Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
MARKOcVp kaže...

Ukoji format je najbolje rendat video za youtube, danas uploadam svoj prvi video od 8minuta, bf3 trolanje?

Hvala. Snimao frapsom, radio sa sony vegasom 11 pro, sada zauzima jako puno pa koji bi format to najbolje smanjio.

U vegasu mozes probat MainConcept (.mp4) Internet HD 720 ili 1080 template, meni rendao videood 10 min u 720 i ispalo 580MB + podrzava cuda-u pa bude brzo gotovo   {#}

Evo kako je ispalo... vrlo vjerojatno moze bolje ali bio prvi put pa mi se nije jos i sa time dalo zaje*avati...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 13:53 (berto).
13 godina
protjeran
berto kaže...
MARKOcVp kaže...

Ukoji format je najbolje rendat video za youtube, danas uploadam svoj prvi video od 8minuta, bf3 trolanje?

Hvala. Snimao frapsom, radio sa sony vegasom 11 pro, sada zauzima jako puno pa koji bi format to najbolje smanjio.

U vegasu mozes probat MainConcept (.mp4) Internet HD 720 ili 1080 template, meni rendao video u 720 10min 580MB + podrzava cuda-u pa bude brzo gotovo {#}

Evo kako je ispalo...

Znaci ice brze posto imam karticu koja podrzava CUDA?

Ugl, hvala! stavit cu na 720p

Plačem na sprovodima, povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 13:53 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde zdenko baci screenshoot tvojih postavka kako ti je podešeno za snimanje.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Znaci ice brze posto imam karticu koja podrzava CUDA?

Ugl, hvala! stavit cu na 720p

yup, samo idi na customite template i postavi Encode mode: Render using GPU if available

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde zdenko baci screenshoot tvojih postavka kako ti je podešeno za snimanje.

zdenko nezna uzet screenshot{#}

Ako zelis raditi montaze sa slow motionom onda bi bilo dobro u 60fps-a snimati inace nepotrebno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 14:14 (berto).
13 godina

Ako zelis raditi montaze sa slow motionom onda bi bilo dobro u 60fps-a snimati inace nepotrebno...

Možeš li reći koji je to screen recorder ?

Za sada koristim MSI Afterburner ali volio bi i nešto drugo isprobati.

Majke mi
17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Možeš li reći koji je to screen recorder ?

Za sada koristim MSI Afterburner ali volio bi i nešto drugo isprobati.

Mirilis Action.

http://mirillis.com/en/products/action.html

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam nekako odustao od njega, jer je ispocetka sve radilo, a onda kao da je od jogurta poblesavio, If u know what i mean, i poceo mi rendat samo po 3 minute i to neke sekvence...i jos neke stvari...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja sam od Actiona odustao jer mi se klao s nekim aplikacijama pri startupu, između ostalog i TeamViewerom i ostalim alatima za remote desktop.

Doduše, to se klalo samo pri startupu, pa netko tko ih koristi povremeno i ručno pokreće to ne primijećuje.

Osim toga, iritirala me potreba za dvostrukim renderiranjem ako želim video urediti u nekom odvojenom editoru.

Za sad definitivno Afterburner na čelu, prvenstveno jer je besplatan i nudi apsolutno sve što ti može trebati. Ne samo za snimanje.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ja sam od Actiona odustao jer mi se klao s nekim aplikacijama pri startupu, između ostalog i TeamViewerom i ostalim alatima za remote desktop.

Doduše, to se klalo samo pri startupu, pa netko tko ih koristi povremeno i ručno pokreće to ne primijećuje.

Osim toga, iritirala me potreba za dvostrukim renderiranjem ako želim video urediti u nekom odvojenom editoru.

Za sad definitivno Afterburner na čelu, prvenstveno jer je besplatan i nudi apsolutno sve što ti može trebati. Ne samo za snimanje.

Zasto dvostruko rendanje?? meni vegas uredno ucita ono sta snimim s mirillisom, editiram i rendam u sta god hocu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 14:52 (berto).
17 godina
Danny_HR kaže...

Imam legalnu verziju...

Ove novije verzije ti mogu snimati direktno u AVI koji čak i Movie Maker prihvaća. Nema više potrebe za double rendanjem.

