćeš reć da je u nas optika drugačija? Sporija može bit al optika je optika! http://www.informatika.buzdo.com/s487.htm Kako njemcima ne radi tako dobro, iili nekome drugo? https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tZh-ylTk78k pogledaj još jedanput ovaj video i onaj ta si posta ranije. Jel vidiš razliku? Inaće nevolin se prepirat sa nikin i nemislin ti ništa loše al jednostavno moraš odma uočit razliku izmešu varalice i normalnog igrača, jer ako je iz ovog nevidiš onda ti ni killkam ni nikakav observer mod neće pomoć.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

o tome sam ja i pričao davno,

onaj no spread metka, jer nemoguće je da ljudima svaki metak ide ravno.

a takvih je hrpa,isto kao i no recoil bastarda.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

onaj no spread metka, jer nemoguće je da ljudima svaki metak ide ravno.

Osim ako si na optici. Eno ljudina će snimati kad dođe kod nas u Osijek pa ćeš vidjeti. Ako si na optici možeš sa Talah Marketa skinuti nekoga na Dalian Plantu {#}

EDIT:

Mistik gdje su snimke od subote?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 20:22 (Friday).
16 godina
Battlefield 3

Zli Slovenci su presjekli našu optiku kod Šentilja i stavili 1m bakrenog kabla 0.25kvadrata, pa omotali sa magnetom i tu pustili da se seeda torrent "100let polke in Slovenija"

Kada bi imali francusku optiku svima bi se krfi napili!

Pozz svima! {#}

Moj PC  
11 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na kolikoj najvecoj rezoluciji sa najboljim postavkama slike bih mogao igrati BC3 sa grafickom ATI MSI  7750 1gb OC  i procesorom AMD Phenom II B50 4X3,2GHz

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako dapromjenim sttingser(ono da namjstim low,high i med.)?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...

Kako dapromjenim sttingser(ono da namjstim low,high i med.)?

pa uđi u igru, i onda stisni escape i imaš options i pod video options.

dakle spojiš se na neki server i u igri to mijenjaš

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo veceras na ESL-u Nightcup SqRush

ako tko zeli pratiti kvalitetan stream, evo dva. Jedan sixFinnsi, drugi EYE

http://sv.twitch.tv/sixfinnsofficial

http://sv.twitch.tv/team/eyeballers

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52815181/1/336431208/

ultra postavke,bez aa sa hbao,fps dosta pada i do 40 i oni zadnji kritični momenti kad zna zatrzat taman da promašiš,s obzirom na ne tako brzu ips matricu zadovoljan sam

akjurasi je jedino mal,znam nekad imat 24%,previše sam sprejao

Moj PC  
2 3 hvala 2
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Što se tiče tvojih slika recoila i spreada puške da i? Ima random spread, ali ako moš kontrirat recoil da je nišan stalno na protivniku, koliki god spread bio morat ćeš ubit lika, točka.

A ovo za esl...pa dobro svatko ima svoje veselje ne? Netko stacka tim i gazi njubare, netko nađe team i malo hala po eslu.

da, ali onda neces ubijati sa 5 ispaljenih metaka samo zato jer si vukao mis prema dolje. barem ne u jednom burstu.

nisam rekao da utrkivanje motokultivatorima treba zabraniti, vjerujem da je to nekome najzabavniji sport ikad, ali ako je utrkivanje motokultivatorima onda nema smisla ocekivati brzine od 300km/h {#}

ta sranja o stackanju timova si zabijte u anus. pozdrav exu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:24 (Lateralus).
17 godina
odjavljen
Lateralus kaže...

Zašto si povezao zabijanje u anus i ex-a? Jel tu ima nekih neobičnih okolnosti kojih trebamo biti svjesni?

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
Lateralus kaže...

Zašto si povezao zabijanje u anus i ex-a? Jel tu ima nekih neobičnih okolnosti kojih trebamo biti svjesni?

ne, o tome nista ne znam.

15 godina
Lateralus kaže...

da, ali onda neces ubijati sa 5 ispaljenih metaka samo zato jer si vukao mis prema dolje. barem ne u jednom burstu.

nisam rekao da utrkivanje motokultivatorima treba zabraniti, vjerujem da je to nekome najzabavniji sport ikad, ali ako je utrkivanje motokultivatorima onda nema smisla ocekivati brzine od 300km/h {#}

Jikka ubija sa 5 metaka, ove druge likove koje sam gledao toliko i ne, fulavaju ponekad i to puno što za igrača njegovog kalibra puno znači.

Što se tiče ove utrke, definitvno glupa usporedba ali ako tebe veseli samo daj.

Treće, istina boli :)

pozdrav tebi.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

nista mene ne boli. istina je da imam BF3 prijatelje na koje mogu racunati i uvijek igram s njima. ali cuj, ljubomora je zajebana stvar

15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

Pa pobogu zar jedino francuzima optika tako radi? Oćeš reć da je u nas optika drugačija? Sporija može bit al optika je optika! http://www.informatika.buzdo.com/s487.htm Kako njemcima ne radi tako dobro, iili nekome drugo?  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tZh-ylTk78k pogledaj još jedanput ovaj video i onaj ta si posta ranije. Jel vidiš razliku? Inaće nevolin se prepirat sa nikin i nemislin ti ništa loše al jednostavno moraš odma uočit razliku izmešu varalice i normalnog igrača, jer ako je iz ovog nevidiš onda ti ni killkam ni nikakav observer mod neće pomoć.

neznam ali ja takav hitreg nisam vidio nigdije osim kod njega i njegovog frenda jike, cak ni kad gledam video od epsilona ili team rocka ne ubijaju kao ova dvojica, ali zato ih nema ni na jednom LAN-u...{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj svi tog jikku spominjete ,pa neki dan smo se sreli na serveru i tip je dobio po guzi.

nešto tipa ovak {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52633270/1/430994063/

na tom serveru se igralo.

i da,svejedno je imao na kraju runde acc 48% sa m16a3 {#}

dobar je al ima naših dosta boljih i nije čiter.

moje mišljenje.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:55 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Lateralus kaže...
fila2208 kaže...

nista mene ne boli. istina je da imam BF3 prijatelje na koje mogu racunati i uvijek igram s njima. ali cuj, ljubomora je zajebana stvar

Evo gle kako sam zelen.{#}

Idem sad nać par frendova da ih pitam dal mogu na njih računati kad idemo rejpić neki bacat.

Ontopic: Šta oće ko igrat turnir za bhcr oće bit šta od toga?

17 godina
Moj PC  
7 0 hvala 4
15 godina
Battlefield 3

Puno hvala svima koji su večeras igrali na xxx serveru, nadajmo se još dobrih partija. Kad god vidite da se pirpunjava uletite jer će ubrzo bit na čekanju :)

Moj PC  
5 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Iksici, odlicno vam radi ovaj server.... {#}

Uglavnom evo jedan gun master RU arms race dosadilo letiti na 2000 tiketa :D http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-RU-Arms-Gun-Master/

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Tko vam plaća sve te servere? {#}

HR_Nick
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice