- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kakva đubrad ovi Hrvati naši, kažeš mu bok a ovaj muči...
jučer se šorali,bilo je i ok dok sam bio sa onim hr butcherom
kuki me provocirao da neznam igrat šta je istina ali kuki neznaš ni ti i možeš si zabit svojih 100 service star znaš gdje
a onaj nexus,taj je čiter 100%,lik se samo stvori od nikud sa onom glupom sačmom i pobije sve
je,dobar momak.team player je,ovdje sa foruma je...ne znam nick...
jučer se šorali,bilo je i ok dok sam bio sa onim hr butcherom
kuki me provocirao da neznam igrat šta je istina ali kuki neznaš ni ti i možeš si zabit svojih 100 service star znaš gdje
a onaj nexus,taj je čiter 100%,lik se samo stvori od nikud sa onom glupom sačmom i pobije sve
hahah provokatoru jedan mučki, to sam ti vratio za ono od neki dan
Misliš iNexus666? Cheaterčina :P
Misliš iNexus666? Cheaterčina :P
neznam,ovaj je igrao
Da da s tim Nexousom nešto nije u redu, kidam se pola partije da navučem 20killova i pogledam nexusa ono već šiša 40, wtf!!!
Ima neki naš Pelegrini u prvih 100,ali on igra tdm i ove ziba mape.
Taj nije vidio jeep u igri.imamo i numero uno na pc sa javelinom.
Da da s tim Nexousom nešto nije u redu, kidam se pola partije da navučem 20killova i pogledam nexusa ono već šiša 40, wtf!!!
Nexus rulez
Samo što je slug scumbag pa ga ne volimo baš
BOK!
Dobro si i prošao, šta se žališ? :)
Dobro si i prošao, šta se žališ? :)
istina mogao te poslat u k
Meni je odlično kad se ekipa odavdje sjuri na neki random strani server. Obično dođu 3-4 pa za dvije runde od 48 igrača bude 30 naših od kojih je opet 80% na nekom TS-u. I onda se dogodi da su stranci žrtva masakra ili međusobnog između nas ili da su oni na drugoj strani pa je još bizarnije gledati kako ekipa u biti ne kuži u kakvu su "zamku" upali.
Dakle ja imam patchanu RU verziju BF3-a i zelim ga skopirati frendu tako da nemora skidati tih 20gb. Hoce li njemu takva verzija raditi na ENG ili na RU? (On ima standardni eng bf3)
Taj nije vidio jeep u igri.imamo i numero uno na pc sa javelinom.
Nije istina ;)
Pelle ima sasvim dovoljan broj sati s nama na ts-u na classic conquestu, samo što je uglavnom repair man ili kempa sa iglom/stingerom
Od shotgun addicta, daleko veći su ti Toni(core2duo22) i Player (playername55), koji su 70% bf3 satnice proveli na kanalima sa dao12 u ruci
nexus - lik se samo stvori od nikud sa onom glupom sačmom i pobije sve
Haha, ovo mu je savrsen opis
Jedino mi je cudno kak na forumu jos ima ljudi koji neznaju za njega
Al kod njega nema cudnih situacija, npr. da te ubije preko pola mape s jednim metkom, da te pod suppressionom ubije, da te vidi kroz zid i ceka negdje...
A i koristi "one hit - kill" oruzje, tako da nije ni cudno ako te s jednim metkom ubije na blizinu.
Jednostavno je prokleto dobar igrac.
I btw, da ne bi bilo da je "slug noob" il kak se to vec veli, s IAR-om je prvi u svijetu Bar je bio prije nego je poceo igrat sa sacmom.
Meni je odlično kad se ekipa odavdje sjuri na neki random strani server. Obično dođu 3-4 pa za dvije runde od 48 igrača bude 30 naših od kojih je opet 80% na nekom TS-u. I onda se dogodi da su stranci žrtva masakra ili međusobnog između nas ili da su oni na drugoj strani pa je još bizarnije gledati kako ekipa u biti ne kuži u kakvu su "zamku" upali.
Haha, da! I kad se upadne na server od nekog klana, oni svi na jednoj strani, vjerojatno na TS-u, a izgube s 300 razlike
Dakle ja imam patchanu RU verziju BF3-a i zelim ga skopirati frendu tako da nemora skidati tih 20gb. Hoce li njemu takva verzija raditi na ENG ili na RU? (On ima standardni eng bf3)
Raditi će mu na ENG samo znaš postupak kako treba odraditi;
- Ulogirati se na origin i započeti skidanje BF3.
- Pauzirati skidanje i zatvoriti Origin.
- Kopirati "cijeli" BF3 preko fajlova koji su početi skidati.
- Pokrenuti Origin i nastaviti skidanje (koje će jako brzo završiti pošto će skidati samo fajlove koji fale).
- Na kraju (ako bude skidali ili ako ne bude) proći Repair install Battlefielda 3 da provjeri fajlove.
I btw, da ne bi bilo da je "slug noob" il kak se to vec veli, s IAR-om je prvi u svijetu Bar je bio prije nego je poceo igrat sa sacmom.
E da mi je biti takav slug noob...
Kakvih debila ima na svijetu...
Taj server prijavi EA-u. Ili će ti biti maknut ban ili će server biti ugašen a davatelj servera (server provider) kažnjen.
valjda si za njega MP5K noob
Kažu da za svako oružje postoji debil kojem se čini da je s njime protivnik OP pa ga zove "<oružje> noob". :P
Kažu da za svako oružje postoji debil kojem se čini da je s njime protivnik OP pa ga zove "<oružje> noob". :P
to da,jedino za m16 bi se moglo reć da je pravo noob oružje
to da,jedino za m16 bi se moglo reć da je pravo noob oružje
Lol
Svašta u sam u ovoj igri ubra sam i skužio, ali nikako da uberem di gađat sa little birdom?
Hpru puta zaspamam rafalima likove, ali nebi ubio da si ceco majke mi.
Netko od little bird prozora jel mi može objasnit di ti meci lete i kako da poravnam iskiće i koji je iksić pravi.
hvala
Svašta u sam u ovoj igri ubra sam i skužio, ali nikako da uberem di gađat sa little birdom?
Netko od little bird prozora jel mi može objasnit di ti meci lete i kako da poravnam iskiće i koji je iksić pravi.
hvala
ztrba gadati ispod nisana, ispod donje crte.
hvala
između centralnog crosshaira i crosshaira od birda gađaj.kao u attack heliju gdje je onaj I i crosshair pa gađaš između.ovisi naravno kolika ti je yaw os.
poznavajuc tebe otisao si na sniper only ili nesto takvo :)
BTW. Ne vidim nigdi war piga , ali jesi uspio skinut ban sa GGC i PBB. Jer je stvarno glupo da zbog budale koja ti je maznula acc popusis igru :( http://www.ggc-stream.com/banlist/info/hallofshame-view/30164