Dodatna stvar, imaš opciju snimanja mikrofona u zasebni kanal. Tako da svoj glas možeš a i ne moraš koristiti kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 14:51 (TomoR).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Imam legalnu verziju...

Šta si ti neki čudak? {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

hebeš tim koji te ne pokriva kako treba

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ove novije verzije ti mogu snimati direktno u AVI koji čak i Movie Maker prihvaća. Nema više potrebe za double rendanjem.

Da, toga nije bilo prije.

17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Imam legalnu verziju...

Šta si ti neki čudak? {#}

Rađe dam lovu na nešto što me zadovolji načinom rada i onda bez problema skidam nove verzije, patcheve i update-ove, a ne da mi rade samo 3 minute ili kraće filmići...

Iako i ti nisi više mlad, dođe ti to s godinama.

A čudak? Uglavnom ljut na sebe i cijeli svijet - hence: MadTom

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Da ali imas action povoljno. Ja sam kupio na pirate bayu, nebi vjerovao ispod svih cijena, skoro pa đaba.XD

17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Da ali imas action povoljno. Ja sam kupio na pirate bayu, nebi vjerovao ispod svih cijena, skoro pa đaba.XD

Ma gledao sam, al skup mi je taj Pirate Bay. :)

17 godina
Battlefield 3

Odigrao sad prvi ESL i zanima me jel balans zapravo znaci disbalans? :)

Uglavnom, ako nemas par poznatih ljudi na TS-u mos odma pisat loss :p

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Basta kaže...

ma daj,šta je tako strašno

14 godina
protjeran
Basta kaže...

a u vecini slucajeva i ako imas pet ljudi na ts-u kada vidis ekipu preko i onda odmah mozes pisati lose, iz mog iskustva.

ali netreba se nikada predavati, najgore je kada se predas prije pocetka meca jer onda neigras u okviru svojih mogucnosti jer se uplasis protivnika.

Battlelog: ljudina
17 godina
odjavljen
Moj PC  
3 1 hvala 2
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Basta da se preplaši? Bič pliz.

Navodno je svojedobno riješio cijeli AA turnir potpuno sam.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Basta kaže...

Nije istina ja ti cesto igram sam i zna biti hebenih rundi. A kad udes na server pitaj jel ima itko ts iz tvojeg tima, te nemoj set ready dok ti nedaju ip istog. Normalno nadam se da znas engleski.

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

A kad udes na server pitaj jel ima itko ts iz tvojeg tima, te nemoj set ready dok ti nedaju ip istog.

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Evo rendo na 720p, 430mb, sad cu stavit uploadat, traje 8mibuta, stavio sam rend quality na best i da gpu renda, kvaliteta mi je odlicno ispala.
Hvala.
Plačem na sprovodima, povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da. tražiš ip ts-a koji ti dolje piše,spojiš se sa telcima ,pola ih nezna engleski ,ti nekaj kao spikaš i na kraju ih sve fino steraš u pm.{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

zdenko recimo jako malo prica na TS, barem je tako sa nama (tokom matcha). Kad sam ga pitao zasto, rekao je covjek, nema potrebe, svatko zna sta treba raditi, reci cu nesto ako cu imati potrebe za time ^^. Basta, mozes sa nasima, ako zelis igrat Versus, i u partyju. I ako na vecer ne moras ljubavnice zadovoljavat ^^

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

nije...ponosno je pokazao svoji skill

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
17 godina
p4wner kaže...

nije...ponosno je pokazao svoji skill

A ovdje se i vidi kako mu cheat radi (hitbox + healthbar iznad protivnika, i crveno na ekranu kada njega gađaju). Odmah u prvoj minuti:

A ovo su mu očito "bivši" accounti:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Flowixxx/

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 16:03 (TomoR).
15 godina
Basta kaže...

Ma balans je qurac tamo. Neku večer dobijemo dva lika first timere i mi budemo favoured a preko mrcine od igrača.

Retardirano ta skripta nekad računa to, ne znam kako ali da.

Da, što je ksijan rekao basta slobodno dođi kod naših kad se igra, uvijek fali jedan dobar igrač...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice